Találatok a következő kifejezésre: Ha a csak a (19964 db)

Ha a képeken az új barátnő karolja a pasit és szorosan hozzádől, de a pasi zsebre teszi a kezét, a másik képen meg a fényképezőjét fogja 2 kézzel, miközben a csaj belekarol, mutathatja a testbeszéd a pasi hidegségét vagy csak belebeszélem?

Testbeszéd! Azért kérdezem, mert úgy gondolom, nem szerelmes az új barátnőbe, csak el akart határolódni az előző csajtól, akit lejáratott egy másik csaj, aki viszont nem kellett a pasinak, hiába nyomult, így lett hirtelen egy harmadik csaj...

Legjobb válasz: Csak magaddal akarod elhitetni hogy nekik nem fog mûködni.

Csak magaddal akarod elhitetni hogy nekik nem fog mûködni.
Hú, így elsõre nem értettem mi van, de már szerintem kapizsgálom.. :D Szerintem nem egyértelmû, mert lehet, hogy tényleg hidegem viselkedik azzal a lánnyal, de elképzelhetõ, hogy csak nem szeret a barátnõjével pózolni a képeken, vagy egyszerûen rossz passzban volt. Ha mindig ilyen lenne, akkor szerintem nem viselné el a lány. :)
Valószínûleg csak úgy gondolta, ez jó póz a fényképezkedéshez, a másikon meg õ fotózta magukat, arra figyelt, hogy jó legyen a beállítás. Kép alapján nem lehet ilyen következtetéseket levonni. Nekünk is van olyan képünk a párommal, ami úgy sikerült, hogy én ülök egy padon és szerelmes tekintettel nézek fel rá, õ meg csak néz elõre olyan érzelemmentes fejjel, mintha nem is érdekelném. Pedig már lassan öt éve vagyunk együtt és õ legalább annyira imád, mint én õt. Ettõl még persze lehet, hogy igazad van, de pár kép alapján én nem találgatnék.

Hogyan tudhatom meg valakinek a nevét, ha a csak a lakcímét tudom?

Lehet nem ide illõ a kérdés, de nem tudtam máshova bekategorizálni.

Legjobb válasz: Leolvasod a postaládájáról.

Leolvasod a postaládájáról.
Odamész és megnézed mi van kiírva. (postaláda, névtábla, stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok, de egy családi házba lakik és nincs kiírva a neve :(
Ezek érzékeny adatok. Csak a szomszédokra, vagy õ magára hagyatkozhatsz. Ha egylakásos családi ház, akkor esetleg telefon tudakozóból.

Ha valakinek csak a szexre kellettem, ha most úgy viselkedem, mintha ő is csak arra kellett volna, akkor lehet, hogy észhez tér?

Tudom, hogy hülye kérdés, és pláne, hogy valaki, akinek csak a szexre kellettem, egyáltalán nem érdemel meg engem, ennek ellenére érdekel, hogyha én lefeküdtem valakivel szerelemb?l, de rájöttem, hogy ?t csak a farka hajtotta, akkor ha most úgy viselkedek, mintha nem fájna a helyzet, és tök oké, hogy mások el?tt szimplán barátként kezel, és a szex óta nem keres semmilyen formában, akkor lehet hogy rájön, hogy nem csak a szexre kellek neki? Értitek, ugye?:S nem tudom csak úgy teljesen figyalmen kívül hagyni, mert az egyetemen nap mint nap látom, együtt vannak óráink, tehát minimális kontakt mindenképpen van... most legyek ?szinte és közöljem vele, hogy fáj, amit csinál, vagy tegyek úgy mintha minden oké lenne?:S

Legjobb válasz: Értem. Úgy, hogy elmondod. Viszont borítékolom, hogy ezzel nem érsz el semmit. Tanulság: ha valakibe bele vagy zúgva az nem jelenit, hogy egybõl oda kell dobnod magad neki.

Értem. Úgy, hogy elmondod. Viszont borítékolom, hogy ezzel nem érsz el semmit. Tanulság: ha valakibe bele vagy zúgva az nem jelenit, hogy egybõl oda kell dobnod magad neki.
Nehogy ezt elmondd neki.Legyél közömbös, mosolyogj mindig, és szerválj be egy új pasit akit melletted lát.Ez se biztos hogy célba talál, de nem fogja azt gondolni, hogy megzuhantál, ami ez esetben a lényeg.
Ne csináld azt amit leírtál, bár nem biztos, hogy értem. Az azért biztos, hogy nem Magyar szakra jársz. Mindezt két mondatban és egy két szavas mondatban írtad. Nehéz megérteni. Azért tegyél úgy, mintha minden oké lenne.

Csak én reagálom túl? Jó lenne ha nem csak a szex lenne fontos neki.

A barátommal már több, mint 2 hónapja járunk..el?ször úgy volt h 3. hónap után fekszünk le..de ? már nagyon akarta, a végén énis így megtörtént! Csodálatos volt, amúgy mind2en szüzek voltunk! És azóta egyre többször akarja! Ma is átjött, és tudta h nem lehet semmi, mert itthon volt anyum..de elkezdett csókolgatni..a keze a bugyimba landolt..mondta h kíván nagyon! Amúgy holnap megyek hozzájuk és már nagyon várja! Ez lesz a 3.! Persze én is szeretném, csak nem akarom, h a szex miatt akarjon engem! Rengetegszer mondja h szeret..szex közben is!És ? is kérdezi h én szeretem e! Állandóan emlegeti a vasárnapot (akkor történt meg el?ször) h mennyire jó volt! És azt mondja h csak velem akar együtt lenni (ÚGY)! Minden nap hazahoz suliból, pl névnapomra, szülinapomra mindig ad ajándékot..suliba rengeteget vagyunk együtt! Most kicsit szomorú vagyok:( Néha olyan jó lenne ha csak úgy nyugisan beszélgetnénk:( Nem kell a szex állandóan , meg az ilyen bugyiba nyúlkálás:(

Legjobb válasz: ezt mond el neki amit ide leirtal.biztos megerti.

ezt mond el neki amit ide leirtal.biztos megerti.
Ne legyél szomorú, örülj neki, hogy csak veled akar lenni, hogy szeret! Egyébként meg itt a tavasz...ez csak fokozódni fog! De ha neked ez így nem pálya, beszéld meg vele.
Pedig örülnöd kéne, mert azt jelenti hogy kíván téged, tetszel neki, téged akar, nem más csajokat, stb, most itt nem fogom ragozni. Az meg hogy mindig akarja...jaaaj, de irigyellek, én barátom meg mostanában egyre ritkábban. jó erre rátesz egy lapáttal hogy melóba kidöglik, de hidd el, az se rossz. inkább cserélnék veled szitut (nem pasit!!! :) ) és akkor mindenki örülne :D De ne aggodj hogy csak a sex miatt kellesz neki, hisz mondja is hogy szeret. De a pasik ilyenek, fõleg ha még szüz volt akkor ez egy tök izgi új dolog neki, természetes ha szeretné.
illetve az se jó :D:D:D:D
A tabi+óvszer 99, 9%-ban véd, úgyhogy nyugalom! Viszont ha mégis nagyon idegeskednél, akkor kérd meg a barátodat, h mielõtt elmenne, vegye ki, és akkor még biztosabb... [mikor én is nagyon ideges vagyok, akkor a barátom ezt csinálja]. Szerintem, nyugodj meg, engedd el magad szex közben MAXIMÁLISAN, és gondolj csak arra h szereted õt, meg õ is szeret, és ezért kívánja ennyire a szexet :) szerintem ez teljesen normális, ne aggódj! 17/L
Örülök, hogy ezt leírtad, mert így lehet rajtad segíteni. Egy titkot árulok el neked. A 18 éves fiúk 4 liter vérében kb 1 liter csak a tesztoszteron. :) Egyrészt ez az oka, hogy szexelni akar. (Ez a dolog kémiai része) A másik része, hogy nagyon szeret téged, kívánja a tested minden porcikádat. Hiszen felfedezetlen terület és mivel élvezi a veled való együttlétet, testit és lelkit egyaránt, ezért szeretne szeretkezni veled. 18 évesek vagytok nem gyerekek már, hogy így kelljen viselkedned. Ami nyílvánvalóan látszik a srác nem csak és kizárólag a szexért van veled, mert ennyiszer nem mondja egy nem szerelmes srác, hogy mennyire szeret téged. Ha ez neked nem tetszik, hát ööö... szóval nem igazán értem mi a problémád... Összefoglalva: A srác szeret, errõl bizonyítékod is van, nem szó, hanem tett is. Kíván téged és lehetõség szerint minnél többször, mert nagyon jó veled. Hol itt a gond? Ez az újdonság varázsa. Majd ha 3 éve együtt lesztek azért jelentõsen csökken a szexek száma... addig meg hát... Ha neked így nem jó ez a kapcsolat, akkor még az elején mond meg neki, hadd keressen az a srác olyan lányt, aki tényleg annyira szereti a szexet, mint õ és ne foglald le feleslegesen, mert úgy látom azért neked ez nem túl kellemes, hogy mindig szexelni akar veled a srác.
Én vagyok az elõzõ hozzászóló is. Még annyit, ha nagyon félsz a terhességtõl, azt fogod magadhoz vonzani. De ugye ezt nem akarod..szóval lazíts! Nincs mitõl tartanod! Élvezd a szexet! :)
Ha tablettát szedsz, gyakorlatilag felesleges az óvszer, kellõ biztonságot ad! De ha ragaszkodsz hozzá...te tudod. Így egyátalán nem kell félned a terhességtõl, maximális a védelem. (De már a tablettától is az! )
A kérdező hozzászólása: írjatok lécci:(
A kérdező hozzászólása: amúgy 18 évesek vagyunk... egyszer már beszéltem vele errõl, mert már nagyon akarta..én meg beképzeltem h utána el fog hagyni:( szerencsére nem hagyott el, sõt azóta egyre többet vagyunk együtt suliban is, tehát elhiszem h szeret...csak nagyon nagyon akarja a szexet! bevallom, én a terhességtõl félek:( szedek tabit, plusz óvszert is használunk! de rettegek, és így igazából nem tudom élvezni a szexet:( annyira rettegek a terhességtõl:( ha besikerülne a baba irány az abortusz, de az meg rossz:S de babát semmiképpen nem tartanám meg:( és félek:( ez miatt nem akarom annyira a szexet:( és lécci ne hurrogjatok le:( már próbáltam a félelem ellen tenni, kérlek segítsetek:( nyugtassatok meg .. VKI aki ezt a módszert használja (óvszer+ tabi)
A kérdező hozzászólása: ezt az uccsót nem értem
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) megnyugodtam:)

4 hetesen mit kellene látni az uh-on? Nem gond ha még csak a megvastagodott nyálkahártyát látta, van két pozíti tesztem.

Legjobb válasz: Nagyon korán mentél egy hónap múlva is ráértél volna..nem baj h csak azt látja, 5-6 hetesen már petezsákot lát, s 7-8 hetestõl szívhang.

Nagyon korán mentél egy hónap múlva is ráértél volna..nem baj h csak azt látja, 5-6 hetesen már petezsákot lát, s 7-8 hetestõl szívhang.
A kérdező hozzászólása: az biztos hogy jobb lenne kihagynod, menj csak a dokihoz és irasd ki magad.
én is tizenkét órát dolgoztam éjszaka veszélyes helyen 6 hetesen kiderült és mentem táppénzre. az alatt a két hét alatt semmi bajom se lett.(harmadik vagyok)
türelem babát terem! :-) Ilyenkor szidom azokat a hülye teszteket, hogy miért ilyen baromi érzékenyek... Reggel pozi teszt, este meg megjött. Persze, hogy vetélés. Legalábbis 99%. A dokinál ugyanez. Persze, hogy nem lát semmit, 4 hetesen még azt sem tudja megállapítani, hogy méhen kívüli-e, mert olyan szinten nem látszik semmi. CSak a megvastagodott nyálkahártya. Ami ugye mensitõl is lehet, ne felejtsük el... Bocs a kirohanásáért, de azt senki nem fogja fel, hogy ilyenkor a 2 hét parázással mennyit árt a babájának...
ájj mindig leirja az ember hogy nem kell rohanni 4 hetesen mert semmit se lát. 6 hetesen érdemes és akkor nem kell két heted parázni. biztos rossz a türelmetlenség de várni kell.
Mikor volt az utolsó menstruációd, illetve a pé-d? Azért vagyok kiváncsi, mert kb. én is 4 hetes lehetek, és holnap megyek orvoshoz, érdekelne hogy mit láthat majd az UH-n?
Aha, olvastam, regisztráltam a babaszoba-n, csak várom hogy küldjék a belépési kódomat. Utána ott tudok irni.
most néztem az elõbb válaszoltam is, csak eddig feküdtem, mert véreztem egy picit reggel, és azóta is.
A kérdező hozzászólása: viki irtam emailt
Lehet hogy nem lenne semmi bajom, illetve baja a babának, de azért ha már tudnám hogy ott van, nem szivesen kockáztatnék, ugyanis iszonyatos dohányfüstöt kellene szivnom a munkahelyen, illetve nehéz tálcákkal szaladgálni reggel 7-ig.... Ha lehet inkább kihagynám.
A kérdező hozzászólása: azóta mégegyet irtam.éppen az elõbb
Igen.:-)))
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló viki te vagy az?
2. válaszoló vagyok: ja, és nekem is dec. 2-án volt pé-m...
2. válaszoló vagyok: Tudom hogy nagyon korai, de én olyan munkahelyen dolgozom ami elég veszélyes lenne ha már terhes vagyok, ezért szeretném tudni hogy mi a helyzet, mert akkor már pénteken nem mennék be éjszakai mûszakra 12 órát állni a füstben.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de azért rohantam a dokihoz mert már két babát elvesztettem és arról volt szó hogy amint kiderül hogy bab van azonnal menjek mert akkor irnak fel gyógyszert
A kérdező hozzászólása: a második válaszolónak: nov18.-án volt az utolsó mensim és dec2.-a körül a peteérésem
A kérdező hozzászólása: ok

Mekkora adagokban érdemes lefagyasztani az anyatejet, ha majd csak a főzelékébe szeretném tenni?

A lányom most 3,5 hónapos és remélem még lesz egy jó darabig tejem a szopihoz.

Legjobb válasz: Jégkockatartóba érdemes,csak annyit veszel ki amennyi kell 2-3 kockát.

Jégkockatartóba érdemes, csak annyit veszel ki amennyi kell 2-3 kockát.

Atalantába "tanuljak" intézményi kommnuikátornak, ha egyébként csak a diák kell?

El?ször azt gondoltam, megyek "ifjúságsegít?" képzésre, hátha tanulok valami érdekeset, de lehet, hogy az "intézményi kommunikáornak" több értelme lenne?

Legjobb válasz: Szerintem ha csak diák kell, az intézményi kommunikátor jobb, mert akkora egy nulla szak, hogy szerintem boldogan dobják utánad az OKJ-s oklevelelet 2 év után, még ha feléjük sem nézel. Ez persze túlzás, de ez a szak tényleg egy vicc.

Szerintem ha csak diák kell, az intézményi kommunikátor jobb, mert akkora egy nulla szak, hogy szerintem boldogan dobják utánad az OKJ-s oklevelelet 2 év után, még ha feléjük sem nézel. Ez persze túlzás, de ez a szak tényleg egy vicc.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De az "ifjúságsegítõ" is egy nagy kamucucc, nem? :D
Mindegyik kamu. Nézz utána a korábbi válaszoknak. Kb. október elején- közepén megkapod a diákot és leléphetsz. :) Iskolalátogatásit is kérj mert az még jól jöhet. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

20-27 éves fiúk! Öszejönnétek 15-17 éves lányokkal? Ha igen, csak a szex miatt?

Szóval összejönnétek jóval fiatalabb lányokkal? Ha igen,télleg csak az miatt,hogy megfektessétek ?ket? Vagy van kivétel is? Szerintetek nincs ilyen szerelem,hogy egy id?sebb beleszeret egy fiatalabb lányba és nem a szex lenne a lényeg? Léccci írjatok kort is. Köszi. 16/L

Legjobb válasz: Én összejönnék fiatalabb lánnyal, nem csak a szex miatt, ha megfog benne valami, ha már jobban ismerem és megkedvelem akkor nem baj hogy fiatalabb. 20f

Én összejönnék fiatalabb lánnyal, nem csak a szex miatt, ha megfog benne valami, ha már jobban ismerem és megkedvelem akkor nem baj hogy fiatalabb. 20f
Igen, feltétel nélkül ha normális. De nem csak a szex a fontos. 25/F
Nem az a típus vagyok, aki csak szexre megy, de pont emiatt nem is kezdenék fiatalabbakkal, akikkel alig volna közös témám... 20F
Ha szeretjük egymást akkor miért ne? Az azért már nem annyira fiatal. Persze azért inkább 16-17 és felette. :) (F24)
Én összejönnék egy fiatalabb lánnyal komolyabb kapcsolat céljábol is, de az a tapasztalatom h õk nem akarnak.. pl volt 16 éves barátnõm de egy idõ után közölte h õ még szeretne több fiuval lenni stb, de ugyanugy bele tudnék szeretni egy 17 éves lányba is mint egy 22 évesbe! F25
15 évessel én nem nagyon 16-17 okés de én csak 18 vok.
hát én néha nem hagyom ki az alkalmat, szórakozóhelyeken rendszeresen van pár kiscsaj aki rendesen bekérdez h nem e akarok alkalmi partnert szal szex ok(16+), de hosszabb táv kizárva
ja 24f
csakcigi
A korkülönbség dolog egy nagy baromság, mert nemondja már azt nekem valaki, hogy tudatosan megválogatja mindenki kibe, mikor, hol legyen szerelmes.Mert ez az érzés jön, ha akarod, hanem.Persze hozzáteszem azért nem a 15-50éves felállásra gondolok..
csak azértnem mert pont az ilyen kis könnyüvérü ribiket kerülöm. összejövök velük aztán kiderül h csak a szex miatt kelettem. 26vok.
csakcigi szintén, többre nem nagyon lehet számítani. Lehet van egy 17 körüli érett csaj mentálisan meg stb de ha fizikailag nem jön be nem fogok vele járni csak mert érett, arra ott a +-3 év. Fiatalabb csak hurcolgatni melletem a kocsiban ha jól néz ki :D, mert nem valószinû az együtt maradás fiatalabb csajokkal már csak suli váltás meg stb stb miatt, új fiukkal megismerkedik, nem megbizható korosztály és ezt a 20-27 év közöttiek bezony vágják már, ameddig van addig van de nem szabad beleszeretni. Szerelem nem éri meg csak tönkre tesz. (23F)
egyetértek az utolsóval.
Nem ertek egyet azokkal a ferfiakkal akik azt mondjak itt h nem tudnanak elbeszelgetni egy 16 17 18 eves lannyal. A mai tarsadalomban mar ezek a koru lanyok sokkal erettebbek mind gondolkodasban mind testileg(ez mellekes). Ertelmesek sztem probaljatok meg h elbezselgettek veluk de ne a plaza pics kinezetuekkel mert azok az 5 eves szintete sem erik el! 18/l
nem feltétlenül a szex, elég megszopatni és ráverni az arcára :D
Ó MÁJ GÁD! ott ül a nézõtéren sok 3-4-5-6-7 éves gyerek
"nem feltétlenül a szex, elég megszopatni és ráverni az arcára :D" Szerintem legelõször te nõlj fel, ilyen gondolkodással nem csodálom hogy ez a véleményed a fiatalabb korosztályról. Én nem akarok és nem szeretek ismeretlenül senkit kritizálni, de én nem értek egyet azzal hogy általánosít valaki bármilyen téren is. Hidd el hogy létezik olyan lány/nõ aki 16-7-8 évesen többet megélt mint más nõk 25-26 éves korukig is akár, és van élettapasztalatuk, véleményük, és van is mirõl beszélgetni velünk. És igen, valóban létezik a buta, a tapasztalatlanabb féle is, attól függ ki milyen családban, milyen barátok között és milyen körülmények között nõ fel. Én most leszek 19, de ha felsorolnám itt neked hogy hol éltem, dolgoztam, és miket csináltam eddig, és milyen iskolai végzettségeim vannak szülõi támogatás nélkül és mennyit keresek becsületes munkával....szerintem biztos hogy nem hinnéd el...
igen. van érett 16-17-18 éves. csak 100ból 5ilyen maximum. mintha 100 almából csak 5 volna jó.. a többi férges. megéri probálkozni? ugye hogy nem.
15:33-as vagyok. Hát kinek mi éri meg:) Azzal hogy találkozgatsz egy lánnyal ismerkedés céljából, azzal nem vesztesz semmit, és azért egy pár randi és egy pár óra beszélgetés után le tudod azt szûrni (sõt akár már egy után is) hogy mennyire értelmes és tapasztalt az a lány/nõ akivel kapcsolatot szeretnél. :)
Hát ha létezik ha nem, tojok rá most éppen, ribi világ van most hát használjuk ki.. ez van csajok csakacigi
Ja és igen elhiszek sokmindent, de hidd el én is tudnék olyat mondani amitöl tátvamaradna a szád
17:20-s vagyok es egy utanam commentelo irta h 100 bol 5 sztem ennel joval tobb en pl csak hallok ezekrol a csajokrol amikrol itt szo esett h kisse hatso szandekkkal indulnak neki a dolgoknak....es igen elofrodul de gondoljatok el forditva hany pasi van aki csak azert jon ossze egy lannyla h megdugja es kesz fiubol sincs annyi idealis amennyit MI csajok szeretnenk
Meg kell tanulni elfelejteni a napi marhaságot ami nem tartozik a másikra, és olyan szabadidõs tevékenységet szervezni ami mindkettõnek jó. Amúgy én is kb [email protected] hogy mi a divat manapság a 5 évvel fiatalabbak közt már kb 10 éve, és a 17 évesek között biztos hogy jó 80%-kkal egy rohadt szó közös témánk nem lenne, az érdekes a maradék 20% aki viszont nagyon jó társ tudna lenni.
Én 15 voltam amikor megismertem a mostani páromat össze is jöttünk egybõl õ mondta hogy összejárogatni velem csak szexelni nem akar...most 19 vagyok még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást, együtt is lakunk....és nem a szex központi kérdés a kapcsolatunkban:) õ most 28 akkor 25 volt
Jelen pillanatban semmilyen korosztállyal nem tervezek komolyabb dolgot mint egy laza nyitott kapcsolat. Egyébként kizárt hogy 18 év alatti csajt [email protected] néha még a 18-20 évet is pedofíliának érzem, mert akárki akármit mond egy 20 alatti lány az esetek 95%-ban még nem igazi nõ. 25/F
én már kinõttem a tanárbácsi szerepet.sem sex, sem kapcsolat. 23/ff
Komolyan biztos nem... lefeküdni meg... hát csak ágyra inkább 18 és 40 közöttiekkel... de attól még lehet. Komolyabb kapcsolatra kb. +/- 3 év. 23 vagyok. A 20 év alattiakkal nehezebb az ilyen csak szex dolog, hiába beszéli is meg velük az ember elõtte is, utána is... nehezen tudják kezelni a helyzetet és szerelmesek lesznek. (az idõsebbekkel is elõfordulhat, viszont õk abba a mederben tartják a kapcsolatot akkor is, mikor ez megtörtént és nem készülnek ki tõle annyira)
hát én igen, szándékosan nem ismerkedek 16 alattival, de ha úgy hozná a sors hogy megismerek valakit és jól kijövünk és belészeretnék, akkor igen... de ilyen fiatal lánnyal elõbb kéne hogy belészeressek minthogy összejöjjek vele, és nem a szex miatt tenném... inkább 17-18 feletti lányokkal ismerkednék, velük se a szex miatt elsõsorban... komoly kapcsolatra vágyom... 20/f
Csak sex miatt 21/f
barátnõm(14) összejött egy 28 éves pasival, és nem a sexre megy a pasi, ez már bebizonyosodott .. a bnõm szüleivel is jóba van, és tisztázták h azzal még várni kell pár évet...és a srác kitartóan szereti a lányt!:)
ez milyen hülye kérdés már?
20 vagyok és 16-17 évessel már simán, és nem a szex miatt, hanem mert lélekben közelebb álnak hozzám talán... (nem a ribik akik már 14 évesen kúrnak, hanem a normálisabb 16-17 évesek)
a 15 nagyon gyerek még mindenhez. És nem tudok elképzelni komoly kiegyensúlyozott kapcsolatot egy 16-17 éves lánnyal. Szóval maximum csak alkalmi szex, annak meg nem vagyok a híve, így még ennyi sem. 22F
A kérdés végét nem olvastam el, szóval most arra válaszolok: De, lehetséges h egy idõsebb srác beleesik egy fiatalabb lányba, csak az átlágos forgatókönyv nem ez.
Egyáltalán nem csak a szex miatt jönnék össze ilyen koró lánnyal, pedig 25 vagyok, és ismerek nem egy nagyon szép és a korombelieknél is értelmesebb 16 körüli csajt. Tényleg szerettem volna ha sikerül összejönnünk, de épp az ilyen korú csajok félnek összejönni a magamkorú pasikkal. Szvsz ezt megszívtam.
Egy ideig együtt voltam egy csajjal, akit 18-nak hittem. 17 volt. Nem volt jó, teljesen más az érdeklõdési körünk, úgy érzem még ráérek feltenni azt a kérdést, hogy: "Na mi volt a suliban?" 25/F
23 vagyok és most el is gondolkodtam azon hogy vajon mirõl tudnék vele beszélgetni mert azért más kor gyerekei vagyunk.Nem kifejezetten arról van szó hogy az én anyakönyvi kivonatomban még sarló-kalapács van az övében meg nem hanem hogy még a leglényegtelenebb dolgokról is más élményeink vannak.( Én pl Dallas, Szomszédok, Kisváros féle sorozatokon nõttem fel õ meg isten tudja milyen ízlésigazító élmények szerint)
Ami igencsak érdekes az az, hogy ebben a korban a "legharmatosabbak" a lányok. Bár fizikálisan készek egy kapcsolatra, azon belül is a szexre, azonban mentálisan a többség nem. Kivételek mindig akadnak, de nem szabad elfelejteni, hogy a 15-17 éves lányok még igencsak el vannak foglalva önmagukkal és az iskolai dolgaikkal. Képzeld csak el, ahogyan a földrajz, a matek, stb. órán történtekkel untatod az idõsebb pasidat... Ami a szex részét illeti, igazándiból csak a fiatalabb lányok profitálhatnak egy idõsebb pasival való közös együttlétbõl, hiszen a pasi rendelkezik megfelelõ rutinnal és érzékiséggel ahhoz, hogy kellemes élményt szerezzen a fiatal lánynak. Ezen lányok viszont inkább olyan fiúkkal fekszenek össze, akik korban ugyan hozzájuk illõek, azonban testi érettsége terén értékelhetetlen teljesítményt nyújtanak. A 20-27-es korosztályú pasiknak egy "szûz" lánnyal való együttlét többnyire csak nyûg, bármennyire is kivánatosak. Szóval létezhet szerelem ilyen korkülönbség mellett is, azonban nem szabad elfeledkezni arról, hogy többnyire ez a külsõnek szól, nem pedig a belsõ értékeknek. Én is gyakran megfordulok egy-egy ilyen lány után, azonban magamtól soha nem kezdeményeznék. Ha egy 16-17 éves lány rámkattanna, akkor biztos nem pattintanám le, de semmiképpen sem vállalnám magamra az elsõ lépést. 30/F
csak barátok

Ha mindig csak a szexre gondolok akkor nimfomán vagyok?

még elég fiatal vagyok, a barátommal régóta élek szexuális életet, és folyton szeretkezni akarok, és mindig erre gondolok! Nem lehet, hogy csak azért van ez mert nagyon dúlnak a hormonok? vagy nimfomán vagyok?

Legjobb válasz: A nimfománia az, amikor csak akarod és akarod és persze csináljátok mint a nyulak, de valójában nem elégültél ki teljesen. Szóval ott már gond van. De ha minden rendben és kielégít és élvezed, akkor akkor semmi baj, egyszerûen csak jó vele.

A nimfománia az, amikor csak akarod és akarod és persze csináljátok mint a nyulak, de valójában nem elégültél ki teljesen. Szóval ott már gond van. De ha minden rendben és kielégít és élvezed, akkor akkor semmi baj, egyszerûen csak jó vele.
Nimfománia: Csillapíthatatlan nemi vágy nõknél, amely gyakran még közösülés esetén sem nyújt kielégülést. A nimfomán nõnek állandó késztetése van a szexuális együttlétre. A nimfománia nem a szexuális vágy hétköznapi felfokozottsága, hanem szervi betegség (pl. agydaganat) vagy pszichiátriai zavar (pl. mánia) tünete.
Nem vagy nimfmán, "csak" ennyire kívánod a párod. Nincs ebben semmi rossz, én is sokat gondolok a szexre, és amikor csak tehetjük, gyakoroljuk is :-)
Nem vagy az. Ha kielégülsz utána, akkor nem. Ha viszont semmi / senki se tudna kielégíteni, akkor lennél nimfomán.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
nem. Csak szereted a szexet mint minden normális ember.

5 hetesen voltam UH-on, baj ha még csak a 8mm_es petezsák látszott? 9hetesen kell újra mennem.

Legjobb válasz: 5 hetesen nekem is csak a petezsák látszodott,enyém csak 7mm volt:-)

5 hetesen nekem is csak a petezsák látszodott, enyém csak 7mm volt:-)
4hét 5naposan nekem is a petezsák látszott, és nekem csak 6mm volt:)
Szia! Én 6 hetesen voltam, akkor is még csak a petezsák látszódott, aminek átmérõje 23 mm volt. 16 hetes kismami
Szia, Engem a doki csak és kizárólag a 8. hét után akart látni és 14 mm petezsék látszódott.Mint egy pici rízsszem a "szervezetben"...Nyugi, nem szabad elsietni a dolgokat, különben se jó ha hamar piszkálják...
Szia En is 5 hetesen mentem eloszor, es nekem is csak petezsakot latott az orvos, engem is egy honap mulvara rendelt vissza.Ne izgulj minden rendben van, es olyan hamar elmegy az ido, h meg En sem hiszem el, de mar lassan felidoben vagyok, es csak most derult ki, h baba van a pocakomban. Nagyon boldog babavarast kivanok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!