Találatok a következő kifejezésre: Ha a csík alatt (14 db)

Ha a negatív csík alatt látok egy fényben fehér átlátszó csíkot, akkor nem vagyok terhes sajnos. Ugye? Csak néhány tünetem van.

köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nem pozitív sajnos a teszt.... Amit látsz, az a csík helye lenne. Nem lehet, hogy korán próbálkoztál?

Nem pozitív sajnos a teszt.... Amit látsz, az a csík helye lenne. Nem lehet, hogy korán próbálkoztál?
Szerintem ha késik, pár nap múlva próbáld meg egy másik teszttel! Egyébként mivel teszteltél! Ajánlom neked a Clearblue-t. Az egyik legmegbízhatóbb! Szórítok, hogy sikerüljön neked a baba! :) Veled vagyok!

Ha a mai teszten is ott a 2. csík és kb3-4 perc alatt láttam előjönni, az jót jelent? Ha szellem csík lenne akkor láttam volna előjönni? Az is rózsaszín lenne? Terhes vagyok? ET+10 napom. Nem várt előtt 1 nappal.

Mai teszten is kijött a 2. csík!!!Kb:3-4 perc alatt,láttam ahogy el?jött,halvány de er?sebb mint a tegnapi,és rózsaszín.Ugyan ahogy szárad halványabb lett de látom!

Legjobb válasz: Gratulálok! :)

Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, de nincsenek petevezetékeim.....
Sajnálom! De soha ne add fel, már sok olyan történetet hallottunk, hogy a lombik után megérkezett a várva várt csoda!!! Neked is sikerülhet csak bízz benne!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem sikerült még sem, sõt azóta volt még egy lombikom ami szintén sikertelen volt:( Ez már a 6. volt és nincs több esélyem!
Szia! Remélem minden rendben veled/veletek? Mesélhetnél, hogy azóta mi történt veletek?
Gratulálok!
Igen kisbabát vársz. Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mindennél jobban fogok vigyázni Rá/juk:-)
:-) Vigyázz Rá(juk)!
Persze, hogy jó!!!!!! Gratulálok kismama:) )
A kérdező hozzászólása: Akkor ha a mai teszt halvány , de a tegnapinál erõsebb az jó??? 11 éve várom ezt a pillanatot, 5.lombikom(fagyasztott)
februári kisbaba lesz :)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ohh Bocsi!

Szerintetek gáz ha a lány köldöke alatt közvetlenül egy kis csíkban sötét szőr van?

Legjobb válasz: Én szeretem a szõrös csajokat, mert különlegesek :) Ez a kis csík összeér a fanszõrzettel?

Én szeretem a szõrös csajokat, mert különlegesek :) Ez a kis csík összeér a fanszõrzettel?
fujj
Akkor az a szõröcske még eltûnhet magától is, ha nagyobb leszel, csak most átmenetileg van.
A kérdező hozzászólása: szõke, 14 :) )
19:10 Hány éves vagy? És a hajad milyen színû?
Én epilálom! :D
A kérdező hozzászólása: 2es válaszoló: nem igazán. köszönöm a válaszokat. :) )
Szerintem a pasik többsége megütközik rajta.
Hát esztétikusnak semmiképp sem mondanám. Engem zavar, bár nekem is csak pihék vannak, én epilálni szoktam.
nem gáz szerintem (fiú vagyok)
Lányként úgy gondolom, az. Bár nekem csak néhány sötét szál van, inkább szõke pihék, én ezt is gyantáztatom.
A kérdező hozzászólása: hát egyszer már borotváltam és visszanõtt, de remélem igazad van. :) )


Melyik a jobb penész ellen ha kevésbé vagy ha jobban fütünk? 63-70% os páratartalom 19 fok van a szekrények mögött valamint a plafon alatt kb 5 centis csikba megjelent a penész a falon?

illetve a 2 sarokban közülük az 1 ik sarokban szó szerint viz cseppek lognak a sarokba mitõl lehet 20 éves szigeteletlen ház most volt fel újitva 2 éve elötte pont az volt a gond hogy tul száraz volt rend szeressen szelöztetünk a felujittás alatt: ujra járolapozva,csempézve,+ ujra tapétázva + 2 ablak cseréje történt

Legjobb válasz: itt egy táblázat. http://bolthely.hu/paramentesito/hohid ablak csere miatt nics légjárás. tegyetek rá párafüggõ szellõzõt.

itt egy táblázat. http://bolthely.hu/paramentesito/hohid ablak csere miatt nics légjárás. tegyetek rá párafüggõ szellõzõt.
Jobban fûtsetek, ez egyértelmû. A falfelület hõmérséklete ne menjen a harmatpont alá.
A kérdező hozzászólása: értem köszi kb menyire kéne fûteni hány fokra? és mit értesz az alatt hogy" A falfelület hõmérséklete ne menjen a harmatpont alá." digitális hõmérõ szerint amikor a lakásban 19 fok van a leghidegebb sarokban csak 14-fok van
A kérdező hozzászólása: már értem köszönöm szépen elolvastam a elsõ által linkelt táblázatot akkor szerintetek egy 21c az jó nem ?

Gáz ha érződik, esetleg látszik a harisnya csíkja a ruha alatt? Vélemény, szégyen? Esetleg mit tesztek ellene?

Õsszel/télen, mit csináltok, ha ruhához harisnyát húztok, gáz ha észrevehet? a harisnya csíkja, vagy ha a pasi megfogja a derekad és érz?dik?

Legjobb válasz: Gondolom látja hogy van rajtad harisnya, nem? Mi benne a ciki?

Gondolom látja hogy van rajtad harisnya, nem? Mi benne a ciki?
Ha testhezálló a ruha és bevág a harisnya, szerintem az nagyon-nagyon csúnya. Én nõ vagyok, sose vennék fel olyan harisnyát, ami kicsi rám, vagy bevág, ezzel "hurkát" képezve, még akkor is, ha valakin nincs is felesleg. Amúgy ha valakinek olyan a testalkata, akkor vegyen alakformáló fehérnemût, abba már nem fog belevágni a harisnya se. Én nõként gáznak tartom, ha valakinek látszik, hogy bevág a harisnyája. De ugyanúgy gáz, ha a bugyi vág be, vagy ha a a melltartó pánt. De ezeken mindegyiken lehet segíteni a megfelelõ méret kiválasztásával.
Hogy érted, hogy látszik? Rajtam nem szokott látszani soha, miért látszana? Megfelelõ méretet kell venni.
Olyan hariosnyát veszek, ami a méretem, az nem vág be, ezt teszem ellene. Viszont az ellen nem tudok mit tenni, hogy hátul a 2 varrat átlátszik a szûk, világos ruhákon, azt utálom.
Hátul (a fenekeden) a két varrat akkor látszik át, ha fenékbetétes (5-ös) harisnyanadrágot hordasz! Meg persze akkor, ha vagyon vastag harisnyát húzol, de vékony ruha alá vastag harisnya amúgy sem elõnyös! Ha nagyon passzentos és vékony a ruhád, vagy vékony a nadrágod, akkor vegyél csak harisnyanadrágot! Budapest tele van ezt inspiráló Calcedonia plakátokkal!
A kérdező hozzászólása: Nem. Nem arról van szó, hogy bevág. Tudom milyen az, és vigyázok mert én is gusztustalannak tartom. Tudom mi a méretem. Nem is a háj kitüremkedésével van a baj, ez nem fordul nálam elõ. Hanem azzal a két csíkkal, a harisnya fenékrészén. Tudjátok, mint a vastagabb típusokon van, ilyen téli darabok. Szóval ha kissé megfeszül a ruha, és emiatt látszik a csík, az ciki?
A válasz: igen. Ciki. A megoldás egyszerû: ne vegyél vastag harisnyanadrágot vékony ruha alá!

Lehet buta kérdés, de miért van az, hogyha a 2 szememmel egyszerre néztem a leolvasó táblát, tökéletesen láttam, viszont ha külön-külön, akkor a piros csík alatt már minden homályos volt mindkét szememnél?

Legjobb válasz: Nem egyforma erös a két szemed.GOndolom külön külön próbáltak rá dioptriát és ugy jo lett.Nekem tompalátásom van,skokáig észre se vettem,csak egy szemorvosi vizsgálaton jottem rá,ha az egyik szemem letakarják a másikkal nem látom a betuket,csak homályosan.Viszont a két szem egyutt gyonyoruen mukodik.Kérdezd meg a szemorovst,elmagyarázza neked mi a gond.Gondolom ha szemuvegre lesz szukség,akkor két kulonbozo erosségu uveget kapsz.

Nem egyforma erös a két szemed.GOndolom külön külön próbáltak rá dioptriát és ugy jo lett.Nekem tompalátásom van, skokáig észre se vettem, csak egy szemorvosi vizsgálaton jottem rá, ha az egyik szemem letakarják a másikkal nem látom a betuket, csak homályosan.Viszont a két szem egyutt gyonyoruen mukodik.Kérdezd meg a szemorovst, elmagyarázza neked mi a gond.Gondolom ha szemuvegre lesz szukség, akkor két kulonbozo erosségu uveget kapsz.
A kérdező hozzászólása: Sajnos szemüvegre lesz szükségem, de mindkét szememnél egyforma dioptriával (-0, 75). Szóval ezért nem értem a dolgot. Köszönöm a választ! :)
Binoc látásnak hívják. Ez normál jelenség. Külön-külön is meg kell nézni a látást szemészeti vizsgálatoknál, külön-külön kell korrigálni olyankor. Szemüveg felírásánál szintén azt nézik, hogy két szemmel, dioptriával mennyire látsz jól, mennyi dioptriát fogadnak el a szemeid.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a választ! :)
Nekem ennél érdekesebb is szokott lenni. Egyik percben látok valamit a másikban ugyanazt már nem látom tisztán. Bár nekem ez a szürke hályog miatt van. Néha olyan éles kép villan be mintha soha nem lett volna baja a szememnek:)

Ha megbáltozik a mellbimbó szine és a köldök alatt barnás függöleges csík húzódik akkor az már biztos terhesség vagy lehet másnak a jele is?

Legjobb válasz: Szia!Ezek a jelek utalhatnak terhességre de csak az elsõ trimeszter végén jönnek ki.Van más tüneted is?

Szia!Ezek a jelek utalhatnak terhességre de csak az elsõ trimeszter végén jönnek ki.Van más tüneted is?
Szia én ugy tudom igen de a terhességi csik nem az eleén jön ki csak késõbb...de az sem mindenkinek.és a mellbimó udvar is sötét barna lesz, De van más tüneted vagy tudod hogy terhes vagy?
bocs elején

Ha letöltöttem az uTorrent-et, és megjelent a böngészőmön a fejléc alatt, egy uTorrent-es csík, azt hogy tudom eltüntetni? Kicsit zavaró.

Legjobb válasz: Telepítéskor ki kellett volna venni a pipát hogy ne telepítse a "tools bar"-t . Nézd meg a windowsban a "programok telepítése és eltávolítása" résznél találsz-e "utorrent tools bar"-t . ( Töröld ) Vagy a böngészõd kiegészítõk listájában letiltás és törlés . vagy Használj a Windowsnál okosabb programot a programok teljes kigyomlálására . ( ezek a programok ráadásként még több mindent is tudnak ) revo-uninstaller-193 : http://freewaresoftwarenews.blogspot.hu/2011/08/revo-uninsta.. ccleaner2 : http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner2.html

Telepítéskor ki kellett volna venni a pipát hogy ne telepítse a "tools bar"-t . Nézd meg a windowsban a "programok telepítése és eltávolítása" résznél találsz-e "utorrent tools bar"-t . ( Töröld ) Vagy a böngészõd kiegészítõk listájában letiltás és törlés . vagy Használj a Windowsnál okosabb programot a programok teljes kigyomlálására . ( ezek a programok ráadásként még több mindent is tudnak ) revo-uninstaller-193 : http://freewaresoftwarenews.blogspot.hu/2011/08/revo-uninsta.. ccleaner2 : http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner2.html
Nézet -> Eszköztárak -> vedd ki a pipát az uTorrent... elõl.
Vagy ezen az oldalon http://toolbarcleaner.com/ klikkelj a Downloadra. Ez egy egyszerû és nagyon hasznos ToolBar törlõ program, az IE és a Firefox fölösleges és zavaró ToolBar-jait lehet vele törölni.
Most nézem, a Google Crome-ból is törli a ToolBar-okat.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, sikerült!

Ha várandóság alatt nem jöttek ki terhességi csikok rajtam, akkor a szülés után sem lesznek mar csikjaim?

Most a 34. hétben vagyok, eddig megusztam, de sokan mondják, hogy ez még változhat.Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szerencsés vagy, ha szülésig nem lesznek csíkjaid, akkor már nem jönnek elõ. De tényleg lehetnek még addig. Mondjuk én már a 34. héten jobbra ballra repedtem, irígylek mindenkit, aki nem.

Szerencsés vagy, ha szülésig nem lesznek csíkjaid, akkor már nem jönnek elõ. De tényleg lehetnek még addig. Mondjuk én már a 34. héten jobbra ballra repedtem, irígylek mindenkit, aki nem.
Ha a szulesig semmi csik nincs rajtad akkor tenyleg szerencses vagy, mert akkor mar ne is lesz. De sajnos hallottam olyat aki az utolso par /1-2/hetben repedt szet.Kenegesd azert magad, es hatha Te ilyen alkat vagy/amit En is szeretnek/es nem jonnek ki. Boldog babavarast 11 hetes kismama
Én 158 centi vagyok és 30 kilót híztam, ráadásul hatalmas pocakom volt, mindenki azt hitte ikrek. Mégis csak az utolsó hétben lettek csíkjaim, az is kevés és alig látszik. Már csak 18 kilót kell fogynom, hogy újra 55 kiló lehessek:) )
nekem a 38-ik héten jött az elsõ csík a 39-ik héten már nagyon csíkos lettem ahogy lejjebb kerûlt apocakom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat, aranyosak vagytok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!