Találatok a következő kifejezésre: Ha a búgó (38 db)

Ha a winchesterem búgó hangot hallatt, akkor mi baja lehet? Hamarosan megadja magát?

Legjobb válasz: Én arra gyanakodnék. Mentsd le gyorsan az adataidat DVD-re, vagy rakj be egy másik winchestert, és arra, mert elõbb-utóbb nem fog róla elindulni a géped. Ha még garanciás, érdemes visszavinni.

Én arra gyanakodnék. Mentsd le gyorsan az adataidat DVD-re, vagy rakj be egy másik winchestert, és arra, mert elõbb-utóbb nem fog róla elindulni a géped. Ha még garanciás, érdemes visszavinni.


Véleményeznétek a Bugát Pál Szakközépiskolát, hogy érdemes lenne odamenni tanulni (egészségügyet)? És megmondaná valaki, hogy van-e kollégiuma? Ha igen akkor hol és milyen?

Fontos lenne a részletes információ. Köszönöm :) 15/L

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ, nem ismerem ezt a sulit, de még fiatal vagy. Felejtsd el az egészségügyet! Magyarországon az egészségügy a rabszolgamunka beceneve. Egy orvostanhallgató

Kedves kérdezõ, nem ismerem ezt a sulit, de még fiatal vagy. Felejtsd el az egészségügyet! Magyarországon az egészségügy a rabszolgamunka beceneve. Egy orvostanhallgató
A kérdező hozzászólása: Amint tehetném el is hagynám az országot de gyermek gondozó két szeretnék kint dolgozni. És szeretnék valami alapot szerezni hozzá.
Nagyon jó hely én is oda akartam menni tanulni ( környezetvédelmire) csak közben az osztályfõnököm felajánlotta hogy bekerülhetek az Ajtp-be azt a támogatásra nagyobb szükségünk volt :/ és igen természetesen van kolesza a lány kolesz pont mellette van nem kell 5 méter sétálni és már bent vagy a suliban :) különben a Nemes Nagy Ágnes leány kolégium
ez egy bug ami már nálam is kijött vagy lagg!

Miért búg a mélynyomom, akkoris búg, ha csupám be van dugva 220ba és nincs bedugva a gépbe. Hogy oldjammeg?

haveromtól kaptam, nála nem volt vele probléma. Nálam van egy halk ám zavaró alapbúgása

Legjobb válasz: Ha hozzáérsz bemeneti csatlakozó testhez, akkor változik esetleg a búgás?

Ha hozzáérsz bemeneti csatlakozó testhez, akkor változik esetleg a búgás?
A kérdező hozzászólása: nem.

Vettem egy 5.1-es genius hangfalat de ha be van kapcsolva búg? Ha megy valami akkor nem hallani de ha vége a zenének vagy bárminek akkor idegesítő nagyon.

Legjobb válasz: Két dolog lehet: Földhurok, vagy a táp nem megfelelõ szûrése. Húzd ki belõle az összes jelkábelt. Csak a hangfalakat dugd bele, és dugd a konnektorba. Ha így is búg, akkor sajnos "ez ilyen". Nem szûrték meg tökéletesen a tápot, így szépen hallani a hálózati 50Hz-et.

Két dolog lehet: Földhurok, vagy a táp nem megfelelõ szûrése. Húzd ki belõle az összes jelkábelt. Csak a hangfalakat dugd bele, és dugd a konnektorba. Ha így is búg, akkor sajnos "ez ilyen". Nem szûrték meg tökéletesen a tápot, így szépen hallani a hálózati 50Hz-et.
A kérdező hozzászólása: köszi, kihúztam a tvs kábelt belõle és már elmúlt, ha ezt tudtam volna.. :D
Akkor földhurok alakult ki, galvanikusan le lehet választani az egyik bemenetet, ha szükség van rá.

Mitől adhat ki búgó hangot a hangfal? (tegnap még működött, most meg ha bekapcsolom csak búg; megnéztem a vezetékeket hátha ki van vmelyik csúszva, de nem láttam hogy bármelyikkel is probléma lenne)

Legjobb válasz: Esélyes hogy a trafója halt meg, vagy a hangerõ szabályzó. De az sincs kizárva hogy egy ellenállás égett meg benne vagy túlterhelés miatt leválhatott belül egy forrasztás is. Próbáld ki más gépen, ha ott is ugyanez van akkor egyértelmû hogy a hangfal a ludas. Ha nem rég vetted akkor garancia miatt cserélik vagy ingyen javítják, ha régi akkor csak elfáradt vegyél másikat. Egyébként milyen hangfalak? 5.1, 2.1, 2.0 ? És mi a márkája. Ha ilyen no name márkájú akkor nem lepõdöm meg.

Esélyes hogy a trafója halt meg, vagy a hangerõ szabályzó. De az sincs kizárva hogy egy ellenállás égett meg benne vagy túlterhelés miatt leválhatott belül egy forrasztás is. Próbáld ki más gépen, ha ott is ugyanez van akkor egyértelmû hogy a hangfal a ludas. Ha nem rég vetted akkor garancia miatt cserélik vagy ingyen javítják, ha régi akkor csak elfáradt vegyél másikat. Egyébként milyen hangfalak? 5.1, 2.1, 2.0 ? És mi a márkája. Ha ilyen no name márkájú akkor nem lepõdöm meg.
A kérdező hozzászólása: Genius a márka neve

124 es merci alacsony fordulattal megyek búg a kardán mitől van. Másik kérdésem alapjáraton valami kerepel elől ha benyomom a kuplungot abbamarad ha párszor rápumpálok a kuplungra akkor is elhalkul mi lehet?

Legjobb válasz: nyomcsapágy ha benyomod a kuplunkgot elhalgat ha kiengeded búg vagy ciripel vagy csörög a miénk is ilyen nem foglalkozunk vele a kardánt meg nem tudom :(

nyomcsapágy ha benyomod a kuplunkgot elhalgat ha kiengeded búg vagy ciripel vagy csörög a miénk is ilyen nem foglalkozunk vele a kardánt meg nem tudom :(
nem hinném hogy kardán, inkább a difi búg.olajcsere kell, talán az segíteni fog.
Ellenõrizd a hátsó kerékcsapágyakat, becsapós tud lenni. A kardán, hardy, rázni, illetve a kereszt benne csattogni tud. De ha mégis a diffi zúg, az a közeli halál jele..

Ha észrevettem egy bugot a League Of Legends-ben, akkor ugyanúgy a supportnak írjak akinek pl. account probléma miatt, vagy ezzel más kollégát keressek fel?

League Of Legends, LOL, bug

Legjobb válasz: "League Of Legends, LOL, bug" - ezeket a kulcsszavak mezõbe szántam. :D

A kérdező hozzászólása: "League Of Legends, LOL, bug" - ezeket a kulcsszavak mezõbe szántam. :D
Jó lesz a support, õk majd továbbítják a fejlesztõknek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!