Találatok a következő kifejezésre: Ha a csak (19964 db)

Mit csináljak, ha a csak vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijű, kicsi, kerek fenekű lányokhoz tudok vonzódni? Hogy lesz így valaha szexkapcsolatban részem, ha ennyire válogatok?

Legjobb válasz: Szerintem szedj fel egy vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijû, kicsi, kerek fenekû lányt! Ennyi pajtás, így lesz!

Szerintem szedj fel egy vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijû, kicsi, kerek fenekû lányt! Ennyi pajtás, így lesz!
ne csinálj semmit, aztán nem lesz semmi. csõ.
A kérdező hozzászólása: ma 14:33 Ámen! De foglaltak az ilyen alkatú lányok, akkor le kell nyúlnom a pasikuktól õket. XD
Egyszer csak lesz egy nem foglalt, vagy otthagyja a pasiát érted, vagy beleszeretsz egy kicsit sem ilyen alaktú lányba, úgy, hogy a fejed is rózsaszínû lesz... Ne aggódj, megy ez majd a maga útján!:)
*alkatú
1. ébredj fel, és próbálj meg a való világban élni 2. tegyél le róla, hogy valaha is dugni fogsz 3. NÕJ FEL
Alukaljal sztem mostmar...
bu.z³ e vagy?
Attól függ, hogy definiálod a szüzességet. Szerintem attól is elveszti.
A kérdező hozzászólása: Lannyal! Az ki maradt
Analóg a két élmény? Igen. Még kérdés? (Mivel fiziológiailag nem lehet a fiúknál szüzességet definiálni, ugye. - Meg lányoknál is necces...)
Hány éves vagy?
miért csak análba engedte a lány?

Melyik a jobb:ha a csak és kizárólag a pároddal mégy bulizni, vagy ha olykor otthon marad a másik fél?

Arra lennék kíváncsi,h melyik verzió az "elfogadottabb",melyik a jobb...!Esetleg ha veletek van a párotok,nem tudjátok olyan jól érezni magatokat...!?

Legjobb válasz: Ahogy kijön a lépés.

Ahogy kijön a lépés.
Én néha arra se emlékszek, hogy ott volt-e a buliban õ is. Aztán másnap délutánra kerülünk elõ XD
Szia! Szerintem az a legjobb ha olykor- olykor a párunk nélkül is megyünk szórakozni. Ha õ ott van akkor is jól tudom magam érezni, de azért másabb amikor egyedül megyek a csajokkal. :) Ha ezt õ nem tudná elviselni veszekedés lenne belõle. De szerencsém van és megértõ és megbízik bennem ahogy én is benne mikor õ megy el a haverjaival "pasis" estére. 29/N
nalunk megegyezés van, h nem megyunk ki egymas nelkul. bár én néha elmegyek nélküle, ugy, h õ nem tudja. de ennek elõzményei vannak. amugy nem vok ilyen. :S
A kérdező hozzászólása: Hm.... érdekes!tegnap beszélgettem a barátom tesójával, és mondta, ha van kedvem menjek velük hétvégén bulizni, míg a párom kártyázni van!De mondtam, h nem mek sehova nélküle, és furán nézett rám...!Nekem ez teljesen normális volt eddig, de tegnap elgondolkoztam, h vajon most én vok ennyire "lemaradva" !?Mi megbeszéltük, h nem megyünk egymás nélkül sehova(mûködik is), amúgy meg el sem tudnám képzelni nélküle a discot, elvagyunk, nézelõdünk, iszogatunk, nevetgélünk, olyan Vele, mint egy legjobb barátnõvel!De tegnap elég furán nézett rám "sógornõm" ....
Attól függ milyen bulizás. Én barátnõm nélkül bizonyos esetekben földrajzi távolságok miatt megyek haverokkal piálni, ha ott van, õ is jön. Szóval baráti iszogatás, koncert, ilyesmik beleférnek. De aki discoba megy a párja nélkül az már potenciális megcsalás. Oda ugyanis fõleg csajozni/pasizni járnak az emberek, és ezt mindenki tudja.
Ez nagyon nagy tévedés aki elmegy discóba az csajozni/pasizni akar. Én a barátnõimmel elmegyek a barátom nélkül is discóba. Mindegyikünk boldog párkapcsolatban él és eszünk ágában sincs "pasizni". X idõ után eljutunk csak csajok szórakozni akkor csak azért megyünk. Ezek szerint kedves elõttem szóló neked csak olyan nõd/ pasid volt aki azét ment el oda, hogy ezt megtegye. Nem bíztál meg benne eléggé ahhoz, hogy tud megteszi e vagy sem és abban sem bíztál meg, hogy képes vissza utasítani más közelesését. Hát nálunk nem ez van. Elég érett vagyok ahhoz, hogy tudjam mit is akarok. A jól mûködõ kapcsolatom nem rúgnám fel még egy kalandért sem!!!!!!29/N.
Néha-néha belefér, hogy ott van velem a barátom, de én nem tudok úgy bulizni, hogy közben bámul, figyeli mit csinálok. Nem tudom úgy elengedni magam, és idegesít, ha vele kell lennem a buli közepette. A buli szerintem a barátaimról és a teljes ellazulásról szól. Bár lehet fitalal korom miatt látom ezt így.


Hogyan tudhatom meg valakinek a nevét, ha a csak a lakcímét tudom?

Lehet nem ide illõ a kérdés, de nem tudtam máshova bekategorizálni.

Legjobb válasz: Leolvasod a postaládájáról.

Leolvasod a postaládájáról.
Odamész és megnézed mi van kiírva. (postaláda, névtábla, stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok, de egy családi házba lakik és nincs kiírva a neve :(
Ezek érzékeny adatok. Csak a szomszédokra, vagy õ magára hagyatkozhatsz. Ha egylakásos családi ház, akkor esetleg telefon tudakozóból.

Szakítottunk 2 hete mert nagyon összevesztünk. Azóta találkozgatunk, beszélgetünk. Gáz ha a pasi megmondja ő már csak szexet akar? (3 éves kapcsolat)

Nem tudom eldönteni lefeküdjek e vele újból ha csak azt akarja.Megváltozhatnak az érzései?

Legjobb válasz: Hát ha megmondta kerek perec, hogy csak szexet akar... - nem gáz, ha te is csak ezt akarod. De ha hiú reményeket táplálsz, akkor koppanni fogsz, és csak magadat hibáztathatod.

Hát ha megmondta kerek perec, hogy csak szexet akar... - nem gáz, ha te is csak ezt akarod. De ha hiú reményeket táplálsz, akkor koppanni fogsz, és csak magadat hibáztathatod.
Valószínûleg akkor már tényleg nem akar többet. Sajnálom. Törödj bele. Ha még szereted akkor ne feküdj le vele!
ha még szereted, akkor ne menj bele ebbe a játékba. és gondolom még szereted, mert ha nem szeretnéd nem gondolkodnál el azon hogy lefeküdj e vele vagy sem. én az bitos nem tenném meg...
amúgy nagyon sajnálom hogy a 3 éves kapcsolatod véget ért :(
ha neked elég csak a szex, menj bele.de ha nem, akkor inkább hagyd, szerintem ez olyan rideg dolog.

Jamie campbell bower fent van facebook-on? Vagy ha a Twitteren küldök neki egy üzit akkor azt csak ő láthatja? Mi az igazi Twitter neve?

Legjobb válasz: twitteren csak akkor tudsz neki olyan üzenetet küldeni, amit csak õ lát, ha visszakövet. amire nem hiszem , hogy sok esély lenne.olyat viszont tudsz, amit nem csak õ lát.

twitteren csak akkor tudsz neki olyan üzenetet küldeni, amit csak õ lát, ha visszakövet. amire nem hiszem , hogy sok esély lenne.olyat viszont tudsz, amit nem csak õ lát.
Szia! Facebook-on nemigen hinném, hogy fent van, vagy akkor titkosan (de szerintem akkor se) Twitter-en természetesen fent van: https://twitter.com/Jamiebower Ezenkívül még van Tumblr-je: http://twihs.tumblr.com/ (sajnos, evvel igazán nem fogsz sokra menni, mert nem engedte, hogy levelet írjunk + az is nyilvános lenne (((( Ha egyszer megtalállak Jamie, esküszöm ezért még elszámolok veled))), de azért megosztom veled, ha véletlen kedved támadna, olyan képeket nézni, melyeket Jamie posztolt ) Ha minden igaz ez, pedig Jamie Vimeo-ja: http://vimeo.com/jcbower Instagramja nincs, ezt mondjuk gyönyörûen ki is fejtette, hogy miért nincs :D

Ha a tömegnövelőt csak iszom és csak párszor gyúrók rá akk lesz valami hatása?

Mikor lehet látni már a jeleket hogy izmosodol .. mert én már iszom egy 3 hete és semmi eredmény ... :/

Legjobb válasz: Ha csak úgy gyúrogatsz rá és nulla étrenddel, akkor [email protected] sem ér. Rendes edzés kell és tömegnövelõ étrend.

Ha csak úgy gyúrogatsz rá és nulla étrenddel, akkor [email protected] sem ér. Rendes edzés kell és tömegnövelõ étrend.
ezt mi itt nem tudjuk neked megmondani, kérdezd meg a bodybuilder.hun az edzõ válaszolban, ott van egy kedves bácsi õ tudja a választ, szívesen segít majd.
az öreg drugs bunny erre azt fogja válaszolni, hogy anyád így is szeret
Csak akkor mûködik ha nem csinálsz semmit és úgy iszod napi 3x-szor pár hét múlva látod már a hatását majd.
hát ilyen nulla tudással ne is várj sok fejlõdést
hizni esetleg fogsz ha ojan alkatu vagy

Ha a két és fél hónapos labrador kutyám harapdál engem az baj, vagy csak játszani akar velem?

Legjobb válasz: pici még, csak játszik ha nagyon erõsen harapna, visíts fel (mint egy kiskutya), ezzel jelzed neki, hogy fáj amit csinál ha nem hagyja abba, koppints az orrára, és hagyd ott, amíg le nem nyugszik ha ez sem segít, fektesd az oldalára, és tartsd ott, amíg lenyugszik

pici még, csak játszik ha nagyon erõsen harapna, visíts fel (mint egy kiskutya), ezzel jelzed neki, hogy fáj amit csinál ha nem hagyja abba, koppints az orrára, és hagyd ott, amíg le nem nyugszik ha ez sem segít, fektesd az oldalára, és tartsd ott, amíg lenyugszik
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget:)
Minden kölyök kutya ilyen, ne aggódj, majd kinövi :)
csak játszik...de errõl le kell szoktatnod mert ha nem a kkor nagyobb korában is harapni fog csak akkor erõsebben

Ha a szűz hártya "átszakad" azonnal elkezd vérezni vagy csak rá pár napra vérzik? Értitek mire gondolok.

Legjobb válasz: Ha vérzik, az csak pár csepp. Azonnal. Ott csak hajszál erek vannak.

Ha vérzik, az csak pár csepp. Azonnal. Ott csak hajszál erek vannak.
Nem is vérzik mindenkinek, pl. nekem nem vérzett. De ha neked fog, akkor természetesen akkor fog vérezni, nem pedig napokkal utána.
Ha a szûzhártya elszakad, az egyértelmûen egy sérülés, ami nem napokkal késõbb kezd vérezni... olyan, mintha megvágnád magad valahol. Azonnal vérzik, de nem mindenkinek egyforma mértékben, sõt valakinek egyáltalán nem.
Nem feltétlen vérzik, de ha vérzik akkor azonnal. Ez ugyanolyan seb mint amikor megvágod az ujjad. Az se napokkal késõbb kezd el vérezni. Viszont az is változó, kinek meddig vérzik. Elõfordulhat, hogy pár napig eltart. De itt csak nagyon kevés vérrõl beszélünk. Pár csepp az egész.
nekem vérzett, de csak egy nap.
Nekem semmi sem volt.

Helyes-e az, ha a szüleink nem támogatnak minket, amikor mi Angliába szeretnénk utazni, és õk végig azt mondják, hogy úgyse sikerül - ráadásul ezt õk csak "féltésnek" meg "támogatásnak" nevezik?

Szerintem határozottan nem helyes.

Legjobb válasz: Dolgozni vagy csak kirándulni mennétek? Ha tudok angolul, akkor miért ne sikerülhetne? Milyen támogatásra gondolsz? Anyagi vagy érzelmi? Anyagit azért ne várjatok el.

Dolgozni vagy csak kirándulni mennétek? Ha tudok angolul, akkor miért ne sikerülhetne? Milyen támogatásra gondolsz? Anyagi vagy érzelmi? Anyagit azért ne várjatok el.
A kérdező hozzászólása: Dolgozni. Az angol megy. Az anyagi támogatást nem várom el, az érzelmi sokkalta fontosabb, azt igénylem.
Nem helyes. A féltés és a tàmogatàs azt jelenti, hogy menjetek, DE erre és erre és erre vigyàzzatok, ezzel és ezzel és ezzel tudlak segíteni benneteket. Az úgysem sikerül az egyik legrohadtabb dolog, amit szülôk mondhatnak, ne fogadd el. Ki lehet jönni, meg lehet talàlni a szàmítàsod bàrhol. Nagy hülyeséget ne csinàlj és nem lesz baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!