Találatok a következő kifejezésre: Ha a beírok (372 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen közben én is találtam sokat :)
http://www.milegyek.extra.hu - tudd meg név alapján, hogy mi az ideális állásod! Ennyit tudok [:
A kérdező hozzászólása: Ez is nagyon jó köszönöm :)

Ha egy játék CD kulcsát beírod steambe amit már egyszer megvettél, akkor a beirt CD kulcs használhatatlan lesz?

Megvettem még anno a Metro 2033-mat bankártyával steamen és amikor lehetett kapni egy metro 2033-mas CD kulcsot egy likeért jelentkeztem én is. Na most gondoltam én ha beirom a CD kulcsot akkor hozzáadja a tárgytárolóhoz,de nem ez történt hanem ki írta a program miszerint nekem már megvan a játék és ha akarom a telepítést megkezdhetem. Buktam a CD kulcsot?

Legjobb válasz: Nyilván nem, csak azon a steam fiókon nem aktiválhatod még egyszer.

Nyilván nem, csak azon a steam fiókon nem aktiválhatod még egyszer.
Szia! Nekem odaadnád a kulcsot? :) Nekem anno ellopták az accomat és butam a metro2033-at+cs összes részét nagyon megköszönném.


Van penz a kartyadon, amit beregisztraltal?

Ha a felvételi lapon megjelölt második helyre beírt suliból kaptam elutasító választ, akkor az azt jelenti, hogy az elsõ helyre sem vettek fel?

Az indoklás a következõ volt: a felvehetõ diákok korlátozott száma miatt nem teljesíthetõ. (az elsõ helyre beírt suliból még nem kaptam semmit)

Legjobb válasz: Ez alapján igen, az elsõ helyre se vettek fel. Ha oda felvettek volna, akkor benne lenne az indoklásban, hogy egy elõrébb lévõ helyen megjelöltbe felvettek.

Ez alapján igen, az elsõ helyre se vettek fel. Ha oda felvettek volna, akkor benne lenne az indoklásban, hogy egy elõrébb lévõ helyen megjelöltbe felvettek.
Szerintem is az elsõnek van igaza.Azért remélem örülsz a harmadik iskolának is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de a remény hal meg utoljára:)
A kérdező hozzászólása: felvettek, ennyit a tudományotokról (Y)
Bocs, csak tudod amit kaptál szöveget, az alapján rajta voltál az oda jelentkezõk listáján, pedig elvileg ki kellett volna esned róla, hiszen felvettek egy másikba. Én csak az indoklás szövegébõl indultam ki logikusan, köszönöm a leszólást. Akartam gratulálni, de meggondoltam magam. (valamint én nem adnám meg a nevemet az interneten egy ilyen oldalon, hisz sok minden kideríthetõ rólad. például, hogy bejelölted az Ady gimnáziumot Debrecenben, szereted az Assasin's Creed-et, valamint én nem hagynám senkinek, még a szüleimnek sem, hogy a nevemben használják.)
A kérdező hozzászólása: nem Lerven István a nevem :D
Fúú, akkor megnyugodtam, hogy nincs minden elveszve. De tényleg ne hagyd, hogy más is használja, még a végén olyat talál, amit nem kellene - igen, kicsit szigorúan veszem ezeket az én esetemben:D

Mi fog történni ha ezt beírom a futtatáshoz?

ezt: gpedit.msc

Legjobb válasz: sztem ne írd be ha akarod hogy mûködjön amit telepítesz

sztem ne írd be ha akarod hogy mûködjön amit telepítesz
A csoportházirend-szerkesztõ nyílik meg. Most próbáltam ki, nem harap. Sok alkalmazást lehet gyorsan megnyitni a futtatásban (már ha ismered a nevét és kiterjesztését), de ugyanazt kapod mintha több klikkelésbõl a start menü almappáiból vagy a vezérlõpultból nyitod meg. Mindegyik a rendszermappában lévõ fájlra mutat hivatkozásként. A lap alján van egy lista, milyen paranccsal melyik szolgáltatás érhetõ el: http://vlaurie.com/computers2/Articles/mmc.htm
Bejön a "Helyi csoportházirend-szerkesztõ". (Vagyis semmi különös nem történik)

Mit jelent az itt a gyakorikérdéseken, ha valaki beírja egy kérdés alá, hogy kamu vagy fake?

Az tiszta, hogy ha állítok valamit, akkor akár hazudhatok is - de ha kérdezek?... Érti ezt valaki?

Legjobb válasz: Kérdésben miért ne lehetne valótlan tény? Kérsz példamondatot? - "Van egy Ferrarim, és..." - "Tegnap összejöttem Claudia Schifferrel, és..." Und so weiter...

Kérdésben miért ne lehetne valótlan tény? Kérsz példamondatot? - "Van egy Ferrarim, és..." - "Tegnap összejöttem Claudia Schifferrel, és..." Und so weiter...
Azt jelenti, hogy az adott kérdés nem valós, csak kitalált helyzetet ír le. Ugyanúgy hülyíthetik a kérdezõk is a többieket, mint a válaszolók.

KalóriaBázisba ha ezt beírom, akkor jól fogja kiadni szerintetek a kalória mennyiséget?

Borsólevest ettem ebédre, de csak répa és borsó volt benne. Meg persze a a levesnek a leve, amiben csak fűszer van.Úgy írtam be a kalóriabázisba, h 5 marék zöldborsó és 1 répa, mert kb annyinak felelt meg. A levesnek a levét nem írtam be, mert hogy az szerintem semmi. Akkor most a valós kalóriát adja meg?

Legjobb válasz: Nagyjából, lehet.

Nagyjából, lehet.
Erdemes ilyenkor minden hozzavalot felvinni (Uj recept hozzaadasa menu), mert egy kis olaj pl. mar megdobja a kaloriatartalmat. Pl. ebben a receptben 3 dkg zsir van, ami mar kapasbol 300 plusz kaloria (tanyeronkent 100) http://www.nosalty.hu/recept/zsenge-zoldborsoleves-repaval-c..

Szeretnék feltölteni egy AMW-t (video+zene egyeben) youtub-ra, ha ezt beirom a leírásba, akkor nem fogja letiltani?

"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use." Meg a videó és zene címét.

Legjobb válasz: Attól, hogy beleírod, továbbra sincs engedélyed közzétenni. Simán letilthatják így is.

Attól, hogy beleírod, továbbra sincs engedélyed közzétenni. Simán letilthatják így is.
A kérdező hozzászólása: Például ezt miért engedték? http://www.youtube.com/watch?v=eB0MjOOIWvQ
http://www.youtube.com/watch?v=Zt2oVmmTMl0 Ezt is engedték, pedig nem tette oda a szöveget. Tehát nem a szövegen múlik. Azt, hogy miért engedték, nem tudom. A YouTube tele van illegális tartalmakkal, lásd teljes filmek. Én egyszer próbáltam valaki más alkotását feltölteni, pár óra múlva már letiltották, úgyhogy nem erõltettem. Töltsd fel, hátha mákod lesz.

Ismer valaki olyan oldalt, ahol ha más beírja a szerelmei nevét, elküldi nekem levélbe? (lent)

Úgy 2-3 éve találtam egy ilyen oldalt,ha elküldtem valakinek,s beírta a szerelmei nevét elküldte nekem levélben.Most nagyon kellene,már régóta kerestem ilyet,de nem találom.Aki ismer ilyen oldalt,írja meg itt,vagy üzenetben!

Legjobb válasz: Szia! Egészen pontosan mire gondolsz? Szükség esetén össze is lehet dobni

Szia! Egészen pontosan mire gondolsz? Szükség esetén össze is lehet dobni
Illetve miért is kellene ez neked?
A kérdező hozzászólása: Ha tudsz ilyen oldalt, kérlek írd meg, ne az legyen fontos, miért kellene.(Azt írnátok menjek oda, kérdezzem meg, de nálam nem ilyen egyszerû a helyzet.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!