Találatok a következő kifejezésre: Ha a beleadunk mindent, (3 db)

Ha a héten beleadunk mindent, mikortól érezhetek valamit?

Legjobb válasz: A beágyazódás egy hét-tíz nap, utána megemeledik a hormonszint és terhességi tüneteket okoz, de nem mindenkinél. A legbiztosabb a menzesz késése, utána érdemes tesztelni. Drukkolok!

A beágyazódás egy hét-tíz nap, utána megemeledik a hormonszint és terhességi tüneteket okoz, de nem mindenkinél. A legbiztosabb a menzesz késése, utána érdemes tesztelni. Drukkolok!
Az elõjátéktól:-) Na de: mindnekinél más, a menses késése az elsõ jel. Nekem csak a melleim fájtak a 4. héttõl, de ezen kívül semmi. Nem izgulj rá annyira, csak lazán!!:-)
Számomra kb a 4. hét elején vált gyanússá, hogy esetleg terhes vagyok. Amolyan megérzés volt ez. Vettem egy tesztet, pozitív lett. Késõbb, mivel a ciklusom 30-31 napos volt, a mensisem elmaradása csak igazolta gyanumat. Elsõ tünetek (esetemben): hasfelfúvódás, mellfeszülés, álmosság. Hányingerem nem volt. Minden jót!
Mi van?
A nõk 70%-a nem tud hüvelyi úton kielégülni.Szerintem ez nem olyan nagy ügy.Pl:nekem sem megy, még sohasem élveztem el csak sima szex közben.
Ember, tudod te, hogy mi az a vagina? Nem inkább csiklót akartál írni?
MUHAHA :DDDD
cigánynak nem lehet csaja? ugyan már. de egy kérdés. mi az, hogy raj?
A kérdező hozzászólása: beats by dre keress rá neten
Jó poén:) Ez biztos kamu...
A kérdező hozzászólása: bárcsak az lenne..
"Raj: Vagány, irigylésre méltó; külsõségekben és viselkedésben valami felett álló minõséget sugalló. Feltehetõen cigány eredetû szó, jelentése: "úr, király". - Jujj, de raj az Ede abban a D&G szemcsiben! - Egy sz&r r&banc vagy, Timi. Az Ede nem raj, hanem egy búzacsíra Somogy megyébõl. Felveszek egy napszemüveget, és akkor már b&szhatlak, ahol érlek? A Pali faterja nagyon raj csávó volt pár éve. Volvóval járt és fukszokban, de valamitõl megmakkant az öreg. Megõszült, és már csak a Hörpintõben szívja a púpját tablettás fröccsel. Amikor a Misit bekaptárazták baracskára, a Bastille-ba, azt hitte õ lesz a raj csávó, a nagyúr. Két nap múlva már a Kisfraneknek hordta a cigit meg a kávét." Szóhasználat. Sok ismerõsöm van ebbõl a körbõl, Õk romának vallják magukat. Nem megtagadás, csak tudják, mi a különbség. Ki a f&szt érdekel egy fülhallgató? Elárulom Neked, sokszor még idegesítõ is, hogy ülsz a buszon, és akár csendben lennél, akár dumálnál, az elõtted ülõ b&szott tini [email protected] számaitól más zsong az agyad. Lehet, hogy felfigyelnek rád, de valószínûleg nem pozitív értelemben. Csõnadrág. Ezt úgy írtad, mintha mindig ez csüngene rajtad. Remélem nem, mert egy idõ után a nadrág nem cserélése (még ha mosott is) szintén megjegyzõdik. Aztán a stílusod is kicsit ki-ha-én-nem.
tetszett a kis szócikk :D
Próbálkozz a saját fajodnál, azok vevõk a rajoskodásra! De még jobb lenne, ha búza lennél.
Alapvetõen nem a származással van a gond. Nem lehet, hogy vannak olyan tulajdonságaid, amit nem csípnek rajtad? Volt egy csapattársam, láthatóan cigány származású (az apja egyébként), és imádták/ják a csajok. Divatosan öltözködik, nem hord fuxokat, nem viselkedik kirívóan stb. Ezen gondolkodj, ha te úgy gondolod, minden okés veled, akkor nem itt lesz a gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!