Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mutatják, hogy (11 db)

Ha a vírusirtók azt mutatják, hogy nincs vírus a gépemen, de mégis lassú, akkor mit tegyek?

Két fajta vírusirtóm van egy AVG és egy PC TOOLS ANTIVIRUS ezek mind internetr?l letöltöttek

Legjobb válasz: mondaék

mondaék
Szia! Használj nod32 víruskeresesõt! Valoszínûleg kém vírusaid vannak amit nem minden víruskeresõ talál meg! Ha így sem akkor meg format c, vagy egy új partició! 9 hetes kismama:)
a nod32 tényleg nagyon jó!!!Töltsd le azt!!! ha még a nod is azt mutatja, hgoy nincs vírus a gépeden, akkor lehet a memóriát kellene növelned, vagy a sok szemetet, amit az internetrõl összeszedsz, kellene törölnöd nagyon sok jó progi van, ami rendbeteszi a géped pl:systemTweaker ez nagyon szupi kis progi, ingyen le tudod szedni sok sikert
Egy számítógépen soha ne legyen egy idõben kettõ darab futó vírus- vagy egyéb rendszervédelem! Ez nagyon sok hibát okozhat, arról nem is beszélve, hogy sok erõforrást eszik, akár egy víruskergetõ is!!! Tehát az egyiket mindenképp szedd le.
Vegyé ramot.
az AVG nekem is piszkosul lelassította a rendszert. kapcsold ki mindkettõ valós idejû fájlrendszervédelmét. ha ekkor begyorsul a rendszer, akkor keress másik vírusírtót (pl. nod32)
én inkább viprét mosdanék az a tuti

Szerintetek normális az ha 151cm és 38kg vagyok ja és 11 éves? Mert nem tudom és a tesztek azt mutatják, hogy alultáplált vagyok

Legjobb válasz: Ez lehetséges. Minõségi éhezés állapotában vagy nyilvánvalóan. Jó minõségû fehérjét, zsírt fogyassz, szénhidrátot meg sok zöldségbõl, kevés gyümölcsbõl fedezd. A fánk, a csoki, a mekis hamburger amit eszel, az nem kaja. :)

Ez lehetséges. Minõségi éhezés állapotában vagy nyilvánvalóan. Jó minõségû fehérjét, zsírt fogyassz, szénhidrátot meg sok zöldségbõl, kevés gyümölcsbõl fedezd. A fánk, a csoki, a mekis hamburger amit eszel, az nem kaja. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy segítesz de faun lakom lány vagyok és fél éve voltam mekiben és ettem ott sportolás után. Eleve évente 1-szer 2-szer eszek ott és akkor is csak fagyit vagy egy sajtburgert.

Miért mondja azt egy férfi, hogy "tiszta szívből szeretlek" ha a tettei ennek az ellenkezőjét mutatják?

simán kibírja, hogy nem hív fel, nem ír smst, facebookon sem ír rám, nem visz magával sehova...mindig csak én... MIÉRT KELL AKKOR HAZUDNI?

Legjobb válasz: mert a farka vezérli némelyiket. (TISZTELET A KIVÉTELNEK)

mert a farka vezérli némelyiket. (TISZTELET A KIVÉTELNEK)
Ha igaz amit itt elmondtál, akkor csak azért mondja, hogy maga mellett tartson valamiért. Csak egy B terv vagy neki, hiszen ha a szavak, és a tettek nem ütköznek egymással akkor ott bajok vannak :/ Kellesz neki, de csak arra, hogy szórakozzon... Sajnos 19/F
Azért mondja, mert ezt várják el a nõk a numeráért. Ennyi, nem bonyi!


Ha magyar ill. külföldi elemzők is azt mondják, hogy a Bajnai-kormány elérte, hogy Mo. Elég jól megússza a válságot a többi európai országhoz képest, és a számok is ezt mutatják, akkor a Fidesz míért nem ismeri el ezt?

Nem gondoljátok úgy, hogy Bajnai sokkal többet tett az országért, mint "Viktorkirály" '98-'02 között és fog tenni valószín?leg '10-'14 között is?

Legjobb válasz: te sem vagy okos, hisz csak az mszp-t meg a fideszt látod. mind2 ugyanolyan szar.

te sem vagy okos, hisz csak az mszp-t meg a fideszt látod. mind2 ugyanolyan szar.
A Fidesz semmit nem ismer el. Látod mindenkit levált aki az elõzõ kormányban vezetõ volt nem törõdik vele hogy dolgozott.A Fidesz kormány 1998-tól azért tudott létezni mert a Horn kormány megteremtette a feltételét de semmit nem javítottak a helyzeten hanem felélték az elõnyt
A te kedves Bajnaid, csak az MSZP korábbi baklövéseit próbálta valamelyest átrendezni. Így nem az állam ment csõdbe, hanem sok lakója. Szerinted tényleg jól kezelte a problémát? Szerintem nem.
Nézd kérdezõ, ez úgy megy, hogy Magyarországon divat, sõt sikk nem érteni a gazdaságoz/úgy tenni, mintha nem értenénk. Ez nem pártfüggõ. Nézd meg, ahogy hatalomra került a fidesz, hirtelen kiderült, hogy persze, újra lehet indítani a kis, piros gõzmozdonyt Kukutyin és Röcsöge közt, csak éppen napi két szerelvénnyel, amik hajnalban és késõ este járnak, meg még vannak ilyen dolgok dögivel. A mindenkori friss kormány vígan ráken mindent az elõdeire ( GYF is ezt tette az öszödi beszéddel, ha úgy tetszik) aztán sokan megeszik.
igazad van kérdezõ, nincs támogatottsága mert ti barmok csak mszp és fidesz szavakat ismeritek. ennyit errõl. de azért gratulálok az összes fideszes és mszp-s szavazónak is.
73 Van még rajtuk kívül két lehetõség, valóban, katasztrofálisabbak mint a két nagy párt, egy zöldbolsevik banda, meg egy rakat tizenkettedik századi szerencsétlen, akik még mindig ott tartanak, hogy "Európa éléskamrája leszünk", amikor utoljára akkor voltunk az, amikor még a faeke volt a csúcstechnika, és lábon hajtották el a marhát a vágóhídra.
A Jobbik is csak egy bohócpárt, a többirõl nem is beszélve... itt demokratikus úton nem lesz válzotás, egyszerûen a parlamentáris rendszer képtelen a gyors és gyökeres változásra, valaki mindig maradni fog a régebbi rendszerbõl és megy tovább a körhinta... Bár most itt volt az esélye a Jobbiknak 3 szavazóból 2 egy már korábban megbukott, leszavazott pártra szavazott, így meg se tudjuk mi lett volna, ha... Bajnai meg egy vicc már ne is haragudj, attól, hogy meghamisították az adatokat az ország helyzetérõl (még ha ezt sok más országban is csinálják[demokrácia]), szóval attól még nem volt jó válságkezelõ. Az adó be nem fizetési dolgairól nem is beszélve, rég börtönbe a helye.
"Bajnai meg egy vicc már ne is haragudj, attól, hogy meghamisították az adatokat az ország helyzetérõl" Az a lényeg hogy azt tette ami a legjobb volt, ezt ismeri el a külföld ahol most teszik meg azokat az intézkedéseket amit Bajnai több mint egy éve. Sõt õnekik a késlekedés miatt súlyosabbakat kell! Ezt kéne csak tudni.
Ez ebben a formában NEM igaz, ugyanis számos magyar illetve külföldi hozzáértõ emberek csoportja tiltakozott a Bajnai kormány tettei ellen. Amit megfogalmaztál az csak félig igaz! Innentõl kezdve felesleges ezt a kérdést tovább boncolni. Ami meg a 98-02között volt ha tetszik ha nem a nemzetnek a nagyobbik része jobban élt mint az elmúlt 8 év alatt, aki ezt nem veszi észre az vagy nem akarja észre venni vagy vak. Én sem szeretem Orbán Viktort, de Bajnait sem kedveltem sõt. De vannak puszta tények amit el kell ismerni Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke... A választók több mint 2/3 a rá szavazott illetve az õ pártjára, ha esetlegesen ez nem tetszik akkor ne benne keresd a hibát hanem az ember társaidban hisz õk szavazták meg! Végezetül hogy nem volt programjuk ez nem igaz minden pártnak volt illetve van is tudatlanságod nem fedi a valóságot! kérlek elõször nézz utána a dolgoknak s csak utána fogalmazz meg kérdéseket! Amúgy meg éljenek a függetlenek!
Lehet hogy Bajnai egy kicsit segített a válság kezelésébe de milyen áron? Az emberektõl lehúzta az utolsó bõrt, szinte elvett mindent és megadóztatott......
A kérdező hozzászólása: utolsó: direkt ennyit akartam írni...
Kérdezõ, te olvasod, mit írsz? Tudod, kinek van 50-es IQ-ja? Nézz utána jó? 70-és 90 IQ közötti emberkék a debilek, aki gyógypedagógiai iskolába járnak . 90-100 még elég alacsony, 140 fölött vannak a menzások. Sztem 150-et akartál írni, nem? 50-es, sajnos az egy szegény imbecillis (közhasználatban idióta) , beteg ember. Õk még olvasni, sõt sokszor önmagukat ellátni sem képesek.
Milyen számok mutatnak és mit is mutatnak?
Csúnya dolog az általánosítás, nem tanították az iskolában? És az sem túl sok háttértudásra vall, hogy az érem csak egyik oldalát nézed, már ne is haragudj.... Nézd, nem várhatjuk, hogy mindent tudj, hiszen még csak épphogy tanultatok valamit történelembõl. Érdeklõdsz az aktualitások után, ez jó. Viszont nem utána nézni, hogy a Fidesz anno pozitív elõjelû államkasszát hagyott a szocikra, és ezt sikerült leamortizálni nagy hiányosság. Hogy Bajnai egy kicsit korrigált rajta az nem segít azon a tényen, hogy kegyetlenül rosszul kormányoztak. Pár külföldi elemzõ megdicsérte, de legalább ugyanannyi pedig nem értett egyet vele, így ez nem számít. Picit gondolkodj, mielõtt bárki IQ-járól nyilatkozol, mert ez rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
A kérdező hozzászólása: nem a szoci szüleimet ismétlem hanem azokat akiknek az IQ-juk több mint 50...
Így van csak ismétli amit a szüleitõl kapott de még nem látja át a hlyezetet.. Gyurcsány és bajnai ugyan az volt.. 16/F
ma 19:21 A Bajnai-kormány a Gyurcsány-kormány közvetlen következménye. Mondjuk errõl te semmit sem tudhatsz, konkrétan 9 éves voltál, amikor Gyurcsány hatalomra került és elkezdõdött az ország gyors hanyatlása. Bajnai Gyurcsány közeli barátja, és a Gyurcsány-kormány egyik legfontosabb minisztere volt.
A kérdező hozzászólása: De itt nem a Gyurcsány-idõszakról van szó, az egy másik történet
Hülyeség ez a rosszabbul éltünk ekkor meg akkor duma... anyám pl. a válság kellõs közepén kapott munkát, azóta viszonylag jól megvagyunk, a nagyszüleim segítenek minket, megtanítottak arra, hogy addig nyújtózkodj, míg a takaród ér, nem vettünk fel hitelt arra, hogy 3 szobás kertesházba költözzünk, nincs klíma, itt sülök egy szar kis panelba, de ez a miénk nem veheti el tõlünk senki. Abból volt a világválság, hogy mindenki felelõtlenül vett fel fel hitelt és jobban akart élni, mint ahogy a társadalmi elhelyezkedése, munkája azt megengedte volna.
Na idefigyelj! 16/F Kit tette tönkre az osrszágot az elmúlt 4 év alatt? Ki mnodta el az öszödi beszédet el hogy hazudtak? Ki monta azt hogy e program végrehajtása fájni fog? Folyamatosan elvettek az embertõl pénzt és mindent És még neked van merszed azt mondani hogy jó program volt? Hog mersz egyátalán ilyet kiejteni? ezek a mocskok sztérabolták az országot folyamatosan hazudtak és õk éltek mint marci hevesen. És neked még van merszed kimondani hogy jó volt..? Gyurcsány úgy irányította a rendõrséget hogy nem igaz.. és a sukorós ügy is ilyen Izraeli befektetõ? hát hol élünk könyörgöm? nem MAGYARORSZÁGON? el akarták adni ezt a pici Mayarországot Izraeli befektetõknek? komolyan mondom szét vet az ideg amikor valaki védi ezt a csürhe mocskos lopós bandát.. Bocsi hogy írtam de már elegem van ebbõl hogy egy ilyen tróger mocskos banádt hogy lehet védeni...:@
Hm...hát nem tudom.. A szüleim 98-02-ig érezték a legnagyobb biztonságban magukat, már amennyire errõl a közszférában lehet beszélni. Nem kerestek jól, ahogy most sem, meg ahogy egyáltalán soha a közszféra átlag szereplõi itthon, de nem fenyegették õket leépítéssel, mint 2002-2010-ig egyfolytában. Diákhitellel tudtam továbbtanulni, mert egyébként nem tudták volna finanszírozni a szüleim a kollégiumot, könyveket, megélhetésem. IGEN, hitelt vettem fel, amit egyébként 4 havi fizetésembõl visszaadtam. ;) Azt hiszem megérte. :)
Aki azt állítja, hogy az elõzõ Fidesz kormány altt jobban élt az ország többsége, az nyilván a jómódú réteghez tartozott! A többség sokkal rosszabbul élt, mint elõtte és a következõ 4-6 évben, és ahogy ezután fog élni. Bajnai pedig valóban jól kezelte a válságot, csak ezt a Fidesz nem fogja elismerni, mégis az általa megkezdett programot folytatja!
Ha Gyurcsány kapott (pedig õ aztán nemzetközileg hiteltelen politikusnak számít), akkor Viktor is fog kapni. Tök mindegy, 8 év semmittevés után azzal dicsekedni, hogy óriási hitel felvételével elkerültük az államcsõdöt (mert gyakorlatilag államcsõd volt), nem dicséretes szerintem.
"Hitelt felvenni "mindenki" tud" Ebben azért ne legyél olyan biztos. Majd szólok, amikor rá leszünk szorulva, de a Vitya nem fog kapni senkitõl
Mindössze azért, mert egy akkor hitel felvétele, amit 3000 évig fizetni fogunk, nem a válságból való kilábalás, és fõleg nem elismerésre méltó. Hitelt felvenni "mindenki" tud, de azt vissza kell adni.
A kérdező hozzászólása: Hát a Jobbik eleve felejtõs sztem, az LMP-nek meg nincs akkora támogatottsága, az Mdf meg be se került
te csak ne szavazzál senkire hogy szoci így meg szoci úgy--- 8évig nem csináltak semmit.. elég hülye vagy politika terén.. 16/F

Mi a bajotok a melegekkel, ha nem mutatják nyíltan, hogy azok és csak a hasonló szexuális beállítottságúakkal foglalkoznak?

Legjobb válasz: Az hogy hasonló szexuális beállítottságúakkal foglalkoznak tehát mutatják tehát azért ....

Az hogy hasonló szexuális beállítottságúakkal foglalkoznak tehát mutatják tehát azért ....
Igen, kicsit általánosítottál. Amúgy azok bunkók mind!
A kérdező hozzászólása: Persze ez nyilván általánosítás volt az én részemrõl.( nem kellett volna) Nem minden meleg értelmesebb, érzelmesebb ugyan úgy, ahogy nem minden "kigyúrt állat" bunkó. :)
És valószínûleg a felvonulók többsége sem az értelmiség közül kerül ki. Tisztelet a kivételnek!
Azzal nem igazán értek egyet, hogy aki meleg, az rögtön értelmes is. Azért ez egy értelmiségi vonal volt, akiket említettél - bár a Csonkában nem vagyok biztos... persze abban nem, hogy meleg. A tv2 egyik meleg stylistje például képes volt olyan hülyeséget mondani ország-világ elõtt, hogy az az ember, akit megerõszakoltak és bántalmaztak, az számára onnantól kezdve nem áldozat, hogy ékszerekkel díszítve ment el a tárgyalásra... Szóval maradjunk annyiban, hogy az értelmet nem hõfokra mérik.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én lány vagyok (21 éves), szóval nem magamat akarom védeni. Viszont szeretem a színházat és nem egyszer megkapom, hogy ha szóba kerül pl. Alföldi Róbert, vagy Csonka András, akkor egybõl: "Hogy bírhatod azt a b.zit?" Egyrészt nagyon tisztelem a munkásságukat, másrészt pedig szerintem sokkal értelmesebbek (és érzelmesebbek), mint bármelyik kigyúrt állat. (és ezzel nem a kigyúrt állatokat akarom minõsíteni, hanem azokat, akik megszólják õket) Egyébként van 3 meleg (vagy metroszexuális) fiú ismerõsöm is, akit mindenki kiutált, csak nem értem miért.
Engem nem érdekel, hogy ki mit csinál a másikkal, persze csak akkor, ha azt mindkét fél önszántából csinálja. Felõlem akár fel is vonulhatnak a melegek. Nem is akartam a témában megszólalni. Döntse el mindenki, hogy milyen módon tolerálja, de hülyeségeket azért ne állítsunk! A szexuális irányultság nem nevelhetõ. Ha így lenne, akkor már régen nem lennének homoszexuálisok, mert akár kényszerrel is, de átnevelnék õket! Attól, hogy valakit melegek nevelnek max. nem lesz annyira homofób, mint a témában megszólalók többsége, de nem válik homoszexuálissá. Ha így mûködne a dolog, akkor "normális" családból nem kerülne ki egy meleg sem. Nem is lennének melegek egyáltalán! És nem akarok bántani senkit sem, de ha valaki orvosnak tanul, az ilyen hülyeségeket ne írjon!
engem sem zavar ha valakirõl tudom hogy meleg, magánûgy de ezt nem kell teregetni, mert ha pl az én ismerõsömrõl tudja mindenki hogy meleg akkor nem lenne könnyû vele eljárni esténként stb, mert sok a bunkó ember sajnos felvonulás az akkora baromság , a melegek is tudhatnák ne akarjanak gyereket, béranyukát, csináljanak õk ..nem megy ..akkor sajnálom, de egy kisgyereket ne akarjanak tönkretenni ezen kiakadok kûlömben mindenki aval dug akivel jólesik, én is azt teszem.
Semmi. Engem csak a felvonulás zavar, de ugye te azt írtad, hogy nem mutogatják... De amúgy még az se zavar, ha kimutatják és mondjuk kézenfogva sétálnak. Az utcán hosszasan smárolás (egy puszi vagy búcsúcsók nem számít) a heteró pároktól is idegesít, mert nem oda való. 23/l
Nem ítélem el a melegeket!!! És szerintem inkább egy meleg pár neveljen egy gyereket minthogy az anyja árvaházba dobja vagy zülött családban nõjön fel!!!
A melegekkel nekem is az a bajom, hogy mutatják. Ha nem nyilvánosan csinálnák, akkor nem lennék felháborodva. Egyébkénk a "melegpártiaknak" itt egy link az USA-ból, egy melegfelvonulásról.... Nézzétek meg, aztán térjünk vissza a témára... :) )
Addig nincs baj velük, míg nem csinálják felvonuláson. Nekem is alsóban kéne hirdetnem magam, hogy de szeretem a lányokat és felvonulni szinte már gúnyosan az utcán?
Nos, ha nem mennek ki az ilyen felvonulásokra és nem hirdeti ki magukat hogy melegek, hanem csak lakásban csinálják és nem "terjesztik" magukat, akkor nem probléma. De azok akik felvonulnak meg hirdetik hogy "legyél meleg", na azoknak adnék egy pár éves kényszerpihenõt.
Nekem az olyan emberekkel semmi bajom, akik nem divatból csinálják
Azt soha nem tudtam megérteni miért bántják a melegeket. Illetve tudom, mert a primitív csökött agyú bunkók nem tudják elviselni a másságot.
A kérdező hozzászólása: "ha nem mutatják nyíltan" -> felvonulásra sem járnak.
nekem pl az, hogy felvonulásokon reklámozzák magukat, hogy ez milyen jó stb... ok legyenek, de ne házasodjanak és ne fogadhassanak gyerekeket örökbe. meg aztán gondolj bele hogy egy kisfiú vagy egy kislány, aki nem tudja, melyik nemhez tartozik, meleg lesz ilyen barmok miatt.
Nekem semmi. Engem az idegesít, hogy a leszbiket nem szólják meg, hanem istenítik õket.. pedig a kettõ ugyanaz.
Üdv! Na az olyanokkal semmi bajom nincsen! Mondjuk a többivel sem, amíg nem én vagyok a célpont.

A fiúk hogyan mutatják ki azt ha tetszik nekik egy lány?

kort én nemet kérek,köszi!

Legjobb válasz: pók 16F

pók 16F
bók 16/f
És szerintetek az ilyen srác milyen? Buliban csipkelõdik, bújik hozzád , puszit kér, bökdös, ha elméssz mellette. gy másik buliban bedurcizik ha nem veszed rögtön észre, azt mondja, h alkoholista vagy(gyümölcslé van a kezedben), de megsimogatja az arcod, nagy nehezen ad egy üdvözlõ puszit. Áhh és én miatta vagyok megbolondulva:(
Hidd el! Igazat mondtam......tudom :)
Igazából ez egyén függõ szerintem :)
Többnyire semennyire nem mutatják ki mert a mostani pasik mulyák a lányok meg .... ! :)
De van 1. látásra is!
haha napersze, ne álmodj. A valóság az hogy a duma mindig ugyanaz csak a csajok váltakoznak. Szerelem meg sosem alakul ki elsõ látásra. 19/F
A kérdező hozzászólása: utólsó mintha szivembõl beszéltél volna!!!!!köszönöm!
Oviban még igen csípkelõdik a srác, ......suliban már elfajul csúfolásig a dolog......nagykorban, ha tetszel neki, és nem csak megfektetni akar, akkor nem veszi elõ a kéjlécet egy darabig.....mintahogy a 19/f válaszolta......és hidd el, ha tetszel neki, úgyis észrefogod venni, a mosolyából, a nézésébõl, és hogy máshogy mondja ki a neved....
A kérdező hozzászólása: úgy értem h beszól neki?mindig piszkálja meg ilyesmi?
én úgy szoktam, hogy álló kéjléccel betámadom a csajt, discoba pl, és szándékosan a s*ggéhez tolom csípõm, hogy érezze a kicsilány mennyire tetszik! 19/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!az utólsó az mondjuk nagyon is igaz!!!

Hogyan mutatják meg a lányok ha nem akarnak csókot vagy egyáltalán nem akarnak semmit a pasiktól? 16/F persze nem az első talinál hanem úgy a 5-6 nál!

Már ismerem a csajt 2 hónapja de csak olyan 5-6-szor találkoztunk gáz ha eddig még nem volt csók? és általában hogyan húzodnak el ha nem akarják ?

Legjobb válasz: Elég egyértelmûen húzódnak el. Én ha nem akarnék semmit és látnám rajtad, hogy tepersz, szólnék. Ha nem szól, akkor úgyis látod rajta, hogy kicsit távolságtartó, kerüli az érintkezést, stb..

Elég egyértelmûen húzódnak el. Én ha nem akarnék semmit és látnám rajtad, hogy tepersz, szólnék. Ha nem szól, akkor úgyis látod rajta, hogy kicsit távolságtartó, kerüli az érintkezést, stb..
jártok?mert ha nem akkor nemgáz..
A kérdező hozzászólása: 2. nem kerüli az érintkezést :D
A kérdező hozzászólása: 2 ismét csak :D meg nem is távolság tartó :D
Lehet nem mutatod ki eléggé azt, mit szeretnl tõle, így õ se szeretne lépni annyira.
A kérdező hozzászólása: ÉS akkor hogyan mutassam ki h szeretem :O?

A lányok hogy mutatják, vagy jelzik, hogy bejössz nekik? Mik azok a jelek vagy tettek? Ha elhívod őket valahova és szívesen veled tattannak meg jó, érzik magukat veled az jelent már valamit? Pl. : mozi

Legjobb válasz: Szerinted? Gondolkozz már egy picit, sokkal könnyebb lesz az életed. Ha valaki szeret veled lenni és jól érzi magát veled, az vajon szeret-e veled lenni és jól érzi magát veled?

Szerinted? Gondolkozz már egy picit, sokkal könnyebb lesz az életed. Ha valaki szeret veled lenni és jól érzi magát veled, az vajon szeret-e veled lenni és jól érzi magát veled?
Itt már csak az egyetlen tényezõ te vagy, tudsz-e idõben lépni :)
Manapság már a szemezésen kívül nem sok trükköt ismernek a lányok azon kívül, hogy rádmásznak. Ez van, Õk sem olyanok már mint régen. De azért igen, ha már szeret veled lenni, az már rosszat nem jelent. Persze azt elismerem nagy lépés egy szeret velem lenni állapotból továbblépni a megfogom a kezed állapotba, de érdemes megpróbálni, mert úgysem egy újabb barátot akarsz. Szóval csak bátran, mert a barát zónából nehéz kitörni.

A rokonaim, akikkel azért távoli kapcsolatban vagyok, valamiért titkolják, hogyha járnak valakivel. Csak akkor mutatják be az illetőt, ha úgy gondolják, hogy nagyon hosszú lesz a párkapcsolatuk. Miért van ez?

Legjobb válasz: Én is csak akkor mutatom be a családnak, akkor vállalom fel, ha már biztos. Azért, mert én csak komoly kapcsolatot akarok, és 1 héttel a bemutatás után nem akarok magyarázkodni, hogy hát, ennyi volt. 20/l

Én is csak akkor mutatom be a családnak, akkor vállalom fel, ha már biztos. Azért, mert én csak komoly kapcsolatot akarok, és 1 héttel a bemutatás után nem akarok magyarázkodni, hogy hát, ennyi volt. 20/l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!