Találatok a következő kifejezésre: Ha a csak egy evvel vagyok (91 db)

Ha a baratnomnel csak egy evvel vagyok nagyobb de mindketten nagyon szeretjuk egymast es mindent megadunk egymasnak, tarthat sokat vagy eppen orokre a kapcsolat?

ha megigerte mar tobbszor a csajom h nem hagy el soha es nagyon szeret lehet megis h megvaltozik a helyzet meg ha mindent meg adok neki akkor is?

Legjobb válasz: minden lehetséges. nem akarlak elkeseríteni, nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de ha nagyon fiatalok, akkor nem garantált, hogy örökre együtt maradtok, most ígyérzitek. de akármelyikõtöknél elmúlhat ez az érzés késõbb, még ha most nem is hiszitek. de amíg tart, addig élvezzétek, szeressétek egymást és legyetek nagyon boldogok.

minden lehetséges. nem akarlak elkeseríteni, nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de ha nagyon fiatalok, akkor nem garantált, hogy örökre együtt maradtok, most ígyérzitek. de akármelyikõtöknél elmúlhat ez az érzés késõbb, még ha most nem is hiszitek. de amíg tart, addig élvezzétek, szeressétek egymást és legyetek nagyon boldogok.
Sajnos, semmire sincs garancia.Amíg fiatal az ember, azt hiszi az a kapcsolat örökké tartani fog.Aztán múlik az idõ, az emberek, érzések változhatnak.Persze ezt sem lehet általánosítani.Szeressétek egymást, tartsatok ki egymás mellett, beszéljetek meg mindent stb. ez a lényeg.Maradjatok boldogok, ameddig csak lehet.
Én megigértem a barátomnak hogy soha nem hagyom el és be is tartom a szavamat 1 éve vagyunk már eggyütt.Amugy meg csak abban az esetben hagynám el ha már nem szeretne vagy megcsalna.
Én is így vagyok már 10 hónapja, mindketten azt hajtogatjuk, h. ezt tényleg komolyan gondoljuk, és egymás mellett maradunk, a barátnõm a jövõt tervezgeti [elsõ barátja vagyok, álmodozik szegény :) ] Remélem tényleg így lesz... Szerintem élvezd ki azt a pár évet, amíg minden jó. Reméljük mindketten a legjobbakat, de még sokat változhatunk, kialakulhat a végleges személyiségünk, lehet, hogy valamiért elhidegülünk egymástól. Szóval élvezd amíg lehet... és légy boldog, ne gondolj arra, hogy egyszer ennek esetleg vége is lehet.
A kérdező hozzászólása: kossz

Postára van betéve egy millió forint. Egy évre a kamat 12%. Mi van akkor, ha csak egy év után veszem ki azt a kamatot? Az tovább kamatozik egy év után is, vagy lejár?

Legjobb válasz: Hááát :) bocsánatot kérek, az elõzõ kommentem egy moderált elõzõ kommentre vonatkozik, amely arról szólt, hogy "írjunk neki, ha 10milliót akarunk egy év után az egymillióból". Tehát NEM a kérdezõnek szól!! Amúgy a kérdésre válaszolva: Ezt csak te tudod, hogy miben van a postán a pénzed. Ha megújuló betétben, akkor tovább kamatozik, ha nem, akkor "lejár", és felveheted.

Hááát :) bocsánatot kérek, az elõzõ kommentem egy moderált elõzõ kommentre vonatkozik, amely arról szólt, hogy "írjunk neki, ha 10milliót akarunk egy év után az egymillióból". Tehát NEM a kérdezõnek szól!! Amúgy a kérdésre válaszolva: Ezt csak te tudod, hogy miben van a postán a pénzed. Ha megújuló betétben, akkor tovább kamatozik, ha nem, akkor "lejár", és felveheted.
Persze, hogyne! Ha a felét hazudod, akkor is sokat hazudtál, nem gondolod, kedves elõttem válaszoló? :) Andersen meghalt, a csodák pedig az ezotéria rovatba valók.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, figyelmesebb átolvasás után már én is rájöttem : D
Lehet hogy Andersen kihalt de létezik ilyen befektetés. De tudot mit, nem kell elhinni. Kamatozzon évente 7%-ot a pénzed.....
Persze, hogy létezik ilyen befektetés. Még egy fontos dolgot felejtettél el hozzátenni, hogy a kockázata is igen minimális. Mert úgy lesz valóban hihetõ a történet. Szerintem mindannyian tudjuk, hogy számos jó befektetés van. Pl. egymillióból lottószelvényt venni akár több milliárdot is tud hozni. Kérdés, hogy milyen kockázati tényezõ van. Úgyhogy valóban, létezik olyan befektetés, amely egymilliót egy év alatt megtízszerez. Az a kérdés, hogy a postán 7%-ot (biztosan) kamatozó betét és az általad felvázolt tízszeres nyereség között milyen különbségû rizikófaktor van. Amúgy nagyon szívesen meghallgatom a befektetési ajánlatodat, amely egymillióra tízmilliót hoz... Ott az elérhetõségem, ragadj billentyûzetet!
Várj egy évet. Jó kis kocsi az.
A kérdező hozzászólása: elhiszem hogy jó de nem romlik el?
Állásában mitõl romlana? Le kell venni az akkusarukat, fagyállóval feltölteni a fagyállósítható dolgokat. Addig az egy évig meg érdemes ideiglenesen kivonatni a forgalomból, hogy a biztosítás se legyen fizetve. Meg azért mondjuk havonta nem árt egyszer beindítani, kicsit gurulni vele elég az udvarban, hogy a kerekek ne mindig ugyanúgy álljanak.
Én eladnám, 91-es nem fiatal már, meg egy évig elég luxus fentartani igy ebben a helyzetben.Ez a tipus elég hangos és nem a legkényelmesebb. Nem bántás csak a személyes tapasztalat.
Ha nem tetszik add el, kinek mi, én pl sose adnám el a favit, és a fenntartása nem sok máshoz viszonyítva, fõleg garázsban.


Erre én is szeretném tudni a választ... Ha valakinek van valami hasznos infoja, tegye fel. Köszi!

Van olyan esti gimnázium ahol 1-2 év alatt lehet leérettségizni? Most 10. -es vagyok, szeretnék átmenni másik suliba ahol a 11. -12. -ik évfolyam össze van vonva! Így már csak egy évem lenne! Vagy ha tudtok oldalt ahol tájékozódni lehet, az is jó!

Legjobb válasz: Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?

Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hát szerintem egy év alatt négy évet...kicsit húzós lenne!Azért "sietek" mert már bõven túl vagyok a kamaszkoron(30 leszek)és még fõsulira is szeretnék menni!
Úgy tudom, hogy a Zöld Kakas nevû iskolkolában(alternatív suli, vannak idõsebbek is) a 11. osztály elvégzése mellett járhatsz szombatonként EGYÉNI TANRENDÛ oktatásra, ahol a 12-es tananyagot sajátíthatod el.Tehát hétköznap rendesen a suli normál részére jársz, szombaton pedig végezheted a 12-et, s ebbõl küldön vizsgákat kell tenned.
-d
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána nézek a Zöld Kakas-nak!
Szia én úgy tudom a TIT-nél is van ilyen, bár nem tudom a közeledben van e ilyen.

Tavaly 6hónapig dolgoztam, de a munkaügyire utána nem jelentkeztem be. Ha most regisztrálok akkor jár valami? Vagy csak egy év munka után jár pénz?

Legjobb válasz: Csak akkor jár, ha a jelentkezésed megelõzõ 3 évben volt legalább 360 nap munkaviszonyod.

Csak akkor jár, ha a jelentkezésed megelõzõ 3 évben volt legalább 360 nap munkaviszonyod.
vagy nem szeret, vagy frigid... de semmiképp nem normális. Bár... mindenkinek más a szexuális étvágya... lehet hogy rád unt?
Szerintem ez nem így megy.Mármint hogy megõrül az meber, h 10évig egy pasival kell lennie.Én szeretem a páromat már rég együtt vagyunk.Nekem sem volt sok pasim, és nem tudnám elképzelni hogy más pasival legyek.Se most se még 10év múlva.Arra nem gondoltál, h megcsal?Vagy olyan típus, h akkor sem kezdeményez, hogyha szenved tõle?Az én barátom is ilyen.Pedig fiú.Tudom hogy szeret, de hiába kíván megvárja míg én közeledek.Soha nem kezdeményez.De megszoktam.Ha kívánod õt, akk kezdeményezz te.Vagy a legjobb az lenne, ha beszélnél vele.Együtt biztos meg tudjátok oldani a dolgot.Sok sikert.:)
Szerintem azért párkapcsolat egy PÁRkapcsolat, mert két ember él együtt, van együtt és mindkettõjükön múlnak a dolgok.Nem éppen kellemes ha folyton az egyik fél próbálkozik...
Egyértelmû, hogy csak a gyerekért volt veled. Szerintem próbálj meg beszélni vele. Mondd meg, hogy hiba lenne csak a gyerekre koncentrálnia. Másrészt lehet, hogy neked is újítani kéne. Nem mindig csak szex - egy kis romantika sem ártana. Ha magatok nem tudjátok megoldani, menjetek el családsegítõhöz.
Szerintem normális esetben a nõnek kellene kezdeményeznie, mert ha a nõ kezdeményez, az jó jel, mert kívánja szexet a férfival!! Mivel a feleséged nem kezdeményez, valószínû, hogy unja veled a szexet, nem élvezi a szexet (nem frigid, csak nem illetek össze, vagy rossz a kommunikáció közöttetek ezen a téren).Vagy esetleg gátlásos. egyik sem jó. Kellene a szexrõl beszélgetni. Lehet, hogy veled nem volt sikerélmény a szex (okozhatja orgazmus nélküli szex okozta frusztráció is) Amúgy ha az elsõ 2-3 évben is nagyon élvezte volna, máig is kezdeményezne! Gyereket akart, azért hagyta magát megdu*atni, mert máshogy nem lehet gyereket csinálni. Szerintem nagyon problémás a kapcsolatotok, próbáljatok errõl nyíltan beszélni, hogy mi a baj! Nehéz lesz, de talán õ is elmondja majd, hogy mi az amit hiányol, vagy miért nem kívánja. L/27
hát ha 16 éves kora óta veled van, gondolom, nem volt más pasija rajtad kívül. én biztos megõrülnék, ha 26 évesen már 10 éve ugyanazzal a férfival lennék együtt... bocs...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, én irtam el.26 éves, és kb. az utolsó 6-7 évben nem volt semmilyen látszat hogy akarna valamit.Már unom, hogy mindig nekem kell szólni!!!Kivéve, mikor gyereket akartunk, akkor mindig jött magától, utánna viszont minden visszaállt a helyére.Semmi kezdeményezés.
A kérdező hozzászólása: A gyereket 8 év együttlét után vállaltuk.Ezt én kizárnám.Csak a szexualitása nagyon frigidnek tünik.Eleinte jó volt, amig ujdonság volt számára a szex.
szerintem újítsatok be valamivel.Ami nagyon izgalmas.Je meg kérdezd meg tõle ahelyzet.
A párod bunkó. Beszéld meg vele, vagy koptasd le.
Nem biztos, hogy szerelembõl irja oda. Sokan kritizálják a facebookot, mert kapcsolat romboló. Szerencsére én még ezt nem tapasztaltam. De szar kapcsolat lehet az amit a facebook tönkre tud tenni.
Már megint a Facebook, menjetek ki a szabad levegõre és ismerkedjetek személyesen, ne virtuális hülyeségekkel szórakozzatok!
És ez 3 év mulva jutott eszedbe? :)
A kérdező hozzászólása: A kommentet ma pillantottam meg. Ez most volt pár napja. :/
most ezt mi dontsuk el helyetted, hogy gaz-e...?ha felmerult benned a kerdes, akkor nyilvan annak erzed, es ezt neked kell megbeszelned a pasiddal.
Meg tudod kötni, postán küldik majd a csekket, vagy befizetheted netbankon keresztül is.
A kérdező hozzászólása: Tehát mondjuk netrisken kitöltöm a dolgokat és aztán küldik a csekket egy idõ után?
A kérdező hozzászólása: Egy kérdés: a forgalmi engedély szám fog változni, ha újat csináltatok? Mert -mivel, hogy ma vettem meg és még nem tudtam új forgalmit csináltatni- a két adat nem fog egyezni.

Ha Elte jogra nem vesznek fel csak Pazmanyra kihagyak egy evet vagy menjek a Pazmanyra?

Legjobb válasz: Elég buta kérdés..persze hogy kezdj el tanulni..Pázmányon is ugyanolyan diplomád lesz..sõt bármelyik jogi karon ugyanolyan diplomád lesz. Ez a legjobb egyetem egy nagy maszlag...jogot mindenütt nehéz elvégezni nem adják ingyen a diplomát..csak pr hogy az ELTE legjobb. Ha már erre adsz akkor tényleg nézd meg a rangsort..itt van az idei..tehát ha megnézed az ELTE csak attól a legjobb hogy a jelentkezõk annak tartják, ezért sok jó képességû jelentkezik oda..de a valóságot az oktatók kiválósága adja ott a fasorban van az ELTE. http://eduline.hu/felsooktatas/2012/11/14/HVG_egyetemi_rangs..

Elég buta kérdés..persze hogy kezdj el tanulni..Pázmányon is ugyanolyan diplomád lesz..sõt bármelyik jogi karon ugyanolyan diplomád lesz. Ez a legjobb egyetem egy nagy maszlag...jogot mindenütt nehéz elvégezni nem adják ingyen a diplomát..csak pr hogy az ELTE legjobb. Ha már erre adsz akkor tényleg nézd meg a rangsort..itt van az idei..tehát ha megnézed az ELTE csak attól a legjobb hogy a jelentkezõk annak tartják, ezért sok jó képességû jelentkezik oda..de a valóságot az oktatók kiválósága adja ott a fasorban van az ELTE. http://eduline.hu/felsooktatas/2012/11/14/HVG_egyetemi_rangs..
Egyébként miért hiszi mindenki hogy az ELTE jogi kara a király? Félreértés ne essék, nem vagyok irigy, eltére járok, de sosem értettem ezt. Hogy más jogi kar nem jó, nem számít, csak az elte :o Én sosem éreztem magam különbnek hogy az eltén tanulok, sõt, némelyik csoporttársamat egy Károlis vagy Pázmányos, vagy miskolci egyetemista simán lepipálja a tudásával. Mindenhol kell tanulni, és többnyire mindenhol egyformán. Mindenhol van laza tárgy, és mindenhol van vérizzadós. Kezd el természetesen a Pázmányt, nem hinném hogy megbánnád.
Látom nem hat meg a sok ember véleménye. Te eldöntötted hogy ha nem jutsz be az ELTE jogi karára akkor kudarcnak fogod megélni a dolgot. Valamiért Te vetted a fejedbe hogy csak az ELTE a jó, pedig döbbenni fogsz hogy a Pázmány sem lesz rossz ha oda jutsz be..és ott is [email protected] sokat kell tanulni, és mindenütt a jogi karokon.
A kérdező hozzászólása: En is emelteztem.... Az idei erettsgik nehezebbek voltak es 20% kevesebb jelentkezo joga
Szerintem nem sok esély van a pár pontos csökkenésre, mert a 350 is elég alacsony, bár kitudja mi lesz. Sok minden függ attól h összességében h sikerültek a magyar-töri emelt érettségik, asszem idéntõl kötelezõ a jogon az emelt is, szóval én emiatt inkább stagnálást vagy minimális emelkedést jósolok. De persze lehet bármi.
A kérdező hozzászólása: Max azert kudarc mer nem tudtam elerni 350-et
A kérdező hozzászólása: Van ra esely h 350rol 4-5 pontot csokken?
Ez meg sajnos benne a pakliban, az értékelésnél a tanárok szubjektívek. Ha szimpatikus vagy nekik 5 mondatra is kaphatsz max pontot, ha nem, akkor lehúz. Engem annó írásbelin húztak le elég szépen, fellebbezhettem volna, de nem tettem, 6 pontot vesztettem, anélkül is bekerültem az egyetemre. Szóbelinél meg középszinten pár éve mindent elmondtam, mégse kaptam plusz pontot pedig ott aztán tényleg mindent tudtam. Ezen már ne idegesítsd magad, ha összejön az elte akkor összejön, ha nem, marad a pázmány.
A kérdező hozzászólása: Az bosszant h siman meglett volna az elte viszont emelt szobelin 60/19 kaptam pedig sokat tanultam ra ...sztem jobb volt most van 345-7 tavaly 350 volt.... Csak eltet-pazmanyt jeloltem
Sõt Pécsett és Debrecenben is van jogi kar- Azok sem olyan rosszak (ha jogász szeretnél lenni)
Még Szegeden is elég jó a jogi kar-
Menj a Pázmányra természetesen :) az sem rosszabb, ha pedig nem tetszik, és ha jó a tanulmányi eredményed, akkor 1 év után át tudsz jelentkezni az eltére
Én is ezekre jelentkeztem 367 pontom lett, de így is elég neccesnek érzem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!