Találatok a következő kifejezésre: Ha a bal oldalánál van egy (1 db)

Ha a gátam bal oldalánál van egy anyajegy ami a terhességem alatt nagyon kidudorodott akkor is borotválnak?

Én szoktam magamnak, de amióta így kidudorodik, nem merem körülötte leszedni. És attól félek emiatt fognak felvágni, hogy nehogy az anyajegynél szakadjak.

Legjobb válasz: Valószínûleg óvatosan,de ott is lefogják borotválni. egyébként tudod hogy miért is kell elõtte borotválni a szülõszobába?

Valószínûleg óvatosan, de ott is lefogják borotválni. egyébként tudod hogy miért is kell elõtte borotválni a szülõszobába?
A kérdező hozzászólása: persze! Én is a higénia miatt borotválom, nem szeretnék semmilyen fertõzést kapni. Minden beavatkozás elõtt, még egy tetoválás elõtt is borotválnak. Volt már valaki hasonló helyzetben mint én? 34hetes kismama
Szerintem is fognak borotválni, csak szólj, hogy ottvan, és hogy ott csak vigyázva. Vágni amúgy az esetek 90%-ában szoktak, fõleg elsõ szülésnél. De attól nem kell félni, nem fáj. Utána elég kellemetlen egy darabig, mert az már fájdalmas, amikor gyógyul, de azt is ki lehet bírni.
Nekem a gátamon jött ki egy szemölcs (Candiloma) a terhesség elején. A 36. héten szedettem le, mert azon kívül, hogy a picit a születéskor megfertõzhette volna, útban lett volna, ha gátmetszésre kerül sor. Érzéstelenítés nélkül, fagyasztással szedték le. Hát nem volt túl kellemes, de örülök, hogy már nincs ott. Tudom, hogy ez nem pont ugyan az, mint a te problémád, de beszélj az orvosoddal és egy jó bõrgyógyásszal, hogy õk mit ajánlanak. 39 hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megigyam a bábakoktélt?

39+2 hetes vagyok ès nem szeretnèm tulhordani.Szülèsnek jele sincs.A terhessèg már tènyleg teher.Mik a tapasztalatok erről a mòdszerről.Tapasztalatokra,vèlemènyekre lennèk kiváncsi.Köszönöm.

11

Ha első babámat császárral szültem akkor mennyi esély van rá, hogy másodjára szülhetek természetesen ha nincs fogadott orvosom?

Kisfiamat azért kellett császárral kivenni mert a dokim türelmetlen volt és, hogy meggyorsítsa az eseményeket inkább bekötött 2 üveg oxitocint meg burkot repesztett. Aztán természetesen ettől előreesett a köldökzsinór és gyengült a szívhang úgyhogy inkább megcsászároztak. Most nincs fogadott orvosom de szeretnék természetesen szülni, úgy, hogy senki nem siettet és nem "nyúl bele"fölöslegesen. Sajnos ilyen hozzáállású orvost nem találtam a közelünkben úgyhogy inkább nem fogadok senkit. Így viszont mennyi esélyem van a természetes szülésre??

9

Magankorhazban ahol megvan adva hogy az orvosnak, szulesznonek mennyit az ara, azon felül megl szokás/ kell adni?

3

6 hete szültem, de a szex nem megy még, meddig lesz így, mit csináljak?

Ahogy megvolt a 6 hetes vizsgálat és mindent rendben találtak aznap már próbálkoztunk,de nem volt valami kellemes. 2. természetes szülésem volt,azt nem mondanám hogy fájt a szex,de kicsit feszült és kellemes végkép nem volt,lehet csak túl paráztam,mert nagyon izgultam hogy kellemetlen érzés lesz.Pár nap telt el csak azóta,de gondolni sem tudok arra hogy szex legyen,hozzám se érjen ott,attól félek ez így is marad.Nem volt nehéz szülésem,de elegem lett abból hogy ott babráltak,a rossz élmények sokszor előjönnek.

7

Veszprémi korházba mit kell bevinni a kismamának. Majd a kisbabának?

2

37+4 hetes vagyok és nagyon gyengének érzem magam, étvágyam nincs, folyadékot úgy gondolom eleget fogyasztok. Holnap NST. Kérhetem külön az orvost, hogy vizsgáljon meg? (nem fogadott) Volt valaki így? Jelezhet ez bármit is?

7

1 héttel a szülés előtt hagyott itt a párom. Mit csináljak?

Van már 3 gyermek...ő a 4. Apuka most döntött úgy, hogy neki mégis a bulik, a haverok, a drogok lesznek az elsők. Ezt tegnap este közölte velem, majd fogta a cuccait, és elment. És ezt mint derült égből a villámcsapás, mert eddig reggel 6-tól este 7-ig melózott. Ma reggel kilépett a melóhelyéről, és az egyik haverjához költözött.
Ilyenkor hogyan tovább? A gyerekeknek mit mondjak?
Teljesen egyedül vagyok velük. Apukám mondta, hogy költözzek oda hozzá. Ti mennétek?

22

Miért hiszik az olyan sokan hogy a császárral való szülés egy leányálom?

26

Ha megszülünk milyen támogatásokat kapunk, vagyis kell kapni? Tényleg van ilyen?

3

Németországban élek és van egy éves munkaviszonyom, terhes vagyok azonban szeretnék Magyarországon szülni csak nem tudom ha nem kinn szülök akkor is jár-e a családi pótlék és az Elterngeld vagy kötelező ahhoz Németországban szülnöm?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!