Találatok a következő kifejezésre: Ha a bal oldalánál van (2 db)

Ha a gátam bal oldalánál van egy anyajegy ami a terhességem alatt nagyon kidudorodott akkor is borotválnak?

Én szoktam magamnak, de amióta így kidudorodik, nem merem körülötte leszedni. És attól félek emiatt fognak felvágni, hogy nehogy az anyajegynél szakadjak.

Legjobb válasz: Valószínûleg óvatosan,de ott is lefogják borotválni. egyébként tudod hogy miért is kell elõtte borotválni a szülõszobába?

Valószínûleg óvatosan, de ott is lefogják borotválni. egyébként tudod hogy miért is kell elõtte borotválni a szülõszobába?
A kérdező hozzászólása: persze! Én is a higénia miatt borotválom, nem szeretnék semmilyen fertõzést kapni. Minden beavatkozás elõtt, még egy tetoválás elõtt is borotválnak. Volt már valaki hasonló helyzetben mint én? 34hetes kismama
Szerintem is fognak borotválni, csak szólj, hogy ottvan, és hogy ott csak vigyázva. Vágni amúgy az esetek 90%-ában szoktak, fõleg elsõ szülésnél. De attól nem kell félni, nem fáj. Utána elég kellemetlen egy darabig, mert az már fájdalmas, amikor gyógyul, de azt is ki lehet bírni.
Nekem a gátamon jött ki egy szemölcs (Candiloma) a terhesség elején. A 36. héten szedettem le, mert azon kívül, hogy a picit a születéskor megfertõzhette volna, útban lett volna, ha gátmetszésre kerül sor. Érzéstelenítés nélkül, fagyasztással szedték le. Hát nem volt túl kellemes, de örülök, hogy már nincs ott. Tudom, hogy ez nem pont ugyan az, mint a te problémád, de beszélj az orvosoddal és egy jó bõrgyógyásszal, hogy õk mit ajánlanak. 39 hetes kismama

Ha vakbélgyulladásom van, tudom húzni 2 napig? Úgy értem 2 napja fáj. Tegnap elött kezdte a gyomromnál, délutánra a hasam jobb oldalánál, tegnap reggeltől a bal oldalán, napközben elmúlt, estére megint fájdogált.

Most olyan furcsa,nem mondhatom hogy fáj,de érzem,ha megnyomom a hasam bal oldalát lennt akkor szúr,ha máshol,akkor nem.

Legjobb válasz: Tök bírom amikor valaki minden bõvebb háttértudás nélkül lehülyéz valakit... A válaszra:Nagyon veszélyes rád nézve,ha valóban vakbeled van,mert életveszélyes lehet.Remélem nem így van és csak kisebb baj van.Sajnos ezt mi innen nem tudjuk megmondani.De ha vakbél akkor valami jéghideget rakj oda ahol fáj és remélhetõleg elmúlik!Jó egészséget neked és a babának!

Tök bírom amikor valaki minden bõvebb háttértudás nélkül lehülyéz valakit... A válaszra:Nagyon veszélyes rád nézve, ha valóban vakbeled van, mert életveszélyes lehet.Remélem nem így van és csak kisebb baj van.Sajnos ezt mi innen nem tudjuk megmondani.De ha vakbél akkor valami jéghideget rakj oda ahol fáj és remélhetõleg elmúlik!Jó egészséget neked és a babának!
Szia! Akkor te kérdeztél tegnap is egy hasonló kérdést? Akkor is írtam neked (csak akkor még nem tudtuk, hogy ma hazajön a férjed), hogy akkor van a nagyobb baj, ha erõs görcsök mellett hánysz és hõem. vagy lázad is van. Ha ilyen tüneteid jelentkeznének, ne mérlegelj, ne várj, hanem azonnal orvos! Ha félsz a vírusoktól, nyugodtan kihívhatod a lakásodra. Amíg ilyen bizonytalan fájdalmaid vannak, amik ráadásul inkább aggasztanak, minthogy valós rosszullétet okoznának, nyugodtan várd meg a férjedet. Ha megérkezik, azért nem ártana, ha elmennél orvoshoz. Minden jót!
Szegény! Próbáld jegelni (törülközõbe csavart jégakkut a hasadra teszel. Ha nem javul, vagy rosszabbodnak a fájdalmaid, tüneteid, inkább hívd ki az orvost. A vakbélgyulladás könnyen tud nagyon veszélyessé (perforálódhat) válni.
Elvileg igen, de mért is nem mentél még vele orvoshoz? Ha perforál a vakbeled, akkor elég nagy bajban leszel, az már életveszélyes. Amúgy sztem ez nem vakbél, inkább vesekõ, vagy miegymás, de mivel neten keresztül ultrahangozni nehéz, felmerül a kérdés, mért vagy olyan hülye, hogy otthon csücsülsz év várod hátha rosszabodik...
A kérdező hozzászólása: Mivel van egy 3 hónapos babám aki még szópizik, ráadásul apa ma jön haza külföldrõl, nagyszülõk nincsenek és sankire nem tudom bizni a pindurt. Gondolod nem mentem volna már el dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm a választ, és a jó kívánságát! Remélem nem vakbél, de amint tudok elmegyek dokihoz, de a picivel nem mehetek be még a rendelõbe sem, fõleg a vírusok miatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, igen én voltam...most már hátra felé is sugárzik, de nem igazán fájdalom hanem ahhoz tudnám hasonlítani, mikor megböki az ujjadat egy tüske, és begyullad. a hasa aljától, a bordámig, és hátra felé.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.Közben beszéltem a dokival, mondtam hogy pici baba van, és mondta hogy akkor ne menjek vele dokikhoz, megkérdezte hogy mit érzek, hol fáj ha megnyomom bizonyos pontokon, meg ha felállok és ha a lábamat hátra emelem, és közben én is hátra hajlok, ha az fáj, akkor irány kivizsgálás, de az nem fejt, szerinte felfázhattam, ha hátra is sugárzik, nospát ajánlott, és ha fokozódik a fájdalom, vagy láz, hasmenés jelentkezne akkor vakbél, de szerinte nem az ha ez a 3.nap és nem fokozódik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!