Találatok a következő kifejezésre: Ha a benne marad a teafilter (1 db)

Nem hinném...
Valahol azt olvastam, hogy ha sokáig benne hagyod a filtert a teában az nem szerencsés, mert káros anyagok oldódnak ki belõle. Arra sajnos már nem emlékszem, hogy mi. De a filteres tea szerintem egyébként sem egészséges, tele van szeméttel és mindegyiknek ugyanolyan íze van. Az ömlesztett teafû az igazi :-) És mindegyiknél meg van határozva, mennyi ideig kell/szabad áztatni a füvet a vízben, hogy megfelelõ ízû és hatású legyen.
a csersav ázik ki belõle ha hosszan van benne hagyva, ettõl csak az ize keserû
Huu nagyon egyetertek a masodik hozzaszoloval! Nem lesz jo izu a tea ha sokaig bennehagyod. Megkeseredik.
Max a csersav lenne nem egészséges, nekem pl. ha sok, fáj tõle a gyomrom néha. De azt olvastam hogy gyógyír pl. ha hasmenésed van. És lassítja a koffein hatását.
Öt percnél tovább semijen tea füvet nem kell áztatni valóban a csersav miatt sõt a filter vagy a sima tea kivétele után is képes nagyon be sötétedni(gyümölcs tea kivétel) citromlével lehet egykicsit tovább tárolni de a frissen fõzõtt az igazi. Ugyan ezért nemjó az állott kávésem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Már másodszor lett zsizsikes a konyhaszekrény a bolti paprikától. Miért?

Ki lett dobva minden onnan, átmostam mindent, kitakarítottam. Pár éve már átmentünk ezen. Igaz az, hogy nem szeretik a levendulát?
És miért mindig a paprikából indulnak el? Átmostam (kíváncsi voltam) tele volt apró kukaccal, amik még ki se keltek. Belemásztak ebbe-abba. Rohadt kis dögök.

4

Happy Meal menühöz melyik törpökből lehet most választani?

1

Szilvacefrémhez tehetek almát? Sok a nyári hullot almám ami már majdhogynem megfőtt a napon és nemtudok vele mit csinálni. Tehetem a szilva cefrémhez?

3

Mennyire ártalmas a kávé?

Főleg ha 4 éve iszok kávét és ha továbbra sem hagyom abba...
Naponta csak egy fél bögrével iszom,de régebben kétszer annyit ittam.

5

A McDrive éjjel-nappal nyitva van?

Pl. Budapesten a Vörösvári úton? A McDrive is csak 23:00-ig van nyitva, vagy 0-24?

Nincs kiírva a honlapjukra. (Végül is csak egy multinacionális cég, biztos a sok IQ bajnok akik a honlapot szerkesztették, ezt már nem találták fontosnak.)

2

Miert eg/faj a hasam a dinnyetol?

Nem tudok ugy megenni par flat dinnyet, hogy utanna hosszu percekig ne fajjon tole a gyomrom..

2

Melyik 3in1 instant kávé a legfinomabb?

4

Sérült csomagolású jégkrém elfogyasztásától lehet bajom?

Pár napja anyu vett egy Magnum jégkrémet, amint hazaért, azonnal betette a fagyasztóba. Másnap vettem észre, amikor meg akartuk enni, hogy a csomagolás felső részén egy pár miliméteren kinyílott a csomagolás (ott ahol szét szoktuk húzni). Azt mondta nem lesz tőle semmi bajunk, elfeleztük, megettük. Sem kinézetre, sem állagra, ízre nem volt más, mint szokott lenni, de én azért kicsit félek. Lehet tőle bármi bajunk, hogy nem volt légmentesen lezárva?

4

Tényleg vért iszik, valaki lefordítaná?

találtam egy videót amiben egy emberke vért iszik nos nem tudom hogy tényleg azt issza e és hogy állatit vagy emberit..

2

Van itt köztetek aki házi vajat, tejfölt, túrót készít?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!