Találatok a következő kifejezésre: Ha a beállítása (238 db)

Dobd el azt a telefont!!
Elõzõ valami Androidos degenerált gyökér, aki azt hiszi, hogy a lumia még simbyanos vagy hogy szar a wp7...hát NEM!!!! De azért köszönjük a megjegyzésedet kedves elsõ válaszoló!!! A wifi menüpontnál van egy kis csuszka a bekapcsolva mellett. Olyan, mint egy kapcsoló. Azon végighúzod az ujjad és putty...putty.. keresi a wifit. Az elsõ szabad wifire rámész, és fel is csatlakozott. Viszont ha nem akarsz a a mobilnetért fizetni, akkor a mobil adatátvitel menüpontban (beállítások) kapcsold ki az adatkapcsolat szabadalmaztatását (ismét az a kapcsolós cucc) egyébként nekem baromi stabil módon tartja a wifit. Ha nem az a problémád, akkor menj be egy Nokia care-ba vagy ahol vetted és ott megmutatják, hogy mit hogyan.
A kérdező hozzászólása: Hát eldobni biztos nem fogom, ahhoz drága is volt, meg szeretem is! E.ként birom az ilyen válaszadokat, vajon ennyire unatkozik az illtetö?? Sajtospálinka! Köszönöm hogy irtál, sajnos szerviz lett a dologbol, mert a wifi menüpontban nem volt csuszka, mert belépni se tudtam a menübe. De hálistennek nem kértek pénzt, rendesek voltak! Köszi mégegyszer hogy irtál! :)
Nincs mit :) De nem jó ezt hallani, hogy a wp7-nek is vannak ilyen gyermekbetegségei...
A kérdező hozzászólása: Semmi sem tökéletes sajna... :( de most már müködik mint az olajozott istennyila :)

A gépem még akor sem viszi el a GTA4 et ha a beállításokat a lehető legkissebre veszem?

Pentium 4 3,3 Ghz, Nvidia geforce 6600 le és 1 GB RAM, de így sem akkor van valakinek valami ötlete hogyan tehetném játszhatóvá a játékot anélkül hogy költenék rá valamit?(G-boostom már van de nem sokat segít)

Legjobb válasz: Most komolyan

A kérdező hozzászólása: Most komolyan
Imátkozzál, és esetleg csoda történik!
P4 hát... Nem biztos, hogy megy rajta. Nekem se ment a P4-es gépemen.
A kérdező hozzászólása: Már letöltöttem és ki is próbáltam és tényleg kaka
A játék optimalizálatlan és bugos, de amúgy k..va jó! A géped nem elég erõs hozzá, ezt el kell fogadni, túltenni magad rajta és vagy költesz még rá, vagy beruházol egy konzolra mint ahogy én is :) Xbox-on valami hihetetlen jó a Gta 4 :) Jó nem dicsekedni jöttem.. De ez van, lehet elindul a gépeden, de csak az ideg lesz vele...
Gta 4 alap gépgénye C2d 1, 8as proci és 1, 5 Gb ram Neked meg van 1 3, 3as procig, és 1 Gb ramod. Magyarul gyengébb a géped mint a minimum gépigény, szóval az lenne a csoda ha futna rajta!
Nem látok olyan választ, hogy nem biztos, hogy a garfika miatt nem viszi el. Lehet, hogy a torrent oldal megbizhatatlan, vgay lehet hogy a géped "alergiás" rá. Tehát lehet hogx kijelzetlen fatal error áll a háttérben!
Sz***ból nem lesz 7 fogásos ebéd. Rákenheted egy szelet kenyérre, vagy eheted pudingként, de attól az még fe**lia marad.
A kérdező hozzászólása: Eggyébként meg netezésre tökéletes.
A kérdező hozzászólása: És a gameboster jobb vagy a G-boost?
A kérdező hozzászólása: De én még csak most töltöm le tehát csak remélem hogy jó lessz de már néztem rólla videót hogy ijen gépen hogyan megy és hát nem igazán jól de talán valakinek van valami jó ötlete.
örülj hogy egyáltalán elindul ezen a gépen aztán kezdj el gyüjtögetni mert ez nemhogy gta4 hez de netezni sem jó gép (persze tudom neked biztos megfelel...) amugy gta sa vagy mta-val játsz és kész . (addig nyújtozkodj amig a takaród ér)
Komolyan. Ha nem megy, és nem is költesz rá, akkor nem fog menni, ha fejre állsz akkor sem. Erre mennek a játék gyártók: ha játszani akarsz akkor költs rá!
A kérdező hozzászólása: hahahaaaaaa
Ilyen gépen sohase fog. P4? Hát nem a legjobb netre jó csak kb. meg Office. XP alatt.


Ha a Mozillám úgy van beállítva, hogy Egyéni beállításokat használ az előzményeknél akkor valahol meg tudom nézni valahol az 1-2 napja látogatott oldalakat?

NAGYON FONTOS LENNE!! :S

Legjobb válasz: Nem nagyon értem. Az egyéni beállításokat az elõzményekhez a Beállítások-Adatvédelem alatt lehetett átállítani. Ha ott az alapértelmezettõl eltérõ beállítást adtál meg, akkor az elõzményeket úgy kezeli.

Nem nagyon értem. Az egyéni beállításokat az elõzményekhez a Beállítások-Adatvédelem alatt lehetett átállítani. Ha ott az alapértelmezettõl eltérõ beállítást adtál meg, akkor az elõzményeket úgy kezeli.
A kérdező hozzászólása: De én nem adtam meg semmilyen egyénit, és már sokszor visszaállítottam, hogy megjegyezze, de mindig magától visszaállítódik!
Az pedig nem állítódik át magától, hacsak nem valami vírusod van. Ha olyan karbantartót futtatsz (Pl. CCleaner) amiben be van jelölve az elõzmények törlése, akkor is eltûnik.
Más a telód, nem rossz.
A kérdező hozzászólása: ugyan olyan, nem más:D csak tudom, hogy milyet vettem és hogy neki milyen van :D
Esetleg más rendszer fut rajta. Lehet hogy a tesódén frissebb szoftver fut mint a tieden

A telefonomon nem mûkösik a wifi. Már mindent próbáltam. Sonyp xperia sp. Ha a gyári beállításokat visszaállíto akkor tõrlõdnek az alkalmazások, képek vagy csak a beállítások változnak?

Legjobb válasz: Elvileg csak a beállítások állítódnak vissza. De kétlem, hogy ettõl megjavulna, ezért inkább csinálj egy teljes visszaállítást (factory reset), vagy próbáld meg újratelepíteni a telefon szoftverét.

Elvileg csak a beállítások állítódnak vissza. De kétlem, hogy ettõl megjavulna, ezért inkább csinálj egy teljes visszaállítást (factory reset), vagy próbáld meg újratelepíteni a telefon szoftverét.
nem elég bekapcsolni a wifit, választottál hálózatot, amihez csatalkozni szeretnél?
A kérdező hozzászólása: eddig jó volt, tegnep estétõl nincs. A telefon 1 hónapos. Az otthoni hálózatot használja amire autómazikusan csatlakozott. Most csak keres és nem talál hálozatot. A párom telefonján viszont nincs semmi gond. Neki Iphone-ja van.

Ha bekötök egy másik merevlemezt elvesznek a beállítások és telepíthetem újra az egészet?

Van egy régi merevlemezem amit szeretnék tesztelni, hogy m?ködik-e, ha rádugom a tápra (a másikat addig eltávolítom) és letesztelem, majd vissza az eredetit elvesznek a beállítások vagy maga a rendszer, és össze kutyulnék mindent?

Legjobb válasz: Nem kutyulna semmit össze a biosban és nem vesznek el a beállítások

Nem kutyulna semmit össze a biosban és nem vesznek el a beállítások
Így van és ha az egyetlen vinyót kiveszed a gépbõl, akkor hogy teszteled a régit??? Hagyd bent a másikat hogy az oprendszer el tudjon indulni a teszteléshez, persze ha bootCD-rõl operálsz akkor nincs gond, de a kettõ simán bent lehet együtt...
A kérdező hozzászólása: Úgy gondoltam, hogy megnézem hátha van rajta Oprendszer, vagy gyorsan rakni rá egyet mert azt sem tudom, hogy mûködik-e. ui: Köszönöm a válaszokat!

Ha a max payne 3 hard beállításokon 1366x768 felbontáson szaggatás mentesen fut akkor a GTA5 nek is kellene hasonló beállítás mellett futnia?

esetleg ram kellhet több mert4 gb van deaz b?vííthet? és ha ugyan olyan jl optimizálják akkor menni e kéne? mert a max payne-nek ugyan olyan a hardver igénye mint a GTA nak bár annnak kicsit jobb lesz a grafikája.

Legjobb válasz: Ja és ha ez segít a cry engine 3 sandbox editorjában amit adnak minta pályát az 25-30 fps el fut a gép felbontásában

A kérdező hozzászólása: Ja és ha ez segít a cry engine 3 sandbox editorjában amit adnak minta pályát az 25-30 fps el fut a gép felbontásában
Nem. Konkrétan gyengébben. Elmondtad, hogy a GTA V-nek egy kicsit szebb grafja lesz. Azt nem vetted figyelmbe, hogy a GTA sandbox játék, a Max payne lineáris. A grafikus motornak rendszeresen vagy 30-szor nagyobb területet kell majd megteremtenie, mint Payne esetében. Aztán még az sem mindegy, hogy milyen lesz a pc-s port... Ettõl függetlenül bõven menni fog, de szerintem nem úgy, mint az MP3.
A kérdező hozzászólása: igaz azt tényleg nem vettem figyelembe , de dx 10 el remélem szép élsimítással menni fog

Milyen beállítások kellenek még? Ha a htc wildfire s csatlakozik vezeték nélküli hálózathoz, de a netre nem.

MAC címet kellett beírni az alapgépbe, ez megtörtént, ezek után nyitott a hálózat, csatlakozik, de egy weboldalt sem jeleníti meg.. esetleg hozzáférési pont neve, vagy adatbarangolás engedélyezése, hálózati mód GSM/WCDMA, vagy mit kéne beállítani? nem szeretnék fizetni, csak wifit használni! köszi!

Legjobb válasz: A wifi nem függ azoktól a beállításoktól amiket leírtál. Sõt a telefonon nem is kell semmit se beállítani. Én még a routeren se állítottam semmit csak adtam neki egy jelszót. Simán mûködik így. Szerintem állítsd vissza azt amit eddig beállítottál és próbáld meg úgy. Ha mûködik akkor szépen egyenként állítsd vissza ahogy eddig volt. Ha valamelyik beállítás után nem fog menni akkor ott lesz a gubanc és azon kell módosítani.

A wifi nem függ azoktól a beállításoktól amiket leírtál. Sõt a telefonon nem is kell semmit se beállítani. Én még a routeren se állítottam semmit csak adtam neki egy jelszót. Simán mûködik így. Szerintem állítsd vissza azt amit eddig beállítottál és próbáld meg úgy. Ha mûködik akkor szépen egyenként állítsd vissza ahogy eddig volt. Ha valamelyik beállítás után nem fog menni akkor ott lesz a gubanc és azon kell módosítani.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót, hasznos volt, de nem segített :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!