Találatok a következő kifejezésre: Ha a búgó hangot (7 db)

Mitől adhat ki búgó hangot a hangfal? (tegnap még működött, most meg ha bekapcsolom csak búg; megnéztem a vezetékeket hátha ki van vmelyik csúszva, de nem láttam hogy bármelyikkel is probléma lenne)

Legjobb válasz: Esélyes hogy a trafója halt meg, vagy a hangerõ szabályzó. De az sincs kizárva hogy egy ellenállás égett meg benne vagy túlterhelés miatt leválhatott belül egy forrasztás is. Próbáld ki más gépen, ha ott is ugyanez van akkor egyértelmû hogy a hangfal a ludas. Ha nem rég vetted akkor garancia miatt cserélik vagy ingyen javítják, ha régi akkor csak elfáradt vegyél másikat. Egyébként milyen hangfalak? 5.1, 2.1, 2.0 ? És mi a márkája. Ha ilyen no name márkájú akkor nem lepõdöm meg.

Esélyes hogy a trafója halt meg, vagy a hangerõ szabályzó. De az sincs kizárva hogy egy ellenállás égett meg benne vagy túlterhelés miatt leválhatott belül egy forrasztás is. Próbáld ki más gépen, ha ott is ugyanez van akkor egyértelmû hogy a hangfal a ludas. Ha nem rég vetted akkor garancia miatt cserélik vagy ingyen javítják, ha régi akkor csak elfáradt vegyél másikat. Egyébként milyen hangfalak? 5.1, 2.1, 2.0 ? És mi a márkája. Ha ilyen no name márkájú akkor nem lepõdöm meg.
A kérdező hozzászólása: Genius a márka neve

Ha a winchesterem búgó hangot hallatt, akkor mi baja lehet? Hamarosan megadja magát?

Legjobb válasz: Én arra gyanakodnék. Mentsd le gyorsan az adataidat DVD-re, vagy rakj be egy másik winchestert, és arra, mert elõbb-utóbb nem fog róla elindulni a géped. Ha még garanciás, érdemes visszavinni.

Én arra gyanakodnék. Mentsd le gyorsan az adataidat DVD-re, vagy rakj be egy másik winchestert, és arra, mert elõbb-utóbb nem fog róla elindulni a géped. Ha még garanciás, érdemes visszavinni.

Az egyik jack bemenet az erősítőn elromlott, hangos búgó hangot ad a hangfal, mi lehet a baj (othon ha én akarom megcsinálni mit tudok megprobalni)?

Legjobb válasz: A legvalószínûbb, h eltört az aljzatban az érintkezõ. Esetleg elengedett a forrasztás. Aljzat cserével v a forrasztás kijavításával megoldható. Ha nincs ilyen irányú gyakorlatod - azért, h ne csinálj nagyobb galibát - jobb, ha szakemberre bízod. Esetleg aszisztálj az operációnál. Legközelebb már lehet, h Magad is meg fogod tudni csinálni. Sok sikert! :)

A legvalószínûbb, h eltört az aljzatban az érintkezõ. Esetleg elengedett a forrasztás. Aljzat cserével v a forrasztás kijavításával megoldható. Ha nincs ilyen irányú gyakorlatod - azért, h ne csinálj nagyobb galibát - jobb, ha szakemberre bízod. Esetleg aszisztálj az operációnál. Legközelebb már lehet, h Magad is meg fogod tudni csinálni. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: mivel nem garancias ezert nyugottan szetszedhetem :) es mivel elektrotechnikara jarok ezert illene tudnom ilyenek. es itt az alkalom hogy valmit magam oldjak meg. gondoltam hogy szetszedem es oda hajszáritozok meleg levegot. van hogy jolszol a hangfal van hogy elkezd bugni ha meg van mozgatva. Probaltam mindket hangfal ugy szol azon az egy jacken. szoval azzal lessz a gubanc
Akkor hajráááá! Sok sikert! :)


A kérdés az lenne hogy mitől lehet az h a kombó is normálisan működik más pedállal meg a torzító is más kombóval de ha együtt használom őket furcsa búgó hangot ad ki az erősítő?

Van egy fender frontmen 65 W-os kombóm illetve egy marshal jackhummer torzító pedálom.

Legjobb válasz: Néhány erõsítõ/pedál egyszerûen nem kompatibilis. Bár én például a Jackhammer-nél mindig hallok egy kis búgás dist állásban.

Néhány erõsítõ/pedál egyszerûen nem kompatibilis. Bár én például a Jackhammer-nél mindig hallok egy kis búgás dist állásban.
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is mondtak ilyet h létezhet ilyen

Miért búg és suhog a hang ha VHS-t másolok számítógépre Easy Cap Capture programmal?

A videokazettáim szeretném digitalizálni, nem is lenne gond, csak a hang nagyon rossz. Suhog, búg, élvezhetetlen. A beállításoknál már minden lehetséges beállítást kipróbáltam... A képpel nincs gond. Tud valaki segíteni?
Rezgés. Húzd meg a táp csavarjait is, meg a házhoz rögzítõ csavarokat is.
A kérdező hozzászólása: Minden meg van húzva , inkább olyan áramos búgása van.
szerintem cseréltesd ki valószinüleg nem érintkezik jól belülrõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Végül úgy néz ki , hogy tényleg rezgett a gép oldal lapja.De teljesen olyan hangja volt , mintha áram lett volna.Meg fura volt.Hogyha felfele nyomtam megszûnt a hang.

Ha ts-en fentvagyok, és elindíttok vmi játékot (aoe, half life, stb) akkor elkezdek búgni (a velem beszélő mondta hogy búgok, és nem hallja amit mondok). Miért van ez? Rosz a hang kártya?

Legjobb válasz: Próbáld a hangerõ csúszkákat a maximumról kicsit visszahúzni, valamint a mikrofon erõsítését kikapcsolni. Mivel a játék futása közben jön csak elõ, ezért a videokártya okozhatja az interferenciát. Egyébként külön hangkártyád van vagy alaplapi?

Próbáld a hangerõ csúszkákat a maximumról kicsit visszahúzni, valamint a mikrofon erõsítését kikapcsolni. Mivel a játék futása közben jön csak elõ, ezért a videokártya okozhatja az interferenciát. Egyébként külön hangkártyád van vagy alaplapi?
Ja és a játék videobeállításaiban próbáld ki, ha ablakban futtatod (windowed), akkor megszûnik-e a búgás.
A kérdező hozzászólása: 1 játék volt amit lehet window módba futtatni, és akkor nem búgtam, szóval lehet ez volt a gond. Laptop, integrált hangkártya


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!