Találatok a következő kifejezésre: Ha a belem elvezett (76 db)

Ha srác nem élvezett bele a gumiba akkor nem lehet akkor se baj ha esetleg kiszakadt?

Elvileg nem szakadt ki. Nem vettük észre. Mondjuk utána nem kezdtük el nézegetni. De gondolom ha elszakad akkor azt érezzük mindketten. Nem?

Legjobb válasz: ha kiszakadt a gumi, de nem élvezett bele, attól függetlenül" öröm cseppek " lehettek benne.Kicsi a valószínûsége, de megeshet.ha kiszakadt volna észrevettétek volna,hidd el.

ha kiszakadt a gumi, de nem élvezett bele, attól függetlenül" öröm cseppek " lehettek benne.Kicsi a valószínûsége, de megeshet.ha kiszakadt volna észrevettétek volna, hidd el.
De lehet. Viszont a kiszakadás általában eléggé látványos. Szóval azt észrevettétek volna.

Lehetek terhes, ha a menzesz utáni 2. napon voltunk együtt a párommal és nem élvezett belém?

egy kicsit félek, h egyáltalán lehetségese ha 19 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....

Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....
Azt mégis h csinálod, hogy ha a végétõl számolod, akkor 19 nap jön ki, amúgy meg 42? Ez alapján te 23 napig menstruálsz!!???
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: de ha mindig ]gz szamoltam volna akkor 42 nap jonne ki, ay meg tul sok, nem?
A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig, ami egyben egy új ciklus kezdete is. :)
még mindig 2-es vagyok. A peteérés is megindul már az elsõ nap után a petefészkekben. Tehát a mentruációs ciklus elsõ szakaszában még vérzel, de már a folliculáris fázis elindult, aminek a vége a tüszõ repedés. Ezt követi a második szakasz. Ez minden egyes ciklus alatt lezajlik a nõ szervezetében. Itt jól le van írva: http://www.babatakarok.hu/node/23
2-es vagyok. A menstruációs ciklus elsõ napját a menzesz elsõ napjától számítjuk a következõ menzesz elsõ napjáig. Így már a tiéd sem rövid. Azért van így mert az elsõ nap az mindig biztos. Az utolsó pedig nem. Van hogy 5 napig menstruálunk van , hogy 7 napig, tehát a vége változó lehet, nem ehhez kell viszonyítani a ciklus hosszát.
1. Igen, lehetsz. 2. Talán meg kellene tanulni, hogy honnan számolják a ciklust.
A kérdező hozzászólása: a 19 napot onnan számolom amikor már befejezõdött a havim, és nem mond rá semmit sem...felírt egy gyógyszert de nem vehetem be, mert allergiás vagyok rá:(
Elõször is nagyon rövidek a ciklusaid, írtad 19 naposak. Mit mond a nõgyógyász erre? Hogy számolod a ciklust? Melyik az elsõ nap? Sajna lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: régebben 35. nap után jött meg és most csökkennek a napok..:(

Ha a felezési időnél, a 14. napon elfelejtettem bevenni a tablettát és aznap kétszer is belém élvezett a párom, akkor mi a valószínűsége annak, hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 13.napon hagytuk ki és aznap voltunk együtt egyszer és belém is élvezett... Ma megjött szóval nincsen baj, szerintem neked se lesz, csak szedd tovább rendesen és ezt a hónapot vagy legalább 1 hétig óvatosan csináljátok... Gumi v. megszakítás, de az necces :)

Szia! Mi a 13.napon hagytuk ki és aznap voltunk együtt egyszer és belém is élvezett... Ma megjött szóval nincsen baj, szerintem neked se lesz, csak szedd tovább rendesen és ezt a hónapot vagy legalább 1 hétig óvatosan csináljátok... Gumi v. megszakítás, de az necces :)
Vedd be az elfelejtett tabit, és folytasd a szedés...7 napig védekezzetek vmi mással is. akkor nem lehet gond.
Biológiaórán nem tanítják?Igen pontosan ebbõl lesz a gyerek.
Tdudo az az igazság, hogy mi sem emlékszünk..
A kérdező hozzászólása: kössz.
A kérdező hozzászólása: nem kéne flegmázni ;)
Neked meg nem kéne ész nélkül szexelni gyerekfejjel.
A kérdező hozzászólása: chh-.-
Ez volt a 2847758922. ilyen kérdés! Mikor fogjátok már fel, hogy ha gumi nélkül szexeltek, akkor abból lehet gyerek. Az meg a másik, hogy gyerekeknek nem kellene szexelniük! "nem kéne flegmázni" na ebbõl is látszik, hogy mennyire gyerek vagy és még nagyképû is...
Elméletileg nem. Ne haragudj, de meg kell kérdeznem, hogyhogy állítólag? Nem láttad, vagy érezted, hogy hova élvezett?
"a fiú állítólag nem belém élvezett el" Állítólag??? Ez azért egy fontos tényezõ... Ha ezt nem tudni biztosan, akkor (ne várj normális válaszokat légyszi -.-)
A kérdező hozzászólása: Amikor szólt kivette és a számba ment ...de azt nem tudom hogy kerülhetett-e bentre is.
Ha azóta volt már menstruációd, akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem volt menstruációm még, a tablettát pénteken vettem be.Érdemes lenne 2 hét múlva egy tesztet csinálni? Ebben az esetben mennyire valószínû a teherbe esés?

Lehetek terhes, ha a barátom nem élvezett belém, de a hüvelyembe került az ondó?

nagyon szeretnék babát!és gratulálok annak akinek már van és irigylem öket!

Legjobb válasz: ha a huvelyedbe kerult lehetsz,de sokkal kissebb az esely ra,mintha tenylegesen oda elvezett volna.hiszen a penisze pont addig er amig szukseges, es a nagyobb mennyisegu ondo kevesebb uttat kell hogy megtegyen.te is es o is nagyon szeretne,vagy csak te?mert kozosen kellene osszehozni,es ehhez az kell hogy oda menjem az anyag.az hogy lehetsz e terhes egy ilyen szitutol,sok mindentol fugg,tobbek kozt attol is hogy fertilis voltal e adott idoszakban.probaljatok a rendes utat jarni es amikor ugyerzi az az ondo hogy megakarja talalni a petesejted meg is fogja.sok sikert es minden anyuka neveben koszi a gratut.es neked is osszejon meglatod!indulj jobb eselyekkel.

ha a huvelyedbe kerult lehetsz, de sokkal kissebb az esely ra, mintha tenylegesen oda elvezett volna.hiszen a penisze pont addig er amig szukseges, es a nagyobb mennyisegu ondo kevesebb uttat kell hogy megtegyen.te is es o is nagyon szeretne, vagy csak te?mert kozosen kellene osszehozni, es ehhez az kell hogy oda menjem az anyag.az hogy lehetsz e terhes egy ilyen szitutol, sok mindentol fugg, tobbek kozt attol is hogy fertilis voltal e adott idoszakban.probaljatok a rendes utat jarni es amikor ugyerzi az az ondo hogy megakarja talalni a petesejted meg is fogja.sok sikert es minden anyuka neveben koszi a gratut.es neked is osszejon meglatod!indulj jobb eselyekkel.
Megvan rá az esélyed, nekem is igy született a középsõ gyerkõcöm! Drukkolok neked!
Elõvadék is létezik ám!!szóval ha betette akkor lehetsz terhes!!nem értem mért nem lehet védekezni!!!!!
Attól, hogy a combodra élvezet még nem elég a terhességhez. A hátad közepére élvezett volna, na akkor aggódhatnál! Komolyan, viccet félretéve.. Te nem jártál biológia órára?? Szerinted bõrön keresztül esünk teherbe???
Ha a combodra is jutott vagina, a térdkalács felett 1cm-vel található a méhed, akkor lehetsz terhes! Lehet, mint a testápoló beszívódik a bõrõdbe, majd utat tör a véráramba és a megfelelõ állomásnál kiszáll és megtermékenyül. Fejezzük már be! Következõ kérdésedre is válaszolok: nem, az orális/anális szextõl sem lehetsz terhes! Jó éjt
A kérdező hozzászólása: Nem tette be. Stresszelek emiatt, habár lehet nem kellene :(
Akkor stresszeljél! tudod, hogy csökkentheted a stresszt? Ha VÉDEKEZEL! pl. gumi, tabletta...stb. huh, most lehet új dolgot mondtam neked. Ha nem tette be, csak ráverte a combodra(???), nem vagy terhes!
Komolyan, nem tudsz ALAPVETÕ dolgokat, de kefélni azt tudsz!? Nem láthattalak a Mónika-showban?
Te tényleg ennyire buta vagy vagy csak rákontrázol???
Csak akkor nem eshetsz teherbe, ha nem szexelsz.... védekezzetek, és akkor nem stresszelsz rá. Valószínûleg a stressz miatt is késhet a mensid...

Teherbe eshettem menzesz alatt ha a barátom alig fél percig volt bennem és nem élvezett belém?

Tényleg alig fél percigvolt bennem és még el?nedv sem volt,ésutána óvszerrel csináltuk tovább. Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: Azt nem értem, hogy hogyan mondhatod meg bizonyossággal, hogy nem volt elõváladék, hiszen benned volt, Te is nedves voltál, nyilván õ is fel volt izgulva, szerintem majdnem biztos, hogy volt elõváladék, de megállapítani ezt nem lehet... Na ettõl függetlenül nagyon kicsi esélyed azért van. A nõi ciklusokban, még ha nagyon pontosak is, évente 1-2 alkalommal nincs peteérés, és akkor az azt követõ ciklusban bármikor kilökõdhet az a petesejt, ami az elõzõ ciklusban "bent maradt", még a menzesz alatt is. Nyilván Te sem tudod, hogy ezzel hogy állsz éppen, mert nem követed az ovulációidat. De ha feltesszük, hogy éppen "hagyományos" ciklusban vagy, akkor az számít még, hogy a menzeszed hányadik napján történt ez.Minél késõbbi napon, annál esélyesebb egy baba, mert a hímivarsejtek szélsõ esetben 5 napig is eléldegélhetnek, (az nem számít, hogy elõváladékból, vagy más módon kerültek oda), így akár az eset után napokkal is még megfoganhatsz, ha épp akkor bukkan ki. Szokták mondani, hogy orgazmus hatására bármikor megérhet egy pete. Nos ez így nem igaz, viszont az igaz, hogy ha egy petesejt már igen közel van a kilökõdéshez, akkor orgazmus hatására ez néhány nappal elõbbre tolódhat. Nos tegyük fel, hogy beléd került az elõváladék, aztán óvszert húztatok, és közvetlenül utána hatalmas orgazmusod volt. De nem folytatom a gondolatkísérletet... Mindezek mellett egyet értek azzal, hogy nagyon kicsi a valószínûség, de ettõl függetlenül ez óriási felelõtlenség abban az esetben, ha nem akartok babát...

Azt nem értem, hogy hogyan mondhatod meg bizonyossággal, hogy nem volt elõváladék, hiszen benned volt, Te is nedves voltál, nyilván õ is fel volt izgulva, szerintem majdnem biztos, hogy volt elõváladék, de megállapítani ezt nem lehet... Na ettõl függetlenül nagyon kicsi esélyed azért van. A nõi ciklusokban, még ha nagyon pontosak is, évente 1-2 alkalommal nincs peteérés, és akkor az azt követõ ciklusban bármikor kilökõdhet az a petesejt, ami az elõzõ ciklusban "bent maradt", még a menzesz alatt is. Nyilván Te sem tudod, hogy ezzel hogy állsz éppen, mert nem követed az ovulációidat. De ha feltesszük, hogy éppen "hagyományos" ciklusban vagy, akkor az számít még, hogy a menzeszed hányadik napján történt ez.Minél késõbbi napon, annál esélyesebb egy baba, mert a hímivarsejtek szélsõ esetben 5 napig is eléldegélhetnek, (az nem számít, hogy elõváladékból, vagy más módon kerültek oda), így akár az eset után napokkal is még megfoganhatsz, ha épp akkor bukkan ki. Szokták mondani, hogy orgazmus hatására bármikor megérhet egy pete. Nos ez így nem igaz, viszont az igaz, hogy ha egy petesejt már igen közel van a kilökõdéshez, akkor orgazmus hatására ez néhány nappal elõbbre tolódhat. Nos tegyük fel, hogy beléd került az elõváladék, aztán óvszert húztatok, és közvetlenül utána hatalmas orgazmusod volt. De nem folytatom a gondolatkísérletet... Mindezek mellett egyet értek azzal, hogy nagyon kicsi a valószínûség, de ettõl függetlenül ez óriási felelõtlenség abban az esetben, ha nem akartok babát...
nagyon minimális az esélye.
Bármi megeshet de nem valószínû!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat(:
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom köszönöm a választ.Orgazmusom nem voltutána:/
Szia. A teherbeeséshez EGYETLEN életképes spermium is elég. Elõváladékot pedig még a férfi sem érzi, mikor jön, és abból is elég egy fél cseppnyi. Ha a pénisze védekezés nélkül a hüvelyedben volt, a ciklus bármely napján, esélyed van a teherbeesésre. Az esélye ennek változó, és természetesen most kisebb, mintha elment volna, de igen, elõfordulhat.
tuti terhes vagy és ikreid lesznek.:) ))

Terhes lehetek attól, hogyha megvan a menstruációm, de alatta szeretkeztünk a párommal, és belém élvezett!? Menstruáció előtti napokon is terhes letek, ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: Igen,mindkét esetben lehetsz terhes,sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor,de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd,igy a peteérés sem ugyanakkor van,másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot,ha nem szeretnél babát,ha igen,akkor nem szóltam,mindent bele,az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Igen, mindkét esetben lehetsz terhes, sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor, de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd, igy a peteérés sem ugyanakkor van, másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot, ha nem szeretnél babát, ha igen, akkor nem szóltam, mindent bele, az esély a hónap összes napján megvan rá:-)
9 hónap múlva jön cska ki.
centrifugális erõvel talán kijönnek, bújj be a mosógépbe
De kimoshatod, kifordítva, 90 fokon.
azok benned maradnak ugyan úgy mint az elõ váladék
9 hónapig marad benned
Ecetes fülpiszkálóval kiszedheted....
:DDDDDD
Szerintem a modik elgondolkodhatnának azon, hogy nyitnak egy "elõváladék" topikot is, itt a szerelem, szex kategórián belül. Amúgy, szerinted....kimásznak? Nem. Benned maradnak, naná hogy benned maradnak, hiszen ez a dolguk. De egyszer sem biztos hogy az elõváladékában volt hímivarsejt. Kimosni ki lehetne, irrigátorral, de azt nem ilyen esetekre találták ki. Máskor óvatosabban.
Nagynyomású..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!