Találatok a következő kifejezésre: Ha a befejeztével a mellemet (2 db)

Amíg csak van tejed egészen nyugodtan a cicidre teheted :) abból baj nem lesz :)
Ha nem szoptatsz már akkor ne tedd mellre, és ne is piszkáld.Gondolom nem egyszerrre hagytad abba a szoptatást így kevés lehet benne nagyon.Ne nyomkodd, ne piszkáld magától elapad.40 napot mondanak, de nekem még 2, 5 hónap után is ha egyszer megnyomtam kíváncsisa´gból akkor spriccelt az eggyikböl egy kevés.Most úton a kistesó, így meg az elötej lessz megint.
Ha már nem is akarod szoptatni, akkor ne nyomd meg, és ne is tedd mellre, mert az csak fokozza a tejtermelést. Ha nem feszül, akkor egyszerûen csak hagyd, amíg szépen elapad. Idõ kell a szervezetednek, hogy leálljon a tejtermeléssel. Ha feszülne, akkor picit fejj le belõle, nehogy begyulladjon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a felvilágosítást, igen, ez nem volt világos, hogy a bennmaradt tejnek mi lesz a sorsa. (Feszülésrõl már rég nincs szó, a melleim már kezdenek töpörödni, és puhák.)

Ha a szoptatás befejeztével a mellemet megnyomom és jön belőle a tej, akkor az azt jelenti, hogy van elég?

Legjobb válasz: Arról nem is beszélve, hogy begyulladhat a melled a lefejetlen tejcsitõl.

Arról nem is beszélve, hogy begyulladhat a melled a lefejetlen tejcsitõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy idõt szántál rám.
Hát, ha jóllakik a babád és utána még így jön belõle, akkor szerintem jó sok tejed lehet. Fejd le a maradékot mindenképpen, hogy megmaradjon ez a mennyiség, ha netán megnõ majd a babád étvágya, akkor is talál még majd benne eleget. De fejjél mindenféleképpen, mert ha nem, akkor egy idõ után csak annyit fog termelni, amennyit a babád éppen eszik belõle és ha majd több fog kelleni, akkor egy idõ, míg átáll. Meg nagyon jó a lefagyasztott tejcsi is, téged is megnyugtat, hogy van hova nyúlni, mikor mondjuk beteg leszel, meg késõbb a baba fõzelékébe is nagyszerûen felhasználható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!