Találatok a következő kifejezésre: Ha a csak a petezsákot látja (3 db)

6 hetesen és 3 naposan ha még csak üres petezsákot lát a doki abból lehet még valami?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, mert nálunk majdem 7hetesen lett csak. Drukkolok!

Szerintem lehet, mert nálunk majdem 7hetesen lett csak. Drukkolok!
Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Sejtettem, hogy valami nincs rendben. Nagyon sajnálom. Drukkolok Nektek, hogy mielõbb összejöjjön. Viszont úgy készülj, mivel, hogy volt egy vetélésed, a következõ terhességed már automatikusan veszélyeztetett lesz, szóval ha megtudod, azonnal doki és a munkádat, akármit is dolgozol abba kell hagynod, mert feküdni kell. Sajnos ez ezzel jár. Vigyázz magadra! 22 km
Sajnos azt kell írjam, hogy nem valószínû. Nekem az elsõ uh. 6.hetes 3 naposan történt és akkor már volt szívhangja a babának. Ha ez most nem jött össze, ne csüggedj, drukkolok, hogy a következõ mielõbb sikerüljön. 20 km
Velünk is ez volt, és most 32 hetesek vagyunk. ne stresszelj, majd kiderül, a lényeg, hogy ha esetleg tényleg üres, igyekezz ne elkenõdni, az még nem jelent semmit, próbálkozzatok majd újra. de sztem rendben lesztek, még korai, nekem is 8 hetesen szívhanggal együtt ott volt a 2. lányom:-)
Még bármi lehet.Az is elõfordulhat, hogy késõbb volt az ovud. Kb 1 hét és elválik mi lesz. Addig meg csak a jóra és szépre gondolj, elég lesz akkor parázni ha baj van! Minden jót neked!
Na, hogy alakulnak a dolgok feléd? Írd majd meg!
A kérdező hozzászólása: Sajnos elvetéltem és meg kellett mûteni:( Nagyon el vagyunk keseredve:( de várjuk már hogy újra próbálkozhassunk.

5 hetes terhességnél, ha csak piciny petezsákot lát a doki, akkor megint baba veszteség lesz?

5 hetes terhességnél, ha csak piciny petezsákot lát a doki, akkor megint baba veszteség lesz? Nektek mit látott? Vagy túl korán mentem? Akinek Missed AB-je lett, az is hányt?

Legjobb válasz: 16:53: Hány napos ciklusaid voltak?

16:53: Hány napos ciklusaid voltak?
Nekem jól látható volt a petezsák, mégis elvetéltem. Nem volt egyáltalán hányingerem. Inkább a folyamatosan érzett görcsök utaltak rá, hogy valami nem oké.
5hetes terhességnél nekem 9 mm szabálytalan petezsákom volt, 5 nappal késõbb már volt szívmûködés is. Mos vagyok 9 hetes, szerencsére semmi bajom. Mekkora az a piciny? Lehet, hogy még nem vagy 5 hetes, mert pl 4 hetes terhességnél a 3mm-es petezsák is normális, szerintem ne legyél elkeseredve!
Nekem 5 hetesnél semmit nem látott...23 hónapos a kisfiam...
Neeeem, ne aggódj, nemsoká dobog a kicsikéd szíve! :)

Ha a doki csak a petezsákot látja 5 hetesen, akkor mikortól lehetek benne biztos, hogy van a petezsákba valami?

Most 8 hetes vagyok,ha eddig nem véreztem,akkor biztos,hogy van a petezsákba baba?

Legjobb válasz: Ha most 8 hetes vagy, akkor ilyen a babód, legelábbis a net szerint. 8. hét Az embrió már meghaladta az 1 cm-es nagyságot. Az agyféltekék között megjelenik a jellegzetes árok, a sulcus haemisphericus, ezzel megkezdõdik a két agyfélteke fejlõdése. Már elkülöníthetõ az elõagyhólyag (prosencephalon), a középsõ agyhólyag (mesencephalon) és az utóagyhólyag (rhombencephalon). Megjelennek a láblemezek és a kéz ujjsugarai. A vesék mûködésének beindulását jelzi a telõdõ húgyhólyag. Néha már az elõbélbõl fejlõdõ gyomor is látszik.

Ha most 8 hetes vagy, akkor ilyen a babód, legelábbis a net szerint. 8. hét Az embrió már meghaladta az 1 cm-es nagyságot. Az agyféltekék között megjelenik a jellegzetes árok, a sulcus haemisphericus, ezzel megkezdõdik a két agyfélteke fejlõdése. Már elkülöníthetõ az elõagyhólyag (prosencephalon), a középsõ agyhólyag (mesencephalon) és az utóagyhólyag (rhombencephalon). Megjelennek a láblemezek és a kéz ujjsugarai. A vesék mûködésének beindulását jelzi a telõdõ húgyhólyag. Néha már az elõbélbõl fejlõdõ gyomor is látszik.
Miért ne lenne?Bár akkor sem vérzel, ha eleve ki sem alakult az embrió.De biztos nem lesz semmi baj, ezen mindenki aggódik.Utánna meg azon, hogy legyen szívhang stb.Mindig van miért izgulni, de nem lesz semmi baj.Az meg csak jó jel, hogy nem véreztél:) Csak nyugalom, élvezd minden percét!12 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!