Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mutatják, hogy nincs (1 db)

Ha a vírusirtók azt mutatják, hogy nincs vírus a gépemen, de mégis lassú, akkor mit tegyek?

Két fajta vírusirtóm van egy AVG és egy PC TOOLS ANTIVIRUS ezek mind internetr?l letöltöttek

Legjobb válasz: mondaék

mondaék
Szia! Használj nod32 víruskeresesõt! Valoszínûleg kém vírusaid vannak amit nem minden víruskeresõ talál meg! Ha így sem akkor meg format c, vagy egy új partició! 9 hetes kismama:)
a nod32 tényleg nagyon jó!!!Töltsd le azt!!! ha még a nod is azt mutatja, hgoy nincs vírus a gépeden, akkor lehet a memóriát kellene növelned, vagy a sok szemetet, amit az internetrõl összeszedsz, kellene törölnöd nagyon sok jó progi van, ami rendbeteszi a géped pl:systemTweaker ez nagyon szupi kis progi, ingyen le tudod szedni sok sikert
Egy számítógépen soha ne legyen egy idõben kettõ darab futó vírus- vagy egyéb rendszervédelem! Ez nagyon sok hibát okozhat, arról nem is beszélve, hogy sok erõforrást eszik, akár egy víruskergetõ is!!! Tehát az egyiket mindenképp szedd le.
Vegyé ramot.
az AVG nekem is piszkosul lelassította a rendszert. kapcsold ki mindkettõ valós idejû fájlrendszervédelmét. ha ekkor begyorsul a rendszer, akkor keress másik vírusírtót (pl. nod32)
én inkább viprét mosdanék az a tuti


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

+36202434466 eez a szám lehet emeltdijas? Vagy kizárólag magán telefonszám?

3

HA nem tudom kikapcsolni a Bitlockert a számítógépen akkor lehet komoly gond az adatvesztésen kívül?

Konkrétan arra gondolok,hogy lesz e olyan,hogy nem tudok fel telepíteni egyes dolgokat vagy majd nem enged belépni? stb.. ilyen vagy hasonló komoly gondok.

1

Ha sok a gépemen a tört/lopott program vagy játék akkor lassul, instabilabb lesz az oprendsz. /gépem?

3

Ez vírus lenne? Ma bekapcsoltam a gépem és ezt írta ki: Veriffyng DMI Pool data.. Intel (R) Boot agent GE v1.2.10 PXE-E61: Media test failture check cable PXE-MOF: Exiting Intel Boot Agent. DISK BOOT FAILTURE, INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER

A merevlemezzel nincs baj mert a piros led világít próbáltam belerakni egy másikat is de semmi hogy tudnám megoldani a problemet?

6

Jelzi nekem a Facebook, ha valaki külföldről belép a profilomra?

Ha kint vagyok külföldön, és valaki itthonról belép rendesen a használt jelszavammal, kiírja azt nekem?

1

Ki tudom kapcsolni, ha elfelejtettem a bitlocker jelszóm és nincs már meg a pendrive amin volt jelszó?

Ha nem lehet kikapcsolni milyen hátrányaim lesznek belőle komoly vagy semmilyen? Vagy van rá valamilyen mód, hogy kikapcsoljam? Nagyon remélem, hogy van.

2

A kaspersky anti-virus 2012 trial verziót hogyan lehet letörölni a gépről (újrahúzás nélkül), vagy telepíteni másikat (melyik? ) amivel "kompatibilis"?

1

Hogyan tudnék belépni egy Win7-es gépbe, aminek nem tudom a jelszavát?

Nagyon kellene a gép, de az öcsém megváltoztatta a jelszót, mert a unokatesómék itt aludtak és hogy ne férjenek hozzá, csak nekem meg elfelejtett szólni és most majd csak holnap lesz itthon, nekem meg ma kellene a gép. Be tudok valahogy jelentkezni?
A kérdést telóról írtam, de nekem nyomtatni kellene a gép, pendrive-ról, tehát duplán nem jó a teló :(

4

Vetem keztől eggy alaplapot hutes nelkul ugyhogy uj hutes van rajta de annyira pőrőg a ventillatorja hogy még a gépház is rezeg 775 os futesről van szo miért van ez mi tévő legyek alaplap asusp5b?

5

Van-e olyan program ami fel tudja törni egy becsomagolt fájlt vagy megszerezni a jelszavát?

Előre is köszönöm mindenkinek!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!