Találatok a következő kifejezésre: Ha a beírok egy (132 db)

Mit jelent az itt a gyakorikérdéseken, ha valaki beírja egy kérdés alá, hogy kamu vagy fake?

Az tiszta, hogy ha állítok valamit, akkor akár hazudhatok is - de ha kérdezek?... Érti ezt valaki?

Legjobb válasz: Kérdésben miért ne lehetne valótlan tény? Kérsz példamondatot? - "Van egy Ferrarim, és..." - "Tegnap összejöttem Claudia Schifferrel, és..." Und so weiter...

Kérdésben miért ne lehetne valótlan tény? Kérsz példamondatot? - "Van egy Ferrarim, és..." - "Tegnap összejöttem Claudia Schifferrel, és..." Und so weiter...
Azt jelenti, hogy az adott kérdés nem valós, csak kitalált helyzetet ír le. Ugyanúgy hülyíthetik a kérdezõk is a többieket, mint a válaszolók.

Ha facebookon beírom egy ismerősöm nevét és azt adja ki, hogy a kért oldal nem található, az mit jelent?

És már nincsenek is kint az üzifalon a frissítései. Az üzeneteknél megnéztam egy régebbi levelezésünket, és nincs ott a kis négyzetben a képe, és feketén van írva a neve, nem lehet rákatintani. Tudom, ezek alapján olyan, mintha letörölte volna magát. De ha elkezdem beírni a nevét rendesen kiadja képpel együtt. És kb egy órája frissített utoljára. Most kb 10 perce hozzászóltam az állapotához, azóta van ez. Talán így néz ki, ha valaki letiltott?

Legjobb válasz: Ja és az én adatlapomon sincs kint, amit hozzászóltam az állapotához. Lehet, hogy mégiscsak letörölte magát ilyen hirtelen?

A kérdező hozzászólása: Ja és az én adatlapomon sincs kint, amit hozzászóltam az állapotához. Lehet, hogy mégiscsak letörölte magát ilyen hirtelen?
Az illetõ letiltott, nálam is így jelenik meg a levelezésnél az, akit tiltottam.

Ha beírok egy hosszabb szöveget, utólag észreveszem, hogy valamit elgépeltem, kihagytam vmit, és be akarom illeszteni, mikor beírom az adott betűt a következőt kitörli, azt is beírom megint kitörli a következőt. Miért csinálja ezt a word?

így aztán írhatom újra az egészet.miért van ez mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Billentyûzet jobb oldalán, a Delete-End-PageDown billentyûk felett találsz egy olyat, hogy Insert-Home-PageUp. ITT AZ INSERT (INS) jelû billentyût nyomd meg EGYSZER és a problémád megoldódik. A felülírás be van kapcsolva a wordben, ezt pedig az insert billentyû lenyomásával tudod szabályozni.

Billentyûzet jobb oldalán, a Delete-End-PageDown billentyûk felett találsz egy olyat, hogy Insert-Home-PageUp. ITT AZ INSERT (INS) jelû billentyût nyomd meg EGYSZER és a problémád megoldódik. A felülírás be van kapcsolva a wordben, ezt pedig az insert billentyû lenyomásával tudod szabályozni.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ, hálás vagyok, már sok bosszúságot okozott ez a probléma:-)


A kérdező hozzászólása: Köszi szépen közben én is találtam sokat :)
http://www.milegyek.extra.hu - tudd meg név alapján, hogy mi az ideális állásod! Ennyit tudok [:
A kérdező hozzászólása: Ez is nagyon jó köszönöm :)

Ha egy játék CD kulcsát beírod steambe amit már egyszer megvettél, akkor a beirt CD kulcs használhatatlan lesz?

Megvettem még anno a Metro 2033-mat bankártyával steamen és amikor lehetett kapni egy metro 2033-mas CD kulcsot egy likeért jelentkeztem én is. Na most gondoltam én ha beirom a CD kulcsot akkor hozzáadja a tárgytárolóhoz,de nem ez történt hanem ki írta a program miszerint nekem már megvan a játék és ha akarom a telepítést megkezdhetem. Buktam a CD kulcsot?

Legjobb válasz: Nyilván nem, csak azon a steam fiókon nem aktiválhatod még egyszer.

Nyilván nem, csak azon a steam fiókon nem aktiválhatod még egyszer.
Szia! Nekem odaadnád a kulcsot? :) Nekem anno ellopták az accomat és butam a metro2033-at+cs összes részét nagyon megköszönném.

Egy olyan oldal kéne ahova ha beírok egy kódot (pl.14324, alma, 5322, kékestetõ) a hozzárendelt nevet adja ki?

Egy olyan oldal kéne ahova ha beírok egy kódot (pl. 14324, alma, 5322, kékestetõ) a hozzárendelt nevet adja ki?

Legjobb válasz: Ezt nemvágom ? :D

Ezt nemvágom ? :D

ASP. NET-ben miért van az, hogy beírom egy site címét a webclient. Downloadstring () metódusba, és nem azt adja vissza amit akkor, ha böngészõvel rámegyek, hanem egy olyan html meg css kódot, ami arról szól, hogy az oldal átmenetileg nem elérhetõ?

Ha nem érthetõ a kérdés, annyi van, hogy egy közismert site címét beírtuk tesztképpen, hogy megkapjuk a DOM-ját, és valamiért nem azt kaptuk meg, hanem annak egy hibaüzenet oldalát. Valahogy ki lehet küszöbölni ezt a metódust?

Szeretnék feltölteni egy AMW-t (video+zene egyeben) youtub-ra, ha ezt beirom a leírásba, akkor nem fogja letiltani?

"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use." Meg a videó és zene címét.

Legjobb válasz: Attól, hogy beleírod, továbbra sincs engedélyed közzétenni. Simán letilthatják így is.

Attól, hogy beleírod, továbbra sincs engedélyed közzétenni. Simán letilthatják így is.
A kérdező hozzászólása: Például ezt miért engedték? http://www.youtube.com/watch?v=eB0MjOOIWvQ
http://www.youtube.com/watch?v=Zt2oVmmTMl0 Ezt is engedték, pedig nem tette oda a szöveget. Tehát nem a szövegen múlik. Azt, hogy miért engedték, nem tudom. A YouTube tele van illegális tartalmakkal, lásd teljes filmek. Én egyszer próbáltam valaki más alkotását feltölteni, pár óra múlva már letiltották, úgyhogy nem erõltettem. Töltsd fel, hátha mákod lesz.
30 nap
A kérdező hozzászólása: Munkanap?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!