Találatok a következő kifejezésre: Ha a bugyiban (266 db)

Ha a bugyiba maszturbálok, de nem váltok bugyit, lehet bajom?

Legjobb válasz: Pedig hányszor megfogadtam már, hogy nem eszek gyk olvasás közben..

Pedig hányszor megfogadtam már, hogy nem eszek gyk olvasás közben..
Nem... de remélem, hogy naponta egyszer azért tisztát veszel...
van itt valaki a fórumon aki ilyen bugyikat vásárolna darabját kb. 15 ezerért
Ki mondta, hogy a kérdezõ lány?
eddig még senki nem mondta!
szerintem nem lehet bajod, de nekem nagyon kellemetlen lenne nedves bugyiban járkálni, szerintem cserélj :) 17/L
Lány vagy? Lehet, de nem ettöl (pl. megfázol, rád esik a könyvespolc, stb.)
Ez szexi.
Nem
Húúúúúú, nem szólok be, nyugi nyugi... Holy Shit:D Nem:)
Nos ez sok mindentõl függhet. Például ha a spermium tulajdonosa fogyasztott valamien izom növelõt, vagy esetleg akármien élinkítõ szert, akkot az természetesen a spermára is hat, amitol 8 kezük és 15 lábuk lesz, amivel szó szerint szét szaggatják a csaj bugyiját. Utána csákányt formálnak valamenyi kezükbõl és felmásznak a punciba, majd mikor elérnék a célt rájönnek, hogy csak egy gyõzhet, így tömeg mészárlásba kezdenek, ami során csak egy marad. A kiválasztott...
Kedves Kérdezõ, kérlek tisztázd a kérdésedet, írd le részleteiben, hogy mi történt, mert így nem tudhatjuk, hogy a válasz tényleg válasz lesz-e arra, amit tudni szeretnél. Amikor ráélveztél a bugyijára, a bugyi rajta volt? Mondjuk ezt jó lenne tudni ...
Amelyik nagyon izmos, es kitarto, az atjuthat. Vigyazni kell, mert amelyik meg ennel is izmosabb, az a atragja magat a polokon is, a legdurvabbak pedig a hasfalon keresztul termekenyitenek meg. Csak ugy lehet kordaban tartani, ha bezarod oket. Hasznalj befottes uveget. Par honapig eleg egy nagyobb.
Tényleg ennyire hülye vagy vagy csak tetetted??? Komolyan néha égnek áll az ember haja az ilyen idióta kérdésektõl!!NE SZAPORODJ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor az lesz!
A kérdező hozzászólása: De elõtte vagy 10 üzeneten keresztül azt írta a sok okos, hogy nem lehet!
nezd, nekem mind1. van rá esély. te arra hallgatsz, akire akarsz. de aztán ne õket okold, ha mégis terhes lenne. gondolj már bele, ráélvezel a bugyijára, az átüt, sõt a szélein át is folyhat, nem? vagy ez egy vasbugyi, amin nem megy át semmi???? gondolkozz mar logikusan.
A kérdező hozzászólása: Én inkább Neked adok igazat! Jobb félni, mint megijedni. Szóval miután megtörtént az eset (elélveztem), cserélek inkább másik nadrágot, úgy folytatjuk.
nezd, adok egy jó tanácsot. velünk is történt hasonlo, csak õ éppen h arrébb huzodott, amikor én csupan bugyiban, õ meg boxerben volt. utana eldöntöttük, h pettinghez is hasznalunk gumit. ha véletlenül hozzámérne ott, vagy hasonlo. ti is hasznaljatok gumit. nem árt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt fogjuk tenni!
" A kérdező hozzászólása: Szóval miután megtörtént az eset (elélveztem), cserélek inkább másik nadrágot, úgy folytatjuk. " Egymassal csereltek, vagy hogy lesz ez a projekt?
A kérdező hozzászólása: 21:37 Igazad van :D
Mi ez a pettingszar????? Csak félig nyúlok be a negyedéig, hogy épphogy érezze de már élvezzen, ami után cserélni kell, sõt mosni és fertõtleníteni ????? Keressetek számotokra kedvezõ helyet, szeretkezzetek egy jót, de ilyen hülyeséget, hogy egymást piszkáljátok meg hogy azt már nem szabad meg izébizé. Ennek olyan mûszaga van. Bûntudattal jár? Hát vetkõzzétek le a félelmeiteket! Hajrá!!!!! :D
Én is ugy lettem terhes... a spermák be tudnak mászni, mert kisebbek mint a bugyi szálai közti rés, és így átférnek.
min csodálkozol?? ha a hüvelyére jutott, és mivel peeting volt, nedves volt az a terület, akkor lehet terhes. 72 oras. azonnal.
A kérdező hozzászólása: Oda bizony :$
A kérdező hozzászólása: :D kösz mindenki
12:40 Csodaklassz napot csináltál nekem. Ez a nap legjobb pillanata! :D
A kérdező hozzászólása: De miért nem?
Nem, csak akkor, ha savas a spermád. De akkor sem lehet gyerek, mert ha átmarja a bugyit, akkor mást is átmar... Ejj, szomorú világot érünk, Isten hozott XXI. század!
A kérdező hozzászólása: Kedves 13:21-es válaszoló! Pettingeltünk, rajtam is volt alsógatya, rajta meg bugyi, aztán ugye én elélveztem. De aztán ugyanúgy gyúrtam tovább egész éjjel. Nem juthatott át egy darab sem?
Nem, biztos odalopózott a csaj ruhásszekrényéhez és beleverte....
Mit jelent a gyúrás? Konditeremben csináltátok?
c8 lol XD WTF
Atya gatya....
ennyire felelõtlen vagy?? attól függ, h hova élveztél. ha mindjárt oda, a hüvelyéhez, akkor könnyen átjuthat, mivel a bugyi anyaga egyébként se vastag, és nem zár hermetikusan. ugyh lehet terhes. nem csak akkor lehet terhes vki, ha rendesen beleélveznek.
A kérdező hozzászólása: 03:19 Na erre gondoltam én eredetileg is, ettõl paráztam.

Az normális ha a bugyim mindig tele lesz fehér trutyival? Mármint tudom hogy van ilyen de nekem túl sok van ezért nem is merek a fiúkkal mit kezdeni mert félek mit szólnak hozzá? !

Legjobb válasz: Hát tele azért ne legyen, de az bizony lehetséges, hogy állandóan nedves a bugyid. A szerencsésebbeknek szinte semmi sincs.

Hát tele azért ne legyen, de az bizony lehetséges, hogy állandóan nedves a bugyid. A szerencsésebbeknek szinte semmi sincs.
A normális hüvelyfolyás, az normális, hogy van. Az a hüvely védelmét szolgálja. És egyéni dolog, hogy kinek mekkora mennyiség a normális. Ha annak hirtelen növekszik meg a mennyisége egyik napról a másikra, ha szagos lesz, ha viszket, ég a nemi szervnél, akkor beszélhetünk fertõzésrõl, ami viszont nem normális, azt kezeltetni kell. De a rendes hüvelyi folyást nem. Annak célja van. Hogy konkrétan hogyan szolgálja a hüvely védelmét, azt itt most nem szeretném taglalni, ha akarsz és amúgy nem is árt, ha utánanézel. És mit szólnának hozzá a fiúk? Nyilván ha fiúval leszel együtt, ha majd eljön az ideje, akkor elõtte letisztálkodsz és tiszta fehérnemût húzol.
Amelyik fiút ez zavarja, az ne kezdjen nõvel!
Nekem is tele van a nap végére fehéres trutyival.De nekem szerencsére nem üt át meg ilyesmi.Sokat fel is szív a bugyi, de a tanga nem sokat.. Pisilés után ki szoktam törölgetni talán azért nincs túl sok :)
Miért 3., te fiú vagy?

Mit tegyek, ha a bugyimon ilyen fehér valami szokott lenni?

13 éves múltam. Még nem menstruáltam. Akkor meg miért van ez? Fehéres-átlátszós szín? és egy nagyonkicsit büdös is. Segítsetek!

Legjobb válasz: fehér folyásod van, szerintem.lehet nem sokára megjön. ha nem sárgás, és nem túlságosan büdös, akkor valószínû nem betegség miatt van.

fehér folyásod van, szerintem.lehet nem sokára megjön. ha nem sárgás, és nem túlságosan büdös, akkor valószínû nem betegség miatt van.
Ha nem lenne büdös egy kicsit sem, akkor azt mondanám, hogy semmi baj, mert ez a természetes. Bár, lehet, hogy csak Te érzed büdösnek.
Hogy mit tegyél? Tegyél be egy tisztasági betétet! Pár hónap múlva meg fog jönni:)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!
IPL szõrtelenítés, de viszonylag drága úgy tudom.
Én is lány vagyok és sajnos nagyon szõrös. :S Cikinek találom, mert még a fenekem is szõrös...
én iss igyvagyok én majd gyantázni akaroom de még én se tudom mit tegyek
Normális, hogy a combtõ is szõrös, persze. 10-20 évvel ezelõtt, mikor még nem volt divat a babapunci, nyáron a nõk csak ezt a részt szõrtelenítették, ezt hívták "bikinivonal"-nak.
Ez teljesen normális.
Igen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Azért jobb, ha egyet meg is nézel, és beleképzeled a gyereked. Az enyém átlagos alkatú, de gyakran szûknek találja a korának megfelelõt.
elsõ volgaoyk A lányom 28 hónapos (15 kg/94cm) múltkor 104-110-es bugyikta vettem, ami elvileg 3-4 évesre való, azok kisebbek, mint azok, amiket utána vettem és 2-3 évesre valók. Én is mindig megnézem, hogy mekkorák, ha csomagban vannak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Szűz csaj teherbe eshet-e ha a bugyijára rácsöppen az ondó?

Legjobb válasz: Azért azt megszabad kérdezni, hogy ugyan hogy képzelted el az esetet? Hátha nem annyira meghökkentõen nagy baromság, mint amilyennek így elsõre látszik.

Azért azt megszabad kérdezni, hogy ugyan hogy képzelted el az esetet? Hátha nem annyira meghökkentõen nagy baromság, mint amilyennek így elsõre látszik.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..` Az agyadat nem kell félteni mindenesetre, azzal már nem történhet semmi rossz.
Ne hagyd, hogy oda csöppenjen!!! Nyeld le az összeset!!!
22:26- nak igazat kell adonom..., sajnos így van...
igen, igy is van esélye..
Dehogy. Sem szûz, sem szexuálisan aktív ember nem eshet így teherbe.
A szûz lányoknak még bugyijuk sincs!
kétszer is
azonnal menj nõgyógyászhoz, általában a tinédzserek 70% így esik teherbe! KÉRJ SEGÍTSÉGET!!!!!! AZONNAAAAAAL!!
persze
Figyu ha az ondo levegohoz er akkor kb 1-2 per alatt elveszti erejet ha meg bugyiba esik akkor az be is szivja az ondot. Persze nem tudom hogy mennyi ido volt a csoppenes es a bugyifelhuzas kozott. De nem nagyon valoszinu hogy a spermanak meg van ereje eljutni a mehedig foleg nem az hoy meg meg is termekenyitsen! Nyugodj meg nagyon kicsi ra az esely:) de maskor jobban vigyazz merr van ra azert esely!
tegnap 23:50 Áhá, és mint a tejüzembe Téged is befognak, mint a tehenet, aztán egy cupp...és jön is a fejés..vágom:D Bocsi:D...
kerdezo... ha ennyire felsz a gyerektol, akkor semmilyen formaban ne erintkezz a masik nemmel...... ennyire egyszeru. hasznald az agyadat is, ne csak a kezedet... ez volt eddig a leghulyebb kerdes, amit olvastam. es a kerdesbol itelve nem lehetsz tobb 12-nel.
tudom h igy van :) értem én csak még mindig ezen a kérdésen csodálkozom.. meg a választ is értem csak h kb azt is elhiszi h ki kell mennie a szobábol ahhoz h ne legyen terhes lool..
kedves elõttem író , eltaláltad hisz a spermabankban légmentesen zárják az ondótartályokat, folyékony széndioxidban vagy nitrogénben hûtik... ne kötözködj mert ez így van, ilyen helyen dolgozom mint medikus, köszi csocsi 26/f
uisten mennyit röhögtem a válaszokon.. de h lehet h vki ekkora hülyeséget kérdezzen? uram isten XDD hát én annyit szakadtam ezeken h pl menj ki a szobábol XDD
21:09 Ha a sperma elhal a levegõn, szerinted spermabankban hogy tárolják? Vákumban? Akkor oszd az észt, ha van is..
21.44 hát neki nem esett le. itt fõ hülye emberek írkálnak:D de sajnos hülye kérdésre, sajnos hülye válasz várható..õ meg ha nem érti a poént...sajjjjjjnálom ;) és elég lett vna beírnia google-be!!!!!!
SEMMI ESÉLYE SINCSEN ANNAK HOGY TEHERBE ESTÉL. NYUGODJ MEG
Már az is elég veszélyes, ha a légtérbe kerül a g*ci, olyankor inkább menj ki a szobából.
nem, csak akkor ha a hajára!!!
Igen, sajnos megeshet....vigyázz, mibe ülsz bele.
hát anyukám, neked már 5-ös ikrek fejlõdnek a hasadban. De tudtad, hogy így még elvetetni se lehet? szomorú az élet...
Igen, teherbe lehet esni szûzen, semmi köze hozzá. Viszont egy csepp ondótól még nem fog történni semmi, ez szinte biztos.
hát...nemsemmi. Gondolj bele, milyen lesz szûzen gyermeket szülni.
1 csepp ondóban is több millió ivarsejt lehet.. de nem hinném, h igy gond, lesz, de lehetséges, minden esetre..
jajj istenem hogy lehetnek itt ekkora barmok te jó ég-.- hogy lenne már terhes gondolkozzatok el egy picit a csöppnyi agyatokkal. 1. a sperma levegõvel érintkezve elhal. 2. hogy a f*szomba csuszna fel az a szerencétlen 2-3 csepp sperma a hüvelyébe?-_- ész.
Az utolsónak...Neked nem esett le??Hülyeséget válaszolnak a kérdezõ írtó hülye kérdésére...Gondolom hogy tudják hogy ez nem lehetséges, de fájt nekik hogy van aki tud kérdezni ekkora baromságot...
Nem, így k*rvára nincs esélye, ezerbõl egy se.
22:48 vagyok. Bocsi, igazad van, nem néztem utána eléggé. De attól még igaz, hogy nem hal el rögtön.. Azért valamennyi idõ kell ahhoz neki. Pl. azt nem lehetne megoldani, hogy a sperma egyáltalán ne érintkezzen levegõvel..

Mit jelent az, ha a bugyimon ilyen fehéres nyálkás valami van? Kb. mikor fog megjönni? 13/L

Legjobb válasz: Ez fehérfolyás, ami a nemi érés egyik jele, de hogy mikor fogsz menstruálni, azt nem lehet tudni. Viszont 16 éves korodig nem kell aggódnod.

Ez fehérfolyás, ami a nemi érés egyik jele, de hogy mikor fogsz menstruálni, azt nem lehet tudni. Viszont 16 éves korodig nem kell aggódnod.
Szia!Ne aggódj ez egy természetes dolog, a menstruáció egyik elõjele.Sajnos ezt elõre nem lehet tudni.Általában 2 év fehérfolyás után szokott megjönni elõször.16 éves korodig ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek. Tudom, hogy 16 éves koromig kéne megjönnie, de valahogy jó lenne ha megjönne..:$$ Kicsit kezdem cikinek érezni, és kezdem ugy érezni hogy soha nem fog megjönni..:((
Elsõ vagyok. Ne érezd cikinek, mert nem attól leszel értékes, hogy menstruálni fogsz. Arra pedig ne gondolj, hogy soha nem fog megjönni, ha Te is tudod, hogy 16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :) bárcsak megjönne!
Ez a fehérfolyás. Ez már az elõszele a mensinek. De ha nem jönne meg 17 éves korig az is normális lenne még.

Fiúk izgalmas számotokra, ha a bugyi vonala átüt a szoknyán, vagy a nadrágon?

Legjobb válasz: Szerintem izgatóbb ha a zokni üt át a sapkádon :)

Szerintem izgatóbb ha a zokni üt át a sapkádon :)
#4-es, ha lány lennél, te se hordanál szoknyát bugyi nélkül. Gondolkozz már, mennyi szutyokba beleülne az ember lánya... még belegondolni is gusztustalan. :S Hajlandó vagyok szexin öltözni, de utcára kizárt nálam a bugyi nélküli, vagy kivillanó bugyis / csipkés viselet. Én csak és kizárólag a barátomnak vagyok r.banc, a többi ember elég, ha a jókislányt látja :DD 19/L
Igen, nekem megmozgatja a fantáziám :)
nekem meg tudk keményedni a farkam ha megpillantok egy átütõ tangát egy fehér gatyán.
Hát egy heat-lakers meccs izgibb lesz szerintem, ha Dwight is játszik
Igen, izgalmas. Az meg nem baj hogy nem tanga, s lényeg hogy látjuk milyen fazont hordasz.
Franciabugyi?
az a leszexibb ha kilástzik a zoknid a szandálból :) )))))
Semmi gond nincs azzal nyugi! Esetleg ha nagyon átüt, vegyél fel mégegy gatyeszt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sportos kerek popsim van, de utálom a tangát és a szárban lötyögõs bugyit. A számomra kényelmes gumi viszont nagyon markánsan kirajzolódik. Amikor tükörben látom mindig meglep, hogy mennyire látható és kicsit zavar.
Szerintem sokkal szexibb, ha a szoknya alól egy picit kivillan a combfixes harisnya csipkés része!
a legjobb ha átlátszó a szoknya és látszik hogy nincsen alatta bugyi, ettõl kész leszek teljesen..... de sajnos nagyon kevés csaj vállalja be, pedig iszonyat szexi. Ha ismernék ilyen vagi csajt, elhalmoznám minden jóval :)
Pfuj!
Számomra izgató. De azért függ attól, kirõl van szó. A nagyi bundabugyijának vonala nem igen.
a nemjóját :) Szóval akkor ezért nem látok igazi ribancokat

Ha a bugyin van vér, akkor az kuka, vagy kijön?

Az oké, hogy megjön, meg minden, csak hogy kijön-e azt nem tudom. Nyilván nem akarom a többi ruhát a mosógépben összemaszatolni vérrel, meg ilyesmi. Vagy kézzel, csap fölött megpróbálni kiszedni? Ha nem valami "kedvenc" bugyi, akkor szívesen kidobom, de lehet próbálkozni, ha az ember nem válna meg tőle? Lehet, elrontottam a kategóriát:D

Legjobb válasz: Engedjél rá hidegvizet, (sohase meleget) utána mosd ki egy kis kézimosóporral és mehet a mosógépbe. A lényeg a vért ne hagyd beleszáradni!

Engedjél rá hidegvizet, (sohase meleget) utána mosd ki egy kis kézimosóporral és mehet a mosógépbe. A lényeg a vért ne hagyd beleszáradni!
Hideg víz plusz szappan, amíg friss, még a csapnál teljesen ki tudod szedni. Én mindig így csinálom, eddig minden bugyi túlélte a menzeszt.:) Bár én alapból kiöblítem vízzel levétel után akkor is, ha folyás van rajta.
Ha nagyon olyan, akkor megpróbálhatod csap felett, de nem kell aggódnod, a mosógépben nem lesz a többi ruha olyan!
A kórházban hidrogén-peroxiddal szedik ki a vért a textíliákból. Viszont ez csak fehér bugyinál mûködik.
Mosógépben sem ken össze mást; vagy amíg friss, csapnál is kijön. Csináltam már úgy, mert nem akartam hogy anya meglássa...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!