Találatok a következő kifejezésre: Ha a csak egy (5638 db)

Azért egy kis kardigánt vehetsz fel sztem.
szerintem egy kicsit
szerintem meg egyáltalán nem fogsz fázni a multkor pánt nélküli miniruhába mentem el bulizni és buli után hajnalba elvileg fázol az álmosságtól és egyáltalán nem fáztam ugyhogy nyugodtan mehetsz így ahogy vagy
A kérdező hozzászólása: jaj igen arra gondoltam hogy viszek felsõt mert a kocsiban úgyis ellesz
Ha olyan vihar lesz, mint elõzõ éjjel, akkor jobban fel kéne öltöznöd.

Egy hete kb fáj a bal vádlimon egy pont érzem is de ha megnyomom csak egy ponton érzek fájdalamat mitől lehet ez nem ütöttem e sehova?

Legjobb válasz: Nem tudom. Ha valaki azt írja, hogy tudja, akkor hazudik. Szerinted ezt ki tudná megmondani ennyi információ alapján, látatlanul?

Nem tudom. Ha valaki azt írja, hogy tudja, akkor hazudik. Szerinted ezt ki tudná megmondani ennyi információ alapján, látatlanul?

Érdemes magán tanárnál tanulni? Ha igen miért? Sokba kerül? Elég ha valaki csak egy héten 1 megy el tanulni a magán tanárához.

Legjobb válasz: A hatékony nyelvtanuláshoz mindenképpen az kell, hogy minden nap foglalkozz vele, legalább 1 órát intenzíven. Ha hetente csak egyszer mész tanárhoz, az is jó lehet, ha tömény mennyiségû anyagot ad le, sok házi feladattal, amiket magadtól feldolgozol, majd õ kijavít. Minél változatosabban foglalkozol az adott nyelvvel, annál jobban rögzül. Pl. film idegen nyelven, olvasás idegen nyelven, levélírás, fogalmazás, szótesztek, nyelvtani tesztek, és ami a legjobb, rengeteg beszélgetés. Ha úgy tervezed, hogy csak azt az egy órát szánod rá a tanulásra, nem fogsz túl sokat haladni.

A hatékony nyelvtanuláshoz mindenképpen az kell, hogy minden nap foglalkozz vele, legalább 1 órát intenzíven. Ha hetente csak egyszer mész tanárhoz, az is jó lehet, ha tömény mennyiségû anyagot ad le, sok házi feladattal, amiket magadtól feldolgozol, majd õ kijavít. Minél változatosabban foglalkozol az adott nyelvvel, annál jobban rögzül. Pl. film idegen nyelven, olvasás idegen nyelven, levélírás, fogalmazás, szótesztek, nyelvtani tesztek, és ami a legjobb, rengeteg beszélgetés. Ha úgy tervezed, hogy csak azt az egy órát szánod rá a tanulásra, nem fogsz túl sokat haladni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen


Ha a telapo egy evben csak egyszer "dolgozik", akkor mennyit keres, es ha olyan "lusta", hogy egy evben a gyerekek csak egyszer latjak akkor miert szeretik megis annyira es varjak?

Egyatalan a telapo letezik meg????

Legjobb válasz: Mivel az alatt az 1 munkanap alatt az egész világot körbejárja, nagyon sokat keres. A gyerekek azért várják, mert ajándékot hoz, és ez ritka mivel csak 1 évben egyszer. Amúgy nem létezik:D

Mivel az alatt az 1 munkanap alatt az egész világot körbejárja, nagyon sokat keres. A gyerekek azért várják, mert ajándékot hoz, és ez ritka mivel csak 1 évben egyszer. Amúgy nem létezik:D
Megkapod a kérdéseidre a választ, ha megnézed a Télapu címû filmet. Sõt, már van 2. és 3. része is! Egyébként létezik, egyszerûen hinni kell benne (még akkor is, ha saját magad rakod a gyermeked cipõjébe a mikuláscsomagot).
Azt nem tudom, mennyit keres, de teljesen igaza van, hogy egy évben csak egyszer megy emberek közé. Egyszer beállok Télanyónak...
tévedés, egy évben kétszer dolgozik. 6. >Magyarországon kiosztja a gyerekek ajándékát 24.>Amerikában kiosztja a karácsonyi ajándékokat
Sokat keres.

Púdert használhatok úgy is, hogy alapozó nincs alatta? Ha mondjuk csak egy kis korrektor van alatta, az sem mindenhol, csak 1-2 helyen, ahol pirosabb a bõröm.

Az alapozótól úgy érzem, hogy egyáltalán nem szellõzik a bõröm, nem is szeretem használni, olyan mintha egy álarc lenne rajtam, ráadásul mindig attól félek, hogy elfolyik, szétkenem...

Legjobb válasz: és miért kennél magadra púdert? az tömíti el csak igazán a pórusokat, szerintem csak korrektor és kész, vagy bb krém és rá korrektor!

és miért kennél magadra púdert? az tömíti el csak igazán a pórusokat, szerintem csak korrektor és kész, vagy bb krém és rá korrektor!
Ha az alapozót nem bírod, akkor a púdert még annyire sem fogod. Vegyél egy sima színezett hidratálót (lehetõleg olyat, ami természetes anyagokból van), arra nem kell púder. Nincs akkora fedése, mint egy alapozónak, nem lesz maszk hatású, egységesíti az arcszínedet és táplálja a bõrt.
Hát akkor elég rossz alapozót használhatsz... Nekem is volt már szerencsém maszkhatásúhoz, de pl. a L'oreal True Match az örök szerelem, mintha ott se lenne. Púdernek meg próbáld ki a Catrice átlátszó púderét, olyan mint a liszt, és nagyon szépen mattít. Nem tudom, mi lesz ha alapozó nélkül viszed fel, de ha valami nem tetszik a bõrödnek, észre fogod venni, és akkor változtatni kell- rengeteg arckrémmel nem volt kibékülve a bõröm.
Én így használom a púdert, ahogy írtad, hogy alá csak korrektor, majd jöhet maga a púder. Nem azért kezdtem el így használni, mert nem bírom az alapozókat, nincs velük semmi bajom, csak egyszerûen annyira zsíros a bõröm, hogy minden lefolyik rólam, fõleg ebben a melegben és nagyon csúnya lesz. Kipróbáltam csak a korrektor + púdert és így sokkal jobb a helyzet, így is fényesedik az arcom, de sokkal késõbb és nem lesz ocsmány a fejem a nap végére. Amit elõttem írtak Catrice átlátszó púdert, azt használom második púderként amikor fényesedik az arcom, mert ettõl nem látszik, hogy már 20 réteg púder van rajtam. A mattító hatással vitatkoznék, valóban szépen lemattít, de ez sem tart túl sokáig egy nagyon zsíros bõrön. Szóval próbáld ki, hogy neked milyen úgy, aztán majd meglátod, hogy jobb-e.
A kérdező hozzászólása: Színezett hidratálót tudnál ajánlani, olyat, ami DM-ben is kapható? Konkrét márka kellene. És merre kell keresni, az arckrémek körül?
Én ezt használom, nekem bevált, csak vizes kézzel és gyorsan kell eldolgozni, mert sûrû és pikk-pakk beszívja a bõr. [link] 1300 Ft, de nagyon kevés kell belõle, kisebb adag, mint egy borsószem. Ez az "Ellenõrzött natúrkozmetikumok" között van.

Ha egyszer csak egyedül maradnátok a városban vagy a földön, mit tennétek?

Nem ijednétek meg? Nem félnétek? Én nagyon. Belegondolni is rémíszt?, hogy rajtad kívül hirtelen senki más nincs a városban, mindenki elt?nt, de a környezet még olyan, mintha mi sem történt volna.

Legjobb válasz: Ha ugyanúgy lenne minden (autók, benzin, áram, víz, internet), akkor nem igazán érdekelne. Nem kéne pénz, de azért "kirabolnám" az összes bankot, csak hogy érezhessem, milyen lehet 20.000-esekben fürödni. Kajára egy darabig nem lenne gondom, csak leugrom a sarki Coop-ba, és azt eszek, amit akarok. Végre eltûnne a sok idegesítõ ember, akik úton-útfélen beszólogatnak. Nem lennének verekedések, gyilkosságok. Kirabolnám az összes dealer házát, elhoznám az összes füvet, és egész nap szívnék. Ha a párom is itt maradna velem, végre szexelhetnénk fényes nappal a fõutcán úgy, hogy mellettem halmokban áll a marihuána, az egyik kezemben meg crackpipa van. Beutaznánk a világot. Felvennénk magunkat Hollywoodba, hogy aztán saját magunkról nézhessünk filmet a tévében. Hosszú távon viszont nem túl jó...

Ha ugyanúgy lenne minden (autók, benzin, áram, víz, internet), akkor nem igazán érdekelne. Nem kéne pénz, de azért "kirabolnám" az összes bankot, csak hogy érezhessem, milyen lehet 20.000-esekben fürödni. Kajára egy darabig nem lenne gondom, csak leugrom a sarki Coop-ba, és azt eszek, amit akarok. Végre eltûnne a sok idegesítõ ember, akik úton-útfélen beszólogatnak. Nem lennének verekedések, gyilkosságok. Kirabolnám az összes dealer házát, elhoznám az összes füvet, és egész nap szívnék. Ha a párom is itt maradna velem, végre szexelhetnénk fényes nappal a fõutcán úgy, hogy mellettem halmokban áll a marihuána, az egyik kezemben meg crackpipa van. Beutaznánk a világot. Felvennénk magunkat Hollywoodba, hogy aztán saját magunkról nézhessünk filmet a tévében. Hosszú távon viszont nem túl jó...
Elõször is aludnék egy nagyot.
Elkezdenék zombikra vadászni.
Eleinte örülnék neki, hogy végre nyugtom van. Utána kezdenék pánikolni, hogy tök egyedül vagyok, majd hiányolnám azt a maroknyi embert, akiket szeretek. Aztán pedig beletörõdnék a helyzetbe, és megpróbálnék nem bedilizni. Elõbb-utóbb csak feltalálnám magam...
Végre igazi nyugalmat lelnék!
nemmindegy hogy a városban vagy a világon.ha a városban akkor irány a bankok aztán masik városban, országba menni:-D ha az egész világon akkor gáz van..:-D
Csak a szeretteimet hiányolnám.Ha velem lennének, akkor én ellennék egy lakatlan szigeten is.
élelmet keresnék és védeném magam a vadállatoktól
Mennék az Árkádba felújítani a ruhatáram.
Röhögnék, és élvezném a szabadságot.

Ha van hangunk az ágyban az tényleg izgatja a pasit? és az mekkora baj ha nincs csak egy kicsi?

Legjobb válasz: imádom ha bekötött szájjal próbál nyüszíteni a párom. Vagy ha csak rá szólok hogy "csönd" és úgy marad. Õt is izgatja, ha én döntöm el hogy mit tehet. Ilyenek vagyunk, na :)

imádom ha bekötött szájjal próbál nyüszíteni a párom. Vagy ha csak rá szólok hogy "csönd" és úgy marad. Õt is izgatja, ha én döntöm el hogy mit tehet. Ilyenek vagyunk, na :)
Nem feltétle kell teleüvölteni az ágyat :) Attól is lehet élvezetes, ha a nõ nem "hangos".
Tényleg, nem kell üvölteni, a halk sóhaj is izgató lehet szerintem, a lényeg, hogy valahogy fejezd ki a párodnak, hogy jó, amit csinál, hiszen megerõsítésre vár!:) ha a nõ csak fekszik, mint egy fadarab, olyan mintha nem élvezne semmit az egészbõl, akkor mi értelme? 22/L
Szerintem az is elég ha sóhajtozik, csak valahogy jelezzen vissza, h jól csinálom-e vagy, hogyan csinálhatnám jobban. :) Az se baj ha hangokat ad ki közben, csak tudja mikor lehet és mikor nem. Pl ha van itthon más is rajtunk kívül, akkor ne üvöltözzön. :D 29/F
A túl nagy visongás inkább színjáték szokott lenni, bár van aki elhiszi :)
tényleg.
Én nem ordibálni szoktam de hangosabban csinálom mint a sóhajtozás. A barátomat totál beindítja ha hangosabb vagyok.
Tényleg izgat, de nincs egyenes arányosság a hangerõ és a izgatási szint között.
A kérdező hozzászólása: köszönök minden választ:)
Elég gáz.
A szürzetünket évszázadok óta festjük.Ki ezzel ki azzal.Idöröl idöre.Az nem ciki csak szokás kérdése. Az persze lehet ciki, ha nem sikerül olyanra, amit elfogadnak ismeröseid.A leglényegesebb az , hogy te jol erezd magadat azzal a frizurával vagy ruhával, akkor magabiztos és boldog lehetsz és ez a lényeg.
Meglepõdnék aztán csinálja csak xDDD
Felébrednék az álmomból.
Mit szólnék hozzá? Dupla örömmel töltene el. Egyrészt testi ugye, másrészrõl érezném, hogy vonzónak tart, szeret, pajkosan huncut és szereti kényeztetni akit szeret. Valószínûleg máskor én viszonoznám ilyen hirtelen kellemes meglepetésekkel akár orálisan akár behatolós módszerrel, valószínûleg õ is hozzám hasonlóan értékelné. Sajnos jelenleg nincs ilyen nõ az életemben, akivel kölcsönösen boldoggá tehetnénk egymást. De remélem, hogy ez idõvel meg fog változni. (Az engem is meglep, hogy az orális már nem szex egyesek szerint)
Mi nálunk ez természetes!!!! Mikor meglátom a párom boxerben egybõl beindulok. Mindig kényeztetem..egyszerûen nem bírom ki...ez van... Vagy ha nem is elégítem ki de felvezetem az esti sex-hez....
én is csináltam már ilyet, és örült neki, igaz nem mondta.....de észrevettem;-) van olyan hogy csak tv-zünk , fekszünk egymás mellett, aztán gondolok egyet, megsimogatom ott lenn, aztán ...elkezdem csinálni:) és imádja..persze ha utána ö is csinálja nekem...na az a legjobb:)
elvenném feleségül.
Nos én nem hagynám, hogy csak orál legyen belõle :D
Az elején szerette (imádom cumizni, gyakran letámadtam a konyhában), de mostanában olyan sokat dolgozik, hogy elutasít... :-( Pedig csak négy hónapja vagyunk együtt. Valaki nem értékeli, ha kedveskednek neki...
az én szerelmem csinált már ilyet :) :) kis aranyos volt :)
õrülnék neki
én cisnáltam iylet a barátomnak és nagyn élvezte :) 17l
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értettem hogy nem számít szexnek, annak számít. De átfogalmazhatom orális szexnek..
Húúú..én ezt szívesen megtenném egy pasival. :D De a legtöbb pasinak tuti bejön ez, ahogyan egyik válaszoló jól kifejtette.
Örülnék neki.
Én megcsináltam :D Agyon lettem dicsérve :D
meglepõdnék, de hagynám :D
Az orális szex már nem számít szexnek? Mindig tanulok újat.
16/F

A dual SIm-es telefonokat lehet használni egy SIM-el is? Les valami bajuk ha folyamatosan csak egy SIM-el használjuk?

Legjobb válasz: Nem lesz bajuk! A 2 sim-es használat csak lehetõség, de nem muszály!

Nem lesz bajuk! A 2 sim-es használat csak lehetõség, de nem muszály!
Sõt. SIM nélkül is jó.
Semmi problémája nem lesz. Nekem is dual, de csak egy sim van benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!