Találatok a következő kifejezésre: Ha a belenyult (7 db)

Ha a parom belenyult a nadrag-ba mielott mugujjazot volna es lehet de nem biztos o ugyemlekszik h nemmaradt elovaladek az ujjain akkor terhes lehetek?

Nagyon izgulok mert meg nagyon fiatal vagyok...

Legjobb válasz: Éppen lehetsz terhes, de ennek kicsi az esélye!! Azért máskor vigyázni!!Kézmosás!!

Éppen lehetsz terhes, de ennek kicsi az esélye!! Azért máskor vigyázni!!Kézmosás!!
A kérdező hozzászólása: koszonom remelem is h nagyon nagyon kicsi az eseje plane akkor ha me go is ugy emlekszik h nemmaradt az uhjjan talan semmi...de az elovaladekbol nemnagyon lehet teherbeesni ugy olvatam
Kevés az esély, hogy terhes legyél, de legközelebb moson kezet! Egyébként rosszul olvastad, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!! Olvasgass itt utánna, hogy mennyi embernek lett így babája.
A kérdező hozzászólása: es meg egy kis segitseg...ez menszi utan kb olyan 1-2nappal torttent...ugy olvastam h menszi utan 5-7 napba kevesebb az esely h teherbe essunk...koszonom az eddigi valaszokat...
nemkell félni nem leszel terhes. hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: khm...en 15eves vagyok.....
Bizony, és akkora lesz mint egy duda!
A kérdező hozzászólása: -.- most komolyan... elvileg gomba az pedig akárhová terjedhet

FP. Márkájú sütifaló kincses bödön kérdés! Úgy tudom, hogy ez a játék úgy működik, hogy ha bedobok a sütifaló belsejébe valamit vagy belenyúlok akkor dallamot játszik! Jól tudom?

Csak mert vettem egyet a tesz-veszen használtan és ez a funkció nem üzemel rajta,és az eladó azt mondta,hogy hol zenél hol nem!De szerintem ennek mindíg kéne,nem csak hébe-hóba mikor olyan kedve van!Segítenétek?

Legjobb válasz: Ha tényleg az van, hogy hol zenél, hol nem, akkor szerintem merül az elem. nekünk is van ilyen és 1 év után már igencsak merült benne az elem, s nagyon ritkán zenélt csak, ha belenyúltunk.

Ha tényleg az van, hogy hol zenél, hol nem, akkor szerintem merül az elem. nekünk is van ilyen és 1 év után már igencsak merült benne az elem, s nagyon ritkán zenélt csak, ha belenyúltunk.
Elvileg mindig kéne zenélnie (énekelnie) ha belenyúlsz, vagy beletesztek valamit, mert felül a belsõ részén van két infra érzékelõ, és ettõl indul be az ének. Nézzétek meg az elemet, hátha tényleg az a baja.
Úgy van ahogy a második írja. És nem csak zenél, hanem énekel is. "Formákat rejt a bödönkéd.." Ha meg a számosra van állítva akkor valami mást. Ha elemcsere után se mûködik akkor hibás játékot adott el neked az eladó. :(
A kérdező hozzászólása: Én is úgy tudom, hogy mindíg kéne zenélnie, ugyanis ismerem a játékot! Az elemek teljesen újjak!!Az eladó azt mondta, hogy õk mikor megkapták már akkor is csak akkor zenélt mikor kedve volt!azt hitték ez normális!Csak azért kérdeztem mert kissebb vita volt ebbõl, úgyanis õ úgy hirdette meg, hogy HIBÁTLAN! Szerintem meg így nem az!!!
09:13-es vagyok. Amúgy nekünk is már újonnan baj volt ezzel a játékkal. A miénken a háromszög/három gomb nem mûködött már akkor se mikor új volt, és most se. :(
Ja és még annyi, hogy ha sokáig nem nyúltok hozzá, akkor nem fog zenélni ha belenyúlsz, csak ha elõtte lenyomsz egy gombot. De gondolom azért már nyomogattátok.
A kérdező hozzászólása: hajjaj!!! Nyomogattuk már mindenhogy, de csak nem akar rajta az a funkció mûködni! egy szónak is száz a vége:szerintem ez hibás!!! Mindenkinek köszönöm a választ!
2. vagyok. Akkor valószínû, hogy az infráival van gond :o(

Tetszene a barátomnak, ha belenyúlnék az alsógatyájába és simogatnám?

Pontosan hogy csináljam? Miket csináljak neki? Nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren:( :) 18L

Legjobb válasz: Tetszene :) Elis mehet tõle ha õis tapasztalatlan :) simogasd a brokit csók közben :) és húzgálhatod kicsit :P ha simogatód akkor a golyóitól a tetejéig :)

Biztosan nagyon élvezné. Én fiú vagyok, és ha arra gondolok, hogy egy lány most benyúlna és elkezdené simogatni a farkam, már merevedésem lesz.
Tetszene :) Elis mehet tõle ha õis tapasztalatlan :) simogasd a brokit csók közben :) és húzgálhatod kicsit :P ha simogatód akkor a golyóitól a tetejéig :)
Kedves kérdezõ. Sajnos a kérdésed banális, így ne várj rá normális választ se.
Csak meg ne marjon a kobra:S
inkább nyúlj bele a segglyukába és szagold meg az ujjad
Nem. A normális emebrek nem szeretik az ilyesmit.
pfuuuuj:\
Elõször is tegyél a kezedre sok sót és citromot, valamint borsot-vagy legalább domestost, tuti, hogy megfog lepõdni a fájdalomtól
szija. én rögtön nem nyúlok a gatyájába, elõször megkeresem az érzékeny pontokat, pl a pasim oldala nagyon érzékeny, ott szoktam símogatni.meg (nemtudom gondolom másnál is így van) a alhasát ha simogatom akkor eléggé beindul.na ezt elõtte és utána mehetek lejjebb:)
Ez most vicc? Persze, hogy szeretni fogja! Sõt, akár megkérhetnéd, hogy õ is cselekedjen hasonlóan.
ha neki nem teccik csináld nekem
Már többször le lett írva itt: olvasd vissza! Amúgy jól leírták most is, csak egyet tennék hozzá: amelyikõtök tapasztalatlan, annak elég megrázó látvány lehet elsõre a másik látványa. Kivéve persze a lány mellét, mert az mindig csodálatos :-) Tehát a legjobb, ha elsõre takaró alatt ismerkedtek...
nagyon elvezne...a baratom is elvezi..csak gyengeden...mikor van egy ojan meghitt pillanat..kettesben..eloszor is simogasd a farkat nadragon keresztul .akkor lasan gombold ki a nadragjat....picit huzd le...picit..aztan az alsonadragot is...es simogasd gyengeden..aztan fel-le huzogasd neki...es fogja elvezni..neha lassabban neha gyorsabban...es meg sugd kozbe a fulebe hogy szeretlek vagy hogy kivanlak
Nemhogy tetszene, de el is várja! De nem azért hogy neki okozz örömet, hanem mert kívánod a fütykösét. Akárcsak érinteni is! Te csak simogasd, mintha a sajátod lenne, a srác meg úgyis fogja mondani, mit hogyan tegyél vele!
Csináld nyugodtan! Elõtte csókolózzatok egy darabig, arra már jó eséllyel fel fog állni neki, úgyhogy még jobban fog örülni, ha a kezed odatéved közben vagy utána. Amikor pedig már bent vagy, akkor simogassad, húzogassad neki fel-le irányban. Csak vigyázz tényleg, mert ha õ is olyan tapasztalatlan, mint te, akkor könnyen elsülhet, és az gatyában azért nem olyan kellemes, úgyhogy inkább kerüljön le a ruha kis idõ elteltével. ;)
Csináld fokozatosan, elkezdheted izgatni, simogatod gatyán keresztül, de ne sokáig mert egy idõ után inkább idegesítõ mint izgató, súgd oda neki, hogy "de jó kemény lett valaki", lassan gombold ki a nadrágját boxeren keresztül markold meg. Ismerd meg a helyzetet, mert lehet neked is elég fura lesz a szitu, ha tapasztalatlan vagy. Aztán vedd ki a naciból, és kezdj el vele játszani, fel és le húzogasd. Ha elég bevállalós vagy a szádba is veheted, a nyelveddel játssz a makkjával, vagy nyald végig az egészet. De játszhatsz a zacsival is, verd közben továbbra is, amíg el nem élvez. Aztán a végén engedd a szádba, arcodra, melledre, hasadra ahova jól esik. Utána pedig vetkõzz le és ülj az arcára, a puncid a szájánál legyen és mondd neki hogy "nah most te jössz" :) Kb ennyi a téma. Üdv. 25/F
Igen örülne neki!! CSináld nyugodtan...úgyis érezni fogod h hogy jó neki!! :) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: kedves idióta válaszolók, írjatok máshova ha nem tudtok normálisan a kérdéshez kapcsolódó hozzászólást írni. köszönöm a jó válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: komolyan kérdeztem:) 3 hónapja járunk
Nagyon jo tud lenni ha egy nõ mindenféle kérdés nélkül magátol elkezd a gatyoban turkálni és játszani a brokival.. Én imádom azt is mikor tv-zünk a csajommal és egyszer csak rámnéz aztán hajol is a takaró alá... hmmm kis vadócka... ezekért a nõkért érdmes élni
Én köldöksérvre gondolok, de biztosat csak orvos tud mondani. Menj el hozzá! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg fel vagy puffadva, Majd WC és megoldódik a gondod.

Hamarosan lejár a Ladám műszaki vizsgája. Ha egy kicsit jobban belenyúlok a zsebembe akkor a vizsgabiztos mennyire lesz elnéző?

Most augusztusban jár le és leszeretném vizsgáztatni de nincs annyira jó állapotban hogy átmenjen.F?leg a karosszériát kellene csinálni de olyan árakat mondtak amiért már 2 Ladát is vehetnék.Meglehet ezt oldani?

Legjobb válasz: Olyan autószerelõvel(-kel) beszélj aki vizsgáztatást is vállal.Õ lássa azt az autót,és ha nem "horror' a rohadás,és a fék,kormányzás,futómû rendben van akkor átnyomják a vizsgán, persze felárat fog kérni 10-20 eft pluszt számíthatsz a vizsgadíjon felül.

Olyan autószerelõvel(-kel) beszélj aki vizsgáztatást is vállal.Õ lássa azt az autót, és ha nem "horror' a rohadás, és a fék, kormányzás, futómû rendben van akkor átnyomják a vizsgán, persze felárat fog kérni 10-20 eft pluszt számíthatsz a vizsgadíjon felül.
Remélem nem engedik át. Nincs szükség száguldó koporsókra az utakon.
A kérdező hozzászólása: hehehe az utolsó nagyon vicces.Amúgy nem "száguldó koporsó" mert pl olyan fék van benne hogy akár mikor pillanatok alatt megtudok állni vele és még a kormány kerék se maradt a kezembe szóval nem olyan vészes a dolog csak a sárvédõket meg a küszöböt kellene kicserélni meg egy pár beállítás se ártana csak a karosszériát nem akarom csináltatni mert egy naszek lakatos is sokat kér érte és így nekem nem éri meg. Az elõzõ hozzászólónak. Szóval azt mondod hogy egy szerelõ mûhelybe vigyem ahol vizsgáztatnak is.És ott mit mondjak vagy mit szoktak mondani nekik?? Amúgy errõl az autóról van szó http://www.hasznaltauto.hu/2993946_lada_2105_1987
Szia! A lényeges részekrõl nincs fotó, pl.: küszöbök, sárvédõk, amik kritikusak szoktak lenni. Ha látható rozsdásodás van az autón, nem akarlak elkeseríteni, de még kenõpénzért sem fogják átengedni, mert a rozsdát nem lehet kimagyarázni, mint például a futómûvet. Errõl többet nem mondanék... Máskülönben régen én is azt gondoltam, hogy ha friss a mûszaki, az olyan, mintha új lenne az autó:-)
pénzért akármit ellehet intézni. az én autómat is eszi a rozsda a hátsó kerék felett, de vanrajta mûszaki. emellet nemrég kitört a kerekem menet közben, a fékeim kopása már életveszélyes volt, a lámpa sötétben kb nemis látszik. és mindezt úgy h mûszaki volt az autón. persze nemén csináltattam, hanem így vettem az autót. nemisolyan rég. friss mûszakival. azóa minden meglett rajta csináltatva, de mint láthatjátok, pénzért mégegy ilyen autó is áttud menni. aminek menet közben csakúgy kitörik a kereke a friss mûszakival :D

Lehet-e ugy terhes valaki, ha peteèrès idoszakàban volt egyutt a pàrjàval ès utàna a "spermàs" kezèvel belenyult a huvelybe?

Legjobb válasz: szerintem kevesebb így az esély, mintha a férfi ment volna el benned, de sajna nincsen kizárva, mert az is lehet, hogy terhes leszel.

szerintem kevesebb így az esély, mintha a férfi ment volna el benned, de sajna nincsen kizárva, mert az is lehet, hogy terhes leszel.
lehet de nagyon kicsi az esély

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!