Találatok a következő kifejezésre: Ha a befejeztével (60 db)

Ha felsőoktatásban egy szaknál megcsinálom az alapszakot akkor, ha befejeztem mit kapok diplomát? És akkor ha a mesterképzést is megcsinálom egy adott szakirányba akkor mit kapok?

Tudom, hogy kicsit érthetetlenül írtam le, de igazából arra lennék kíváncsi, hogy akkor az alapképzés elvégézése után kapok-e diplomát vagy mesterképzés elvégzésekor vagy, hogy van ez az egész?:D

Legjobb válasz: 1.bsc -s diplomát 2. msc-s diplomát

1.bsc -s diplomát 2. msc-s diplomát
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha mar befejeztem a horgaszatot, akkor is ellenorizhetnek? Az uton hazafele?

ez ma este tortent velem,erdekes volt..

Legjobb válasz: A tó területén igen,elkérheti az ellenõr az engedélyed!

A tó területén igen, elkérheti az ellenõr az engedélyed!
Ha rendõrrel járnak, akkor mindenképp. Nekem még csak olyan volt, hogy azután ellenõriztek hogy már bepakoltam a kocsiba de úton még nem állitottak meg.
Rendõr nélkül is ellenõrizhet a halõr a tó egész területén! Fõleg ilyenkor amikor pontytilalom van!
A kérdező hozzászólása: nos, ez ugy tortent, hogy amikor mentem haza, egy kanyarban, kocka zsiguli keresztbe allt elottem, a lehuzott ablakon kezeben lobalta az ellenor papirjat egy dagadt cigany! mellette, mogotte , mogotte fiatal suttyok, kerdezte horgasztam-e! en mondtam igen, erre megkerdezte :engedely is van? a kezebe adtam, beleirta, hogy ellenorzott, es visszadta! Mondjuk udvariasan beszelt vegig! De nem tudom ez mennyire szabalyos?
Szerintem szabályos volt. Tavaly engem a halõr amikor mentem haza õ meg jött simsonnal akkor állított meg. Mondjuk az még szerintem a tó területe volt :)
Talán azért, mert bunkóság lenne.
Mert ha kiírnák biztos oda menne egy k.cs.g és leszedné.
Márr oda ment egy kocsog és leszedte

Tanul valaki szonográfusnak? Véleményeket szeretnék a szakról. Nagyon érdekel és jövőre belevágnék, ha a jelenlegi sulit befejeztem.

Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik járnak/jártak és tudnának részletes tájékoztatást adni. Lehet szülészeti - n?gyógyászati ultrahangdiagnosztikára szakosodni?

Ha a Csábításból jelesen már befejeztem a 10. epizódot és megint lejátszom a 2012-es halloweeni epzódot, akkor kikről kaphatok képet?

Legjobb válasz: Castielrõl, Nathanielrõl, Lysanderrõl, Arminról.:) Ha megváros a 13.rész-t és befejezed, akkor Kentinrõl is..

Castielrõl, Nathanielrõl, Lysanderrõl, Arminról.:) Ha megváros a 13.rész-t és befejezed, akkor Kentinrõl is..
*megvárod
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor lejátszom, mert Arminról szeretnék képet. :)
Am én is róla.*_*

Árt a monitoromnak, ha úgy kapcsolom ki, hogy az elosztón lévõ piros gombot kikapcsolom? (akkor pl, ha a gépezést befejeztem, de a gépet nem kapcsolom ki, csak így a monitort. )

Legjobb válasz: Hosszú távon tuti nem használ neki, mivel nem hiába találták fel rá az on-off gombot. De nem lesz különösebb baja.

Hosszú távon tuti nem használ neki, mivel nem hiába találták fel rá az on-off gombot. De nem lesz különösebb baja.
Nem lesz tõle semmi baja. Ha egy elektromos, ill. elektronikus berendezés áramellátása megszûnik, egyszerûen nem mûködik tovább, mint akkor, amikor lekapcsolod. Nem windows az, hogy úgy kelljen leállítani :) Az árthat, ha gyors egymásutánban van többször ki-be kapcsolgatva az áram.
#2 Azért ez bõven nem így van.
Indok? Mi baja lenne egy monitornak attól, ha megszûnik az áramellátása? Vagy ha késõbb visszajön? Árammal megy, tehát bírnia kell :P Azt pedig írtam, hogy a több gyors ki-be kapcsolás valóban nem jó neki.
igen
Elvileg le kellett volna adni az igazolványt a tanulmányi osztályon, de anno tõlünk se kérték vissza az államvizsga után. Amúgy, igen, mindkét lehetõséggel élhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyébként nem szólt a TO, hogy kell nekik a diákigazolvány
Teljesen mindegy. Ervenyes matrica van rajta.

Megbírságol az APEH abban az esetben, ha a főiskola befejeztével nem fizetem magam után a Tb-t és nem voltam kórházi/orvosi ellátás alatt?

Legjobb válasz: Akkor nem, de ha kezelés lesz, utólag kérheti a visszafizetést a kamatokkal együtt a kórház.És rögtön kiderül minden.Egyébként 45 nap türelmi idõ van.

Akkor nem, de ha kezelés lesz, utólag kérheti a visszafizetést a kamatokkal együtt a kórház.És rögtön kiderül minden.Egyébként 45 nap türelmi idõ van.
Ha nem vettél igénbe semmilyen egészségügyi ellátást (leszámítva a magán rendeléseket), akkor nem. Azonban szerintem jobb, hogyha fizeted magad után a tb-t, mindentõl függetlenül, mert ahhoz képest nem eget rengetõ összeg (4500 Ft), hogy bármikor érhet egy baleset, kórházba kerülsz, és ha valami koly bajod lesz, akkor több millióra is rúghat a költség...
koly=komoly
Khm..mostmár 5200 ft/hó
Azt jelenti hogy a következõ nap kezdetétõl nem fogja csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!