Találatok a következő kifejezésre: Ha a együtt voltam, (528 db)

Ha ma volt 1-2 csepp vér a 13. napomon, akkor elég ha tegnap együtt voltunk és holnap együtt leszünk? Vagy inkább legyünk ma is?

Ilyenkor szabadult ki a pete?

Legjobb válasz: ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét,ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét, ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

Ha délután együtt voltam a párommal, és este szobabicajoztam, az nem ront az esélyünkön, ugye?

Az együttlét és a szobabicajozás között kb eltelt 1,5-2 óra. Tekeres közben éreztem egy kis középidõs fájdalmat. Lehet, hogy buta kérdés, de az ember sajnos már mindenen agyal.

Legjobb válasz: Jézusom, ez most komoly? MI köze a kettõnek egymáshoz?

Jézusom, ez most komoly? MI köze a kettõnek egymáshoz?
De!! 3 napig fekudni kell a biztos hatas erdekeben. Meg pisilni is tilos felkelni. Jesszus!! Meg ha egyutlet utan a maratont is lefutod, az sem art.
Nem:)
Ne haragudj, de ez nagyon röhejes kérdés! Kb egy ovis szintje..
LOL! Az év kérdése... Nincs hozzá semmi köze!
"de az ember sajnos már mindenen agyal." értem én, hogy mindenen agyalsz, de ez már a baromság határát súrolja! A kevesebb agyalás, és a kicsit több "tekerés" a pároddal csodákra képes!
Elméletileg nincs köze hozzá. Gyakorlatilag..ezt senki nem fogja tudni, megmondani.:)

Ma vagyok a pozitív ovuteszt utáni első negatív napon. Szerintetek ma is érdemes "akciózni", ha tegnap együtt voltunk?

Tegnap er?s pozitív volt az ovuteszt és nagyon er?s ovu fájdalmam is volt, még az együttlét is fájdalmas volt, ami azért fura, mert szoktam érezni a peteérést, de ennyire nem szokott fájni. Mára már nincs ovufájdalmam, és az ovuteszt is negatív. Érdemes azért ma is együttlenni? Köszi el?re is a válaszokat! Görbém:

Legjobb válasz: Szerintem igen. A petesejt 24 órát él.

Szerintem igen. A petesejt 24 órát él.
Igen.
Persze hogy érdemes! Minden újabb együttlét növeli a teherbeesés esélyét és a legjobb ha két aktus között 24h szünet azért megvan. Jó ha ennyire érezted az ovut mert ez azt jelenti hogy szép nagy lett az érett petéd, örülj neki!!! Egyébként is mindenhol azt írják hogy babáért a plusz és az azt követõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni mert a pozi csak elõjelzõje az ovunak, azt követõen 24-36 óra múlva szabadul csak ki az érett pete... Tehát ne hagyjátok ki semmiképp! Drukk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a bíztatást!:) Akkor ma is becserkészem a párom...:) Remélem ebben a hónapban már sikerül...

Ha rendszeresen együtt voltunk és pont jókor, mikor tesztelhetek? 22-én volt a pém, ez 100%. Pénteken 3-án csináltam egy 10-es tesztet, de neg. Lett. Korai volt, vagy most sem jött össze és valóban negatív?

Legjobb válasz: Fura érzés az alhasi részen. egyébként semmi. Az elõzõ 2-nél sem éreztem semmit. Ebbõl sajna egy angyalka, úgyhogy nagyon szeretnénk már....

A kérdező hozzászólása: Fura érzés az alhasi részen. egyébként semmi. Az elõzõ 2-nél sem éreztem semmit. Ebbõl sajna egy angyalka, úgyhogy nagyon szeretnénk már....
Szerintem a 3-a még korai volt, ha 10-es ha nem! Nekem kb. akkor volt pém, mint Neked és nekem ma reggel halványan, de pozitív lett! Szóval próbáld újra reggelibõl! Tüneteid vannak?
Elsõ vagyok! Nekem már hétvégén volt sok tünet. Cici fájás, fáradtság és wc-re járás éjjel sokszor. Valamint a szagoktól és illatoktól undor. Tegnap 25-ös teszttel csináltam a halvány pozitívat. Ma pedig már erõsebb lett 10-es teszttel. Nekem ma nem kellett volna megjönnie és szerencsére nem is jött! :) Szorítok h neked se jöjjön. Elvégre nem kötelzõ bármilyen tünetednek h legyen!!!

Ha peteéréskor együtt voltunk, akkor mikor lehet leghamarabb a terhesség első jeleit megfigyelni/észreveni magamon?

Úgy értem, hogy mi biztos és nem beképzelés? (nem a mensi késésére gondolok).

Legjobb válasz: kb. 4-5 hét, de ne a tüneteket keresd, nem szabad mert megtéveszthet. ha a mensid késik csinálj tesztet az megválaszol mindent. a tünetek lehetnek becsapósak

kb. 4-5 hét, de ne a tüneteket keresd, nem szabad mert megtéveszthet. ha a mensid késik csinálj tesztet az megválaszol mindent. a tünetek lehetnek becsapósak
Nekem középidõtõl iszonyú érzékenyek voltak a melleim, 2* rosszulettem az ételtõl nap közben, furán görcsölgetett a hasam, néha olan volt, mintha beleszúrtak volna finoman egy csavarhúzót, aztán kihúzták volna... Ezeket már ey héttel a nemvárt elõtt éreztem. Voltunk egy buliban, és nem akartam inni -belsõ megérzés. Aztán úgy voltam vele, milyen régen már nem voltam sehol, oké. Az elsõ pohár vodkanarancsot elszopogattam (nagyon kevés vodkával kértem), majd rosszul is lettem tõle. Szintén egy héttel a nemvárt elõtt. A nemvárt napján mutata elõször a teszt:)
A kérdező hozzászólása: Nekem a teszt soha nem mutatja ki, hogy terhes lennék. Köszönöm a válaszokat.
Nekem már abban az idõben voltak tünetek, amikor közeledett a várható menstruációs idõpont. Olyan volt egyébként, mint amikor meg akar jönni. Ugyanaz a fura érzés a hasban, mellfeszülés. Aztán nem jött :) , de teszttel csak 9 nappal késõbb tudtam kimutatni az én kis Édesemet. Volt még két plusz jel, de akkor nem annak hittem - ugyanakkor biztos voltam benne, hogy sikerült. Az egyik a bokadagadás, ami nem csak egy napra jelentkezett, mint tavaly és tavalyelõtt egyszer. A másik pedig menés közben a derekam veszettül fájt két hétig. Annyira, hogy egy 15 perces út nekem nagy kín volt, az utolsó 5 percben már csillagokat láttam. Aztán egyszer csak elmúlt.
A 2 gyógyszer összetevõje ugyanaz, tehet olyan, mint ha nem is váltottál volna.
Nem lehetsz terhes.

Nagy baj ha miután együtt voltam a párommal véreztem egy picit?

A cucc véresen jött ki bel?lem, de utána már nem véreztem egyáltalán. Duphastont szedek, felhívtam az orvost is és azt mondta hogy ez el? szokott fordulni.

Legjobb válasz: Elõfordul az érzékeny méhszáj miatt. Nekem is volt 10 hetesen. Mindenesetre a szexet szüneteltettük egy kicsit. Csodálom, hogy ezt a doki nem mondta...

Elõfordul az érzékeny méhszáj miatt. Nekem is volt 10 hetesen. Mindenesetre a szexet szüneteltettük egy kicsit. Csodálom, hogy ezt a doki nem mondta...
Szia! Igen sajnos elõfordul, és az érzékeny méhszáj okozza. Nálunk még a 6. héten volt ilyen, és a 12. hétig nem is mertük együtt lenni. De azóta!:-) Lehet, hogy egy kis várakozás nem árt, biztos, ami biztos. De nektek kell érezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most vagyok 7 hetes, két hétig még biztos türtõztetjük magunkat.
várjatok még pár hetet..bár nekem pont most volt a 12.héten de semmi gáz nincs.max használjatok sikositot nekem a dokim azt javasolta

Ha ma együtt voltam a btommal (gumival! ), akkor azt hnap délután észreveszi a doki?

Természetesen addig még 2 zuhi..

Legjobb válasz: Semmi problémát nem fog okozni és a dokit valószínûleg nem "hatja meg" az ilyesmi. Látott az már cifrábbat is minden bizonnyal..

Semmi problémát nem fog okozni és a dokit valószínûleg nem "hatja meg" az ilyesmi. Látott az már cifrábbat is minden bizonnyal..

Tavaly karácsony óta próbálkozunk, eddig sajnos sikertelenül. Ma mennék dokihoz, nem gond ha tegnap együtt voltunk a férjemmel?

Mármint vizsgálat szempontjából kérdezem?

Legjobb válasz: Szia! Mi két és fél évig próbálkoztunk, sikertelenül. Állandóan vettem a terhességi teszteket, hátha... de mindig negatív lett. Meguntam, és soha többé nem vettem. Aztán tavaly augusztus végén gondoltam, elmegyek már egy nõgyógyászhoz, derüljön ki végre, hogy most egyáltalán lehet-e gyerekem, vagy mi a baj. Megvizsgált, és közölte: - Nincs Önnek semmi baja kedvesem... hiszen Ön 9 hetes terhes! Úgy sírtam, hogy alig bírtam lemászni a vizsgálóaágyról. Kisfiam most 8 hónapos. Majd mikor nem számítotok rá, akkor fogsz teherbe esni. Nyugodtan elmehetsz orvoshoz ma, vizsgálat szempontjából szerintem lényegtelen.

Szia! Mi két és fél évig próbálkoztunk, sikertelenül. Állandóan vettem a terhességi teszteket, hátha... de mindig negatív lett. Meguntam, és soha többé nem vettem. Aztán tavaly augusztus végén gondoltam, elmegyek már egy nõgyógyászhoz, derüljön ki végre, hogy most egyáltalán lehet-e gyerekem, vagy mi a baj. Megvizsgált, és közölte: - Nincs Önnek semmi baja kedvesem... hiszen Ön 9 hetes terhes! Úgy sírtam, hogy alig bírtam lemászni a vizsgálóaágyról. Kisfiam most 8 hónapos. Majd mikor nem számítotok rá, akkor fogsz teherbe esni. Nyugodtan elmehetsz orvoshoz ma, vizsgálat szempontjából szerintem lényegtelen.
Kedves 1. Válaszoló! Annyira elérzékenyültem, hogy még 1 könnycseppet is el kellett morzsolnom a szemem csücskében.. Igazán gratulálok! Tényleg egyre több élõ példát hallok, hogy ha majd "nem figyelünk oda" és már "nem akarjuk görcsösen" akkor fog kopogtatni a gólya.. Mi fél éve próbálkozunk, eddig hiába, de én is úgy érzem, amíg ezen a témán pörgök, nem lesz változás. Ha már lenyugodtam, és teljesen higgadtan viszonyulok majd a témához, akkor lesz esélyünk.. Mert minden újabb hónap csalódása ellenére mélyen hiszem, h hozzánk is elér 1x a CSODA! :-)
Jól zuhanyozz le, ha gondolod ki is öblítheted a hüvelyed, de vizsgálat szempontja´ból semmi gond.Menj nyugodtan.
Igen, azért mondom, majd ha nem számítassz rá, akkor fogsz teherbe esni. Talán nálad is úgy fog kiderülni, mint nálam. Ne aggódj, lesz majd baba! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló, elõsször is gratulálok a babóhoz!9 hetesen semmi terhességi tüneted nem volt?Közben megjött rendesen?Vagy mi volt?Bocs, ha túl személyes a kérdés.
ne aggodj, ez teljesen termeszetes. az orvos mar csak tisztaban van vele, hogyha nincs szex nincs baba sem. ugyhogy nyugi. csak furodj le elotte es kicsit oblitsd ki alul, de ne nagyon, nehogy kimosd az ertekes kiskatonat! remelem minden okes lesz veled. az elso valaszolo engem is meghatott! gratulalok!

Holnap lesz a várható PÉ-m, ha ma együtt voltunk a párommal, mennyi esélye van, hogy összejöhet a bébi?

Már alig bírom kivárni a nemvárt mensit,hogy tesztelhessek! 3 napja fel van puffadva a hasam, és szédelgek. Kis hányingerem is van evés el?tt. Nem tudom mit?l lehet. Az eddigi ztesztjeim negatívak, de most mással próbálkozom. Hallottam hogy a Gabriel, a Clearblue és a Medilab elég jók. Most Clearbluet vettem, azzal tesztelek másfél hét múlva. Szorítsatok!

Legjobb válasz: Hajaj,nagyon is sok esélye van!Mivel a spermiumok 48 óráig élnek és holnap lesz peteérésed akkor a pete elindul és jó eséllyel találkozik a hímivarsejttel,a fiú gyors de kevés ideig él,a lány lomha de kitartó!Az utóbbira tippelnék a te esetedben!De ha ma voltatok eggyütt akkor kb 12 nap és kimutatja a teszt!NAGYON SZORÍTOK !ÍRJ IDE HA TESZTELTÉL!

Hajaj, nagyon is sok esélye van!Mivel a spermiumok 48 óráig élnek és holnap lesz peteérésed akkor a pete elindul és jó eséllyel találkozik a hímivarsejttel, a fiú gyors de kevés ideig él, a lány lomha de kitartó!Az utóbbira tippelnék a te esetedben!De ha ma voltatok eggyütt akkor kb 12 nap és kimutatja a teszt!NAGYON SZORÍTOK !ÍRJ IDE HA TESZTELTÉL!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Mindenképpen írok, ha sikerül a bébi! :)
Szia! Szerintem jó idõben voltatok együtt. De most már probálj másra gondolni. Tapasztalatból mondom. Én is túlságosan görcsösen akartam már terhes lenni. A ciklusom felétõl már szédültem, hányingerem volt. Már kezdtem beleélni magam, hogy igen sikerült. Aztán minden hónapban megjött. Ez volt négy hónapon keresztül. Elgondolkodtam azon, , hogy ez igy nem lesz jó. Elengedtem ezt a görcsös akarást, a köv. hónapban már nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: gratulálok 2. válaszoló! Remélem én is így leszek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!