Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mondta h kicsit (6 db)

Ha a párom azt mondta h kicsit több kényeztetésre vágyik, akkor az mit jelent? Nem vagyok neki megfelelő vagy mi?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy nem vagy elég jó neki, de legyél figyelmesebb. Legyen például az elõjáték hosszadalmasabb, többször öleld, csólokld, mondd neki hogy szeretlek. az a baj, hogy nem tudom a te esetedben lányról, vagy firól van szó...mert ha a párod lány..akkor tényleg add meg neki a kényeztetést. Tudod most én pont ebben a cipõben járok, a mostani párom nem fordít erre annyi figyelmet, és nagyon hiányzik...

Nem hinném, hogy nem vagy elég jó neki, de legyél figyelmesebb. Legyen például az elõjáték hosszadalmasabb, többször öleld, csólokld, mondd neki hogy szeretlek. az a baj, hogy nem tudom a te esetedben lányról, vagy firól van szó...mert ha a párod lány..akkor tényleg add meg neki a kényeztetést. Tudod most én pont ebben a cipõben járok, a mostani párom nem fordít erre annyi figyelmet, és nagyon hiányzik...
Jajj, ... hát szexuálisan... orálisan...
De ha ez így még nem elég, akkor: Szóval, kényeztetés, annyit takar, hogy igen, figyelj oda rá egy kicsit jobban, légy vele kedvesebb, szexuális témában is lehet, hogy hiányzik neki valami... Ezeket nem olyan nehéz kielégíteni. Lehet, hogy úgy érzi, hogy õ többet tesz a kapcsolatotokért, mint te, vagy esetleg tényleg csak több figyelemre vágyik. Túl elfoglalt vagy, nincs rá sok idõd? Lehet, hogy csak hiányzol neki.
Szerintem amiket ti itt leírtatok azt a lányok veszik kényeztetésnek és a lányok vágynak rá. Ha egy fiú mondja ezt, akkor arra akar utalni hogy szeretné ha többet simogatnád a péniszét, vagy ha orálisan kielégítenéd. Ez nem jelent mást, csak azt hogy vágyik erre és kész, szeretné megkapni tõled, és ezt jelezte neked.
A kérdező hozzászólása: Én lány vagyok és a párom mondta ezt nekem:( Kicsit rossz bár lehet h én értem félre...:(
Jah, és bocsi :) Csinálj egy romantikus estét! Nem tudom , hol tart a nemi életetek... de hozz össze egy klassz romantikus estét /éjszakát, és biztos odalesz tõle. Tudod, egy kis vörösbor, gyertyák, eper, ha szeretitek... esetleg egy közös fürdés...
Lithium akkunál egyik se kell, csak a régebbi NiMh akkuknál kell kisütés és hosszú töltés.
Nekem a használati útmutatóban leírták, hogy ha teljesen lemerítem akkor az akku élettartama csökken... Addig töltöd amíg ki nem írja, hogy feltöltött, felesleges fent hagyni tovább, nem árt de nem is használ, hiszen ha feltöltött akkor lekapcsolja a töltést. És akkor teszed fel tölteni amikor akarod, ha félig van az akku vagy akár 30%-on, de sose várd meg, hogy teljesen lemerüljön.
Adig töltsd, amíg nem írja ki, hogy kész (már ha olyan a telefon), mert utána úgysem tölti tovább, ekapcsolja az áramot az akkuról, mert másként kigyulladna... Ez a legnagyobb vicc amit eddig hallotam! :) Egyik akksi sem gyullad ki mert feltöltve üresjáratba megy át a töltõ áramgörbéje. Egyébként ma már szinte csak litium akksi van a mobilokba amit nem kell sõt tilos teljesen lemeríteni több órás töltés pedig nem is lehetséges mert a töltõelektronika kikapcsolja a töltést 95%-os szinten.
És abban is igazunk van, hogy az ilyen hülye eladókat, akik ilyeneket mondanak azokat sürgõsen ki kéne rúgni, mivel nem értenek hozzá és még téged akarnak meggyõzni a saját hülyeségükrõl.
És abban is igazunk van, hogy ha lemeríted az csak árt a li-ion akksinak.
A kérdező hozzászólása: Nyilván csak az elsõ töltésnél :) , hát nemtom sztem ez elég gyorsan feltöltene de igazatok lehet abban h ha feltöltött ugyse tölt tovább :D
Nem kell formázni az akksit, feltöltöd és használod.
Adig töltsd, amíg nem írja ki, hogy kész (már ha olyan a telefon), mert utána úgysem tölti tovább, ekapcsolja az áramot az akkuról, mert másként kigyulladna...
Nekem is azt mondták és most is tök jól mûködik a telefonom , de nekem azt mondták, hogy csak az 1. töltésnél kell ilyen hosszú ideig.
A kérdező hozzászólása: Akk az új telefonoknál már ez a lithium akkuk vannak? és biztos h nem kell már hoszzú töltés??? de akk mért mondta volna az eladó? csak ért hozzá
egy ideje már nem kell. én a 2010-es laptopommal csináltam eleinte párszor, jól le is ment a teljesítménye utána...

Srácok, a kedvesem azt mondta, h szeretné, ha kicsit rámenősebb lennék az ágyban, ti minek örülnétek?

Mik azok a dolgok amik a legjobban beindítana benneteket? Magával a szeretkezéssel nincs baja,csak azt mondja,jó lenne ha néha letámadnám.

Legjobb válasz: Szerintem teperd le, és csókolgasd végig jól a testét... meg nyalogasd a nyakát meg minden... de közbe fogd le a kezét, hogy érezze, hogy préda lett:D:D

Szerintem teperd le, és csókolgasd végig jól a testét... meg nyalogasd a nyakát meg minden... de közbe fogd le a kezét, hogy érezze, hogy préda lett:D:D
Szerintem arra gondolt, hogy vadulj be néha.
Hajolj fölé lenge (vagy nagyon lenge) ruhában... simogasd végig a melleddel.
kicsit uralkodj-vadulj. mondd, hogy most az lesz amit te akarsz és ilyenkor bevadulhatsz. karmold-harapd stb..
Legyél Domina! Szerintem õ csak csak csináld azt ami neked jól esne!Legyél bátrabb lapozd fel a kámaszutrát és nézegesd a pózokat és próbáld is ki õket! Tudod fontos a változatosság és a mindig más pozítúra az elõnyös! Vagy legyél olyan mint egy gyermekes anya! :) Az mindent kíván és élvezi is! :)
"Magával a szeretkezéssel nincs baja, csak azt mondja, jó lenne ha néha letámadnám"Hát, ez a válasz!!!!!!
Hajnalban arra kelni hogy valaki sz*pja a rudit. Az lesz ám a meglepetés! Sok sikert!

Most vettem egy használt kocsit és azt mondták h kuplunk cserét végeztek rajta és azért rángat egy kicsit egyesbe és Rbe. De a többi fokozatban már szépen megy. A motor pöcre indul. Igazez vagy csak duma? (ha nem ezért rángat akkor miért? )

Legjobb válasz: Ha cserélik a kuplungtárcsát (leginkább az a valószínû, nem a kiemelõszerkezet), akkor a rángatásnak éppen meg kellett volna szûnnie, mert az új tárcsában a csillapítórugók is újak, nincsenek eltörve, elfáradva. Ha mégis a kiemelõszerkezetet cserélték, akkor lehet, hogy rosszul állították be a holtjátékot és nem emel ki a kuplung, olyankor az egyes és a hátramenet kapcsolásakor néha szokott ugrani egyet az autó - de akkor a többi fokozattal is lenne gond, nagy reccsenések árán lehetne õket kapcsolni. Eléggé egyedülálló hiba...

Ha cserélik a kuplungtárcsát (leginkább az a valószínû, nem a kiemelõszerkezet), akkor a rángatásnak éppen meg kellett volna szûnnie, mert az új tárcsában a csillapítórugók is újak, nincsenek eltörve, elfáradva. Ha mégis a kiemelõszerkezetet cserélték, akkor lehet, hogy rosszul állították be a holtjátékot és nem emel ki a kuplung, olyankor az egyes és a hátramenet kapcsolásakor néha szokott ugrani egyet az autó - de akkor a többi fokozattal is lenne gond, nagy reccsenések árán lehetne õket kapcsolni. Eléggé egyedülálló hiba...
A kérdező hozzászólása: jah és a kuplung magasan fog csak. ..
Nálam ilyen rángatás akkor szokott elõfordulni ha a kuplung már cserére szorul és nem akkor ha új volt! A válaszom: ez csak duma volt az eladó részérõl!

Kismamák! Tegnapelőtt töltöttem a 33. hetet. Tegnap elmentem ultrahangra, és azt mondta a doki, h kicsi a babám! Ti mit mondtok ezekre az adatokra? Nagyon megijedtem. Ha kicsi is akkor lehet nagy baj?

BPD: 82 mm, TAD: 79 mm, AC: 250 mm, FL: 58,6 mm. Súly: 1900 gr.

Legjobb válasz: Sikerült is sajnos. De már megnyugodtam. Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Sikerült is sajnos. De már megnyugodtam. Köszönöm.
nekem is 35+4 naposan megnézték mert elindult, 2600 grnak hozta a gép, azt mondták inkább leállítják, mert koraszülött lenne, meg kicsi is. Nna két hét múlva meglett 3400 (!) grammal és 47 cm-vel....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Nem akarok izgulni, sem félni de úgy megijesztett a doki, ráadásúl több 1 éve elvesztettünk már egy babát és nem élném túl én sem és a férjem se ha valami baj lenne. Olyan bunkók eggyes dokik:( és a fogadott dokim meg pont most nyaral.
Az enyémnek is hasonló méretei voltak - inkább úgy mondom ekkorának mérték - aztán a 40. héten 4 kilóval és 57 centivel született. Addig meg végig azt hallgattam, hogy pici lesz.... Még csak 33 hetes vagy, a babára csak most jön a java! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Súlya, jó. Talán annyi hogy nem valószinü, hogy nagy lesz, 4 kiló vagy fölötte. De szerintem azt nem baj. :) Lepény érettsége normális, nekem is II-es volt a második terhességnél 32 hetesen. A 3 sorban lévõ adatokat nem ismerem. Ha kicsinek látja, akkor érdemes 1-2 hét múlva újra uh-ot nézni. Ott látják hogy fejlõdik-e. A mérés pedig lehet pontatlan. Nekem mérték már a kisfiam 36. héten 3600 grammnak, a 39. héten 3650-nek. Aztán a 40. héten megszületett 4200 grammal. És hallottam már olyat is, akinek a 36. héten született a babája, 1900 grammal, és teljesen egészséges.
Nekem 2500grammra saccolták 4 nap mulva mikor szültem 3250gramm volt. 8 hetes kiscsaj anyuja
A kérdező hozzászólása: :)
Nyugi nekem a 38. Hetes uh- on azt mondta a doki, hogy na ez a gyerek nem lesz max 2800 gramm, három napra rá megszületett 3120 gr és 50 cm-el.
Hülye egy doki lehetett, de nem lesz semmi baj!Az orvosok mindig csak a frászt hozzák az emberre...
A kérdező hozzászólása: Igen sokan ezt mondják. Köszönöm:)

Kisfiam tegnap toltotte be a 7 honapot. Szerintetek az gond ha meg nem all meg a labacskain? Forogni is par napja tud csak hasrol hatra a doki azt mondta nem gond minden gyerek mas! Lehet az a gond h kicsit ducika 9200gramm?

Legjobb válasz: De ugye nem próbálgatod állítgatni?!? 7 hónaposan max. kúszni kéne tudnia, de ha szépen forog mindkét irányba, már az is jó, ne aggódj!

De ugye nem próbálgatod állítgatni?!? 7 hónaposan max. kúszni kéne tudnia, de ha szépen forog mindkét irányba, már az is jó, ne aggódj!
Az én lányom is csak 9 hónaposan állt meg a lábain, pedig még csak duci sem volt. Nincs lemaradva a te gyereked sem, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: forgni meg csak hatrol tud hasra :)
Miért kellene neki ennyi idõsen megállni a lábain? 7 hónapos korában az én kisfiam forgott, mégcsak nem is kúszott! 7, 5 hós korban állt fel a kiságyban, 8 hós korában kezdett mászni, és 10 hós kora elõtt egy nappal állt kapaszkodás nélkül. Jövõ héten lesz 1 éves, és mászik mászik mászik, feláll bárhol, egyedül is kapaszkodási lehetõség nélkül. Még nem indult el, de õ sincs elkésve. Tudják õk, h mikor mire állnak készen, ne siettesd semmivel.
7 hósan az enyém sem állt meg a lábain, mi is aggódtunk :) Hamarosan elkezdett kúszni, majd 8 hósan egyszerre mászott, felült és felállt. Ne állítsd fel, majd magától csinálja, még nem elég erõs hozzá. Ja és nem sovány, nagyobb súlyt nehezebb mozgatni! Az enyém 11 hósan 8400g, nagyon pici :)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat nem eroltetem en sem nem alltatom csak megproballtam es nem tartsa magat :) de viszont a jarokaban szepen tolja magat hatrafele :) majd raer mindent a maga idejeben !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!