Találatok a következő kifejezésre: Ha a beírok egy szót, mi (5 db)

Ha a Google-be beírok egy szót, mi alapján adja ki a találatot, mi alapján lesz az első az ami?

Legjobb válasz: Hát ez sok minden függvénye. Talán a legfontosabb, hogy az adott oldalra mutató linkek között mennyi olyan van, amelynek a linkfeliratában megtalálható az adott szó. Másrészt az is, hogy már az url-ben is szerepel-e az adott szó. Harmadrészt az is, hogy az oldal fejlécében szerepel-e a szó, illetve a tartalomban hol fordul elõ. Negyedrészt az is fontos szempont, hogy az erre az oldalra mutató oldalakra mennyi link mutat (tulajdonképpen ez alapján kap minden oldal egy Google PageRank-nek nevezett értéket. Minél magasabb PageRankû egy oldal, annál elõrébb kerülhet a Google-ban, illetve annál többet érnek rajta más oldalak számára a rájuk mutató linkek). A Google nagyon komplex meghatározást használ, de kb. ez a lényege, nem feltétlen ebben a sorrendben, ahogy itt leírtam.

Hát ez sok minden függvénye. Talán a legfontosabb, hogy az adott oldalra mutató linkek között mennyi olyan van, amelynek a linkfeliratában megtalálható az adott szó. Másrészt az is, hogy már az url-ben is szerepel-e az adott szó. Harmadrészt az is, hogy az oldal fejlécében szerepel-e a szó, illetve a tartalomban hol fordul elõ. Negyedrészt az is fontos szempont, hogy az erre az oldalra mutató oldalakra mennyi link mutat (tulajdonképpen ez alapján kap minden oldal egy Google PageRank-nek nevezett értéket. Minél magasabb PageRankû egy oldal, annál elõrébb kerülhet a Google-ban, illetve annál többet érnek rajta más oldalak számára a rájuk mutató linkek). A Google nagyon komplex meghatározást használ, de kb. ez a lényege, nem feltétlen ebben a sorrendben, ahogy itt leírtam.

Mi baja lett a Mozillának? Ha beírok egy szót nem keresi, semmit sem csinál!

http://kepfeltoltes.hu/view/130330/901878476N_vtelen_www.kep.. nem szoktam figyelni hogy néz ki de azért lefotóztam, hátha van rajta változás

Legjobb válasz: Próbáld meg a sugójában van egy olyan menüpont, hogy indítás letiltott kiegészítõkkel, ha azt elindítod, megjelenik egy ablak, ott válaszd a firefox alaphelyzetbe állítása. Ott be tudod állítani, hogy mindent alaphelyzetbe állítson

Próbáld meg a sugójában van egy olyan menüpont, hogy indítás letiltott kiegészítõkkel, ha azt elindítod, megjelenik egy ablak, ott válaszd a firefox alaphelyzetbe állítása. Ott be tudod állítani, hogy mindent alaphelyzetbe állítson
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: ahogy bezárom a mozillát egybõl visszaáll :S hogy lehet véglegesíteni?
most nézem, hogy a beállításoknál kell változtatni Fent ott van, firefox és egy ki nyíl, azt kinyitod, és elindítod a beállításokat, rámész az általánosra. Ott a kezdõlapra írd be "google.hu". Felette ott van a kezdõlap megjelenítése. Azt ha akarod állítsd át arra, hogy a kilépéskori oldalakkal kezdjen
A kérdező hozzászólása: köszi, sikerült

Mit kell megnyomni ahhoz hogy a weblap szélén kijöjjön egy kicsi ablak amibe ha beírok egy szót, akkor kijelöli a szövegben az összeset?

Pl: megnyomom amit kell, felugrik egy ablak, beírom a keresett szót, és kijelöli az összes olyan szót.

Legjobb válasz: Ctrl+F

Ctrl+F
A kérdező hozzászólása: Köszii :DD


Mi annak (azoknak) a programnak a neve, amibe ha beírok egy szót, kimondja, és esetleg van-e olyan ami nem teljesen gépi hangon teszi ezt?

Ha tudtok szívesen várok letölt?linkeket is:D

Legjobb válasz: Speakboard http://download.chip.eu/hu/SpeakBoard-1.0.0.11._543297.html?..

Youtubra feltöltöttem egy videót jó is de csak akkor tudok rá találni ha belinkelem, ha csak simán beírom a keresőbe vagy egy szót ami benne van nem dobja ki. Hogy van ez? Mit kell csinálni hogy a keresőből is megtaláljam?

Legjobb válasz: Amikor toltod fel, akkor kell beírni azokat a szavakat (asszem a Tags mezobe), amelyekre ha rákeresel a youtube-on vagy a guglin, megtalálod a videót. Talán lehet utólag is.

Amikor toltod fel, akkor kell beírni azokat a szavakat (asszem a Tags mezobe), amelyekre ha rákeresel a youtube-on vagy a guglin, megtalálod a videót. Talán lehet utólag is.
Igen, lehet utólag :)
A kérdező hozzászólása: ez megvolt, olyan rovat is volt hogy leírás+ címkék vagy vmi ilyesmi....szerintem erre gondoltok.. de ezek után se volt sehol...nem találtam a keresõ által, csak ha belinkeltem... ami a jó hogy most meg kiadta keresésre is... de eltelt vagy 2 nap a feltöltés óta úgyhogy lehet hogy azonnal nem lehet rákeresni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!