Találatok a következő kifejezésre: Ha a csak egy evvel (207 db)

Ha a telapo egy evben csak egyszer "dolgozik", akkor mennyit keres, es ha olyan "lusta", hogy egy evben a gyerekek csak egyszer latjak akkor miert szeretik megis annyira es varjak?

Egyatalan a telapo letezik meg????

Legjobb válasz: Mivel az alatt az 1 munkanap alatt az egész világot körbejárja, nagyon sokat keres. A gyerekek azért várják, mert ajándékot hoz, és ez ritka mivel csak 1 évben egyszer. Amúgy nem létezik:D

Mivel az alatt az 1 munkanap alatt az egész világot körbejárja, nagyon sokat keres. A gyerekek azért várják, mert ajándékot hoz, és ez ritka mivel csak 1 évben egyszer. Amúgy nem létezik:D
Megkapod a kérdéseidre a választ, ha megnézed a Télapu címû filmet. Sõt, már van 2. és 3. része is! Egyébként létezik, egyszerûen hinni kell benne (még akkor is, ha saját magad rakod a gyermeked cipõjébe a mikuláscsomagot).
Azt nem tudom, mennyit keres, de teljesen igaza van, hogy egy évben csak egyszer megy emberek közé. Egyszer beállok Télanyónak...
tévedés, egy évben kétszer dolgozik. 6. >Magyarországon kiosztja a gyerekek ajándékát 24.>Amerikában kiosztja a karácsonyi ajándékokat
Sokat keres.

Ha valaki csak egy évet dolgozott szülés ellőtt, akkor 5. hónapig jár a tgyás +1. év gyed is jár? A munkaviszony él a szülés pillanatában is.

Legjobb válasz: Igen, ahogy írod, a tgyás 168 napja után még egy évig (365 napig) jár a gyed.

Igen, ahogy írod, a tgyás 168 napja után még egy évig (365 napig) jár a gyed.
hm? egy év munkaviszony kell az elmúlt 2 évben :) én úgy tudom, hogy akkor jár a gyed is 2 éves koráig :)
Nem. Gyed annyi ideig jár, ahány biztositott napod volt a szülés elötti 2 évben. Nekem 408 nap, tehát annyi gyed fog járni, plusz a tgyás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
168 nap tgyás + 365 nap gyed jár (ha 365 napig dolgoztál). Kb másfél éves korában kapod majd a gyest.
Egy évet dolgoztam a baba elõtt, pont akkor járt le a szerzõdés amikor született, így kaptam TGYÁS-t fél éves koráig, majd másfél éves koráig a GYED-et, most pedig GYES két éves kor betöltésétõl.

Az Universitas diákszervezetnél nyitottam Gránit Bankszámlát. Ha már csak egy évig fogok tanulni, akkor utána már nem tudom felhasználni a bankkártyámat, mivel Diákszervezet által nyitottam számlát? !

Universitas, diákszervezet, GránitBank

Legjobb válasz: Minden banknál úgy van, hogy átkerülsz másik számlacsomagba. A kártyát pedig tudod továbbra is használni. Nem a kártya a diákkártya, hanem a számla a diákszámla. A kártyák általában három évig jók, aztán küldenek újat. A csomag fog csak változni, ha elérted azt az életkort amíg diákszámlád lehet. De ezt sem kell bejelentened, a bank úgyis tudja.

Minden banknál úgy van, hogy átkerülsz másik számlacsomagba. A kártyát pedig tudod továbbra is használni. Nem a kártya a diákkártya, hanem a számla a diákszámla. A kártyák általában három évig jók, aztán küldenek újat. A csomag fog csak változni, ha elérted azt az életkort amíg diákszámlád lehet. De ezt sem kell bejelentened, a bank úgyis tudja.


Postára van betéve egy millió forint. Egy évre a kamat 12%. Mi van akkor, ha csak egy év után veszem ki azt a kamatot? Az tovább kamatozik egy év után is, vagy lejár?

Legjobb válasz: Hááát :) bocsánatot kérek, az elõzõ kommentem egy moderált elõzõ kommentre vonatkozik, amely arról szólt, hogy "írjunk neki, ha 10milliót akarunk egy év után az egymillióból". Tehát NEM a kérdezõnek szól!! Amúgy a kérdésre válaszolva: Ezt csak te tudod, hogy miben van a postán a pénzed. Ha megújuló betétben, akkor tovább kamatozik, ha nem, akkor "lejár", és felveheted.

Hááát :) bocsánatot kérek, az elõzõ kommentem egy moderált elõzõ kommentre vonatkozik, amely arról szólt, hogy "írjunk neki, ha 10milliót akarunk egy év után az egymillióból". Tehát NEM a kérdezõnek szól!! Amúgy a kérdésre válaszolva: Ezt csak te tudod, hogy miben van a postán a pénzed. Ha megújuló betétben, akkor tovább kamatozik, ha nem, akkor "lejár", és felveheted.
Persze, hogyne! Ha a felét hazudod, akkor is sokat hazudtál, nem gondolod, kedves elõttem válaszoló? :) Andersen meghalt, a csodák pedig az ezotéria rovatba valók.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, figyelmesebb átolvasás után már én is rájöttem : D
Lehet hogy Andersen kihalt de létezik ilyen befektetés. De tudot mit, nem kell elhinni. Kamatozzon évente 7%-ot a pénzed.....
Persze, hogy létezik ilyen befektetés. Még egy fontos dolgot felejtettél el hozzátenni, hogy a kockázata is igen minimális. Mert úgy lesz valóban hihetõ a történet. Szerintem mindannyian tudjuk, hogy számos jó befektetés van. Pl. egymillióból lottószelvényt venni akár több milliárdot is tud hozni. Kérdés, hogy milyen kockázati tényezõ van. Úgyhogy valóban, létezik olyan befektetés, amely egymilliót egy év alatt megtízszerez. Az a kérdés, hogy a postán 7%-ot (biztosan) kamatozó betét és az általad felvázolt tízszeres nyereség között milyen különbségû rizikófaktor van. Amúgy nagyon szívesen meghallgatom a befektetési ajánlatodat, amely egymillióra tízmilliót hoz... Ott az elérhetõségem, ragadj billentyûzetet!
Várj egy évet. Jó kis kocsi az.
A kérdező hozzászólása: elhiszem hogy jó de nem romlik el?
Állásában mitõl romlana? Le kell venni az akkusarukat, fagyállóval feltölteni a fagyállósítható dolgokat. Addig az egy évig meg érdemes ideiglenesen kivonatni a forgalomból, hogy a biztosítás se legyen fizetve. Meg azért mondjuk havonta nem árt egyszer beindítani, kicsit gurulni vele elég az udvarban, hogy a kerekek ne mindig ugyanúgy álljanak.
Én eladnám, 91-es nem fiatal már, meg egy évig elég luxus fentartani igy ebben a helyzetben.Ez a tipus elég hangos és nem a legkényelmesebb. Nem bántás csak a személyes tapasztalat.
Ha nem tetszik add el, kinek mi, én pl sose adnám el a favit, és a fenntartása nem sok máshoz viszonyítva, fõleg garázsban.

Tavaly 6hónapig dolgoztam, de a munkaügyire utána nem jelentkeztem be. Ha most regisztrálok akkor jár valami? Vagy csak egy év munka után jár pénz?

Legjobb válasz: Csak akkor jár, ha a jelentkezésed megelõzõ 3 évben volt legalább 360 nap munkaviszonyod.

Csak akkor jár, ha a jelentkezésed megelõzõ 3 évben volt legalább 360 nap munkaviszonyod.

Van olyan esti gimnázium ahol 1-2 év alatt lehet leérettségizni? Most 10. -es vagyok, szeretnék átmenni másik suliba ahol a 11. -12. -ik évfolyam össze van vonva! Így már csak egy évem lenne! Vagy ha tudtok oldalt ahol tájékozódni lehet, az is jó!

Legjobb válasz: Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?

Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hát szerintem egy év alatt négy évet...kicsit húzós lenne!Azért "sietek" mert már bõven túl vagyok a kamaszkoron(30 leszek)és még fõsulira is szeretnék menni!
Úgy tudom, hogy a Zöld Kakas nevû iskolkolában(alternatív suli, vannak idõsebbek is) a 11. osztály elvégzése mellett járhatsz szombatonként EGYÉNI TANRENDÛ oktatásra, ahol a 12-es tananyagot sajátíthatod el.Tehát hétköznap rendesen a suli normál részére jársz, szombaton pedig végezheted a 12-et, s ebbõl küldön vizsgákat kell tenned.
-d
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána nézek a Zöld Kakas-nak!
Szia én úgy tudom a TIT-nél is van ilyen, bár nem tudom a közeledben van e ilyen.
A párod bunkó. Beszéld meg vele, vagy koptasd le.
Nem biztos, hogy szerelembõl irja oda. Sokan kritizálják a facebookot, mert kapcsolat romboló. Szerencsére én még ezt nem tapasztaltam. De szar kapcsolat lehet az amit a facebook tönkre tud tenni.
Már megint a Facebook, menjetek ki a szabad levegõre és ismerkedjetek személyesen, ne virtuális hülyeségekkel szórakozzatok!
És ez 3 év mulva jutott eszedbe? :)
A kérdező hozzászólása: A kommentet ma pillantottam meg. Ez most volt pár napja. :/
most ezt mi dontsuk el helyetted, hogy gaz-e...?ha felmerult benned a kerdes, akkor nyilvan annak erzed, es ezt neked kell megbeszelned a pasiddal.

Ha Giginek csak 49, Évának pedig 51 százaléka volt, akkor miért mondja azt ez a szerencsétlen Gigi, hogy csak egy százalék volt köztük, amikor kettő?

Legjobb válasz: Azért mert 1 százalék választotta el attól, hogy döntetlen legyen... és akkor már nincs köztük százalék :)

Azért mert 1 százalék választotta el attól, hogy döntetlen legyen... és akkor már nincs köztük százalék :)
nemtudom, de amikor rohog ugy kivernem a fogait
Ja, így már értem, köszi!
Most vonult be.Már mondja, hogy örül, várja kinnt az élet!
Nem tudom, de én is ezen röhögök egyfolytában.
hát mert szegény nem tud számolni :)
Mert szerencsétlen dög! Nézzétek a Belevalót a Cool TV-n Gigi magyarázkodni fog!!
nemtudom, de amikor rohog ugy kivernem a fogait Te is? :D
Már megint mondja, hogy 1%!Miért nem szólnak már neki???
Jó persze, de akkor is 2% a különbség. Attól, hogy egál, még nem nyert...
De nem azt mondta, hogy Éva egy %-al verte meg, hanem hogy 1 % volt a különbség kettejük között. 50-el Éva sem nyert. Vágod?
A Balázs is 1%-nak mondta.
1% al mégcsak döntetlen lenne... giginek jó volt ez a mûsor, most 1-2 hónapig egy dugásér el lehet kérni 20ezret 10 helyett, mindenképp nyertes gigi is
A kérdező hozzászólása: Na végre! :-) Köszönöm az értelmes hozzászólóknak, akik megtudták mondani a sok ostobának, hogy miért mondta ezt Gigi! :-)
ha nekem van 49 szavazatom, neked 51, akkor neked 4%-kal több van, mint nekem, nekem pedig 4%-kal kevesebb. tehát 4% volt a különbség.
Kérdezõ!Te tetted fel ezt a kérdést nem????Te szerencsétlen ostoba!!!Ne a válaszolókat hülyézd le, mert Te pont olyan vagy!
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel ÍGY a kérdést, Te "szerencsétlen ostoba" mert kíváncsi voltam, hogy a nagy magyar fehér embereknek mennyire számít az, hogy a büdös cigány kiesett, és a kedvencük ment vissza, hogy képesek e elvonatkoztatni ettõl, és reálisan válaszolni a kérdésre. Hát nem voltak képesek. Nem voltatok.
Irigylem a problémádat. Az 51-bõl 49 továbbra is kettõ sajnos.
Nekem is ez járt a fejemben, úgy idegesített hogy Gigi ribi többször hangsúlyozta hogy jajj 1%, mikor 2. Habár végül is tök mindegy, a lényeg az hogy kiesett és kész:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!