Találatok a következő kifejezésre: Ha a csókot ad (20 db)

Egy lányt le lehet venni a lábáól azzal ha 1. Csókot adom neki? Barátok vagyunk

Szóval, amikor mondjuk már rátérek a dologra nem azt mondom hogy szeretlek vagy ilyesmi, hanem megcsókolom.. Ha eddig nem.is tetszettem neki csak barátok vagyunk, bejöhet? Válaszokat köszi :) 14/f

Legjobb válasz: ez necces téma, hogy barátnak csók :D engem megijesztene, fõleg,ha nem így néznék rád...

ez necces téma, hogy barátnak csók :D engem megijesztene, fõleg, ha nem így néznék rád...
Ha biztos vagy benne hogy nem tetszel neki, akkor ne.Ha van rá esély, hogy igen akkor megteheted.

El lehet rontani egy kialakulóban lévő kapcsolatot azzal, ha a lány ad egy csókot a srácnak?

de tudni kell h a srác nagyon visszafogott nyugodt és nem rámen?s......többször találkoztunk már és úgy érzem itt az ideje ,ha adnék neki egy csókot: ) csak félek hogy elrontanám akkor ezzel az egészet.Én sem vagyok az a rámen?s fajta de úgy érzem itt az ideje.

Legjobb válasz: Szerintem nem. Azaz, ha tényleg nem rámenõsen csinálod. Ez inkább egy lökést ad a srácnak a visszafogottsága csökkentésére:)

Szerintem nem. Azaz, ha tényleg nem rámenõsen csinálod. Ez inkább egy lökést ad a srácnak a visszafogottsága csökkentésére:)
nem, vannak srácok akiknek ez kell, különben õk a büdös életben nem kezdeményeznek. én is ilyen voltam:( de a lány - aki már majdnem másfél éve a barátnõm - nem tököltöt:D szóval szerintem csókold meg. 18/f
Abszolút nem. Csak nyugodtan. Örülni fog, és utána már kezdeményezni is. ;-)
Hát, hogy nem kapod le hirtelen.Hanem tényleg ha a helyzet úgy hozza. pl. közel vagytok egymáshoz, vagy egy ölelés után, vagy egy arcra puszi után a száját puszilod meg. Szóval finoman. Nem rárontva szegényre.
hát én speciel nagyon örülnék neki ha az én kiszemeltem adna egy csókot, megragadnám az alkalmat biza, de az enyém bezzeg kéreti magát , én meg majd kihalok már érte, de önbizalmam is helyre kéne tenni :D szóval hajrá :) hátha neki is ez a lökés kell, és után a a vonat nem vár, elindult már, a szerelem ha bendul nincs megállás XD sok sikert (Y) ;)
A kérdező hozzászólása: h lehet nem rámenõsen csinálni azt a csókot?:P
A kérdező hozzászólása: kõszi mindenkinek
Elõször is: ne ronts rá. Búcsúzásnál öleld meg. Azt is finoman, lassan. Ha érzed, hogy jó neki, akkor adhatsz csókot. DE elõször csak puszit az arcára - ha jól esik neki, akkor jöhet egy szolid csók.

Ha valaki csókot ad a kezedre, akkor melyik kezedet kell nyujtani, jobb vagy bal?

Kézcsóknál jobb vagy bal kézt kell nyujtani??

Legjobb válasz: ez ugyanolyan, mint a pasiknál a kézfogás. Ebben is mindig a jobb kézt használják.

ez ugyanolyan, mint a pasiknál a kézfogás. Ebben is mindig a jobb kézt használják.
pontosan, jobb kezedet nyújtsd!
Mindig a jobb kezedet kell nyújtani. Ha viszont elutasítod finoman egy férfi kézcsókját, senki másét sem fogadhatod abból a társaságból.
Jobb. Igazi úriember nem csókol kezet, csak az ajkához emeli de nem ér hozzá!
ugyanúgy nyújtsd a kezed, mint kézfogásra. Ha a férfi lehajol, azaz ráhajol a kezedre, de természetesen nem csókolja meg, az a tisztelet jele. Ha felemeli a kezed, de õ nem hajol meg / le, az már többet jelent, egy szimpla üdvözletnél. Az etikett így írja.
Jobb kéz:) Ez nemcsak protokoll, de szerintem reflexbõl is jön.
A kérdező hozzászólása: uhh most megnyugodtam én is a jobbot nyujtottam!!Ohh köszi!de ha esetleg másnak más a véleménye azt is szivesen várom bár szerintem is igy van:)
A kérdező hozzászólása: Szóval ha ha nem hajol meg ha nem kirakja a kezét hogy rakjam bele az enyémet/nem tudom igy elmagyarázni nem szószerint rakja ki/ és a szájához emeli és megis csokolja az többet jelent ettikettnél??/nem egy gálaestet stb.kell elképzelini csak egy sima bulit !


Most olvastam, hogy a csókoknak jelentése van? Mar ugy ertem, hogy ha homlokra adod akkor is valami jelentes, ha nyakra akkor is szajra akkor is? De mik a jelentesek? Valaki felsorolna?

koszi

Legjobb válasz: Én ezt még régebben találtam, szerintem nem mind igaz de nagyon jó 1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva. 2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog. 3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol. 4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz. 5. Hamis csók nagy sebet hagy. 6. Az elsõ csók ígéret a többire. 7. Nyakra, vállra adott csók vallomás. 8. Ha a fiú a lábadra lép,szeret. 9. A csókot ne szégyelld. 10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed. 11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád. 12. A csók szerzõdés. 13. A csók kettesben a legédesebb. 14. Az elsõ csókot jól gondold meg. 15. A csókot el kell fogadni. 16. Öleléssel adott csók mély szenvedély. 17. Erõszakos csóknál nincs édesebb. 18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj. 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. 20. A csókkal soha ne tréfálj. 21. Csók nélkül nem szabad szeretni. 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. 34. 1 percig tartó csók rövid. 35. 2 percig tartó csók közepes. 36. 3 percig tartó csók szenvedélyes. 37. 5 percig tartó csók szerelmes 38. 10 percig tartó csók fájdalmas. 39. A hosszú csók érzelmes. 40. A fiú nyitott könyv,csók után olvasni lehet a szemében. 41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és megakar csókolni. 42. Ha a fiú elfúj egy gyufát,választ kér. 43. A csókot a szeretõ fiútól ne utasítsd vissza. 44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell tagadni. 45. Csók nélkül élni nem lehet. 46. Szeretni jó,de csókolni még jobb. 47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet. 48. Szõke sráccal csókolózni tüzes. 49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni. 50. A mozi alatti csók vakmerõség. 51. A szemre adott csók vágyakozás. 52. Szórakozásból adott csók alamizsna. 53. Asszonynak adott csókot tett követ. 54. Ha a lány a csóktól fél,a fiút szereti. 55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny. 56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. 57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza. 58. Virágot és csókot adni nem bûn. 59. A csók nem szerénység, hanem szeretet. 60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg. 61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg. 62. Nyálas csók szemtelenség. 63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Én ezt még régebben találtam, szerintem nem mind igaz de nagyon jó 1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva. 2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog. 3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol. 4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz. 5. Hamis csók nagy sebet hagy. 6. Az elsõ csók ígéret a többire. 7. Nyakra, vállra adott csók vallomás. 8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret. 9. A csókot ne szégyelld. 10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed. 11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád. 12. A csók szerzõdés. 13. A csók kettesben a legédesebb. 14. Az elsõ csókot jól gondold meg. 15. A csókot el kell fogadni. 16. Öleléssel adott csók mély szenvedély. 17. Erõszakos csóknál nincs édesebb. 18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj. 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. 20. A csókkal soha ne tréfálj. 21. Csók nélkül nem szabad szeretni. 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. 34. 1 percig tartó csók rövid. 35. 2 percig tartó csók közepes. 36. 3 percig tartó csók szenvedélyes. 37. 5 percig tartó csók szerelmes 38. 10 percig tartó csók fájdalmas. 39. A hosszú csók érzelmes. 40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szemében. 41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és megakar csókolni. 42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér. 43. A csókot a szeretõ fiútól ne utasítsd vissza. 44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell tagadni. 45. Csók nélkül élni nem lehet. 46. Szeretni jó, de csókolni még jobb. 47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet. 48. Szõke sráccal csókolózni tüzes. 49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni. 50. A mozi alatti csók vakmerõség. 51. A szemre adott csók vágyakozás. 52. Szórakozásból adott csók alamizsna. 53. Asszonynak adott csókot tett követ. 54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti. 55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny. 56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. 57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza. 58. Virágot és csókot adni nem bûn. 59. A csók nem szerénység, hanem szeretet. 60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg. 61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg. 62. Nyálas csók szemtelenség. 63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.
Szegény srác elfújja a gyufát szívna bele a cigibe a csaj meg eléugrik és nagy hadarva elkezdi neki mondani, hogy : úristen jól van jól vaaan nem tudom nem tudom mi legyen adj még idõt, de várj most kell válaszolnom most kell ugye? hát akkor nem tudom de mégis ááá nem .... :DDDDDD ÕRÜLET.
legnagyobb HÜLYESÉG amit hallottam. ezer helyen olvastam ilyeneket és mindig máshogy irta le, h. mi mit jelent.Mindenben választ akarsz keresni? elfújja a párod a gyufát, mert mondjuk cigizik, akkor már választ kér?ÚRISTEN
42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér. Ez mi a franc? :D
Jajj NEEEEEE:D Ez a csóktörvény hülyeség excsajom kikészített ezzel:D /17F/
Bele kéne olvasni, s meglátnád. ;) 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. De szerintem semmit sem jelent, pl. ha a fiú magasabb, és a lány homloka a fiú szájáig ér, lehet homlokra ad majd többször is csókót. Ez akkor feltétlenül azt jelenti, hogy gyanakszik?! Lehet, hogy csak szeretetbõl adta...
Semmit nem jelent. Csak változatosság.
A kérdező hozzászólása: Jah bocsi itt van par, csak nem neztem a kozepen :) Megegyszer elnezest.
A kérdező hozzászólása: koszi, nem vagyok en tlehetetlen de nem igazan erre gondoltam. Hanem pl mongyak h ha a homlokodra adja csokjat akkor vigyaz rad. S mi van a szajjal, nyakkal, s igy tovabb ?
A kérdező hozzászólása: ugyan, ne reagaljatok tul. Nem lehet hogy csak szimplan kivancsisagbol kerdeztem meg? A horoszkopban sem hiszek megis megesik hogy elolvasom marcsak azert is nevessek egyet hogy mennyi marhasagot tudnak irni. Hat ez van. A mai vilagban meg kivancsinak sem lehet lenni. Mindegy. Azert koszi a valaszokat

Ha egy csoki ara a boltban 200ft akkor mennyibe kerulne ez a csoki mindenfele nyereseg es ado nelkul?

Legjobb válasz: "És itt jön az, hogy sajnos fos vagyok matekból. De ha bárki ki tudja számítani, hogy hogy kell egyáltalán kiszámítani egy termék ÁFA nélküli árát, az mondja már meg. Itt a képlet, ahol az x a kérdés és mondjuk egy boltban 100 forintos termék nettó (adó nélküli) árát kell kiszámítani. x*1,27=100 x=? " Most ez komoly?? Ennyi tudással hogyan tudsz egyáltalán élni? Ez jóformán nem is matek kérdése, hanem, hogy van-e agyad, vagy kiamputálták-e. Valami megszorzok 1,27-tel, és 100 lesz, akkor hogy számolom vissza? Mondjuk a 100-at elosztom 1,27-tel??

"És itt jön az, hogy sajnos fos vagyok matekból. De ha bárki ki tudja számítani, hogy hogy kell egyáltalán kiszámítani egy termék ÁFA nélküli árát, az mondja már meg. Itt a képlet, ahol az x a kérdés és mondjuk egy boltban 100 forintos termék nettó (adó nélküli) árát kell kiszámítani. x*1, 27=100 x=? " Most ez komoly?? Ennyi tudással hogyan tudsz egyáltalán élni? Ez jóformán nem is matek kérdése, hanem, hogy van-e agyad, vagy kiamputálták-e. Valami megszorzok 1, 27-tel, és 100 lesz, akkor hogy számolom vissza? Mondjuk a 100-at elosztom 1, 27-tel??
Úgy érted mennyi a gyártó önköltségi ára egy 200 ft-os kiskerárú csokinak? Kb. 25-30 ft. Maximum.
Bocs, NAGY ELNÉZÉST!Összekevertelek a második válaszadóval, aki antimatekos. De a fenti válaszom elsõ része attól függetlenül még igaz. Minden ami benne van egy termék árában az az elõállítási lánc valamelyik szereplõjének "nyereség"-e. Tehát ha ezeket kiszedjük akkor marad a semmi költség és a semmi termék.
Elõször azt kéne tisztázni, hogy mit értünk "mindenféle nyereség" alatt? A gyártó, a szállító, a kereskedõ árrését? Az nyereség? De hisz nekik is élni kell valamibõl. A gyárban dolgozó emberek bérét is? Ha így van akkor csak az anyagköltséget? De hisz az is tartalmaz mindenféle "nyereséget", a kakaóbabot leszedõ bennszülöttek is zabálnak, a gyár villanyszámláját is fizetni kell és az áramszolgáltatónak is van nyeresége, ha ezt mind levonjuk marad egy nagy nulla, ott marad az alapanyag a földeken, te meg nem eszel csokit. Ha követtél idáig, akkor látod, hogy az, hogy mi mibe kerül és miért annyiba, a legbonyolultabb gazdasági kérdések egyike. De ha egy egyszerû osztáshoz is "fos" vagy, ahogy bevallottad, akkor kezdd könnyebb agytornával, ne a világ nagy kérdéseit boncolgasd! Kezdd a kisegyszereggyel!
ugye devizahiteled azért nincs? :D
valóban, egy 100 forintos termék esetén körülbelül 21 Ft az ÁFA
egyértelmû a kérdés igen, ezért kellett levezetni a kérdezõnek, hogy a 200Ft-ból mennyi mindent kell levonni, hogy eljussunk a gyártási árig. Az viszont, hogy a gyár totál hülyére keresi magát %-okat nézve (nagy árrést téve a gyártási árra) nem valószínû, verseny van, nem lehet marha nagy árréseket tenni a termékre, mert a konkurencia olcsóbban gyárt hasonló minõséget és elviszi az ügyfeleket a nagy árkülönbséggel.
# 4 Egyértelmû a kérdés, nyereség és ADÓ nélkül. Ezek nélkül durván ennyibe kerül egy csoki. Úgy éri meg a gyárnak, hogy még ezen is keres bõven.
A kérdező hozzászólása: ohh...akkor 35 ft-ért gyárt le egy csokigyár egy db csokit? vagy nem értem, hogy éri meg ez egy csokigyárnak? jó, nyilván sokat vesznek belõle de ennyire..?
35 ft
úgy jön hozzá az áfa, hogy amit a kisgyerek megvesz csokit a boltban 200Ft-ért, az a bruttó ár, tehát lejön belõle a 27%-os áfa, és az a boltos kereskedõ nettó eladási ára. Ebbõl levonandó a kereskedõ árrése, és kijön az az ár amennyiért õ veszi a nagykertõl. Ebbõl az árból pedig levonandó a nagyker árrése és kijön a gyártási költség amiben benne van az anyagköltség, a munkaerõ, adók, szállítás, stb. (ez azért így összesen több lenne 20-30Ft-nál)
x=79 Bár nem értem, hogy jön a kérdéshez az áfa.
A csokin ÁFA van. Általános Forgalmi Adó. Az ÁFA jelenleg 27%, ami már benne van a 200 forintban. Van egy x ár, ami a nettó ár. Erre jön rá a 27%. Vagyis x*1, 27=boltban látott ár. És itt jön az, hogy sajnos fos vagyok matekból. De ha bárki ki tudja számítani, hogy hogy kell egyáltalán kiszámítani egy termék ÁFA nélküli árát, az mondja már meg. Itt a képlet, ahol az x a kérdés és mondjuk egy boltban 100 forintos termék nettó (adó nélküli) árát kell kiszámítani. x*1, 27=100 x=?
oda akarsz verni a piacnak ? :D

Ha a fiú csókot ad egy kapcsolat előtt akkor azt akarja hogy komolyabbra forduljon a dolog vagy csak a csók kellett neki. Általában h van ez?

tom hogy hülye kérdés de szeretném ha válaszolna valaki

Legjobb válasz: Nálam úgy van hogy én szeretnék többet nem csak egy csókot persze mindent idõvel itt értem azt hogy nem rögtön le akrom fektetni a lány szóval szerintem szeretné hogy komolyabbra forduljon a dolog sok sikert hozz :)

Nálam úgy van hogy én szeretnék többet nem csak egy csókot persze mindent idõvel itt értem azt hogy nem rögtön le akrom fektetni a lány szóval szerintem szeretné hogy komolyabbra forduljon a dolog sok sikert hozz :)
Általában ha megcsókolnak az azt jelenti, hogy többet is akarnak utána.
A kérdező hozzászólása: köszönöm remélem h összejön
Engem megcsókolt a srác, csomó kedves dolgot mondott, és totál azt hittem, hogy na innentõl kezdve minden frankó lesz, de azóta nem is beszéltünk, nem szólt hozzám, jóformán kerül. Én ennek köszönhetõen azt se tudom mi van most velünk. Remélem veled nem ez van :)
A kérdező hozzászólása: nem velem kedves és minden nap talizunk...
az jó :) sztem biztos hogy többet akar :) próbáld ráterelni a szót, hogy mit akart a csókkal. az a biztos módszer. én is ezzel próbálkozok éppen :) (elõzõ hozzászóló)
Szia! Velem megtörtént h a mostani barátom a kapcs. elõtt adott csókot. A csók elõtt már beszélgettünk is errõl, és külön kért rá engedélyt. Mikor végül élesben is megkérdezte, és megkapta a "jelet" h megteheti, jó volt, és tul. képpen onnantól kezdve lettünk mi egy pár, és egyre komolyabb a kapcsolatunk. :)

Nem árt a macskáimnak ha csokit adok nekik?

Már nem egyszer kaptak lassan 4 hónapos cicáim csokit mert látták hogy eszem s megkivánták s ízlik nekik nagyon utána doromboltak is,az anyjuknak is adtam már többször csokit ? is szerette bár sajnos elt?nt.

Legjobb válasz: A macskáknak nem kellene csokit adni adni, úgy ahogy chipset sem. Lassan már víz helyett, Colával itatja a sok h.lye!

A macskáknak nem kellene csokit adni adni, úgy ahogy chipset sem. Lassan már víz helyett, Colával itatja a sok h.lye!
Ne adj neki...
Nem túl jó nekik...
a csoki mérgezõ lehet
A kérdező hozzászólása: akkor nem fogok nekik adni szeretném ha szép hosszú boldog életük lenne nem fogok elõttük csokit enni én chipset nekik még nem adtam de lehet nagyon kiszáradna tõle a szájuk max sültkrumplit adtam nekik egyszer colát sose adnák nekik max tejet
Bele is halhatnak, ugyanis az õ szervezetük nem tudja lebontani a csokiban lévõ teobromint, így túlpörög a kis szívük. Ne adj nekik!!
A kutyák konkréta beledöglenek, ha sokszor kapnak csokit. A macskának se tesz jót.
De, mert kirothaszthatja a fogait, meg egyéb betegségeket is okozhat.
volt egy cicám aki konkrétan a zacskóból ette ki a chipset..ha elöl lett hagyva..
Baba cicának a tej sem hasznos... Majd késõbb ihat. :)

Csókkal bonyolultabb? Tudom, hogy furcsa kérdés, de azért felteszem. Az a helyzet, hogy csalom a párom. (Ezen ha lehet, gyorsan lépjetek túl, bonyolult a helyzet, megértenétek, ha ismernétek. ) A lényeg: amíg nincs csók, addig gond sincs.

Viszont ma az egyik szeret?mmel csókolóztam, és most teljesen össze vagyok zavarodva. Túlságosan jól esett. És így ijeszt?, nem tudom, most mit érzek. Eddig csak szexr?l, egymás kölcsönös kielégítésér?l volt szó, viszont így új fényben látom az egészet. Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Tudom, nem kéne ezt az egészet csinálnom, de nem szeretném elveszíteni, mert jó vele. Mindig kínosan ügyeltem, nehogy beleszeressek valamelyikbe, de most....nem tudom mit érzek, és hogy akarom e ezt érezni.

Legjobb válasz: Több szeretõd van. Onnantól kezdve miért vagy pároddal? Nem érzed ezt egy egészen kicsit inkorrektnek felé?

Több szeretõd van. Onnantól kezdve miért vagy pároddal? Nem érzed ezt egy egészen kicsit inkorrektnek felé?
Már rég rossz ha ilyen kérdésre itt keresed a választ! Nézz magadba és tudod!
Tök mindegy nõ vagy vagy férfi. Ha már szar a kapcsolat és érdek köt össze, elõfordul ilyen szar helyzet. De nem értem minek több szeretõ, miért nem elég egy, és ha a "pároddal" már csak érdek köt össze, ugyan mit számít ha mindketten félre jártok mással és szerelembõl, nem csak szexbõl?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:11 Gondolom, a párja egy 50-es fószer, 50 millás bankszámlával, mercivel, nagy házzal. Örül, hogy sikerült elmarnia az asszony meg a három gyereke mellõl. Szakítani nem lehet, mert akkor el kéne mennie dolgozni, azt meg nem szeret. De az ágyban már elég gyenge, úgyhogy kell pár szeretõ, a kertész, a sofõr, meg a postás idõnként besegít. Most lesz a gond, ha az egyikkel még élvezni is kezdi a szexet... Kérdezõ: sajnos nem tudok neked tanácsot adni, hogy hogy ba.sszál érzelmek nélkül, csupán a testi kielégülésedért valakikkel, mivel nekem ez egy emberrel se sikerül. Azzal kefélek, akit testestõl-lelkestõl szeretek, és egyszerre csak eggyel. Annyira sok riherongy ír ide, biztos tud valaki a te gondodon is segíteni, csak türelem.
Nem értem konkrétan miért támad rá szinte mindenki szegényre. Én fiatal vagyok de megértem a helyzetét.Van olyan manapság hogy nincs kiút a kapcsolatból, és már rég nem szereted a másikat, vagy olyanokat tett amit képtelen vagy megbocsátani. Sajnos ha beleszerettél bele szerettél ebbõl sehogy sem tudsz kilábalni, vagy próbálod elfelejteni, vagy elhagyod minél hamarabb még mielõtt túl komolyra fordulnak az érzéseid. Kitartást L23
én azt gondoltam, férfi vagy (nõknek ritkán van több szeretõjük, ha mégis akkor le a kalappal) Én alapból nem ítélem el a megcsalást, mert rengeteg oka lehet, és sokszor az szenved a legjobban, aki csal, mert az érzelmei küzdenek a bûntudatával. Viszont a szerelmet én elõre teszem a listán, a racionalitás és a biztonság fölé, valószínûleg azért, mert még fiatal vagyok. Szóval ha szerelmes vagy, és ez kölcsönös, akkor nem szabad, hogy ennek bármi az útját állja. 23/L
hu de bonyolult dolog.... nagy bajok vannak a fel fogásoddal. Remélem egy vagy több gyerek nem szenved veletek.
pfuj mocskos ku*va:S
Elég necces a felfogásod. Remélem, egyszer valamelyik feleség kiveri a balhét. Aki több szeretõt tart, azt tudod minek nevezik? Ez a legnagyobb baj veled.
A kérdező hozzászólása: Valóban nõ vagyok. Nem sok szeretet jut nekem, és azt hiszem, szeretõkkel próbálom pótolni. Tudom, hogy nem helyes, de képtelen vagyok abbahagyni. Azzal próbálom "védeni" magam, hogy házasokkal kezdek, így mindkettõnk érdeke, hogy ne áruljuk el senkinek. A szerelem ezért kizárt. Nem hívogatjuk egymást, nem sms-ezgetünk, mert az magában rejti a bukás veszélyét. Minden esetre köszönöm a válaszokat :)
"egyik szeretõmmel" Ez marha jó :D Nagy kanállal eszed az életet, amúgy dobd a csajod jobb lesz neki is meg neked is;)
A férfiak nem írják, hogy "párom", tehát nõ vagy. Ha meg csak együtt éltek házasként, de semmi más, akkor meg ez nem megcsalás. Így nem értem a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Uhh, ez kemény volt, sejtettem, hogy nem tudtok majd átsiklani fölötte. Nem gazdag, és én többet dolgozom nála. A lakáshitel miatt nem tudunk elválni, csak együtt élünk. Ezért írtam, hogy a párom. De azt nem írtam, hogy nõ vagyok vagy férfi...
nagy bajok vannak a helyes írásoddal
Miért lenne baj?o.o
Ha kedved tartja minden percben is adhatsz neki, ha jól esik :)
Imádok csókolózni a párommal, de csak akkor ha nem lát minket senki.:) Nem ismerjük a barátnõdet, tapasztald ki, látszik az ha akarja és az is ha nem.
de ugye nem 59percig tart egy csók?? :D:DD
Az álmoskönyv szerint, minden 17. perc 35. másodpercében kötelezõ csókot adni a barátnõdnek és a zöldséges feleségének is. Ellenkezõ esetben leszárad az orrod. Velem is ez történt. És, ha nem küldöd tovább ezt a levelet, nem lesz szerencséd a lottón. John Smith továbbküldte. Most nagyon gazdag.
Pénteken auli után a barátomnál voltam(4 órától este 9-ig) Végig csókolóztunk:) 5 perc pihikkel.

Ciki, ha az első csókot a lány adja?

Nagyon régen ismerek egy srácot és az utóbbi időben eléggé megkedveltük egymást, a vonzalom egyértelműen kölcsönös. De a srác elég félénk. Nagy baj lenne ha én csókolnék először?

Legjobb válasz: Nem :)

Nem :)
nem:)
nem
Szerintem nem. :)
Egyáltalán nem :D Mennyi idõsök vagytok?
Egyáltalán nem. Két puszi elköszönéskor, az elsõ is kicsit közelebb a szájához, a második után kicsit habozni, és neki is le fog esni, hogy meg kéne csókolnia.
Miért lenne baj? Egyáltalán nem az :) )
nem az, a mai világban már mindent cikinek éreznek? pff


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!