Találatok a következő kifejezésre: Ha a csokitól (2 db)

Ha a sok csokitól kijönnek a pattanások, akkor egy héten pl. 2 db csokitól is pattanásos leszek?

Legjobb válasz: Nem, nem feltétlenül. az alkati kérdés. de nagyobb a valószínûség, de pár pattanás miatt szerintem buta dolog lemondani a csaokiról, mert az nagyon jó dolog. :D szóval ne a patik miatt ne egyél...

Nem, nem feltétlenül. az alkati kérdés. de nagyobb a valószínûség, de pár pattanás miatt szerintem buta dolog lemondani a csaokiról, mert az nagyon jó dolog. :D szóval ne a patik miatt ne egyél...
Ha kijönnek a csokitól, akkor heti kettõtõl is. Hangsúlyozom, hogy "ha", mivel nekem sok pattanásom volt, és a csokinak semmi köze nem volt hozzá.

Akkor is termelődik endorfin a csokitól, ha nem érzem az ízeket?

Beteg vagyok, nem érzek semmilyen ízt. Ha eszem csokit, de nem érzek bel?le semmit, akkor is termel?dik boldogsághormon?

Legjobb válasz: Hát valamennyi igen, mert a csokiban is vannak anyagok amik kiváltják az endorfin termelõdését, de mivel az ízek nagyot dobnak az egészen, ezért íz érzékelés hiányában lényegesen kevesebb termelõdik. Ha megnézel egy vígjátékot és nevetsz egy jót, akkor több termelõdik.

Hát valamennyi igen, mert a csokiban is vannak anyagok amik kiváltják az endorfin termelõdését, de mivel az ízek nagyot dobnak az egészen, ezért íz érzékelés hiányában lényegesen kevesebb termelõdik. Ha megnézel egy vígjátékot és nevetsz egy jót, akkor több termelõdik.
Igen. A csokiban egy teobromin nevû anyag van, ettõl termelõdik az endorfin
de ne aggódj ha endorfin nem is, zsír mindenképp!
A kérdező hozzászólása: :D azzal nincsen probléma :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!