Találatok a következő kifejezésre: Ha a bal oldalánál van egy (1 db)

Ha a gátam bal oldalánál van egy anyajegy ami a terhességem alatt nagyon kidudorodott akkor is borotválnak?

Én szoktam magamnak, de amióta így kidudorodik, nem merem körülötte leszedni. És attól félek emiatt fognak felvágni, hogy nehogy az anyajegynél szakadjak.

Legjobb válasz: Valószínûleg óvatosan,de ott is lefogják borotválni. egyébként tudod hogy miért is kell elõtte borotválni a szülõszobába?

Valószínûleg óvatosan, de ott is lefogják borotválni. egyébként tudod hogy miért is kell elõtte borotválni a szülõszobába?
A kérdező hozzászólása: persze! Én is a higénia miatt borotválom, nem szeretnék semmilyen fertõzést kapni. Minden beavatkozás elõtt, még egy tetoválás elõtt is borotválnak. Volt már valaki hasonló helyzetben mint én? 34hetes kismama
Szerintem is fognak borotválni, csak szólj, hogy ottvan, és hogy ott csak vigyázva. Vágni amúgy az esetek 90%-ában szoktak, fõleg elsõ szülésnél. De attól nem kell félni, nem fáj. Utána elég kellemetlen egy darabig, mert az már fájdalmas, amikor gyógyul, de azt is ki lehet bírni.
Nekem a gátamon jött ki egy szemölcs (Candiloma) a terhesség elején. A 36. héten szedettem le, mert azon kívül, hogy a picit a születéskor megfertõzhette volna, útban lett volna, ha gátmetszésre kerül sor. Érzéstelenítés nélkül, fagyasztással szedték le. Hát nem volt túl kellemes, de örülök, hogy már nincs ott. Tudom, hogy ez nem pont ugyan az, mint a te problémád, de beszélj az orvosoddal és egy jó bõrgyógyásszal, hogy õk mit ajánlanak. 39 hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Első babámat várom, Miskolcon a MISEK-ben fogok szülni pár héten belül. Tapasztalatok a szülészeti osztállyal kapcsolatban? Szülőszoba, csecsemő osztály?

Van fogadott orvosom, de szülésznőt nem fogadtam. Hallottam már hideget meleget.(szülésnél nem lehetett bent a segítő a vajúdás teljes ideje alatt, csecsemős nővérek és szülésznők hozzáállása)
37hkm

5

Mennyit "illik mostanában adni" a szülésért, ha van fogadott orvosod?

A miskolci Semmelweis Kórház érdekelne igazából, aki ott szült mostanában és volt orvosa mennyit adott?Megmondják előre mennyi??És ha nem volt orvosod adtál annak az orvosnak akinél szültél??Minden érdekel!

7

Ki mit tapasztalt? Aki kislány babát hozott a világra, azok válaszait várom.

33-Hetes terhes vagyok ,és egy örökmozgó kislányt várunk..
Ugye derékban szélesedtem, pontosan nem tudom mennyit,de a nadrágméretem bővült 5-el :( Anyukám a azt mondta hogy szülés után a derekam vissza ál ha nem is az eredeti méretre de összébb megy..
De hallottam olyat is (aki persze még nem szült) ,hogy így maradok szülés után,is ..
Ez igaz? vagy genetikától függ..

12

Mennyibe kerül ha dúla segítségével szeretnék szülni?

Honnan lehet megtudni az árát? Mert ugye csak nem kérdezhetem végig az összes dúlát...

5

Mi lesz a kanapénkkal, ha elfolyik rajta a magzatvizem? Hogyan lehet tisztítani?

39. hétben vagyok és félek, hogy a kanapén folyik el a vizem mert javarészt ezen ülök egész nap. Gondolom nem valami guszti ha beleszárad vagy valami de fogalmam nincs mit lehetne tenni? Van értelme magam alá rakni egy törölközőt?

6

Gátvarrás után nagy wc?

Akinek varrtak, mikor mert/tudott nagy wc-re menni? Nem félt tőle? Nem fájt? Még nem szültem, de nem vok messze tőle.

34 h km

24

Mennyi idő alatt forr össze a gátseb?

Mikortól nem nyílhat már szét? Felszívódó varrataim vannak.

2

Kinek van tapasztalata a Napvilág Születésházról? Szülnétek otthon? Szültetek már otthon?

8

39 hetes kismama vagyok. Tegnap este erősen bele nyílalt a derekamba, este is kicsit fájdogált. Mintha meg akarna jönni, kicsit görcsölök is. De nem rendszeres. Jósló fájások lehetnek? Azok szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek?

5

Szülés utáni depresszió! Ki hogyan lábalt ki belőle, mire múlt el? Befolyásolta a szoptatást?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!