Találatok a következő kifejezésre: Ha a boldogit akkor en (2 db)

Ha a szerelem boldogit akkor en miert leszek szomoru es depresszios akarhanyszor szerelmes leszek?

Legjobb válasz: sztem ez csak azért van mert az elõzõ pasid miatt enm bízol a férfiakban. ha a mostani baártod nem bánt figyel rád stb akkor sztem elhiheted neki h szeret,mert ha nem tenné akkor nem hiszem h veled lenne

sztem ez csak azért van mert az elõzõ pasid miatt enm bízol a férfiakban. ha a mostani baártod nem bánt figyel rád stb akkor sztem elhiheted neki h szeret, mert ha nem tenné akkor nem hiszem h veled lenne
Tudod el kell fogadnod hogy mindennek vége lesz és semmi sem tart örökké. Amikor én kezdtem a kapcsolatomat így voltam vele. Ki akarom élvezni életem minden egyes pillanatát amig vele vagyok és leszek... ha meg vége van akkor ez így kellett legyen. Fel fogom dolgozni valahogy és nem azon aggódok elõre hogy mi lesz akkor ha ... mert tudom hogy lesz egy két rossz napom de megint feltápászkodok és optimista leszek
viszonzottak azok a szerelmek? mert ha nem akkor megvan a válasz a kérdésedre sztem
Azért szenvedsz, mert egy degenerált szar vagy.
A kérdező hozzászólása: volt egy baratom 2 evig , orulten szerettem , de szenvedtem mert o nem szeretett , csak bantani tudott, es most 2 honapja van vkim , es habar nem hittem volna , megint szerelmes vagyok , es most rettegek...annyira felek h megint szenvedni fogok , nem tudom hogy tudok rajonni h a baratom szeret-e v sem...torodik velem , de nem erzem azt , hogy szeretne...
Mert szerintem félsz. Már csak meg kell találnod, h mitõl.
én nem értem hogy miért lenne degenerált szar... 20:11-es te nem valami csepeli vérproli vagy? :D
Szerelem egy nagyon rossz dolog. Nekem csak plátói volt, de inkább csak a tetszel szinten, szerelmes csak az akinek be is teljesül.Maga az érzés szerintem nem ér egy fapálcikát sem. Mulandó dolog. Ha nem jön össze az a baj, ha összejön rövid ideig tart, utána elmúlik az a baj.Ha megcsalnak akkor meg az a baj, ha kiunnak az a baj.Több nyûg van vele, mint jó dolog, én így gonolom.Nem világigazság!

Az hogy akkor boldog egy baba, ha nevet és nem sír az érvényes az egy hónapos babákra is? Akkor én valamit nagyon nem jól csinálok, mert az én babám néha még a karomban sem akar megnyugodni, csak cumival. Éhes nem lehet, szerintem a hasa sem fáj.

Lehetséges, hogy a kiságyát nem szereti? És borzasztó nehezen alszik el. Minden kis pisszenetre felébred és kezdhetem el?r?l az altatást.

Legjobb válasz: Szerintem ez még nagyobb babákra sem érvényes kijelentés. Vannak sírósabb babák, egy hónaposan meg aztán pláne. Sok baba nyûgösebb ebben a korban, még két három hónap és teljesen más lesz. Addig megbarátkozik a világgal.:)

Szerintem ez még nagyobb babákra sem érvényes kijelentés. Vannak sírósabb babák, egy hónaposan meg aztán pláne. Sok baba nyûgösebb ebben a korban, még két három hónap és teljesen más lesz. Addig megbarátkozik a világgal.:)
Az én fiam, 1 hónapos kora után kezdett el mosolyogni, azóta egyfolytába gyakorolja. :) Szerintem ez a mondat nem ilyen pici babákra lett kijelentve. Ne aggódj, a Te babád is egyre sûrûbben fog, csak még meg kell tanulnia. Különben is ebben a korban még csak szociális mosoly van.
Nem lesz mindig így, nyugi, nemsokára anniyt fog mosolyogni, hogy alig gyõzöl visszavigyorogni rá:-)))) A lelkiállapota lehet hogy csak kólikás, magyarán szomorú. Az alvás is javulni fog, mi is így voltunk, frászt kaptam mert nem tudtam semmit csinálni, mikor aludt...most meg már felmosok, takarítok stb. Kitartás, türelem, sok sikert!
Az én babám két hónapos koráig egyáltalán nem mosolygott, sõt akkor is csak nagy ritkán, utána mind sûrûbbé vált ez a dolog. Most hat hónapos és ha már ránézek, mosolyog, hangosan kacag, szóval kitartás. Egy egy hónapos pici baba még próbálja megszokni a világot, nem is lát nagyon messzire, mitõl mosolyogna? Próbáld néha a hasadon altatni, csak hogy biztonságban érezze magát, aztán ha kicsit nagyobb lesz, fokozatosan szoktasd a kiságyhoz. Én legalábbis így csináltam, ma már szinte végigalussza az éjszakát a kiságyában, tévézni is lehet mellette, nem zavarja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!