Találatok a következő kifejezésre: Ha a bár (638 db)

igaz
Én kb három lehetõséget látok 1. felcsíped aztán úgyis kiderül mûködik e, ha nem, nem 2. vagy visszautasít, és akkor mi van? Ha emiatt elriad a további barátságtól, akkor egy álszent l.tyó aki azt sem érdemli meg hogy belerúgj vagy kettõt =D 3. barátok maradtok és ha összejön valakivel, végig a fiú-ügyeit hallgathatod, rosszabb esetben (sajna gyakori)elkezd elhanyagolni mert rájön, máshoz is kötõdhet, és ennyi volt Döntsd el mit akarsz tõle, ha barátot akarsz akkor törõdj bele hogy az marad, ha pedig kell a csajos, akkor szedd össze, és répázd meg helyettem is =D és ne add alá mindig a lovat, hadd bizonyítson õ is olykor, különben elpicsul =D
Igaz.
Hát a házat is alapozni kell elõször, különben összedõl. Akkor meg már mindegy. Szóval igen.
én még most is a legjobb barátomnak tartom a páromat.
én majdnem egy évig jó barátságban voltam a mostani párommal... és 2 és fél éve vagyunk együtt, mint pár, szóval szerintem ez hülyeség.
A kérdező hozzászólása: De azért jobb ha inkább gyorsan lépünk...
Általában igaz, de ha szerencséd van, és értelmes lányt fogsz ki (ritka!), lehet a barátságból is késõbb szerelem és kapcsolat.
Nem teljesen... A barát szintet azért nehéz elhagyni mert ha belevágtok a kapcsolatba akkor nagy valószínûséggel a barátságnak is vége...
többnyire igen
én a legjobb barátommal járok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt a választ és igérem megrépázom helyetted is mivel egész szép lány:D
nem
Attól függ, kinek küldi.
szeretek érdekes pózokban érdekes képeket kapni, de ilyen mesterkélt, stúdióban készült aktokat nem.
Majd elkuldom a baratnomet studioba, utana felhivlak es megbeszeljuk, ha megjottek a kepek.
Nem. Ha az enyém a csaj akkor nem elég a kép csak csinálni szeretem.
Egy fotóstúdióban nekem ne meztelenkedjen. Egy egyszerû fotó a reggeli öltözködés közben pl az aznapi bugyijáról, sokkal inkább beindít.
nem nem nem nem
igen :D

Lányok! Kiakadnátok rajta ha a "barát jelöltetek" egy másik lánnyal sétálgatna, kirándulna kettesben?

Mondjuk több randi volt már köztetek és egy másik lánnyal megy el kirándulni nem veletek. Ezen kiakadnátok? Rosszul esne?

Legjobb válasz: Nehogy beakassza neki :D

Nehogy beakassza neki :D
Egészségére. Én nem tenném meg senkivel, az hogy ki mit tesz, az õ saját dolga.
Eléggé féltékeny típus vagyok, így igen... minek megy vele kettesben, ha tõlem akar valamit? Ha egyáltalán csak tõlem...
Ha csak randiztok, de nincs kizárólagosság, azt csinál, amit akar. Ezen a ponton nincs beleszólásod. Max. eleged lesz és nem randizol vele többet, vagy megkéred, hogy legyetek egy pár és akkor ez a lehetõség kilõve.
Persze, hogy rosszul esne, de szerintem azt csinál a pasi amit akar, "jogom" nincs semmire, ha nem járunk. Max ezután megtartom tõle a tisztes távolságot.
Ha már egyszer randizgatunk, akkor elvárom, hogy várja meg mi sül ki belõle, addig ne cserkésszen mást is. Az más dolog, ha õk a lánnyal barátok pl.

Mit tennétek ha a baràtotok egy internetes tàrskeresö oldalon regisztràlnà magàt?

Nem tudom,hogy ö az,mert a fénykép nem làthato..de minden adat egyezik...99%-ig biztos vagyok,hogy ö az.. Segitség!!! Megcsal? Flörtöl?

Legjobb válasz: állítsd kész tények elé!!! igenis vond kérdõre!!!! jogod van hozzá!

állítsd kész tények elé!!! igenis vond kérdõre!!!! jogod van hozzá!
Nekem néhány éve a váló/férjem regizett társkeresõn. Persze tagadott mindent, amikor véletlenül észrevettem, aztán kiderült, hogy nemcsak két e-mail címe van, de még külön telója is volt. Mocsokláda módon viselkedett, és még nekiállt feljebb, hogy az ember már nem is szórakozhat..
Mi mondjuk meg h szakíts-e vele vagy ne? :) Én biztos szakítanék, ha kiderülne h õ az...
Regisztrálnék én is, más adatokkal mint amik valójában igazak rám, persze nem sok eltéréssel, és elkezdenék érdeklõdni... ennyi. Ha rákérdezel szerintem úgyis tagadná. Ez talán az egyetlen megoldás, amin keresztül valójában meggyõzõdhetsz hogy paranoiás vagy-e vagy valóban igazad van. Én szurkolok neked hogy kiderüljön mi az igazság! Jó hétvégét neked ettõl függetlenül!
Én jártam így, másfél éve jártunk, mikor lebuktatta magát. Regisztrált meg levelezett, más nem történt, azt mondta, de én mondtam neki hogy akkor ennek így nincs értelme. Végül is nagyon sajnálta, de beismerte hogy sajnos nem szerelmes. Szakítottunk. Neked is ezt ajánlom. 31/N
Érdekes, lehet ha felfedezitek egymást a társkeresõ oldalon, mindkettõtöknek ugyanaz lesz a benyomása egymás iránt, mint az életben. Vagyis egy párt alkottok. Próbáld ki!
Az unokatesóm volt pár éve hasonló helyzetben, csak egy barátnõm talált rá a srácra. Nagyon durva bemutatkozó szövege volt, aztán finoman elmodtuk unokatesómnak, Õ is regisztrált és írt a srácnak aki rögtön válaszolt is neki, de közben még néhány barátnõm is regisztrált õket is felhívta a srác, sõt még találkozott is volna velük. Na akkor küldte el unokatesóm a francba, 2 éves kapcsolat volt. Persze nagyon nehéz volt neki, de a folytatásnak nem sok értelme lett volna. Jól gondold meg nem biztos, hogy megéri, hogy az eddigi életedet feladd érte.
A kérdező hozzászólása: Mivel tudom, hogy szorakozni nem megy el ahol ismerkedhet ezért gondoltam, hogy talàn vissza ment arra az oldalra ahol engem is megismert...honapokkal ezelött kitöröltük magunkat...én csak felmentem megnézni talàlok-e olyat mint ö...nagyon ugy fest, hogy talàltam ..ha csak szétnézel nem kell regisztràcio...eszem àgàmban sincs flörtölni nem azért mentem oda..
Én is regisztrálnék, hamis adatokkal és egy kis idõ után randit kérnék tõle, mondván személyesen szeretném megismerni. És ha eljönne a randira, már meg is van a válasz a kérdésedre. Úgy kirugnám, mint a pcsa.
Az én võlegényem nemrég bukott le....Simán kérdõre vontam, mikor megsejtettem! A kollégája csinálta a profilját, viccbõl.Hát, mondhatom, rossz vicc volt, majdnem ráment a kapcsolatunk! Szánja-bánja, szeret, stb.Pár napig tartott a mérhetetlen bizalmatlanság, én ismerem Õt, szívbõl megbánta amit tett!Túlléptem rajta, végül mégis hozzá megyek :) (Mellesleg Õ "csak" olvasgatta a levelezgetéseket, amiket a (hadd ne minõsítsem) kollégája a csajokkal folytatott.
ez mind erdekes hogy ""te"" kit kerestel azon az oldalon. MEGLEHET HOGY MINDKETTEN EGY CIPÖBE JARTOK ???
A kérdező hozzászólása: 1 éve vagyunk együtt juliusban akarunk összeköltözni, most mondtam fel az àllàsom mert ö 150 km-re lakik tölem és megyek hozzà igy àllapodtunk meg..mostanàban hasmenése van , nem érzi jol magàt..arra gondoltam stressz, orvosnàl volt szervi baja nincs..talàn nem akarja, hogy oda költözek és mivel felmondtam a munkàm a lakàsom kiadtam albérletbe juli. 1 -töl...fél vissza lépni, aztàn azt gondoltam talàn màsik nö miatt, mi is interneten ismerkedtünk meg megnéztem esetleg ott megismerhetett-e valakit...minden egyezik a profiljàn
És akkor mi van, ha mégsem a barátod az, akiröl azt gondolod, viszont utána Ö (mármint a barátod) jön rá, hogy TE reigsztráltál egy ilyen oldalon?
Honnan jöttél rá?
mit tennék?p*csán rúgnám...szerinted miért regisztrált...?
Ha nem szeretett minek volt veled?? Én 9 évig éltem valakivel.Õ szakított velem egy másik nõ miatt.Olyanokat mondott, húúúú õ se hitte el hogy igazak lehetnek.Miért tette? Mert meghülyítetet a másik p*csa. Bocs de ez igaz fordítva is.
A kérdező hozzászólása: Ha nem szeretett minek volt veled?? Én is regisztràlom magam és ha összejön, randit kérek töle...és akkor...szakitok vagy ne??
Még alaposabban nyomozz utána a dolognak, mert véletlenek elõforduzlhatnak. Viszont, ha õ az, akkor verdd meg, és szakíts vele. Én minimum kikapnám a veséjét! Disznó!

Miért veszünk el egy csókban ha a baráttal csináljuk?

Legjobb válasz: A szátokat egymáséról, amikor befejezitek

A szátokat egymáséról, amikor befejezitek
A kérdező hozzászólása: nem mit hanem miért kedves egyeske!
Valószínûleg többet éreztek egymás iránt, csak valamiért nem meritek bevallani...

Ha a baràtnötök igy vàrna haza ti hogyan reagàlnàtok?

Gyertyafény,teritett asztal,pezsgö,eper,szexy miniruha...Igy vàrtam haza a pàrom a munkàbol hogy feldobjam az unalmas,szinte nem létezö nemi életünket,de ö még igy is visszautasitott :( mindig ezt teszi,én màr mindent megprobàltam...mit tegyek?köszi a vàlaszokat

Legjobb válasz: Rendkívül kedves és édes gesztus ez. Én örültem volna neki. A mai férfiak töketlenek.

Rendkívül kedves és édes gesztus ez. Én örültem volna neki. A mai férfiak töketlenek.
beszéltél vele errõl? ha nem tedd meg, lehet van valaki az életében... nekem pl tuti tetszett volna :D
Gyere én majd felvidítalak ;)
Hagyd, ne is hozd fel a témát egy 2-3 hétig. De tényleg, még csak ne is utalj rá. Ha ezalatt az idõ alatt, amikor tényleg semmi jelet nem adsz neki, ami erre utalna, õ sem veti fel, õ sem próbálkozik, akkor ott komoly gondok vannak, és kezdhetsz gyanakodni. :) Több oka lehet szerintem, de nem kell elõre pánikolni.
Szerintem a legtöbb egészséges pasi álló farokkal ülte volna végig a kajálást.
Én azért elgondolkoznék azon, hogy talán van valakije... Valami oka biztos, hogy van a nemi élet hiányának. A munka, és a sok stressz természetesen hatással van a párkapcsolatra, szexuális életre, de ha szinte nincs is nemi életetek, akkor az már régebb óta léptezõ probléma, nem átmeneti nehéz idõszak. Ez esetben viszont lehet, hogy van más is a képben, nemcsak a sok munka. Beszélj vele errõl õszintén, ha van egy 3. személy, inkább most derüljön ki, mint késõbb.
Sajnos ez nem sok jót igér. Ez nagyon kedves toled, én is meglepem a páromat ilyesmivel, de nálunk ez máshogy végzodik. Egy férfi, aki szereti a párját, tiszteli, orul az ilyesminek és kedvességgel, simogatással, szeretkezéssel jutalmazza. Valami nagy gond lehet. Nem szeret már, van valakije, nem tudom. Sajnálom, hogy ilyeneket kell írnom, de nem tudok másra gondolni. Lehet vele beszélni arról, miért van ez így? Miért nincs szexuális életetek? Hány évesek vagytok és mióta tart már ez az állapot?
A kérdező hozzászólása: 4 honapja vagyunk együtt, az eleitöl kezdve ritkàn szeretkeztünk, de màr oda jutottunk hogy nemhogy probàlkozni nem merek, de még a témàt felhozni sem, mert akkor azzal jön , hogy azért nem akarja mert àllandoan ezzel nyaggatom :( hàt ha nem nyaggatnàm soha hozzàm sem érne, màr ott a gond hogy nyaggatni kell!!! ö egy 40-es férfi én pedig egy 20-as évei végét jàro nö vagyok;màr arra is gondoltam, hogy impotencia gondjai vannak, csak nem meri bevallani igy inkàbb hàrit, amig nem beszél rola nem tudok segiteni neki :(
Úgy reagálnék, hogy unalmas, sablonos, túl sok nõi magazint olvasott, és biztos akar valamit, és ezzel akar "lekenyerezni". De most komolyan, meglátnám ezt a "kompozíciót", és egybõl az ugrana be, hogy a "Hogyan dobjuk fel unalmas szexuális életönket" Tina magazin cikkét olvasta biztos. Amúgy meg hiába mindez, ha elõtte pár órával egy jót dugott a munkahelyen.

Baj, ha a gyári 2, 5 bar előírás helyett 3 bar-ra fújtam fel az elsőkerekeket? Nekem 2, 5-nél laposnak tűnik. Fél bar eltéréstől még nem fog elkezdeni középen kopni a gumi, vagy igen?

Legjobb válasz: Függ az autó és kerék típusától! Ám nem jelent feltétlen gondot a fél bár túlnyomás a kerékben,nem kell aggódni!

Függ az autó és kerék típusától! Ám nem jelent feltétlen gondot a fél bár túlnyomás a kerékben, nem kell aggódni!
Ugyanígy voltam vele én is. Mindig kissé laposnak nézett ki a kerék, ha az autó elõírása szerint fújtam fel. Aztán egyszer a gumiszervízben említették, hogy maguk a gumik, amik az enyémhez kellenek, 3, 5 bar-on is tarthatók. Azóta 2, 8-ra fújom õket 2, 4 helyett, úgy egy éve már, és nincs feltûnõ kopás. Kissé mintha döcögõsebb lenne a kocsi rosszabb úton, de nem zavaró. A fogyasztása viszont fél literrel jobb.
Igazából télen szokták picit lejjebb engedni, vagy a gyári nyomáson tartani a gumit.. Viszont nyáron a forró aszfalton és a súrlódás miatt felmelegszik a gumi, és megnõhet a nyomás. De fél bar elmegy.

Csajok! Ha egy pasi külsőleg nem tetszik automatikusan bekerül a "barát zónába", ahonnan esetleg idővel kievickélhet, ha bejövős akkor könnyebben adtok neki esélyt?

Legjobb válasz: Nem értem miért kell barát zónázni:S Legtöbb barátságból van a szerelem, baráti körökbõl. Amilyen zónára gondolsz az nem baráti hanem esélytelen zóna inkább. Vagy nem jösz be zóna és nincs olyan, ha barát zóna akkor vége mindennek. A "maradjunk csak barátok" nem azt jelenti, hogy azért barátság, mert akkor esélytelen lehet hanem ez egy lepattintó szöveg.

Nem értem miért kell barát zónázni:S Legtöbb barátságból van a szerelem, baráti körökbõl. Amilyen zónára gondolsz az nem baráti hanem esélytelen zóna inkább. Vagy nem jösz be zóna és nincs olyan, ha barát zóna akkor vége mindennek. A "maradjunk csak barátok" nem azt jelenti, hogy azért barátság, mert akkor esélytelen lehet hanem ez egy lepattintó szöveg.
én soha nem tudtam beleszeretni egy jó barátomba! pedig van egy ffi, aki mindent megtenne értem, nagyon jó ember, vicces, intelligens és jóképû is, de mégsem menne nekem! nálam már az elsõ pillanatban elválik, h lehet-e valami köztünk a pasival, vagy csak és kizárólag barátság! nála is ez volt!találkoztam vele és eldõlt, h nagyon jó barátom lesz, de nem több!pedig tényleg álompasi! szval nálam pl. nincs kiút a , , barátzónából"! 25n
Ez a barátzóna dolog szerintem marhaság. Mármint az a része, hogy a pasik ezen így ki vannak akadva. Szerintem annál nagyobb elõrelépés nincs, mint hogy bekerüljön valaki a barátzónába, mert akkor már hagytam, hogy közel kerüljön hozzám. Onnan már csak egy pici lépés a következõ szint. Legalábbis nekem az összes kapcsolatom úgy alakult ki eddig, hogy barátságból lett szerelem... sõt igazából a barátság folytatódott, csak jött hozzá egy kis plusz.
a friendzone-ból is van kiút, csak sok töketlen pasi inkább nyafog a saját helyzetén ahelyett, hogy kihasználná azt a közelséget, amibe került egy lánnyal, és megpróbálná meghódítani a szívét. nem nehéz, nekem is eddig barátságból lettek kapcsolataim. sõt, egy 3 és fél éves kapcsolatom olyan emberrel lett, aki külsõleg nem is tetszett eleinte, és 1 évig csak barátok voltunk. lehet, hogy egy helyesebb srácnak elõbb adok esélyt, de a kevésbé helyesnek is adok, ha igényt formál rá, és a személyisége nekem is tetszik. sok pasinak vannak olyan elképzelései, hogy becsajozni max 1-2 hétig tart. igen, van ilyen, de nagyon sok lány olyan sráccal szeret összejönni, akit már elég jól megismert pár hónap alatt.
Sokszor rá kellett már döbbennem, hogy a belsõ tényleg sokkal többet nyom a latban, és ez nem egy légbõl kapott szöveg. Nekem egy srác akkor kelti fel az érdeklõdésemet, ha van személyisége, kisugárzása, mivel ezek mellett többnyire észre sem veszem a testi hibákat (kivételt képez ez alól a Quasimodo-megjelenés, bár az szerencsére elég ritka).
- en is eddig csak olyan lanyokkal talakztam akik max csak jo havernek akarnak es ez nem szegyeltek ki jelenteni is hamar :-s ... es hiaba probalom randira hivni vagy valami mindig csak a kifogasok jonnek .. vagy a felhaborodottt beszolasok , hogy miert nem veszem mar a lapot , hogy nem akar es eksz ..... szoval a kitartast kihuzhatom mert atttol csak egy dolakodo alat vayok :(:( ......u . i . nem azert van mert tul magasara teszem a mercet ... veig probaltam mar azon az u.n. 110 es saklan mindent ugyan az az eedemeny :-s .... egyebkent en a csendes visszahuzodobb lanyokat kedvele e nem a plaza macsakakat 23f meg nem volt baratnom :(

Mit jelent az, hogy Valaki aktív és mit, ha passzív BAR-os? Melyik milyen időintervallumra vonatkozik? Az aktív vagy a passzív kaphat kölcsönt?

Legjobb válasz: Aktív BAR listásnak minõsülnek azok az ügyfelek, akik 90 napon túli, minimálbért meghaladó tartozásuk miatt felkerültek a BAR, vagyis KHR listára, és azt azóta sem rendezték. Passzív BAR-os az, aki már rendezte a tartozását. A tartozás rendezésétõl számított 5 évig még nem törlik az ügyfelet a listáról. Úgy tudom, hogy a passzív BAR listások már kaphatnak kölcsönt.

Aktív BAR listásnak minõsülnek azok az ügyfelek, akik 90 napon túli, minimálbért meghaladó tartozásuk miatt felkerültek a BAR, vagyis KHR listára, és azt azóta sem rendezték. Passzív BAR-os az, aki már rendezte a tartozását. A tartozás rendezésétõl számított 5 évig még nem törlik az ügyfelet a listáról. Úgy tudom, hogy a passzív BAR listások már kaphatnak kölcsönt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Senkit nem érdekel.
abszolut nem gáz, ha megbízol anyira a barátodban
Mi az, hogy barát barát?
Igazából nem gáz, de ha egy idegent választanál akkor írj privit :DDD 18.F
Ki a fa$*t érdekel és mi közünk van hozzá? Én meg egy olyan nõvel, aki több, mint 10 évvel idõsebb nálam.Kövezzenek meg érte!Nem mindenki talál olyat, akivel szerelembõl elvesztheti.Régen én is romantikus lélek voltam és vártam az igazira 22 évig, hogy vele veszítsem el, de beszoptam.Azóta meg úgy állok a dolgokhoz, hog egy nõ se ér többet néhány k*rásnál és nem is keresek barátnõt, mert annak eddig sose volt jó vége. Akinek nem kellesz ilyenért azt hagyd és mondd neki, hogy keressen mást, vagy fogadja el ezt!Ha engem ezért elhajtana valaki, vagy lenézne, azzal akkor állnék szóba utoljára.
Az...
sztem kegyetlen gáz... dehát a krváknak is születni kell...
Bogi? :D
nem
Hát inkább mint egy idegennel, de azért szerelembõl ideálisabb lenne
Újabban ez a trend? Hogy az elsõnek egy baráttal kell történnie? :D
Szerintem nem, csak nehogy rámenjen a barátságotok.
Magánügyed. Leszarjuk :)
Igen f23
barát barát barát, vagy csak amolyan barát barát extrákkal?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!