Találatok a következő kifejezésre: Ha a csupan (120 db)

Irnátok olyan játékokat mind mondjuk a resident evil 4-5 dead space land of the dead mass effect devil may cry. Ilyesmiket? HA LEHET CSUPA FÉLELMETES ÉS ZOMBIS LEGYEN! és ne nagy gépigénnyel

köcce még 1x csupa zombis legyen! és beszaratós

Legjobb válasz: Ha nagyon félni akarsz akkor Amnesia The Dark Descent; és csupa zombis: Left 4 Dead

Ha nagyon félni akarsz akkor Amnesia The Dark Descent; és csupa zombis: Left 4 Dead
Hát a Dead Spcae után nem tudom mi lehet még félelmetes, én annó majd össze *artam magam rajta.Azóta semmitõl nem félek xD Ezeket még tudom ajánlani: Alone In The Dark 4 Alone In The Dark 5 F.E.A.R F.E.A.R 2 Clive Barker's Jericho Condemned 1 Condemned 2 Érdekes hogy a Mass Effect-et is be raktad a listába, hol ott az nem is indul a "horror" kategóriába igaz vannak benne "érdekes lények":) De ha már ettõl is beszartál, akkor talán még érdemes lehet megnézned a Dragon Age Origins-t és a Dragon Age II-t.Még nem játszottam vele, de elég durva arcok vannak benne a videók alapján.
Az írásodból ítélve 11 évesnél több nem lehetsz. Am. ha "csupa zombis" játékot szeretnél ami " beszaratós" akkor töltsd le a Land of the dead: Road to fiddlers green-t.
A kérdező hozzászólása: elõzõ válaszoló már bocsi de 16 vagyok... csak siettem amikor a kérdést írtam...Amúgy a land of the dead-ot már végignyomtam sztem jó game volt
16? Szerintem nem!

Ha a parom belemenne abba, hogy egy masik csajjal az agyban, szóval harmasban, akkor az azt jelenti, hogy nem szeret engem? Vagy csupan csak ferfi?

Legjobb válasz: Ha két ember jól megvan minden téren,szeretik is egymást,ott nincs helye 3.-nak az ágyban,én így gondolom.Ha csupán a változatosság hiányzik,akkor fel kell dobni valamivel az együttléteket,de nektek kettõtöknek.

Ha két ember jól megvan minden téren, szeretik is egymást, ott nincs helye 3.-nak az ágyban, én így gondolom.Ha csupán a változatosság hiányzik, akkor fel kell dobni valamivel az együttléteket, de nektek kettõtöknek.
Aki SZERET az nem megy bele.Aki ELVAN veled, az már inkább.Gondolj csak bele, ha te õrülten szeretnél valakit, hogy esne, ha mással látnád, ahogy enyelegnek.Másrészrõl ott a veszélyehogy rájöhet, hogy hmm milyen jó ez a másik csaj, lehet jobb is..szóval könnyen ejtés lehet a vége.
Ha annak ellenére, hogy neked nem jön be az ötlet is akarja, akkor pontosan: nem szeret. De ha a nyakán lógsz, és éjjel-nappal mondogatod neki, hogy te nagyon-nagyon szeretnéd, és úgy megy bele, akkor a te hibád (vagy lehet nem hibád ez csak késõbb derül ki). Mellékesen nagyon sok mostanában az ilyen téma... Az emberek tényleg, annyira kiégnek, hogy már unalmas, ha "csak" két ember csinálja? Vicces, kezdem azt hinni, hogy tényleg nem kéne házasság elõtt szexelni, ha ilyen fiatalon ez a vége...
A kérdező hozzászólása: Nem mondja hogy igen de mikor felhozom elmosolyogja magat...(ismerem)Koszi a valaszokat!!
A kérdező hozzászólása: szal o benne lenne'
Kérdezd meg abban is benne lenne-e h úgy hármasban h plusz egy fiú:D
A kérdező hozzászólása: Persze...en nekem mondjuk ha ilyet mondana akkor leutnem, biztos nem mennek bele!!
Szerintem attól még szeret, csak más erkölcsi ítélettel rendelkezik. A legtöbb férfi eljátszik a gondolattal, és szerintem csak pozitív, hogy nem hazudott a szemedbe, hogy az õ fejében bizony soha nem fordult meg. Ettõl még biztos, nem fog hazaállítani egy másik leányzóval. A legtöbb férfinek ez a vágya csak gondolati síkon teljesül. Petranova
Milyen hülye kérdés ez? :D
Háborúban mindent szabad. Az elsõ adandó alkalommal felrúgnák a felek ezt a megegyezést, aztán a gyõztes fél háborús bûnökért elítélné a vesztest.
Hogyhogy mit szólnánk? Nekünk kellene verekedni?
"A háború íratlan szabályait azért idáig úgy 80-90%osan betartották szerintem." A háború íratlan szabályai itt vannak (tehát mégsem annyira íratlanok): http://mek.niif.hu/01300/01345/01345.htm Aki ezeket nem tartja be, veszíteni fog. Minden más szabály megszeghetõ, mint például a nemzetközi egyezmények. Meg is szegik õket, aztán a gyõztes fél elítéli a vesztest a megszegett egyezmények miatt, a magukéról pedig hallgat.
Mitõl becsületesebb a harc úgy, hogy ha a nagyobb nyer? Háborúban nincsen szabály. (Vagyis néhány van, de azokat is vagy be tarják, vagy nem.)
Én inkább érdekesnek találom ezt a kérdést. De már az õs emberek se csak az öklüket, lábukat, testüket használták. Kövekkel dobálták a másikat és botokkal ütlegelték.Hosszú és idõigényes harcképtelenné tenni így egy embert. Ha a kérdés úgy hangzana hogy: Mit szólnátok hozzá, ha a háborúkban középkori fegyverek lennének? Akkor azt mondanám hogy örülnék neki, mert akkor még nem sokat vetett a latba hogy kinek fejlettebb a kardja és becsületesebb volt a harc. A jobb nyert, nem a jobb fegyverrel felszerelt.
Álmodban. Tisztában kell lenni a háborúk okaival és a történelmi materializmussal, és akkor az embernek nem jut eszébe ilyen kérdést feltenni. Olvass Marxot.
Hany eves vagy egyebkent Kerdezo? Bar egy 6 eves gyerek se nagyon filozik ilyen kerdesen.Nyilvan, hisz ez ertekes idot venne el a jatekaitol.Erre pedig 6 eves gyerkocunk is rajott ezen gondolkodni, a vilag legnagyobb ertelmetlensege es hasztalan idopocsekolasa.
Trófeának meg a lelõtt gépeket tekintették, nem a megölt pilótákat.
Nem volt szokás...A II.vh-ban még (ha csak az égen) de volt lovagiasság. Én a vadászpilótákra gondoltam.A korabeli bombázókból szinte lehetetlen volt kijutni.
Akkor Kína nyerne, mert ott laknak a legtöbben ennyi xD
Amúgy a terrorbombázások után (amik kölcsönösek voltak) a pilóták helyében én trófeaként tekintettem volna minden lelõtt ellenséges pilótára, még az ejtõernyõsökre is. Nem volt amúgy "szokás" az elfogott pilótákkal kissé kegyetlenebbül bánni?
Utolsó!Igazad van, õk voltak a vörös farkúak, a néger pilóták, tudok róla, és ezt nem rasszista megjegyzésenek szánom, tényleg õk csináltak nagy átlagban ilyet.
Jó, persze, de ha látod az orvlövészt akkor fedezékbe mész. Ha nem látod a nyilast vagy az orvlövészt akkor természetesen nem megy ez így, de ettõl még nem lesz "igazságtalan" vagy becstelen. A háborúban a gyõzelem a cél és az a valószínûleg leghatásosabb módszer, hogy így vagy úgy, de elteszed láb alól az ellenséget :)
Hm az utolsóban egyet értek, de még is, a vesszõt látod...pajzsot felemeled és van esélyed kivédeni de a mesterlövészt még csak hallani nem hogy látni sem látod.
Naszóval: 1.hagyományorzõ vagyok... harcoltam pajzsfalban vért nélkül csak gambezonban...túl lehet élni... 2.szép hogy Szun-Ce-tõl idézel...nem nem ilyen szabályokra gondoltam.... repülõbõl kiugró pilótát ernyõn nem lövünk le(pl) 3.íjjal kicsit nehezebb lõni mint egy metserlövés puskával...tudom versenyszerûen íjászkodtam míg idõm engedte...
Becsületesebb az amit leírtam mert pl nem 1 km-rõl lõnek fejbe, hanem szemtõl szembe harcolsz vkivel...van beleszólásod a harcba stb.A háború íratlan szabályait azért idáig úgy 80-90%osan betartották szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden hozzászólást, mentek a zöld kezek.
Imádom ezt az oldalt, mert már a kérdések is nevetségesek általában... Amúgy nézzél focihuligánokat és ne tegyél fel ilyen hülye kérdést többször inkább.

Szerelem vagy csupán fellángolás, ha a tesójától elájulok? (Én 19 vagyok. )

3 és fél éve élek párkapcsolatban. Egy éve történt meg először,hogy egy többnapos bulin, a nyaralónkban, félig ittas állapotban megcsókoltuk egymást a testvérével(27).Másnap úgytettünk, mintha semmi sem történt volna.Ayóta minden ilyen kirándulás alkalmával, amikor a barátom ,,kidől,, a piától, akkor én a testvérével vagyok.így történt ez most szilveszterkor is, amikor összebújva aludtunk, hallgattuk egymás szívdobogását, petting...és csókok... Csak rá gondolok.Benne megvan az, ami nincs meg a páromban,...és fordítva...Amúgy soha nem feküdtem le a tesójával, csak ennyi volt, de 1000-szer jobb szex téren szerintem... Családi botrány lesz, ha kiderül, hogy mi van köztünk. Na, mit tegyek?Egyik?Másik? Vagy mindkettő??:))

Legjobb válasz: egyik sem :)

Amit most írok az nem elítélés és semmi lehordás nincs benne. De 3 és fél éve vagy együtt valakivel, de te megcsalod, pont a testvérével..nyilvánvalóan nem szereted. És ha meg szeretnéd a testvért akkor nem lennél olyan önzõ, hogy egy jó kis éjszaka miatt elronts egy testvérkapcsolatot. Szerintem, ha van egy kis eszed, szakítasz a barátoddal, de nem mondod el, hogy megcsaltad a testvérével. Én legalábbis nem mondanám, mert nem akarnám tönkretenni a kapcsolatukat..És a testvért is elfelejthetnéd.
egyik sem :)
Szállingózik a neten egy okosság, miszerint ha beleszeretsz 2 férfibe, mindig a másodikat válaszd, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, akkor nem zúgtál volna bele a másikba. Nah most, tudnál úgy együtt lenni a tesóval- teszem azt- hosszú távon, hogy tudod szétcsaptad a családi békét? Kétlem.... Szakíts az egész családdal...
Igazából nem te vagy az undorító hanem a barátod tesója! Azon gondolkozz már el, hogy mekkora jellem lehet az, aki így bánik a saját testvérével! Mondjuk te is elég gusztustalan vagy! Szerintem végül is illetek egymáshoz!
Persze, mindkettõ. Feküdj középre.
Ha már egyszer ezt csináltad, akkor az lenne a legtisztességesebb, hogy hagyod mindkettõt a francba. Ha ezt nem akarod, akkor válaszd a testvérét, de a barátodnak vegyél egy vadászpuskát. Szép szín a fekete.
Vagy válaszd a tesót vagy egyikõjüket sem. Viszont durva nagy botrány lesz belõle, ha kiderül, márpedig ki fog.
tesóját válaszd.
A kiírásodból látszik, hogy Te már döntöttél, csak megerõsítésre vágysz.
hát cirmos cica ez szerelem ><

Ha a szerelmem messze van tőlem, de erősen gondolok rá egész nap, csupa szívvel, szerelemmel, megérzi?

És azt, hogyha esténként rá masztizok és mikor élvezek, nagyon er?sen gondolok rá? Vajon érzi? Lány vagyok

Legjobb válasz: Szerintem inkább hívd fel! :D

Szerintem inkább hívd fel! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Helyes, helyes, akkor csináld, egyszer majdcsak hazajön gazd'uram is, kitartás!
A kérdező hozzászólása: azért ábrándozom róla, mert már 2 hónapja nem láttam és rettentõen hiányzik a fizikális érintkezés... a puszta simogatástól a szexig minden de egyébként nem vagyok ilyen, szeretem a mozgalmas életet, utálok otthon ülni és semmit sem csinálni
Ennek örülök, csak azt a látszatot kelted bennem, hogy ülsz otthon, nézel ki az ablakon, és a legényeden ábrándozol egész nap, ami nem túl egészséges.
A kérdező hozzászólása: van rengeteg hobbim...de ez miért fontos?
Baaah... Keress valami hobbit, könyörgöm!
A kérdező hozzászólása: Hát néha sajnos muszáj távol lenni, ha úgy hozza a sors :( Már nagyon hiányzik, egész nyáron külföldön volt és még mindig két hét mire hazajön...már nagyon nem bírom, de öröm az ürömben, hogy legalább tudom, erõs a szerelmünk, mert a távolság nem kioltotta, hanem fellobbantotta :) úgy érzem, nála is... a beszélgetéseink alapján
Woooow ez a távkapcsolat új generációja xD
Nem tudom, higgyek-e az ilyesmiben! Nekem is vannak megérzéseim, talán , ha elég intenzív a szerelmed akkor igen, de fontos, hogy szóban és tettekben mindíg kimutasd amit érzel, mert a gondolatra nem hivakozhatsz!!
Nem valószínû, de mivel ha õ is szeret õ is hasonlóan érez és szintén rád gondol akkor a végén mondhatjátok azt, hogy éreztétek egymást meg ilyenek.
Ez most komoly?? Vagy tenyleg ennyire hulye vagy?? :O

Ha néha csupán lefekszem ugyanazzal a személlyel, akkor abból még késõbb lehet normális kapcsolat?

Legjobb válasz: Háát izé nem nagyon, de a válaszom egy határozott talán.

Háát izé nem nagyon, de a válaszom egy határozott talán.
Bármi lehet. Akár normális kapcsolat is. 23/l
Szerintem nem. Tapasztalatból mondom.
Ha sûrítenéd a lefekvéseket. Akár egy kicsit vadabbá tennéd, hidd el a jövõhéten már végleg együtt lesztek.
Nekem minden komoly kapcsolatom így kezdõdött. Elvégre a jó szex egy jó kapcsolat alapja lehet. 29F

A Kelet Magyarországban megjelentek a csupa ötösök? Ha igen megjött-e már jutalom, ha nem mikor jelenik meg?

Csak azért mert a kishugomnak beküldtük a bizonyítványàt a Kelet Magyarországba de nekünk az nem jár a tesóm meg nagyon várja hogy mikor kerül be és hogy mikor kapja meg a jutalmat

Ha a baratom csupan allitolag idegessegbol es viccbol azt mondta, hogy szakitani akar, viszont nem nekem, akkor meg szerethet?

tegnap mondta,hogy szeret,de megtudtam,hogy a baratnomnek mondta azt amit mar leirtam,es nekem nem,de csak viccelt....viszont tudom,hogy szeret..ez nalunk tavkapcsolat,mert hat 6 faluval alrebb lakik tolem.de minden nap beszelunk.

Legjobb válasz: Csak te ismered õt, és te tudod, mikor mennyire, mit mond komolyan. Ha ismered õt, és megbízol benne (mellesleg kiérdemli a bizalmadat), akkor ne aggódj, lehet, hogy csak egy hülye félreértés volt. Az is lehet persze, hogy komolyan gondolkozik rajta, csak teljesen bizonytalan. Beszéld meg vele!

Csak te ismered õt, és te tudod, mikor mennyire, mit mond komolyan. Ha ismered õt, és megbízol benne (mellesleg kiérdemli a bizalmadat), akkor ne aggódj, lehet, hogy csak egy hülye félreértés volt. Az is lehet persze, hogy komolyan gondolkozik rajta, csak teljesen bizonytalan. Beszéld meg vele!
En is azt mondom beszelj vele - az is lehet, hogy a baratnod kever-kavar... Az en volt pasim mindenkinek elmondta, hogy szakitani akar velem csak nekem nem - ugyhogy en biztos ele allnek az illetonek es konfrontalnam. Legyen gerince mondja el, ha baja van.
Tenyleg beszelj vele. az en kapcsolatomban is volt ilyensmi, h "na ha akarsz akkor menj" es elindult..es akkor megkerdeztem h tenyleg akarja h vege legyen? Errefel h o nem, de nem tetszettek a cirkuszok neki, es felelembol tette.Tehat rengeteg oka lehet.azt is lehet nezni h minden viccnek fele igaz.Nem tudom a helyzeteteket, de remelem nem azert mondta a baratnodnek, mert esetleg eselyt szeretne nala..Ha jol ismered, akkor szerintem nincs okod aggodni, viszont kerdezd meg tole, mert "csak ugy viccbol" az embernek ilyensmi nem jut az eszebe.
Idegességbõl és viccbõl pofánvágnám...

Ha a Biblia egy részét ( jó részét ) csak szimbolikusan lehet és kell értelmezni, akkor az örök élet is csupán metafora?

Lehet-e ennyire az olvasóra, èrtelmezõre hagyni a megértést az ilyen jellegû szent szövegekben, vagy minden szót igaznak kell gondolni? Ez esetben viszont több kérdést és értetlenséget vet fel, mint segítséget ad(hat). Ti, hogy látjátok?

Legjobb válasz: Szerintem nem tudod mi az a metafora.

Szerintem nem tudod mi az a metafora.
Kedves filoszmen! Ebben a kérdésben nem szeretnék okosnak tûnni, hiszen ezt valóban soha senki sem tapasztalta meg. De abban egyetértek veled, hogy az a keresztény, aki ezt az életet semminek veszi, rossz úton jár. Hiszen miért jött volna közénk Jézus, ha nem lenne fontos ez a hely, ez a lét? Persze ehhez feltételeznünk kell, hogy Õ valóban Isten fia volt, de ezt most fogadjuk el mint keresztény perspektívát. A bibliai szövegeket nagyon nehéz értelmezni, de számomra pont ez teszi végtelenül izgalmassá, úgy vélem eddig is sokat tanultam belõle (pedig még nem régóta foglalkozom vele). A sok kérdés és értetlenség bennem is ott munkál, de én nem látom ez másokat miért riaszt el a forgatásától. Hiszem, hogy valódi tudást csak valódi megértésen keresztül nyerhetünk. Ha veszel egy almát a piacon, az sokkal kevésbé fog ízleni, mintha csemete korától te nevelted volna a fát. Én úgy vélem semmilyen bölcsességet nem tartalmazna a Biblia, ha tömör és egyértelmû tételmondatok gyûjteménye volna. Ez az én hozzáállásom és csak azt szerettem volna mondani, hogy a szimbólumok ne riasszanak el (ha valóban érdekel a téma).
Nem szimbólum, nem metafora, és nem is allegória. Az örök élet az, amit a neve is takar, csak itt filozófiai, és nem biológiai értelemben vett életrõl van szó. Egyébként a Biblia a szimbólumokat nem rejtjelezésre, az információ elrejtésére használja, hanem általánosításra, asszociálhatóságra.
Kedves Katy, "Az örök életre lett az ember már az Édenben teremtve. A feltétel volt az engedelmesség...." Nagyon szépen kérem, olvasson már bele abba a .. Bibliába. Ha nincs hozzáférése a neten saját költségemen küldök egyet Önnek. "Bár Jehova igen nagy szabadságot adott nekünk /pont ezen örlödenek egyesek itt a gyk-n...:-D igazán néha majd szét vet engem a nevetés, olyan viccesek :-D/ " Örülök, hogy ilyen lazán veszi a dolgot. Néha mikor az Ön válaszát olvasom egy régi favicc jut az eszembe: A - Hogy törted fel a diót? B - használtam a fejemet! A - Így? -bumm-bumm -auuú-ez fáj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igaz:) ))
Nem metafora. Allegória.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De az örök életet ki tapasztalja? ------ Kedves Filoszmen, az örök élet lehetösége neked is fel van ajánlva a kedves családodnak is, rajtatok múlik, hogy elfogadjátok-e De nem ilyen nyomorúságos élettel, mint amit a mai világban él az ember. Tudod, még ha ma valaki elégedett is az életével, de perceken belül minden megváltozhat. Elég egy szerencsétlenség, egy baleset, egy katasztrófa... Mi várjuk az Isten igérete alapján az új rendszert itt a Földön. Az örök életre lett az ember már az Édenben teremtve. A feltétel volt az engedelmesség.... Bár Jehova igen nagy szabadságot adott nekünk /pont ezen örlödenek egyesek itt a gyk-n...:-D igazán néha majd szét vet engem a nevetés, olyan viccesek :-D/ Ezt a szándékát Jehova végre fogja hajtani. Van egy Bibliai vers a Zsoltárok könyvében, hogy Jehova az emberek szívébe adta az örökkévalóság utáni vágyat. Ez nincs az állatoknak adva, azok ösztönszerüen védik életüket, de mi emberek ha egészségesek vagyunk bizony élni AKARUNK!!! Katy
A kérdező hozzászólása: A halál Biblia nélkül is tény. Mindenki megtapasztalja, mint a napsütést. De az örök életet ki tapasztalja? Ez csak szimbolikus. Az életed örök, míg meg nem halsz. Egyebet nem lehet tapasztalni, vagy van egyéb információd, amit tapasztaltál? Isten megígérte, élsz, míg meg nem halsz...
Nem, mert akkor a halal is az lenne , megis valosagos.
Kihagytam, hogy pont emiatt kell szerintem sok mindent az olvasóra hagyni. Mindenki a saját életét látja a sorok között így van lehetõség rá, hogy egyéni, megmásíthatatlan élményekhez és felismerésekhez jussunk általa. Persze minden vallásban vannak bizonyos tételek, amelyek "alapnak" számítanak, de hol nincsenek? Az négy másik világvallás esetében biztosan több, mint a kereszténységben. A kereszténység lényegében nagyon egyszerû és sokat kínál (ezért lett ekkora sikere), ezt a témát amúgy Spiró György is érinti egyik elõadásában, érdemes megnézni.
Nehezen.
A kiejtés miatt nem. :/
A tévé sokat segíthet, igen.
A könyv nem lesz elég, nézz filmeket, meséket, riportokat, híreket, ami csak érdekel. Nem baj, ha eleinte csak pár szót értesz belõle, javulni fog.
Nem valószínû.
A kérdező hozzászólása: Akkor mit tanácsoltok még? Német tévé? Régebben úgy hallottam, az is sokat segít, ha megy a német (vagy akármilyen)nyelvû film, ha nem is értek mindent, de sokat lehet tanulni, kiegészítve természetesen a tankönyvekkel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!