Találatok a következő kifejezésre: Ha a belem elvezett el (8 db)

Elméletileg nem. Ne haragudj, de meg kell kérdeznem, hogyhogy állítólag? Nem láttad, vagy érezted, hogy hova élvezett?
"a fiú állítólag nem belém élvezett el" Állítólag??? Ez azért egy fontos tényezõ... Ha ezt nem tudni biztosan, akkor (ne várj normális válaszokat légyszi -.-)
A kérdező hozzászólása: Amikor szólt kivette és a számba ment ...de azt nem tudom hogy kerülhetett-e bentre is.
Ha azóta volt már menstruációd, akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem volt menstruációm még, a tablettát pénteken vettem be.Érdemes lenne 2 hét múlva egy tesztet csinálni? Ebben az esetben mennyire valószínû a teherbe esés?

Ha a baratom belem elvezett el de utana belolem kifojt ahogy kivette, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Már hogyne lehetnél terhes?! Elég tudatlan és felelõtleg vagy! Az aktus után kifolyik a sperma a gravitáció miatt, nem marad a nõkben.

Már hogyne lehetnél terhes?! Elég tudatlan és felelõtleg vagy! Az aktus után kifolyik a sperma a gravitáció miatt, nem marad a nõkben.
Lehetsz terhes!!!!!! Legközelebb jobban vigyázz, ha nem akartok babát!
Biológiaórán nem tanítják?Igen pontosan ebbõl lesz a gyerek.
Tdudo az az igazság, hogy mi sem emlékszünk..
A kérdező hozzászólása: kössz.
A kérdező hozzászólása: nem kéne flegmázni ;)
Neked meg nem kéne ész nélkül szexelni gyerekfejjel.
A kérdező hozzászólása: chh-.-
Ez volt a 2847758922. ilyen kérdés! Mikor fogjátok már fel, hogy ha gumi nélkül szexeltek, akkor abból lehet gyerek. Az meg a másik, hogy gyerekeknek nem kellene szexelniük! "nem kéne flegmázni" na ebbõl is látszik, hogy mennyire gyerek vagy és még nagyképû is...
9 hónap múlva jön cska ki.
centrifugális erõvel talán kijönnek, bújj be a mosógépbe
De kimoshatod, kifordítva, 90 fokon.
azok benned maradnak ugyan úgy mint az elõ váladék
9 hónapig marad benned
Ecetes fülpiszkálóval kiszedheted....
:DDDDDD
Szerintem a modik elgondolkodhatnának azon, hogy nyitnak egy "elõváladék" topikot is, itt a szerelem, szex kategórián belül. Amúgy, szerinted....kimásznak? Nem. Benned maradnak, naná hogy benned maradnak, hiszen ez a dolguk. De egyszer sem biztos hogy az elõváladékában volt hímivarsejt. Kimosni ki lehetne, irrigátorral, de azt nem ilyen esetekre találták ki. Máskor óvatosabban.
Nagynyomású..

Elszakat a gumi, a baratom nem elvezett belem, de nagyon megiettem. Ha kozvetlen utana felhelyeztem egy tampont, lehetcseges, hogy az felszivlja es megelozze a problemat? Nezzetek el nekem a helyes irast, kerlek.

Legjobb válasz: Nem tampon kell hanem esemény utáni tableta. Meny el a háziorvosodhoz és iras fel egyet vagy egy tiniambulenciára. Ne halogasd mihamarabb meny el akkor tuti nem lesz baj. http://www.tiniambulancia.hu/tinamb.htm

Nem tampon kell hanem esemény utáni tableta. Meny el a háziorvosodhoz és iras fel egyet vagy egy tiniambulenciára. Ne halogasd mihamarabb meny el akkor tuti nem lesz baj. http://www.tiniambulancia.hu/tinamb.htm
Te valószínûleg roma vagy. Jól gondolom?
Az agyadba dugtad volna a tampont, lehet a maradék kis agyadat is kiszívta volna...
Már miért lenne roma? Honnan veszed ezt a baromságot? És ha az lenne akkor mi van? Semmi. Nem leoltásokat kért a kérdezõ hanem normális választ szerintem. Annyira okosak bírnak itt lenni egyesek ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának. Kedves Kérdezõ! Kicsi az esély de meg van rá. Én figyelmedbe ajánlanám az eseményutáni tablettát ha idõben vagy még. Ha már kicsúsztál a 72 órából szerintem 1 héten belül csinálj egy terhességi tesztet. Bár lehet akkor még korai lenne. Minden esetre nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Az utolso valaszolonak koszonom.Csak egy gyors otlet volt, mivel az orvosomat nem ertem el, es nem tutam feliratni a tabletat.amugy pedig nem ajanlot szamomra az eros hormonok miat amiket tartalmaz.a tobi se**fej aki meg unatkozik kivancsi lenek h reagalt volna az en esetemben.
én a helyesírásodtól ijedtem meg O.o
Hányszor teszed fel még ezt a kérdést? Egyébként nyugi, nem lehet baj. :)

A barátommal 3 napja feküdtem le először nem védekeztünk de nem élvezett belém! Mit csináljak? (14 éves vok) Hogy mondjam el anyunak ha nagy a baj?

Legjobb válasz: Csak egy kis eszed ha lenne.... Már 1000 ilyen kérdés volt,biztos Te is láttál már párat belõle,hogy ha már valaki ennyire nem gondolkodik miért nem tanul abból?! Egyébként röviden összefoglalva: -imádkozhatsz,hogy ne legyél terhes és megjöjjön a menstruációd. -kb. 2hét múlva veszel egy tesztet megcsinálod.DE az nem biztos,hogy valós dolgot mutatja majd. -Anyádnak meg nyugodtan mondd el,vállald a felelõsséget,ha nem gondolkoztál!Odaállsz elé és "Anya,van egy kis baj.Felelõtlen voltam és lefeküdtem a barátommal,de nem védekeztünk." ÉS még két fontos dolog: -Az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni.

Az emberi stupiditás... :D Õrület. Ki kéne plakátolni minden utcára h AZ ELÕVÁLADÉKTÓL IS LEHET TERHES!!! Jah meg ne dugasd magad ilyen korán. :D
Lõdd magad fejbe az emberiség érdekében.Köszi.
Csak egy kis eszed ha lenne.... Már 1000 ilyen kérdés volt, biztos Te is láttál már párat belõle, hogy ha már valaki ennyire nem gondolkodik miért nem tanul abból?! Egyébként röviden összefoglalva: -imádkozhatsz, hogy ne legyél terhes és megjöjjön a menstruációd. -kb. 2hét múlva veszel egy tesztet megcsinálod.DE az nem biztos, hogy valós dolgot mutatja majd. -Anyádnak meg nyugodtan mondd el, vállald a felelõsséget, ha nem gondolkoztál!Odaállsz elé és "Anya, van egy kis baj.Felelõtlen voltam és lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk." ÉS még két fontos dolog: -Az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni.
az elsõ 19:20-as vagyok. amúgy én is 14/L vagyok. Neked pedig nem ártott volna biosz órán figyelni...
anyu, gáz van. HOGY LEHETSZ EKKORA #@&??.+*¤$ ! //100 ig elszámolok, lenyugszom// Huh, szóval. MIndenképpen keress fel egy dokit. ha biztos vagy benne, hogy terhes lettél az elõváladéktól, akkor az abortusz még asszem neked ingyenes. nyugi altatásban csinálják. Szüleid ugyan nagyot fognak csalódni, de el kell nekik valahogy mondanod, mert ezt titokban megtenni képtelenség. 21/L
gondolkodtál volna elõre. és igen lehet "nagy a baj". és hogy mondod el?! Anya hülye voltam lefeküttem a pasimmal és lehet terhes vagyok, ugye nem versz agyon?! kb. ja szintén 14 éves lány.
...idióta....jesszusom 14 évesen.... 21/L
Utolsónak én is szólnék. Nem mondom, hogy nem lehetséges, de igen is elõfordul.Nem csak 14-15 éveseknél, hanem többször szült nõknél is.Elég szomorú, hogy errõl te nem tudsz. ennek ellenére, tényleg kicsi az esély.
"utolsó: hülye vagy. mit riogatod még szegénykét? tudod mekkora erre az esély? biztosan nem terhes, ismerõsöd meg valami betegségben szenvedett, vagy marhára átvert" Teljesen egészséges gyermekeknek adtak életet mindannyian. Ugyanis több olyan ismerõsöm van, akik 3-4., legdurvább esetben a 6. hónapig menstruáltak. Ráadásul a kishölgynek a 3-4. nap után jött meg. Ennyi idõ bõven kevés, hogy ne jöjjön meg...
A kérdező hozzászólása: tudom h lehet attól terhes valaki h megvan neki mert bnõm is így járt de akkor is késõbb jön meg nekem meg pontosan!de hát majd kiderül h mi lesz!és köszönöm aki sajnál és segít nem pedig kioszt van így is elég bajom!
10:53 akkor ha menstruál, ott már valami baj van. terhesség alatt nem lehet normál esetben menstruálni és továbbra is tartom a véleményem, hogy nem kéne frászt hozni szegény csjra, így is elég be van tojva, nem kelletek még ide ti is (te meg a késõbbi hozzászóló)
18:09: Senki nem mondta, hogy egyáltalán a helyzet teljesen normális. Nõgyógyászati probléma esetén megjöhet terhesség alatt is, nem lehet kizárni. Még mindig jobb, ha a kislány tart a dologtól (mert igenis van mitõl), mint ha elhallgatod elõle, és újra meg újra megteszi. Te neveld csak tudatlanságba a gyereked. Én nem fogom...
itt tartunk!!!! összes ilyen mûsorokba errõl van szo hogy ide fajultunk már 14 éves kis csajok sexelnek!!!! gáz...
utolsó: hülye vagy. mit riogatod még szegénykét? tudod mekkora erre az esély? biztosan nem terhes, ismerõsöd meg valami betegségben szenvedett, vagy marhára átvert
Akkor a további nyugtatás érdekében: attól, hogy megjött, még lehetsz terhes. Van olyan ismerõsöm, aki 15-16 évesen úgy lett boldog anyuka, hogy a terhesség alatt szinte végig megjött neki. Észrevenni meg csak akkor lehetett, amikor már késõ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!am megnyugodhatok mert megjött!nagy kõ esett le a szívemrõl!és még egyszer köszi!
Az vesse rá az elsõ követ, aki még sosem csinált butaságot. Az én lányom 17 éves. Ha késõn szólna nekem, amikor már nagy a baj, akkor sem haragudnék, csak nagyon fájna, és magamban keresném a hibát, hogy miért nem mert velem beszélni. Szerintem beszélj anyukáddal. Örülni biztos nem fog, de azért kitagadni sem. Õ már tapasztalt, felnõtt nõ, és szeret téged. Kizárt, hogy ne segítsen.
A pasidnak is sok esze volt/van! Biztos õ is 13-14 éves.... Gratula!
Mondd el Nekik, de ne öld meg Magad szégyenedben.Majd anyádék megteszik helyetted. 21 L
Lehetett volna annyi eszetek h gumit húzzatok...
Hát az hogy nem élvezett beléd, nem jelent semmit.Az elõváladékban is van/lehet spermium.Ha nem jön meg a mensid, akkor mindenféleképpen szólj anyukádnak. biztos megérti. Hasonló cipõben jártam én is, csak nem voltam ilyen fiatal. A szüleim nagyon megértõek voltak. De máskor vigyázz!
"Te neveld csak tudatlanságba a gyereked. Én nem fogom..." aha majd meglátjuk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!