Találatok a következő kifejezésre: Ha a barátnőmmel (2470 db)

Ha a barátnőm akar táncolni azzal a sráccal, aki nekem tetszik, akkor mit tegyek?

Lécci segitsetek. nos a suliba év végén táncolni kell. párostáncot. ezzel nincs is gond de bele vagyok esve egy srácba? a gond az hogy mi döntjük el ki kivel van. és a bn?m vele akar táncolniu. és félek ha én kérem meg ?t és igent mond akkor a bn?m fog rám haragudni emiatt. szóval nem tom mit kéne tennem? lécci vki segítsen.. ?

Legjobb válasz: szia :) szerintem mondd el a barátnödnek,hogy azért akarsz ezzel a fiuval táncolni,mert tetszik neked.Ne félj,légy mindig öszinte, ha igaz barátnö,akkor meg fogja érteni. sok sikert.Brigi

szia :) szerintem mondd el a barátnödnek, hogy azért akarsz ezzel a fiuval táncolni, mert tetszik neked.Ne félj, légy mindig öszinte, ha igaz barátnö, akkor meg fogja érteni. sok sikert.Brigi
szerintem meg a barátnõdnek is tetszeik a fiú csak õ sokkal bátrabb volt és felkérte a fiút, hogy vele táncoljon.beszéljétek meg minnél elõbb nehogy öri-hari legyen a vége
Azt döntsd el, ki a fontosabb: a barátnõd vagy a pasid. Ha tényleg tetszik a srác, ne hagyd, hogy lecsapja a kezedrõl.

Mit tegyek ha a barátnőm teljesen magába van esve?

14 éves és még soha nem csókolózott, meg szájra puszi se volt még senkivel.Én nyugtatom ,hogy nincs egyedül ,de nem tudja mit tegyen. Szerintetek mit csináljon, vagy mit mondjak neki ,hogy megnyugodjon??

Legjobb válasz: Baratnd? Th kapcsolatban vagytok? Mert ha a pasija vagy akkor mondd neki h nem gaz, vmikor el kell kezdeni es kivel kezdene ha nem veled. Ha rosszul smarol akkor segitesz neki es amugy is 2-3 smarolas utan magatol raerez az ember de van akimek elsore megy. Szoval sztem lepj oda hozza es probaljatok ki, gatlasok nelkul.

Baratnd? Th kapcsolatban vagytok? Mert ha a pasija vagy akkor mondd neki h nem gaz, vmikor el kell kezdeni es kivel kezdene ha nem veled. Ha rosszul smarol akkor segitesz neki es amugy is 2-3 smarolas utan magatol raerez az ember de van akimek elsore megy. Szoval sztem lepj oda hozza es probaljatok ki, gatlasok nelkul.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok! És úgy barátnõ, hogy LB-m (legjobb barátnõm) !
Szerintem úgy barátnõje, hogy õ is lány. A lányok akik barátok, barátnõknek hívják egymást. :) Kérdezõ, nagyon rendes vagy, hogy segíteni szeretnél neki. :) Kicsit morbid leszek, de komolyan gondolom: Mutass neki afrikai nyomorról szóló videókat, az segít érzékelni, hogy valójában milyen jó is neki. Az araboknál 8 éves kislányokat vesznek feleségül és erõszakolnak halálra a nászéjszakán. Máshol 14 évesen drogoznak és túl vannak az abortuszon. Tényleg ezt látni kell ilyenkor.
Ezen NEM KELL NEM SZABAD parazni... Ez majd meg fog tortenni amikor meg kell. 16 voltam amikor eloszor smaroltam csokoltam. Es a vaganyabbik fiuk koze tartozom. Majd ha lesz egy fiu aki vonzodni fog hozza es udvarolni fog akkor par randi utan (ismerkedos talik) miutan haza kiserte a fiu hozza fel h o meg nem csokolozott es aztan lesz ami lesz. Sztem nekem az elso smarom borzalmas volt de olyannal csinaltam akinek bejottem szoval egyeltalan nem volt gaz, masnap es smaroltunk meg azutan is es 2-3 alkalommal ksobb mar bele is jottem. Ilyenen tilos parazni

Mit csináljak, ha a barátnőm öncsonkitást végez?

vicc nélkül.Azt mondta ne menjek el hozzá most, de már másodszorra vágta meg magát és lehet az erét is :S :( . Nem tudok mit csinálni.Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: És mondta hogy megvágja megint magát ? Ha igen szolj a szüleinek, vagy probáld öt felhivni és beszélj vele nyugodtan, öszimtén, higgadtan, beszéld le rola, ha még mindig ezt akarja, ha nem tudod lebeszélni akkor hivd ki a mentöket más választás nincs . Hány éves a barátnöd, és te mennyi vagy, és mért akarja ezt csinálni ?

A szüleit mennyire ismered? Ha tudnák úgy kezelni, hogy nem ordítják le a fejét, hanem normálisan állnak hozzá segítõen, akkor próbáld valahogy utolérni õket. Ha nem ilyenek, akkor fogjatok össze a baráti körrel, és próbáljátok valahogy kimozdítani magatokkal otthonról, hogy ideje se legyen ilyenekre gondolni.
Szerintem elõször olvassátok el az értelmezõ kéziszótárba, mi az az öncsonkítás, utána nyissatok ilyen néven topicot, szerencsétlenek!!!!
És mondta hogy megvágja megint magát ? Ha igen szolj a szüleinek, vagy probáld öt felhivni és beszélj vele nyugodtan, öszimtén, higgadtan, beszéld le rola, ha még mindig ezt akarja, ha nem tudod lebeszélni akkor hivd ki a mentöket más választás nincs . Hány éves a barátnöd, és te mennyi vagy, és mért akarja ezt csinálni ?
Elözö vagyok , és mért akarja ezt csinálni ?
A kérdező hozzászólása: nem engedte, hogy elmondjam bárkinek is :S . anyjáéknak szólni nem tudtam.asszem leállt errõl a dologról.megnyugtattam
Valamelyik nap ? Most menny oda hogyha ugy érzed megcsinálja, most beszélj vele, valamelyik nap lehet hogy késö lesz !!
Azonnal szolj a szüleinek!
most van ebben a korban...majd elnövi...
Amikor tudod az idejét és helyét, hogy éppen ilyen öncsonkítást tervez, vagy esetleg teszi is, azonnal a mentõket hívd. És persze a helyszínen illik is megvárni õket. Ezzel nem jó várni sem pedig bagatelizálni nem szabad, mert nagyon könnyen tragédiába torkollhat a dolog!
aki hülye haljon meg!
http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-ne.. ha a barátnõd is ilyen akkor sztem a legegyszerûbb 1 tarkónlövés. De pazarlás is a töltény, kinyírják ezek magukat is...
Az öncsonkítás (amikor nem meghalni akar, ha azt mondja is, "csak" vagdossa magát) egy (többféle) pszichés betegség és/vagy "agyi anyagcserezavar" fontos tünete. Gyógyszerekkel megoldható a helyzet, de ehhez pszichiáter kell, mégpedig rendszeresen. Ha segíteni szeretnél a barátnõdön, akkor a mentõket hívod, ha rohama van. Egyszerûbb esetben ráveheted, hogy menjen orvoshoz önállóan. A háziorvos ad beutalót. Ha ezt nem szeretné, menj el Te a háziorvoshoz és beszélj vele- lesznek ötletei. nem szabad így hagyni õt, mert az alapbetegség ismerete nélkül rosszabbodhat a helyzet, idõvel komoly károkat tehet magában- pedig ezek többsége gyógyítható betegség.
hidd el nem lesz semmi komoly..különben, nem mondogatná, hanem csinálná...az öngyilkosok se mennek oda elköszönni az ismerõseiktõl, hogy sziasztok, én most leszek öngyilkos.. szóval nincs min aggodni...
A kérdező hozzászólása: de nem tudok :S
A kérdező hozzászólása: barátnõm 14-15 egy fiú miatt.akit meg sem érdemel és tiszta butus, hogy szépen irjam.Milliószor irtam neki neten most is irunk, hogy ne csinllja nem éri meg.Nem old meg azzal semmit.senkinek sme lesz jó.talál mást.nem érdemli mega fiút. stb. de akkor is mondja a magáét.Azt mondta már nem fogja csinálni.valamelyik nap elmegyek hozzá beszélgetni. én 13 vagyok
A kérdező hozzászólása: bocsi a hibákért, de gyorsan irtam :S
Ha ezt elolvasod (egy cikk az öncsonkításról) talán sikerül megértened a barátnõdet: http://www.tariannamaria.hu/cikkek/klinikai/05-mutilation.htm Nagyon boldog lehetne ha tudná, hogy ilyen kétségbeesett vagy és félted õt, és nem a "butaság, majd kinövi" kategóriába sorolod.


Ha a barátnőm annya k**a, akkor jogosan gondolhatom azt, hogy a barátnőm is az?

Nem hagy nyugodni, ez a dolog. Bár szerintem minden nő k*va de ennek semmi jele nincs, hogy az és mivan ,ha mégis? nem akarok még egy szar kapcsolatot ahol muszáj szakítanom. Tehát most a gyökereinél még az egésznek dobjam ki a csajt vagy várják inkább amíg jobban megismerem? elég jók sajnos a megérzéseim és szart érzek. Ti mit tennétek? 20/f (JA ÉS NEM VICCES)

Legjobb válasz: Ha az apád egy b*zi, jogosan gondolhatom, hogy te is az vagy? Ez kb ilyen jellegû kérdés... Különben, ilyen hozáállással úgyse lesztek együtt sokáig. (Meg te úgy más csajjal se.)

hülye pö*cs vagy, dobd a csajt az érdekében:)
Ha az apád egy b*zi, jogosan gondolhatom, hogy te is az vagy? Ez kb ilyen jellegû kérdés... Különben, ilyen hozáállással úgyse lesztek együtt sokáig. (Meg te úgy más csajjal se.)
érdekes véleményed van, amúgy tudod leszarom, nem érdekel, mert nem vagyok az, általánosítasz mondjam azt, hogy minden férfi félre dug? ez ua lenne, de nem vagyok ennyire hülye még talán, mint Te, nem ítélkezem elõre, elõbb ismerkedem, úgyis rájövök kivel állok szembe amúgy az elméleted miatt k.urva az anyja? ha igen gratulálok, hogy csak egyszer álltál sorba az osztásnál, nevelés meg jól sikerült!!! N
az annnyyya isteni! xd Nem valószínû, van rá sok ellenpélda, a génektõl csak a személyiség kb 1/3-a függ, ez a legelfogadottabb elmélet napjainkban.
Az Apám alkoholista volt, akkor most nekem is annak kéne legyek ??? Hát nem !!!! Sõt az ittas embereket is elkerülöm.
"minden nõ k*va" Anyád is az! ;)
dobjad nincs az a pénz amiért megismernélek te csicska...
Ismerd meg picit jobban, de úgyis dobni fogod. :D
A kérdező hozzászólása: Az annya pénzért is és ingyen is.
A kérdező hozzászólása: Minden nõ ku**va mert szerintem , ha egy kicsit hibázik az ember már mennek a következõ faszihoz, és már rohadtul nem vagyok erre vevõ, hogy megint egy nõ vagy , ha úgy tetszik k*vának a szarságait hallgassam. Ez a nõ viszont lehet megtudná dönteni az elméletemet, de attól félek , hogy épp ezért még jobban meg tud lepni mint egy sima k*va. Szóval én is úgy gondolom , hogy szakítani fogok vele.
A b*ziság meg a qvaság picit más...Mondjuk kérdés, h h érti a kérdezõ...az anyja pénzért csinálja, v azért qrva, mert fûvel-fával lefekszik?!
Minden nõ ku*va? Megtudhatnám, hogy miért gondolod ezt? ;)
Nem esik messze az alma a fájától.... te tudod..
Drága kérdezõ! Nem minden nõ k*va, de az édesanyád kifejezetten az, jó a szívókája, most is az asztal alatt térdel és dolgozik a hímvesszõmön...azt üzeni neked, h tanulj a pótvizsgádra, ne bukj meg megint!

Ha a barátnőm esküvői tanúja én leszek, akkor a gyermekeink mik lesznek egymásnak?

Úgy tudom mi komaasszonyok leszünk.

Legjobb válasz: barátnök lesznek... Rokoni kapcsolat nem lessz köztük.Komasszony akkor leszel ha a keresztanyja leszel a gyerekeknek,ill.gyereknek.

barátnök lesznek... Rokoni kapcsolat nem lessz köztük.Komasszony akkor leszel ha a keresztanyja leszel a gyerekeknek, ill.gyereknek.
Nem, nem lesztek komaasszonyok egymasnak. Te az eskuvoi tanuja leszel a baratnodnek, ennyi. A gyerekek pedig senkik sem lesznek egymasnak, talan jatszotarsak csak:)
vendégek lesznek, de lehetnek koszorús lányok, võfények is.
Ez így van, ahogy az elsõ válaszoló írta.
Szerintem erre nincs megnevezés. Õ csak megtisztelt azzal, hogy téged kért fel tanunak, s te elfogadtad. De ettõl sem rokonok, sem mások nem lesztek, mint eddig, csak barátok:)
Elsö vagyok.Èn sem viccböl írtam amit. Te egyszerüen csak az esküvöi tanúja leszel.Az nem von semmit maga után. Komák akkor lesztek ha a kereszt szülök lesztek egymás gyerekeinek. Ettöl a gyerekeket semmi sem köti össze.Egyszerüen barátok lehetnek, ha bírni fogják eggyálltalán egymást.
Jó esetben barátok, rossz esetben ellenségek, de még házastársak is lehetnek késõbb :)
Úgy tudom, hogy erre nincs külön szó. Csak esküvõi tanúja leszel, a gyerekekre meg ennek semmi hatása.
Nem lesz köztük ez alapján rokoni kötelék. Komaasszony pedig a gyermeked keresztanyja, tehát ha a barátnõd a keresztanyja a gyerkõcödnek, akkor valóban komaasszonyod. Ha nem, akkor sajnos nem vagytok komák (hacsak fordítva nem igaz). Azonban ne aggódj, még lehetnek rokonok a gyermekeitek! :)
A kérdező hozzászólása: Nem viccbõl írtam.Tényleg érdekel, hogy van-e a magyar nyelvnek erre megfelelõ kifejezése.Ha a barátnõmmel nem komaasszonyok leszünk, akkor mik?

Mit csináljak ha a barátnőm szülei tiltják tőlem a barátnőmet a származásom miatt?

Sziasztok 15 éves srác vagyok és félig roma. Nem olyan családom van aki lop, csal, hazudozik.. a szüleim tisztességre és becsületességre tanítottak, ráadásul anyagi nehézségeink se akadnak, mert édesanyám és édesapám elég jó helyen dolgoznak. A barátnőm szintén 15 éves, és a szülei nem engedi hogy együtt legyünk mert hogy én cigány vagyok..természetesen már egyből ítélkeztek hogy én is biztos olyan vagyok mint tudjuk a romák 90%-a. Esélyt nem kaptam hogy bizonyítsak a szüleinek, pedig nem egyszer próbáltam. A lánnyal szeretjük egymást, de nem akarom hogy a szüleivel miattam veszekedjen.. mi tévő legyek??

Legjobb válasz: Mást nem tehetsz, az idõre bízod. Még fiatalok vagytok, vélhetõen nem egymás mellett köttök ki végérvényesen, ha mégis: az majd elég bizonyíték lesz a szüleinek, hogy nincs baj veled, és a kapcsolatotokkal. Szóval én nem foglalkoznék velük.

Mást nem tehetsz, az idõre bízod. Még fiatalok vagytok, vélhetõen nem egymás mellett köttök ki végérvényesen, ha mégis: az majd elég bizonyíték lesz a szüleinek, hogy nincs baj veled, és a kapcsolatotokkal. Szóval én nem foglalkoznék velük.
Legyél türelmes. Ha sokáig kitartotok egymás mellett, akkor egyszer úgyis meg kell, hogy ismerjenek, és változni fog a véleményük. De mivel még nagyon fiatalok vagytok, én inkább arra tippelnék, hogy viszonylag rövid idõn belül vége lesz a kapcsolatotoknak, szóval nem oszt, nem szoroz, hogy ismernek-e téged az õ szülei, az pedig fõleg nem, hogy szeretnek-e.
Köszönd meg a fajtád 90 (sokkal inkább 99) %-ának az elõítéleteket. Ezzel meg élj együtt. Én elõbb lõném a Dunába a saját lányom, mint, hogy hagyjam, hogy cigánnyal járjon.
Én se hagynám a lányomnak, hogy egy cigánnyal legyen, már ne is haragudj. Ilyen szégyent nem élnék túl. Bár csak 18 vagyok, van még pár évtizedem ilyesmivel bajlódni.
Minden szülõ félti a gyerekét, lányát még talán jobban is. Vannak elõitéletek, talán nem véletlenûl. Ismeretes, a cigány férfiak hogy bánnak a "kedvesükkel". Nehéz lesz bizonyítanod, nem tartozol a rabszolgatartók közzé. Válaszom ugyis kitörlésre kerül, mint minden hasonló..... Nem a származásod, az otthonról hozott minták alapján nem szeretnek.. Meló? Ugyan? Gyerek? Minél több..kell a családi segííítség. Verik az asszonyt...Asszonyt? 15 éves lány szüli a harmadik gyerekét...Verik, mert a fogyatékos gyerek után több az állami támogatás... Mit vársz? Szeressenek? Elfogadjanak? Bizonyíts! Nem vagy olyan mint a többi, segélyre váró, korán gyereket csináló, lopós. Nem vagyok rasszista. De sok körülöttem a roma, akik szidják a magyart, mert nem fizette be idõben az adót, ezért õk nem kapják meg a segélyt. Hát..Hívd meg hozzátok a szülõket, látogatóba. Ha látják, nem egy büdös putriban, rendezett körülmények között laktok, másképp állnak a dolgokhoz. Talán......
Kapcsold be nekik a Szomszédokat. Vágási Feri jó példa lehet elõttük. Komolyra fordítva a szót: tarts ki a kislány mellett, ha õ is szeret téged, és õ is kitart melletted. Tanuljatok együtt, s majd, ha eredményeket mutattok fel, talán lassan-lassan megenyhülnek. Ez a fontos. Sajnos, noha az elõítéletek léteznek és nem is ok nélkül, a hozzád hasonlóan tisztességesen élõ embernek sokkal nehezebb.
nem.miért lenne?
Most megyek 9.-be, van egy qrva helyes bátáym, aki most lesz 11.-es. Az 9.-es osztálytársaim közül 2 csajról tudok, aki mindig irogat neki, h jajj de szép szemei vannak, jajj de helyes. Akkor szerinted én hogy érzem magam?:DD
Utolsó válaszoló: ez esetben kizárt, hogy egypetéjûek lennének.
Én úgy tudom, hogy többnyire a sötétebb haj- és szemszín dominál; tehát származástól függetlenül a gyerek a sötétebbet örökli, de vannak kivételek, amikor a világosabbat. A bõrszín is érdekes, mert elõfordul, hogy a sötétebbet örökli a gyerek, de lehet világosabb barna is, tehát a két szülõ bõrszínének mintegy keveredése. És láttam már tündéri édes, fehér bõrû, kék szemû, szõkés barna hajú, 8 - 9 év körüli roma kisfiút is, aki ráadásul szemüveget is viselt. Az is igaz, amit írt már valaki, hogy bármelyik generációban kiüthet a sötétebb szín. Úgyhogy passz, szerintem nem lehet elõre pontosan megmondani.
Rád mondta, hogy buta vagy, te nagyeszû...
Ezt nem lehet tudni, , mert egy genetikailag öröklött tulajdonság több generáció múlva is jelentkezhet. Tehát az apja roma származása bármikor újra megjelenhet az utódokon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
Még az sem biztos, hogy a testvérek egyformák lesznek. Ismerek olyan családot, ahol az egyik gyerek szõke, kék szemû, a másik meg barna, barna szemû. Ja, és egyébként egypetéjû ikrek a kislányok. :)
Hát ezt szegények nem tudták, mikor megfogantak, ugyanis egypetéjûek! :)
Szerencsére mindkét kislány teljesen egészséges. És igen, egypetéjûek. A szüleik szerint legalábbis, nekik meg az orvos mondta. :D
Én is találkoztam már eltérõ szem- és hajszínû ikerlánykákkal, akik a szülõk szerint egypetéjûek... :Oo De mutatok egy még ennél is furcsábbat: egy fekete bõrû házaspárnak teljesen fehérbõrû, szõke hajú gyermeke született tavaly: http://www.dailymail.co.uk/health/article-1387468/Black-coup.. Volt egy másik, hasonló helyzetben lévõ család nemrég a YouTube-on is, de sajnos már törölték a videót. Üdv. :)

Ha a barátnőm régi pasija, akkor ez nagy g*ciség a barátnőmmel?

A barátn?m múlt nyáron kezdett járni vele, szakítottak január végén majd ismét összejöttek pár hétre (max1- 1,5 hónap).

Legjobb válasz: beszélj a barátnõddel... ennyi mit kell ezen problémázni... amikor én ilyen helyzetbe voltam... haverom megkérdezte gond-e mondtam hogy nem..

beszélj a barátnõddel... ennyi mit kell ezen problémázni... amikor én ilyen helyzetbe voltam... haverom megkérdezte gond-e mondtam hogy nem..
Az.
Barátnõd után téged is jól lekúr, aztán jöhet a 3., közös barátnõ :D
Az lenne.Úgy megvernélek mint a pinty.
Hát az..sajnos nekem is volt ilyenbe részem csak ahogy az utolsó is írta...naa..fellett világosítva..:) ráse nézz inkább..
Jelenleg én is a barátnõm volt barátjával vagyok együtt. Eleinte kiakadt, de aztán megbeszéltük a dolgot és azót anem zavarja (: Fõleg, hogy látja, mennyivel boldogabb vagyok. Nekem szerencsém volt, mert a körülmények is jók voltak(alig pár hónapot voltak együtt, a lány nem is volt szerelmes, és nem is történt közöttük semmi komoly, és több hónapja voltak külön, mikor mi összejöttünk. Beszélj a barátnõddel, lehet, hogy eleinte ki lesz akadva, de ha túl van a srácon akkor nem hiszem hogy zavarni fogja.

Van egy fiú, nagyon tetszik nekem, én is neki de holnap megyünk standra, és jön barátnőm is. (elöször találkoznak ők ketten) mi van ha a barátnőm jobban tetszik neki? ! ( jobb az alakja, szebb is )

Legjobb válasz: emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.

emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.
Ha konkrétan nem nyomul rá, nincs miért aggódnod.
Soha ne menj pasit szerezni nálad jobb csajjal, szarvashiba. Lehet hogy akkor is te kellenél neki, de minek kockáztatni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!