Találatok a következő kifejezésre: Ha a beállítása miatt (4 db)

Ha a mensi beállítása miatt gyógyszert kell szednem, akkor mikor próbálkozhatunk a babával? Akár már az első gyógyszeres hónapban is?

Nagyon szeretnénk már babát, de eddig nem jött össze a rendszertelen ciklusaim (30-42 nap) miatt, és most a hormonvizsgálat után úgy néz ki gyógyszert kell szednem.

Legjobb válasz: Ha hormonproblémád van, akkor szerintem várjatok pár hónapot. Jobb lenne ha elõbb rendbetenné a doki a ciklusodat. Az összevissza hormonok miatt akár az is elõfordulhat hogy a megtemékenyült, beágyazódott babót veszted el. Na, az még vacakabb érzés lenne. MIt mond a dokid, mennyi idõ alatt tudja rendezni a problémáidat?

Ha hormonproblémád van, akkor szerintem várjatok pár hónapot. Jobb lenne ha elõbb rendbetenné a doki a ciklusodat. Az összevissza hormonok miatt akár az is elõfordulhat hogy a megtemékenyült, beágyazódott babót veszted el. Na, az még vacakabb érzés lenne. MIt mond a dokid, mennyi idõ alatt tudja rendezni a problémáidat?
Nézd, sztem semmi akadálya a próbának, az orvosok sem mondják ezt(én ilyen dokit nem ismerek), mert pont az a lényeg, hogy onnan tudjátok meg, hogy veled minden rendben van, ha megfogansz.Ha vártok, akkor mibõl tudtok meg bármit?????Max. nem sikerül egy két hónapig, de attól bajotok nem lesz, ha nem védekeztek.Hajrá!
Melyik 1, 2, 3 ?
A kérdező hozzászólása: az 1-es de köszi, már megoldódott, az 0.02-es pach kellett hozzá :)
A kérdező hozzászólása: 1.02


Ha az androidos telefonomat szeretném (belassulás miatt), gyári beállításokra visszaállítani (factory reset), de néhány játékom állását nem akarom elveszíteni, akkor mi a megoldás? És elvesznek azok a programjaim, amiket megvettem az áruházból?

Esetleg létezik e olyan program vagy módszer, amivel a reset után vissza tudom állítani a játékok állását?

Legjobb válasz: Titanium backup, elmentheted a játékokat a többi adatával együtt, majd visszaállíthatod és megmarad minden.

Titanium backup, elmentheted a játékokat a többi adatával együtt, majd visszaállíthatod és megmarad minden.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!