Találatok a következő kifejezésre: Ha a együtt (2357 db)

Szerintetek ha a nudista strandon két fiú, vagy két lány tehát egy azonos nemű együtt van, akkor milyen érzés lehet, vagy mások miket gondolhatnak? Illetve lehet e ilyet csinálni?

Legjobb válasz: Együtt vannak... egymás mellett? Egymás társaságában? Mert az ilyen rengetegszer elõfordul. Általában a kutya sem gondol róluk mást, mint azt, hogy haverok, __Barátok__, akik együtt lógnak, kikapcsolódnak. Ha különnemûek vannak együtt és nem fogdossák egymást, róluk sem gondolnak mást az emberek. És hogy lehet-e? Nem értem a kérdést. Miért ne lehetne két azonos nemû embernek együtt tartózkodni?

Együtt vannak... egymás mellett? Egymás társaságában? Mert az ilyen rengetegszer elõfordul. Általában a kutya sem gondol róluk mást, mint azt, hogy haverok, __Barátok__, akik együtt lógnak, kikapcsolódnak. Ha különnemûek vannak együtt és nem fogdossák egymást, róluk sem gondolnak mást az emberek. És hogy lehet-e? Nem értem a kérdést. Miért ne lehetne két azonos nemû embernek együtt tartózkodni?
én is voltam már nem egyszer nudi strandon egy haverral, és? Nudizni nem azér nudiznak az emberek h egymást nézegessék hanem mert szabadabban, kötetletlenül érzik magukat ruha nélkül.
Rossz az aki rosszra gondol. Simán csak barátok vagy barátnõk, akik eljöttek élvezni a napot.

Hogy kezdeményezitek a szexet ha már együtt vagytok? Mármint nem akkor mikor először csináljátok, hanem ha már régebb óta együtt vagytok. Simogatás, ölelgetés, csók vagy szóltok, hogy akarjátok stb?

Legjobb válasz: :L Nem kell ahhoz szólni, csak észrevesszük ha akarjuk, aztán csináljuk... Vagy az egyik rámászik a másikra, vagy fordítva, vagy együtt...

:L Nem kell ahhoz szólni, csak észrevesszük ha akarjuk, aztán csináljuk... Vagy az egyik rámászik a másikra, vagy fordítva, vagy együtt...
vagy csak simán fekszünk az ágyon, filmezünk, puszi, simi és úgy

Ha nem akkor van pé-em amikor a Jónás naptár szerint, akkor ha a Jónásnapon vagyunk együtt lehetek terhes?

Legjobb válasz: Akkor lehetsz terhes ha tüszõrepedéskor (+/-1 2 nap) vagytok együtt. Ha nincs peteérésed amikor együtt vagytok, nincs mi megtermékenyüljön. Ilyen egyszerû.

Akkor lehetsz terhes ha tüszõrepedéskor (+/-1 2 nap) vagytok együtt. Ha nincs peteérésed amikor együtt vagytok, nincs mi megtermékenyüljön. Ilyen egyszerû.
Igen, és is akkor lettem terhes. Sok sikert!
csak ha hiszel benne... én mondjuk nem hiszek. kérdésedben benne van a válasz, ami rácáfol a Jónás-módszer mûködõképességére. (íme egy ellentmondás, de tudnék még sorolni)
Igen, pont ez a lényege, hogy Jónás doktor szerint a peteérés hivatalos idején kivül és menzesz alatt is mûködik:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, látjátok 2:2, akkor???
Ha épp nincs érett petéd, akkor nem eshetsz teherbe, hiába van Jónás-napod. Ez van.
Ha nincs peteérésed, akkor nem lehet, de lehet rendkivüli peteérés, ami egyáltalán nem ritka, én menzesz alatt estem teherbe, a Jónás napomon. Úgyhogy lehet bármi. Még az orgazmus is indikálhat peteérést, igy akár kettõ is lehet egy cikluson belül. Ezek nem mennek csodaszámba, valóban gyakran elõfordulnak.
Igen, az esely megvan ra. De en ugy tudom, hogy nem pont a Jonas napon kell egyutt lenni, hanem az elotte levo harom napon. Mind a harom napon, az a legjobb.


Ha ma volt 1-2 csepp vér a 13. napomon, akkor elég ha tegnap együtt voltunk és holnap együtt leszünk? Vagy inkább legyünk ma is?

Ilyenkor szabadult ki a pete?

Legjobb válasz: ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét,ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét, ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

Egészséges ha a testvérek együtt fürdenek?

Lehet ?ket együtt fürdetni(fiú-lány),nem egészségtelen ez? Ha lehet akkor mennyi id?s kortól?

Legjobb válasz: Én mindig együtt fürödtem a tesómmal, és mindketten normális felnõttek lettünk, nekem van férjem - meg gyerekem is -, tesómnak meg menyasszonya van. Amikor már biztonságosan tud ülni a kisebbik is, akkor beteheted a nagy mellé, ha mindketten szeretnék, de persze felügyelet mellett. Egészen addig fürödhetnek együtt, amíg valamelyik el nem kezd szégyellõsködni. Én speciel a fiamat simán beveszem magam mellé a kádba, nagyon tetszik is neki, szerintem nincs ebben semmi rossz. Ha lesz egy hugicája, õket is megfürdetem együtt. Nem baj az, ha már kiskorukban is tudják, hogy milye van az egyiknek és milye a másiknak, nem kell ezt nagyon titokzatossá tenni, legyen ez természetes dolog.

Én mindig együtt fürödtem a tesómmal, és mindketten normális felnõttek lettünk, nekem van férjem - meg gyerekem is -, tesómnak meg menyasszonya van. Amikor már biztonságosan tud ülni a kisebbik is, akkor beteheted a nagy mellé, ha mindketten szeretnék, de persze felügyelet mellett. Egészen addig fürödhetnek együtt, amíg valamelyik el nem kezd szégyellõsködni. Én speciel a fiamat simán beveszem magam mellé a kádba, nagyon tetszik is neki, szerintem nincs ebben semmi rossz. Ha lesz egy hugicája, õket is megfürdetem együtt. Nem baj az, ha már kiskorukban is tudják, hogy milye van az egyiknek és milye a másiknak, nem kell ezt nagyon titokzatossá tenni, legyen ez természetes dolog.
mégegyszer:) .eggyütt fürdettem öket
A fiam és alányom között 1, 5 év van, amikor a lányom 9-10 hónapos lett, akkortól már együtt fürdenek. Szerintem semmiféle egészségtelen következménye nem lesz, csak kicsit tájékozottabb lesz, mint az azonosnemü, együttfürdõ gyerekek. Minden szülõ saját maga dönti ezt el. Én addig engedem õket együtt pacsálni, amig erre igényük van és nem szégyellõsek egymás elõtt!
szia nekem is fiam 9honapos kora ota eggyütt fürdetem a a gyerekeket.

Hogyan legyünk együtt az ovuláció előtti napon, ha a pozitív ovulációs teszt csak az ovu napján pozitív? Honnan tudom akkor, hogy mikor van az ovu előtti nap?

Legjobb válasz: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?

A kérdező hozzászólása: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?
A kérdező hozzászólása: Az ovuteszt akkor pozitív csak, ha ugyanolyan erõs, mint a kontrol csík, vagy erõsebb, mint a kontroll? Halvány pozitív ovu nincs? (mármint, amikor halványabb, mint a kontroll csík? Segítenétek kérlek? Még kezdõ vagyok a témában. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: 11-14-es kérdésemre is írj vmit, légyszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Rosszul tudod. Nem az ovu napján pozitív a teszt, hanem elõtte. Az ovu aznapra tehetõ, mikor a pozitív után elõször újra negatív lesz a teszt. Tehát a pozitív napokon legyetek együtt.
A teszt akkor pozitív, ha legalább olyan erõs, mint a kontrollcsík, vagy erõsebb! De nem értem, miért muszáj ennyire az ovu elõtti napon együtt lenni!
A kérdező hozzászólása: Nem muszáj. Pont ezt kérdeztem, hogy mikor legyünk együtt szted? :-)
Igen, az ovuteszt akkor pozitív, mikor legalább ugyanolyan erõs a tesztcsík, mint a kontroll. Bár olvastam olyat, hogy valakinek sosem szokott annyira erõs lenni. Mikor már elkezd halványodni, akkor az már negatív. Amúgy a pozitív napon legyetek együtt, és nem baj, ha még a negatívon is. De ennyire tényleg nem jó beprogramozni. Ha már látod, hogy közeleg az ovud, mert erõsödik a teszt, akkor legyetek együtt 1-2 naponta. És akkor nem tudjátok elkerülni.

Ha a cilus közepe felé 2naponta együtt vagyunk párommal - nem figyelek peteérést, stb - akkor sikerülhet teherbe esni?

Ebben az esetben ha szervi/lelki ok nem zárja ki, akkor teherbe kéne esni, mivel biztos hogy közben van peteérés, ugye? :)

Legjobb válasz: Igazából most mi is 2 naponta voltunk együtt, mert nem tudtam pontosan belõni a peteérést, az ovu teszt szerint mintha 2* is lett volna 1 héten belül, így mi is 2 naponta voltunk együtt vasárnaptól - péntekig. Szóval én is erre alapozok, remélem nektek is és nekünk is sikerül!

Igazából most mi is 2 naponta voltunk együtt, mert nem tudtam pontosan belõni a peteérést, az ovu teszt szerint mintha 2* is lett volna 1 héten belül, így mi is 2 naponta voltunk együtt vasárnaptól - péntekig. Szóval én is erre alapozok, remélem nektek is és nekünk is sikerül!
Szia! Ha nincsen semmi szervi problémátok és van peteérésed, akkor a 2 naponta történõ együttlét jó, mert általában 2 napig megtermékenyítõképesek a spermák de jobb körülmények között tovább is.

Mit tegyek, ha a lány akibe szerelmes vagyok nem tud minket elképzelni együtt?

Legjobb válasz: Állj tovább. Miért lennél együtt egy olyan lánnyal, akivel nem illetek össze. Ez nem probléma, amit egy kapcsolatban meg kell oldani, hanem egy lehetetlen kapcsolat, ami értelmetlen. Remélem segíthettem. Kitartás. :c 17/f

Állj tovább. Miért lennél együtt egy olyan lánnyal, akivel nem illetek össze. Ez nem probléma, amit egy kapcsolatban meg kell oldani, hanem egy lehetetlen kapcsolat, ami értelmetlen. Remélem segíthettem. Kitartás. :c 17/f
hogy terhes vagy
Értem a problémát, de fontosabb most az, hogy mi lesz a gyereketekkel!
Az "exe" nem is képfájl :(
A kérdező hozzászólása: Akkor ne olvasd el..;)
Nem ér-de-kel.
Egy újabb bölcs 13 éveshez van szerencsénk a #10-es válaszoló személyében(:
Ha én lájkolok egy képet, az azért van, mert tetszik a kép. És ez független attól, ki tette fel. Ha az exem, ha a férjem, vagy a hatodik szomszéd, az lényegtelen. Ugyanígy nem lájkolok minden képet, amit a férjem rak fel, csak amiatt, mert õ töltötte fel, csak ami tetszik. Õ ugyanígy van ezzel. És nem vagyok szerelmes sem az exembe, sem a hatodik szomszédba. A férjemet szeretem, õ pedig engem. Minden más sokadrangú.
Szia! Hááát, nem tudom. Igazából engem is zavarna, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy szereti, az viszont tény, hogy 3 évet nem lehet csak úgy elfelejteni ... Szerintem ne vedd magadra, ha azt érzed, hogy mûködhet vele a dolog. (Tudom, mondani könnyü...:) )
Kaptál választ, csak még nem nõttél fel az értelmezéséhez.
itt ne próbálkozz facebook-os kérdésekkel, erre divat lett ugrani. de lefogadom, hogy a legtöbb fikagép azért fent van a "hûdeleszarom" facebook-on, és azon görcsöl, hogy vajon hány lájkot kap valami viccesnek szánt kiírása, vagy épp csöpögõsen nyáladzik a szerelmével az üzenõfalon. olyan ez, mint a barátok közt. elvileg senki sem nézi, mégis mindenki tudja a szereplõk nevét. :)
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért nem lehet erre egy normális választ adni..
A kérdező hozzászólása: Ez a terhesség most, hogy jött? Hülye nem vagyok..és nem is 13 éves...
Azt javaslom inkább add örökbe a kicsit, minthogy elvetesd.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy mi olyan felháborító ebben a kérdésben...
#1 -nek vanigaza, met sgy ku..va nagy zöld kéz
A kérdező hozzászólása: De most ezt komolyan kérdezem... mert én pl nem likolnám a volt barátom képét..(tudom, h sok itt a facebook utáló, de most ez van...én sem szeretem..)
Normális ember nem éget fel maga mögött minden hidat, ha véget ér egy kapcsolata. Remélem, érted.
szent szûz kirsztus mária
A kérdező hozzászólása: Megtartom a gyereket:)

Nektek nincs hiányérzetetek ha egy együtt töltött hét után a párotokkal újra nem lehettek együtt?

Nyaralni voltunk 1 hétre, most hazajöttünk, mindketten a saját lakásunkba. Nem élünk együtt, fél éve járunk. Azért "váltunk külön" mert neki is dolga van még és nekem is, dolgozni megyünk holnap stb. De annyira hiányzik, teljesen megszoktam h állandóan velem van és folyton csak arra tudok gondolni h mikor láthatom újra. Ez normális? ...én nem akarok tőle függni, meg jól akarom érezni magam nélküle is de most olyan hiányérzetem van:( 22L

Legjobb válasz: Mindig hiányérzetem volt a hétvégék után, mert mi 3 évig éltünk távkapcsolatban, úgy hogy kéthetente-háromhetente találkoztunk...Sokszor sírva ültem fel a buszra annyira rossz volt. Aztán a hétköznapok hamar elteltek, mert mindig volt dolog... Probléma mostmár megoldva, mert együtt lakunk :) 22-L

Mindig hiányérzetem volt a hétvégék után, mert mi 3 évig éltünk távkapcsolatban, úgy hogy kéthetente-háromhetente találkoztunk...Sokszor sírva ültem fel a buszra annyira rossz volt. Aztán a hétköznapok hamar elteltek, mert mindig volt dolog... Probléma mostmár megoldva, mert együtt lakunk :) 22-L
nekem is mindig ilyen hiányérzetem van, és igen, nyaralás/több együtt töltött nap után még rosszabb :( 19/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!