Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mondom h nem (72 db)

Ha a pasim kevesebbszer mondja, hogy szeret mint én, és ő sose álmodik rólam én meg mindig róla, meg én féltékeny tipus vagyok ő meg azt mondja h nem akkor tuti h én jobban szeretem mint ő engem?

s?t a fotóm is csak akkor rakta ki telefonomra mikor mondtam h zavar h más (ismert) n?k képe van kinn és ? barátokkal is van, én viszont csak vele akarok,

Legjobb válasz: nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L

nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L
ilyen apróságokba nehogy már beleköss, hogy kinek a képét rakja ki a telefonjára.. most az jó érzés, hogy a te nyomásodra, "kényszerbõl" tette ki?:S ne legyél hisztis -.-
mintha az én a kedvesem közti dolgokat írtad volna le..:) nos magamból indulok ki. annak ellenére hogy nem mondom két percenként meg hogy szeretem, s nem mindenhol az õ képe figyel és, hogy nem vele álmodok.. annak ellenére amikor csak van 1 perc nyugtom rá gondolok, vágyakozom az érintésére, az ölelésére, az illatára, a mosolya látványára, mindenre ami õ. és ha hozzám vágná ezt a kedvesem hogy õ biztos jobban szeret engem mint én õt mert bla-bla akkor bizony hogy k*rva szarul esne. szal ezt a kételkedõs éned tartsd meg magadnak, vagy add ki itt nekünk fórumon, anonim azt kész.

A barátnommel 2éve vagyunk együtt és a szeretkezés végén általában remeg és ellök magától azt mondja h nem bírja tovább hogy nagyon jó volt és mosolyog. Honnét tudhatom vagy a barátnőm h orgazmusa van ez tekintheto annak? Vagy ha nem akkor miez?

Legjobb válasz: remegni remeghet attólis, ha túlsokat szexeltetek és már nembírja testileg. valamint orgazmus alatt is szokásuk remegni a nõknek. igazából ezt neked kéne érezned, vagy látni rajta h tényleg van e orgazmusa. fõleg hamár 2 éve együttvagytok.

remegni remeghet attólis, ha túlsokat szexeltetek és már nembírja testileg. valamint orgazmus alatt is szokásuk remegni a nõknek. igazából ezt neked kéne érezned, vagy látni rajta h tényleg van e orgazmusa. fõleg hamár 2 éve együttvagytok.
Én is szoktam remegni orgazmusnál:) és ha így vagyok vele akkor általában utána nekem is az kell hogy hagyja abba nem tudom miért de így van:) de nálam ez azt szokta jelenteni hogy nagyon nagyon élvezek

Szeretném ha lemondana az apja a lányomról de nem akarja megtenni, pedig azt mondja h nem is az övé és el akarja vinni apaságira de én nem akarom! Lehet valamit tenni h lemondjon a gyerekről? Meg akadályozhatom h elvigye apaságira?

Legjobb válasz: szia, Neked miért nem jobb, ha tisztázódik a helyzet? Hogy mondana le róla amíg nem is biztos, hogy nem Õ az apja? Én nem tudom hogy mûködik ez a DNS vizsgálat, de mind a 2 fél beleegyezése, és jelenléte kell szerintem. De a bíróság is elrendelheti, ha hozzájuk fordul végül a tisztázás miatt.

szia, Neked miért nem jobb, ha tisztázódik a helyzet? Hogy mondana le róla amíg nem is biztos, hogy nem Õ az apja? Én nem tudom hogy mûködik ez a DNS vizsgálat, de mind a 2 fél beleegyezése, és jelenléte kell szerintem. De a bíróság is elrendelheti, ha hozzájuk fordul végül a tisztázás miatt.
A kérdező hozzászólása: Azért nem szeretném mert így sem viszi a gyereket, az apai kötelezettségeit ne teszi meg , és egy drogos lett és féltem odaadni a gyerekemet neki !eddig csak jó volt h azt hiszi h nem az övé mert nem kellet félnem h történik valami a gyerekkel!
igazából nem értem, mi a problémád? nem akarod, hogy bebizonyosodjon a vizsgálat által a férjed számára, hogy õ a gyerek apja? vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Ahogy vesszük igen, mert legalább eddig nem kellett odaadnom neki a gyereket és így nem féltem attól h valami baja lesz!!!
Azért, ha a lányod apja drogos, akkor ezzel érvelhetsz a bíróságon, és nem fogják megítélni a láthatást, ha bizonyítani is tudod. Azonban jó ha tudja az apuka, hogy ha õ kérvényezi a vizsgálatot, és bebizonyosodik, hogy az övé, akkor neki kell fizetni a vizsgálatot, ami elég húzos. Az egyik ismerõsöm is így járt, és most fizethet, mert vesztett.
600 ezer ft-ról hallottam, nem tudom, hogy igaz e.
100000 forint körül van egy apasági vizsgálat és elvileg elég ha csak az apa meg a gyermek van ott, tehát ha van rá pénze és valamikor elviszi magával a gyermeket csak mint apa magával egy pár órára akkor elvileg meg tudja csináltatni a tesztet. Ha viszont tényleg drogos akkor ezt nem lenne rossz bíróságon minél elöbb tisztázni mert addig az apasága jogán szerintem bármikor joga lenne 1-1 napra elvinni a gyermeket és ezt én a helyedben biztos nem engedném.
mennyibe kerül a vizsgálat?


Semmit:) meg fog tanítani és kész:) :)
Hello hát valószínüleg nagyon örülni fog neki és megfogja mutatni... bár ezt nem lehet tanitani mert csak ugy jön idõvel meg egyre jobban fog menni ... de biztos örülni fog neked ha megkéred hogy tanítson meg Gyakorlatban... sok sikert
A csókolózást nem lehet tanítani! Az magától jön. Az elsõ egy kicsit nedves, a második kicsit szokatlan, de az ötödik után már nem lehet abbahagyni. Szóval ezen ne görcsölj. A barátodnak meg ilyet ne mondj, mert ettõl az életkedve is elmegy. Azt meg, hogy tanítsanak meg rá, ne kérd senkitõl. Szerintem mindenki szíves örömest jelentkezne, csak a vicc kedvéért is, de képzeld el, hogy a barátod hoghy érezné magát. Senki nem születik profinak. Egyszerûen csak csinálni kell és élvezni. Nekem az elsõ csók elõtt (pedig az már nem most volt), emlékszem, remegett kezem lábam, úgy izgultam, hogy elrontom és képzeld, nem. Csak jött magától, hogy mit hogyan kell. Aztán persze finomítottam a technikán. Szóval a lényeg, hogy ne görcsöld túl a dolgokat. Nem mássz bele rögtön a srác szájába a nyelveddel. Csak szép lassan közelíts. Elõször az ajkát nyald meg finoman, de mindezt lassan csináld. Utána csókold meg és utána finoman dugd a nyelved a szájába. Lassan. Közben figyeld a reakcióit! Jó lesz, meglátod!!! Üdv, Z
Az elsõ kissé elcseszett lesz, akármit is csinálsz, de a harmadik már bizos jó. Ez kódolva van a génjeidben, szóval nincs min izgulni...
A kérdező hozzászólása: kosssz :D nem is azt akartam irni h "tanitson meg" hanem azt h mit sozl hoozzaa ha egmondom h en meg soha nem...
Miért menne el a barát életkedve. Speciel ha nekem mondtak volna ilyen elöször kicsit meglepõdnék aztán szives örömest válalnám a 'tanári szerepet'. 3 hsznak, persze hogy nem úgy tanítható hogy meg mondják pontosan hogy kell csinálni, hanem gyakorolni kell... de ilyen kis semmiségek miatt nem kell osztani a kérdezõt fõleg hogy szerintem nem is ezen volt a hangsúly.
Ne parázz. Gondolom szereted, és remélem h õ is szeret téged. Mikor pedig smárra kerül a sor, mindketten spontán tudjátok majd. Nem fejbõl fog menni h ez után ezt és ezt teszed. Egyszerûen érzed h mi jó neked, és neki. De ne ugorj fejest a mélyvízbe. Kezdjétek gyengéden szájrapuszival, hosszú csókokkal stb. Ha úgy érzed kell több, akk szépen lassan belejössz, hidd el.

Samsung d900as telo. Az a bibi vele amikor beszelgetunk van ugy h percenkent megszakads ha fel akarom hivni akkor azt mondja h nem elerhetö, s vagy 5szörre sikerül ismét felhivnom, mintha nem lenne térben, de van rendesen tér, maxon. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Szió! Lehet hogy a beépített antennája nem veszi jól a jelet.Ha meg nincs térerõd nem enged telefonálni. Ez lehet a probléma. Szerintem szabadulj meg tõle minnél elõbb. -z-

Szió! Lehet hogy a beépített antennája nem veszi jól a jelet.Ha meg nincs térerõd nem enged telefonálni. Ez lehet a probléma. Szerintem szabadulj meg tõle minnél elõbb. -z-

Mit jelent, ha a lány szakítás után 1, 5 évvel azt mondja h nem tudja hogy szerelemes-e belém?

Legjobb válasz: Nem szerelmes beléd, csak nem akar megbántani ezzel. De miért is lenne, ha már olyan régen szakítottatok?

Nem szerelmes beléd, csak nem akar megbántani ezzel. De miért is lenne, ha már olyan régen szakítottatok?
Nem szerelmes beléd, ennyi. Ne reménykedj, felejtsd el.
Ha szakítottatok miért várod el tõle, hogy még beléd is legyen esve?
ne várja el te idióta csak megkérdezte h mit jelenthet.
Veled szakított, vagy a piával?
1, 5 évvel szakítás után ezt mondta neked a csaj?Ezek szerint még nem zárt le..
nem*
A kérdező hozzászólása: velem
Persze mindez csak akkor ha nem volt elõzménye(nem próbálkoztál be).
Azt, hogy nem szerelmes beléd, csak nem talált jobbat, és szeretné, ha visszakönyörögnéd magad, õ meg nagylelkûen megbocsátana. Felejtõs.
Ez még egy nagy kamu duma, nem akarlak letörni, de valaki vagy szerelmes, vagy nem. Nem az. Fogadok, hogy szakításkor a másik olyankor szokásos nagy kamu dumát tolta a képedbe, hogy nem tudtad kimutatni az érzéseidet. Felejtsd el és keress egy õszinte nõt! Találsz jobbat, ne fecséreld az értékes életedet és idõdet!

Ha a rendőr azt kérdezi, hogy elfogadom-e az x összgű bírságot, és azt mondom, h nem, /mert jogtalannak érzem/ mire számíthatok? Alá kell írni ilyenkor?

Legjobb válasz: feljelent, de ha nem vagy benne 100%-ig biztos, hogy tudod bizonyítani az igazadat akkor inkább a csekket kérd

feljelent, de ha nem vagy benne 100%-ig biztos, hogy tudod bizonyítani az igazadat akkor inkább a csekket kérd
Vagy pimaszkodtál vele és meg akart szivatni. Csak hogy tudd, hol a helyed.
szabályos mert a kocsit rögzíteni kell elgurulás ellen (vagy valami ilyesmi) de ha ezért megbírságolt akkor tényleg csak pénzbeszedésrõl volt szó
Feljelent, és fizeted a tízszeresét.
Bizonyára szivatni akart. Ha nem fogadod el a helyszíni bírságot, akkor ne írd alá a tömböt, mert az pont a bírság elfogadást jelenti! Ha viszont nem írod alá, akkor legyen legalább egy tanúd, mert utána megnézheted miket ír rá a gumitalpú a feljelentésre!
A kérdező hozzászólása: na akkor most másik kérdés, ha megkér nyissam fel a csomagtartót, és kiszállok, járva hagyom a motort, nem húzom be a kéziféket, mennyire szabályos ilyenkor a bírság?
Miven? Na AZÉRT, mert nem húztad be a kéziféket TUTI, hogy nem lehet megbüntetni.

Szerintete szert még a barátom? Néha naon furcsa nem is ír. Ha msn ezik és odanézek mindig kilép. és azt mondja h nem fontos. Félek, mert én szeretem.

msn en is alig ír

Legjobb válasz: Hmm, ott már valami simlisség van a dologban, ha pont akkor lép ki. Nem akarja, hogy valamit láss! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret, de titkol valamit. Ülj le vele, és beszéljétek meg!

Hmm, ott már valami simlisség van a dologban, ha pont akkor lép ki. Nem akarja, hogy valamit láss! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret, de titkol valamit. Ülj le vele, és beszéljétek meg!
A kérdező hozzászólása: hát jah de nem naon mondd el dolgokat ami nekem rosszul esik
ne az msnel foglalkozz ha valóban szereted akkor szeresd!

Mit jelent, ha a lány szakítás után 1, 5 évvel azt mondja h nem tudja hogy szerelemes-e belém?

Néha hív, néha nem, néha én hívom ?t vagy sms, facebookon sem jelöl vissza. Szeretem ?t, hiányzik, de nem fogja velem újra kezdeni. Kétségbe vok esve, hogy mi lenne a jobb... féltékeny is vok egy kicsit. Fenébe.... ez rossz érzés.

Legjobb válasz: Beszélj vele, vedd fel a kesztyût és tisztázd a helyzetet. Neked is jobb, ha tudod mi az ábra.

Beszélj vele, vedd fel a kesztyût és tisztázd a helyzetet. Neked is jobb, ha tudod mi az ábra.
Beszélj vele szemtõl szembe! Kérdez rá a dolgokra és tisztán lássátok mi van most veletek! Jobb helyzetben vagytok mint mások pl én Ti még kommunikáltok egymással és lehet bármi köztetek! Minden csak beszélgetés kérdése. Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Már csomószor beszéltem vele telefonon, mert találkozni nem akar "nehogy felszakadjanak a régi sebek"-legalábbis szerinte. idén 4 hónapig egyáltalán nem kerestem, hátha rendezõdik a dolog, ha békén hagyom, õ is átgondolja. csak egy sms-t küldött h hogy vok. De ne, semmi, szeptember óta havi 1-1 alkalommal beszéltünk és kész. Mindig bemesélem magamnak, h õ a múlt, tényleg szép kapcsolat volt, de nem megy. Persze vannak más lányok is akik tetszenek, de nekem nehezen megy az ismerkedés, kapcsolat teremtés. Ráadásul önkéntelenül is sokat gondolok rá. Azt se tudom h felhívjam-e. Ellentétes a vallásunk, sokak szerint ez összeférhetetlen. Ebbõl adódóan lett vége, egy dolgot viccnek szántam amin õ nagyon megsértõdött. Még valami, facebookon hogy mûködik ez a szív küldés? Mert van egy fiú aki naponta legalább 2 szivet küld neki. Bár azt nem tudom h hogy reagál rá. Egy hónapja még azt mondta h õ nem akar kapcsolatot, senki nem kell neki, bár ezt régebben is mondta. Nem hív, nem küld smst, nem jelöl vissza, és sokszor olyan elutasító a közeledésemre. Régebben mondta h csak mosoly szünet van, és tényleg mindig kedves voltam, nem bunkó. Bocsi h hosszú lett, és elõre is köszönöm a válaszokat!
Fiygelj, tudom, hogy egy szerelmes szívnek mondhatom, úgysem értessz velem egyet, és tudom hogy qrva nehéz, de hagyd a csajt. Ebbõl nem lesz semmi jó, csak magadat emészted fel. Semmi értelme, én már kétszer estem ebbe a hibába, hogy futottam utánuk ilyen esetben. Néha kicsit közelebb engednek, de csak játszadoznak, mivel élvezik, ha egy pasi odavan értük, akkor is ha már nem akarnak tõle semmit. Azt ajánlom, hagyd a fenébe a csajt, szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, nézz körül, nézz meg más lányokat. És túlleszel rajta. Tudom, hogy baromi nehéz ez, nem egyszer átéltem már. de vegyél erõt és gondolj arra, hogy utálod. ülj le és gondold át magadban a dolgokat. elõször magaddal kell "megbeszélned" ezt. Rá fogsz jönni, hogy ennek semmi értelme...Ne ess abba a hibába amibe én estem! Remélem segítettem. 18/F
Az a baj ezzel, hogy nem tudom, nehéz helyzet az biztos. Ügye mivel ha õ nem keres sûrûn így nehéz azt hinni, hogy bármit is akarna tõled, tényleg gondolkodik e a dolgokon vagy csak éli életét, nem mindegy mi történik magában amit sajnos csak õ tud! Igaz én nõnemû egyed vagyok és sajna így se látom mi lehet benne, de lehet tényleg nemérdemes felé nézegetned, belegondoltam az a másfél év hosszú idõ.... Viszont írhatsz privit szívesen beszélgetnék veled. A Facebook témát meg felejtsd el igaz 21. században ezek teszik lehetõvé nálunk, hogy így kommunikáljunk/tegyünk bármit is, de ebbe nem menjünk bele. Mindenhez két ember kell! Ezt ne feledd :( Lehet máshol tényleg ott van az a bizonyos nagy "õ" ma 21:39 voltam!

Eladtam valamit 3000 ft értékben a vevő átutalta a 3000 ft-ot én elküldtem a csomagot de ő azt mondja h nem kapta meg. most vagy tényleg nem kapta meg vagy a postán tűnt el? ha a postán tűnt el és tényleg nem kapta meg akkor mit tehet feljelenthet?

feljelenthet??

Legjobb válasz: A csomagokat követik a postán, az nem tûnik csak úgy el. Ha neked megvan a feladásról a bizonylat, akkor te tudod bizonyítani, hogy feladtad.

A csomagokat követik a postán, az nem tûnik csak úgy el. Ha neked megvan a feladásról a bizonylat, akkor te tudod bizonyítani, hogy feladtad.
Csomagot is lehet sima levélként feladni. Van valami bizonyos súlyhatár amíg sima levélként is feladható egy csomag. (És még ajánlott ként sem kell feladni.) Ha így adtad fel akkor érthetõ hogy semmit nem kaptál. Ebben az esetben akár a postán is ellophatták, de az is lehet, hogy megkapta a srác a csomagodat csak letagadja. (Amúgy pedig a postások is szeretik lopkondi a cuccost. Egyetemi kollegám rendelt két könyvet az amazonon. Meg is jött az email hogy átadták a magyar postának. Várta, várta, semmi. Reklamált a postán, hogy hol csomag. Õk ugyan nem kaptak semmit, itt csomag nem volt. Vissza írt amazonnak, hogy nincs könyv. Amazon pedig ismét elküldte a két könyvet. A poén az hogy pár héttel késöbb egy antikváriumban pont olyan két könyvet látott amit õ rendelt. Ezek ritka - legalábbis itthon - angol nyelvû szakkönyvek voltak. Gyanus hogy valamelyik postás nyúlta le és vitte be eladni.)
Ha annyi csomag/levél valóban eltûnne a postán, mint ahány kérdést itt kiírnak róla, akkor már rég nem lenne posta. Neked megvan a feladásról a bizonylat?
A kérdező hozzászólása: igen
mi van sima levélként adtad fel?:D
A kérdező hozzászólása: és akkor amit feladtam csomagom az hol van???
Elõttem írók jól mondják, nem csomagot adtál fel, hanem levelet. Legközelebb ajánlott levélként adjál fel fontos dolgokat, akkor bizonyítani tudod, hogy elküldted. Amúgy, ha õ bizonyítani tudja a fizetést de te nem a feladást, akkor igen, feljelenthet.
Az a levél megérkezett csak õ jól tudja hogy nem tudod bizonyítani. De õ se tudja bizonyítani hogy te megkaptad.
Nem fog feljelenteni! Ne fizesd ki!
Ez egy jól bevált trükk, ha látja a vevõ, hogy sima levélként adnak fel ezt-azt. Mivel azt nem lehet követni, ezért szól az eladónak, hogy nem kapta meg, aki erre visszautalja a pénzt, így a vevõ ingyen kapta meg az árut. Számtalan ilyen kérdés van, és még mindig megtörténik, hiába mondjuk el mindig, hogy legalább ajánlva kell postázni mindent, hogy ne legyen belõle baj.
Á, ezt a válaszod nem láttam, egyszerre írtuk. Akkor: tanulópénz, sajnálom.
De hány napja?
A kérdező hozzászólása: lassan 1 hete
A kérdező hozzászólása: de olyat nem kaptam..:S
Utald vissza neki a 3000-et, és vedd tanulópénznek, hogy még a legkisebb dolgokat sem adod fel idegennek a pénzéért anélkül, hogy ne kapj valami bizonyítékot arról, hogy feladtad. Másrészt: hány napja adtad fel? Milyen messze? Van, ahova a nem elsõbbségi levélnek kell akár egy hét is, hogy megérkezzen.
De, kellett kapnod!!
Az ciki. Ha õ nem kapta meg a terméket, te pedig nem tudod semmivel sem bizonyítani, hogy feladtad (ami érdekes..), akkor feljelenthet. Bár ez igen alacsony értékösszeg, de átverésnek minõsül, utald vissza a pénzét.
A kérdező hozzászólása: nem kaptam bizonylatot! kb 80 km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!