Találatok a következő kifejezésre: Ha a böfögés (2 db)

Lehet bajom ha erõltetem a böfögést?

Úgy érzem beszorul a levegõm, ezért böfögtetem magam, most fáj a két kulcscsontom között a nyakam. Lehet bajom?

Legjobb válasz: Nem lesz bajod, ha jön, akkor jön. Ha netán napokig meg van ez a problémád, akkor menj orvoshoz, de egy este, alkalmi dolog lényegtelen. Böfizz :) De azért ne mások elõtt :)

Nem lesz bajod, ha jön, akkor jön. Ha netán napokig meg van ez a problémád, akkor menj orvoshoz, de egy este, alkalmi dolog lényegtelen. Böfizz :) De azért ne mások elõtt :)

Ha a hasfájásom böfögés és pukizás után enyhül (de utána újra visszajön a fájdalom), akkor az milyen betegség?

Vmilyen vírus? baci? talán stressz miatt is el?fordulhat ilyen?

Legjobb válasz: semmien... egyszerû puffadás.....szénsav üdítõk,hüvelyes zöldségek sõt még a teljes kiörlésû pékáruk is pufasztanak

semmien... egyszerû puffadás.....szénsav üdítõk, hüvelyes zöldségek sõt még a teljes kiörlésû pékáruk is pufasztanak
hasfájásod van, vagy gyomorfájásod? esetleg égetõ? az lehet a gyomorsav túltengés jele. ha nem ilyen érzés, akkor viszont v.színû rosszul táplálkozol.
A kérdező hozzászólása: inkább gyomorégés
Igen, az egy egyszerû puffadás... amit egy gyors evés vagy romlott étel okozhatott, ajánlom a diétázást.
Sima puffadás...nekem is volt ilyen két hete, percenként akkorákat fingottam, mint ami fajtából átlagosan csak havonta egyszer jön elõ egy, és már jó elõre megérezve rákészül az ember, esetleg társaságban fel is hívja rá a figyelmet és csendet kér, hogy a síri kusst még meglepõbben verje szét az irtózatos recsegés :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!