Találatok a következő kifejezésre: Ha a börtönben van, (21 db)

Hogyan zajlik a válás, ha az egyik fél börtönben van?

Legjobb válasz: Ha az egyik fel börtönben van, akkor 2 lehetöseg van: -az egyik, hogy ügyvedet fogad a felperes, es az elintez mindent, ami kb. 40-45 eft. - a masik, hogy a felperes bemegy a Varosi Birosagra es az ügyfelfogadasi idöbe beadja a valokeresetet es akkor ott megkell adni az alperes adatait es azt hogy hol, melyik BV./Büntetesvegrehatasi Intezetben/ zarkaszam teljes cim, tartozkodik. A targyalas kitüzesere az eliteltet a BV. kiviszi, ha az megakar jelenni a valason. Ha nem akar megjelenni, akkor is a felperesnek meg kell jelennie, es a Birosag meghozza a döntest esetleg az alperes tavollete nelkül is.

Ha az egyik fel börtönben van, akkor 2 lehetöseg van: -az egyik, hogy ügyvedet fogad a felperes, es az elintez mindent, ami kb. 40-45 eft. - a masik, hogy a felperes bemegy a Varosi Birosagra es az ügyfelfogadasi idöbe beadja a valokeresetet es akkor ott megkell adni az alperes adatait es azt hogy hol, melyik BV./Büntetesvegrehatasi Intezetben/ zarkaszam teljes cim, tartozkodik. A targyalas kitüzesere az eliteltet a BV. kiviszi, ha az megakar jelenni a valason. Ha nem akar megjelenni, akkor is a felperesnek meg kell jelennie, es a Birosag meghozza a döntest esetleg az alperes tavollete nelkül is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.

Lányok, ha úgy hozná a sors, hogy szerelmes lennétek egy börtönben lévő férfibe, látogatnátok, küldenétek neki csomagot? Feleségül mennétek hozzá úgy, hogy börtönben van?

Jacquelynne Willcox-Bailey: Börtönben kötött házasságok c. könyvben külföldi újságírón? leírja riportalanyaival készült tapasztalatait, velük készült interjúit. Van olyan n?, aki hosszú évekre elzárt férfihoz ment feleségül és bejár hozzá rendszeresen, elvégre házasok.

Legjobb válasz: Én nem, ez a menekülés és az önáltatás egy formája, meg amúgy is taszítanak az agresszív férfiak ill. egyáltalán a börtöntöltelékek. OK 1-2 lehet, hogy ártatlanul került be, vagy csak belesodródott, de azt egyrõl se hiszem el, hogy teljesen ártatlan bárány... Nekem speciel hús-vér férfi kell, aki velem van, nem egy álomkép. Ezt amúgy sokáig lehetne elemezni. Egy dok. filmben mondták: egy ilyen "kapcsolat" (ha-ha-ha) megõrzi titokzatosságát, romantikáját: nincsenek szétdobált zoknik és hasonlók... Meg szerintem ezek a nõk valamiféle megváltó-komplexusban szenvednek: hogy majd õk megváltják, felemelik, megjavítják a bûnös lelket, akiben nem ösztönlényt, gyilkost látnak, hanem valamiféle romantikus rosszfiú-figurát.

Én nem, ez a menekülés és az önáltatás egy formája, meg amúgy is taszítanak az agresszív férfiak ill. egyáltalán a börtöntöltelékek. OK 1-2 lehet, hogy ártatlanul került be, vagy csak belesodródott, de azt egyrõl se hiszem el, hogy teljesen ártatlan bárány... Nekem speciel hús-vér férfi kell, aki velem van, nem egy álomkép. Ezt amúgy sokáig lehetne elemezni. Egy dok. filmben mondták: egy ilyen "kapcsolat" (ha-ha-ha) megõrzi titokzatosságát, romantikáját: nincsenek szétdobált zoknik és hasonlók... Meg szerintem ezek a nõk valamiféle megváltó-komplexusban szenvednek: hogy majd õk megváltják, felemelik, megjavítják a bûnös lelket, akiben nem ösztönlényt, gyilkost látnak, hanem valamiféle romantikus rosszfiú-figurát.
ezt hogy gondoltad? börtönbe megy randizni? vagy összejönnek aztán a srác börtöntöltetél lesz? Elsõ totál valószínûtlen másodiknak meg szerintem kb 10-20% az esélye, hogy hazavárja, nem hagyja el.(Itt nem a visszatérõ "látogatókra" gondolok, hanem azokra akiknek tényleg megrázó a börtön)
én sem, hogyan vonzódhat valaki egy bûnözõhöz.
Én voltam úgy, hogy a férjem sokáig nem volt mellettem a munkája miatt, de itt szerintem nem is a nagyon hosszú távolléten van a hangsúly, hanem, hogy kivel és hogyan is köti össze az életét egy ilyen nõ? A férfit nem ismeri, hisz a börtönben találkoztak csak és azon kívül soha. Más körülmények között valószínûleg másként viselkedik és van oka annak, hogy oda került. Persze, hogy minden emberben van jó is, de azért az már elég súlyos, ha valakit hosszú évekre bebörtönöznek és ki tudja, hogy megváltozik-e, ez egyéntõl függ.
A kérdező hozzászólása: Pár éve olvastam valahol, hogy Magda Marinko-hoz rendszeresen bejárt és csomagot küldött egy nõ, aki állítása szerint belezúgott a M. Marinko-ba. El nem tudom képzelni, hogy lehetett szerelmes ez a nõ ebbe a gyilkosba...
NEM
Lehetetlennek tartom :/
A kérdező hozzászólása: Az általam említett könyvben vagy úgy ismerkedik meg szabad nõ elítélttel, hogy börtönben dolgozik, vagy egy barátnõje látogatja börtönben raboskodó párját/rokonát és az illetõ lány így ismerkedik meg az illetõ elítélt cellatársával és hozzá jár be rendszeresen.
A kérdező hozzászólása: Például egy elítélt engedélyt kap arra, hogy társkeresõ hirdetést ad fel újságban. Nincs eltitkolva, hogy börtönben van az illetõ a lány elõtt. Társkeresõ elítéltekrõl pár évvel ezelõtt írt a Kiskegyed.
A kérdező hozzászólása: Rossz helyre írtam a kérdésem, bocsánat.
A kérdező hozzászólása: Igaz, vannak különbségek bünözõk és bûnözõk, bûncselekmények és bûncselekmények között. Ha enyhébb típusú bûncselekmény, vagy esetleg önvédelembõl elkövetett bûncselekmény miatt ülne egy férfi, talán bejárnék hozzá és csomagot küldenék neki, ha azt látnám, hogy komolyan venne, vagy a jövõjét gyökeresen jó irányba akarja terelni szabadulása után. Ha gyilkosról lenne szó, szóba nem állnék ilyennel.
IGEN. nekem 1 olyan valakim van ott akit mindennél jobban szeretek, szóval ha mondjuk szerelmes lennék 1 börtönben levõ formába akkor tuti segítenék rajta.. nem csak az kerül börtönbe aki bûnt követett el ;)
Azért, mert Magyarországon van bûnözés.
" jobbikosbûnözés" :DDDDDD
Ennyi erõvel férfibûnözés is van, mert a börtönökben ülõk többsége férfi. Természetesen támogatom, hogy bõrszíntõl függetlenül büntessenek meg minden bûnözõt (bár ha tényleg cigányokkal vannak tele a börtönök, akkor nem lehet azt mondani, hogy velük szemben elnézõbbek lennének az ítélethozók).
"Pedig nem, azt jelenti, hanem azt, hogy vannak bûnözési formák, melyek a cigányokra jellemzõek. A fiatalkorú bûnözés sem azt jelenti, hogy minden fiatalkorú ember bûnözõ.Jól is néznénk ki, ha így lenne." És ennek a megkülönböztetésnek mi a gyakorlati haszna? A fiatalok esetében nyilván az, hogy egy fiatalkorú bûnelkövetõt - az életkori sajátosságai miatt - másképp kell "kezelni", vele szemben eljárni, mint egy felnõtt bûnelkövetõvel szemben. De a cigányok esetében? És hol húzzuk meg a határt egy adott bûncselekménynél, hogy hány %-nyi cigány elkövetõ esetén beszélhetünk cigánybûnözésrõl?
Sokan nem értik a cigánybûnözés fogalmát, azt hiszik, hogy azt jelenti, minden cigány bûnözõ. Pedig nem, azt jelenti, hanem azt, hogy vannak bûnözési formák, melyek a cigányokra jellemzõek. A fiatalkorú bûnözés sem azt jelenti, hogy minden fiatalkorú ember bûnözõ.Jól is néznénk ki, ha így lenne. Magyarországon van cigánybûnözés, ahogy van Romániában, Szlovákiában , Bulgáriában is.
#7: Vannak bizonyos bûncselekmények amik mikor bekerülnek a médiába mindenki elkezd vadul cigányozni, majd néhány napra rá egészen véletlenül kiderül, hogy ezeknek a rasszista gonosz szemetladaknak igazuk volt. Nem azert volt igazuk mert általánosítanak, hanem mert a bûncselekményre illettek a cigánybûnözõkre jellemzõ körülmények. Nem százalékokról kell beszélni, hanem errõl.
mert van cigány-bûnözés, azért. csak a multi-kulti liberálisok szerint nincs, akik ülnek a romkocsmában és néznek ki bután a fejükbõl. nem tudják, hogy milyen a való-világ.
"Vannak bûnözési formák, melyek a cigányokra jellemzõek" Bizony, tehát van cigánybûnözés. Ugyanígy vannak a fehérekre jellemzõ bûnözési formák is. Tehát fehérbûnözés/magyarbûnözés is van.
Tovább folytatva bármilyen bûncselekménynek lehetne hasonló nevet adni: Betörés-lopás-öregezés: cigánybûnözés Terrorizmus: arabbûnözés Maffia-bûncselekmények: olaszbûnözés Csempészés, prostitúció: ukránbûnözés Fegyveres ámokfutás: amerikaibûnözés Demonstrációkon elkövetett erõszakos cselekmények: jobbikosbûnözés
Pl. családirtást tipikusan nem cigányok, hanem a többséghez tartozók követnek el. Ugyanez igaz a bankrablás, vagy az adóelkerülésre is. Tehát: családirtás, bankrablás, adócsalás = magyarbûnözés.
"tehát a magyarokon kívül más alig, elvétve rabol bankot, mészárol családot, vagy csal adót." Magyarországon ez a magyarokra jellemzõ bûnelkövetési forma, a kisebbségekre nem annyira. Az adócsalók között emellett világviszonylatban is felülreprezentáltak a magyarok.
" Már csak azt nem értem, hogyha ennyiféle bûnözési típus van, a Jobbik miért csak a cigánybûnözés miatt cirkuszol?" Azért lehet, mert eléggé sok és növekvõ számú településen jelent a jellegzetes cigány életmód és észjárás kitermelte bûnözõ réteg akkora közbiztonsági problémát, hogy az ottani rendõrök élete elvétve szól másról. Aki nem hiszi, járjon utána.
"Már csak azt nem értem, hogyha ennyiféle bûnözési típus van, a Jobbik miért csak a cigánybûnözés miatt cirkuszol?" Azért mert ezek a legbrutálisabbak, legkegyetlenebbek, legerõszakosabbak, illetve számszerûen a börtönlakosság arányából is leszûrhetõen ebbõl van a legtöbb kis hazánkban.
Nem is értem mirõl beszéltek... Magyarbûnözés, cigánybûnözés, jobbikosbûnözés... Hagyjuk már ezt a hülyeséget :D Inkább arról beszéljünk, hogy melyik népcsoport milyen arányban bûnöz. Az a mérvadó. A cigányoknak jobban benne van a bûnözés, az állatiasság a vérükben, ezért is szeretnek csoportban támadni, családon belül szaporodni, stb (tisztelet a kevés kivételnek) Erre pedig egyértelmû példa, hogy a börtönökben is többen vannak, de nem is kell a börtönig elmenni, elég körbenézni az országban :/ Felteszek egy egyszerû kérdést: ha mész az utcán, és az egyik oldalon egy csoport cigány fiatal megy, a másikon egy csoport magyar, akkor melyik csapat mellett mész el inkább? Na ugye, keserû tapasztalat... :/
Egy csapatnyi kopasz hungaristát ugyanúgy kikerülök. Volt velük problémám még sok évvel ezelõtt, pedig se cigány, de zs.dó nem vagyok, csak éppen bele kellett valakibe kötniük. Ennyit arról, hogy õk mindig a "fehér faj" mellett állnak. Ez a "vérében van a dolog" egy tudománytalan baromság. A sajátos szocio-kulturális helyzetük miatt követik el sokan közülük azt, amit. Ez persze nem mentség a tetteikre, de ne ítéljünk már el kollektíven egy népcsoportot (ugye ez a második világháború után sem volt szerencsés dolog...). Ha a vérükben lenne, minden cigány bûnözne, amit cáfol az, hogy rengetegen ismerünk törvénytisztelõ, dolgos cigányokat, akikkel semmi gond nincsen (csak ugye õk pont ezért nem olyan "látványosak", mint az öregeket bántalmazó, késelõs, agresszív putris s..ggfejek).
De ez az egész "cigánybûnözés" kifejezésen való lovaglás tipikus egy olyan felesleges és céltalan dolog, amelynél sokkal fontosabb lenne a bûnesetek megelõzése és a bûnözõk (legyen az magyar, cigány, sváb, zsidó, kínai stb.) felkutatása és felelõsségre vonása.
Igaz érveid vannak, de a "vérükben van"-t átvitt értelemben gondoltam... Úgy értem, hogy õk kiabálva nevelik a gyereket, és nem tanítják meg nekik, hogy a bûnözés rossz, stb... Sõt, sok cigány fiatalnál menõ is az ilyen bûnözõi életvitel... Gondolok itt a szamurájkarddal, "becsületes munkával szerzett pénzzel" pózoló kis 40 kilós görényekre :) Persze vannak normális cigányok is, ismerek is párat, de az arányuk elkeserítõen alacsony a többi néphez képest. Rasszizmus lenne azt mondani, hogy az összes cigány ugyanolyan. Az utcás dologról pedig annyit, hogy csak egy hasraütéses példa volt :) Belém is már kötöttek hungaristák, viszont cigók sokkal többször... Ja és a cigányok ellen védekezni sem érdemes, mert másnap jön a família...
És még mennyi cigány van, akit el sem ítélnek... mert egész környékek félnek a bosszútól.. Nincs a földön még egy ilyen népcsoport, amelyet már mindenhonnan kiutáltak.. De nekünk csak az a sors jut, hogy megtûrjük õket... Már országon belül is irtják a magyarságot, már annyi magyar vér elfojt az õ kezük által is...
Mert a náci magyarok folyamat bebörtönzik szegény cigányokat.
ma 20:01 100%? Akkor az csak Te lehettél. Amerikába jársz kábelt lopkodni?
tehát a magyarokon kívül más alig, elvétve rabol bankot, mészárol családot, vagy csal adót. aha. jó tudni :)
Ha bekerül a hírekbe, hogy valakik bankot raboltak, mindenki egybõl nem cigányokra gondol, és többnyire igazuk is szokott lenni. Tehát van fehérbûnözés is.
" Ennyi erõvel férfibûnözés is van, mert a börtönökben ülõk többsége férfi." Amúgy ja :) Viszont vannak bûnelkövetési módszerek, illetve bûntények melyek kifejezetten egy csoportra jellemzõek. Csoportosan elkövetett garázdaság, öregekhez való betörés és kisnyugdíj lenyúlása, késelés általában cigánybûnözésre utal, míg például ha megerõszakolnak valakit az "férfibûnözés" -re...
Utolsó: gyakorlatilag minden bûncselekményt többségében férfiak követnek el, nemcsak nemi erõszakot, szóval kb. minden bûncselekmény férfibûnözés.
Sõt, jobbat mondok: vannak bûncselekmények, amelyeket csak egy meghatározott alanyi kör követhet el a törvény szerint eleve, tehát 100%-ban azaz száz százalékban egyetlen csoport tagjai követik el õket! Ilyen pl. a hivatalosszemélybûnözés, a sofõrbûnözés, a katonabûnözés...
Már csak azt nem értem, hogyha ennyiféle bûnözési típus van, a Jobbik miért csak a cigánybûnözés miatt cirkuszol? A többi bûnözõvel nincs bajuk? Nem a bûnözést kéne úgy általában üldözni?
"Tehát fehérbûnözés/magyarbûnözés is van." mondj pár példát, ami pl a magyarokra jellemzõ, tõlük ered.
"mondj pár példát, ami pl a magyarokra jellemzõ" Pl. bankrablást, fehérgalléros bûnözést, családgyilkosságot elvétve követ el nálunk nem fehér magyar ember. Adócsalást pláne nem, ebben Magyarország ráadásul a világelsõk között van. Sõt, a magyarok majdnem fele szerint az adócsalás "bocsánatos bûn": http://anonymus-hu.blog.hu/2013/06/04/osszezavarodott_magyarok Tehát ha valami, akkor az adócsalás klasszikus magyarbûnözés. "tõlük ered." Mi van? Azt hiszed hogy pl. a lopást a cigányok találták fel? Az cigánybûnözés megnyilvánulásai (lopás, rablás, csoportos garázdaság) egyidõsek az emberiséggel. A magyarbûnözés fajtái szintén nem magyar találmányok, de itthon fõleg a magyarok követik el, tehát jogos így hívni.
"Mi van? Azt hiszed hogy pl. a lopást a cigányok találták fel?" Ezt speciel nem, de gondolj csak a kábellopásra. Na az szerintem cigány találmány.
Nem hiszem, a kábelek elsõként fejlett nyugat-európai országokban és Amerikában terjedtek el, ahol nem nagyon élnek cigányok, viszont 100%, hogy már ott és akkor is volt, aki ellopta ezeket.
azért vannak börtönben többségben a cigányok mert önkéntes munka szolgálatra vonulnak be, ugyanis szakképzett emberek kellenek a börtönök fel újításához gondolok itt például megújuló energia ágazatok bevezetése, kivitelezése, felépítése (nap kollektorok, talajfûtés, szélerõmûvek felépítése stb) nem hiába nevezik õket, rejtett erõ forrásoknak akkor és ott segít amikor senki sem számítana rá. és nem többségben vannak hanem csak 90%-ban. OKÉÉÉÉS ?????
nézd meg a kegyenc fegyencet abból mindent meg fogsz tudni amire most kíváncsi vagy.
Full komolyan írom. Amikor beraknak egy cellába se köszönés semmi, ess neki a legnagyobbnak. Legalább az orrát törd el. Utána tuti kapni fogsz, de látni fogják hogy nem félsz.

A börtönbe mindenki egy helyen van? Pl ha csak lopott az egyik a másik meg megölt valakit akkor is egy zárkába vannak?

Legjobb válasz: A börtön személyzete próbálja az azonos súlyú bûncselekmények elkövetõit egy cellába zárni, azonban sokszor elõfordul helyhiány miatt, hogy akár lehetnek együtt is.

A börtön személyzete próbálja az azonos súlyú bûncselekmények elkövetõit egy cellába zárni, azonban sokszor elõfordul helyhiány miatt, hogy akár lehetnek együtt is.
Igaza van az elõzõnek, sajnos (fõleg míg elõzetesben vannak) simán összekeverik õket, fõként helyhiány miatt, ám ha nincs gond, akár huzamosabb ideig is egymás mellett vannak, de természetesen lehet kérni, hogy rakják el mellõle mert ez meg az van... Rendes letöltendõnél már lehet jobban odafigyelnek kit kivel raknak össze, ugyebár ott már nem cserélgetik hetente-2hetente az embereket...
Jól mondják az elõzõk. Elméletileg figyelembe veszik, de a gyakorlatban nem nagyon van rá kapacitás.
elméletileg háromféle börtöntípus van: 1. fogház 2. börtön 3. fegyház. Ezekben különbözõ szintû szintû szigorítások vannak. Mint például hányszor fogadhatsz látogatót, kaphatsz csomagot, mekkora a mozgásszabadságod (csak a cella, vagy az udvar is, pl.) Ebbõl kifolyólag a különbözõ súlyú bûncselekményekért elítélteket különbözõ típusokba osztják szét, és függ az ítélet idõtartama is. Vagyis, ha elítéltek kisebb értékû lopásért, valószínûleg nem fogsz gyilkosok mellé kerülni. (Az elõzetes az más történet, ott bármi megeshet)
Szerintem nem!Egy bizonyos idö után meg kisem lehet rakni!Pl:igényt tarthat egy szobára!
A fiú jogosult a gyámság felülvizsgálatát kérni. A gyám a gyámolt érdekében és nem ellene(!) köteles eljárni, márpedig igencsak kifogásolható, hogy a gyámolt élettársától akar megszabadulni a kedves édesapa...
Azt nem tudom, hogy kirakhatja-e a fia élettársát a lakásból. Viszont ha egy gyámság alá került személy tulajdonával akar üzletelni a gyám, akkor a Gyámhatóság engedélye kell. Jelen esetben a Gyámhatóság engedélye kell, hogy kiadhassa a lakást. Azaz el lehet mondani a kedves apukának, hogy ha ki akarja rakni az élettársat és kiadni a lakást, akkor arról mind a Gyámügy, mind az Adóhatóság tudomást fog szerezni.
A kérdező hozzászólása: Pedig sajnos igaz, mert ki szeretné adni albérletbe a lakást, hogy valami haszna is legyen a fia ideiglenes távozásából...
A kérdező hozzászólása: A szörnyû még az, hogy nem elég, hogy ki akarja rakni a tesómat az apósa a lakásból, de már 3 éve gyakorlatilag a tesóm fizet mindent a lakás fenntartására, ha - netalántán - 5 év múlva szétmennek (most csak mondtam egy idõt)egy büdös téglát nem fog kapni a lakásból, mert az apa a gyám, így a fiának nincs joga semmihez sem. Nem haszonlesésbõl van együtt a tesóm természetesen a fiúval, de mivel nincs hova mennie, így nem mindegy, hogy 5-10 vagy 15 év múlva 0 Ft-tal távozik, pedig most is a lakás fenntartására keres szinte...
A fizetésekrõl ugye elteszi a számlákat? Menjen el a gyámhatóságra és mondja el mindezt.
A kérdező hozzászólása: Igen, elteszi, de sajna minden csekk a srác nevén van, a húgom meg csak ideiglenesen van bejelentve.

Ha az apa börtönben van, akkor a láthatást hogy állapítják meg?

Nem vagyunk házasok, nem is voltunk, a gyerek még nagyon kicsi. Az apja valószín?leg börtönbe kerül 2 évre. Be kell majd oda vinnem a gyereket látogatásra? Mert nem szívesen vinném be egy börtönbe. Az apja eddig sem nagyon foglalkozott vele, csak megkeserítette az életünket. Most állandóan azt hajtogatja, hogy neki joga van látni a gyerekét a börtönben is és nekem kötelességem lesz bevinni látogatóba. Tényleg így van?

Legjobb válasz: Gyorsan beszélj ügyvéddel. Itt a neten s vannak jó fórumok ahol kérdezhetsz. De szerintem a párodnak meg kell majd várnia amíg szabadul. Azért ezt nagyon önzõnek érzem a részérõl. Csak most jött rá hogy van gyereke, miután bajba került????

Gyorsan beszélj ügyvéddel. Itt a neten s vannak jó fórumok ahol kérdezhetsz. De szerintem a párodnak meg kell majd várnia amíg szabadul. Azért ezt nagyon önzõnek érzem a részérõl. Csak most jött rá hogy van gyereke, miután bajba került????
Szerintem tuti nem kötelezhetnek arra hogy a gyereket bevidd a börtönbe.
valóban kötelességed.. illetve elég fontos lenne. a gyereket nyugodtan beviheted a börtönbe nem fog bele halni max örülni h az apjával lehet, ha még kicsi fel se fogja szval nyugodtan vidd be, ha nagy akkor meg már vágja..viddbe..szükségük van egymásra. Az apa is tönkre fog menni és a gyerek is ha nem viszed be.

A börtönben a nõk sem zuhanyozhatnak mindennap? Mi van akkor, ha menstruálnak?

Legjobb válasz: Egyszer olvastam, hogy van a lakótér mellett mosdókagyló, és lavorban megoldható a napi tisztálkodás.

Egyszer olvastam, hogy van a lakótér mellett mosdókagyló, és lavorban megoldható a napi tisztálkodás.
A börtönben a menstruációt is tiltják.
Szerintem ez ott lévõ nõk jó része amúgy sem zuhanyozott minden nap...
A nõk sem zuhanyozhatnak mindennap. A napi tisztálkodás viszont biztosított, tehát meg tudja oldani, ha akarja.
a menstruációt nem lehet betiltani az egy biologiai folyamat olyan mint a pisilés kakilás azt sem lehet betiltani
Ugyanúgy lefolytatják a tárgyalást.
Elfogják, mert szándékos bûncselekmény elkövetésén tetten érték majd elõzetesbe pakolják, mert tartani lehet a szökéstõl. Ezt követõen majd tárgyalják az ügyét és ha minden klappol akkor sitt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!