Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mondja h szeret (11 db)

Ha a baratnom azt mondja h szeret nagyon es kerdezgeti h szeretem e ot es azt mondja h velem akar lenni mindig es h nem hagy el soha akkor vajon tenleg velem marad?

vajon nem fog megtetszeni neki egy mas srac vagy elhagy valamiert?

Legjobb válasz: Bízz benne, szerintem komolyan szeret téged! de soha semmi nem lehetetlen! De ezek szerint nagyon szeret téged , és inkább õ fél, hoyg elveszít téged, mint te õt.

Bízz benne, szerintem komolyan szeret téged! de soha semmi nem lehetetlen! De ezek szerint nagyon szeret téged , és inkább õ fél, hoyg elveszít téged, mint te õt.
Ezt én is megigértem a barátomnak hogy nem hagyom el soha.Csak akkor hagyom el ha már õ nem szeret vagy megcsal.Szóval ezt már elõre kijelentettem neki.Sokat veszekedtünk ugyan az utóbbi idõben.Meg színre lépett néhány csaj is akik közénk állnak.De mindig azt mondja hogy engem szeret.De én már gondoltam arra hogy megcsal.Ekkor már a szakítás járt a fejemben hogy talán ez lenne a leghelyesebb döntés de megint felhozta az igéretemet hogy megigértem neki.Jó nem volt szakítás most õ csinálja hogy már napok óta nem ad semmilyen életjelet.Szoval ha egyszer betelik apohár akkor már az igéretem sem érdekel.Szakítok vele. Szoval az a véleményem hogy a lányok hûségesebbek mint a fiúk.Ugíanis a fiúk hajlamosak a megcsalásra.Ha egyszer a lány megigérte és a pasi nem produkálja magát, nem csalja meg, nem csapja be és nem idegeli ki a csajt akkor lehet tartós a kapcsolat.

Mit csinaljak, ha a parom azt mondja h szeret, de nem tudja megadni ami nekem kell?

Regota egyutt vagyunk, tudom h szeret, es en is ot,mert sokszor feltekeny is.De azt mondja, h o most olyan idoszakaban van, amikor ugy erzi meg nem tudna nekem megadni azt a melegseget meg mindent, amire szuksegem lenne.O 20. Latom rajta h probalja,de nem megy.Erdemes h vele uljek? Tenyleg szeretjuk egymast, de idovel beerne az esze? Mar akartam szakitani, de szeret es o nem akar...es ugy igazan en se! Ezen at fog esni?

Legjobb válasz: Hm, hasonló problémával küzdöttünk mi is. A párom azt mondta, hogy õ most nem tud velem annyit törõdni, nem tudja megadni, azt amit szeretnék, és hogy nem tud boldoggá tenni. (Egyetemre jár és mellette dolgozik, mellesleg meg a diplomamunkáját írja.) Ekkor azt mondtam neki: "Kicsim, majd túlleszünk rajta, én mindig itt leszek Neked". És valóban, egyszerûen hihetetlenül boldog vagyok most vele! Szerintem, ha kitartotok egymás mellett, és átestek ezen a nehéz idõszakon, akkor minden jóra fordulhat! :) Sok sikert Nektek!

Hm, hasonló problémával küzdöttünk mi is. A párom azt mondta, hogy õ most nem tud velem annyit törõdni, nem tudja megadni, azt amit szeretnék, és hogy nem tud boldoggá tenni. (Egyetemre jár és mellette dolgozik, mellesleg meg a diplomamunkáját írja.) Ekkor azt mondtam neki: "Kicsim, majd túlleszünk rajta, én mindig itt leszek Neked". És valóban, egyszerûen hihetetlenül boldog vagyok most vele! Szerintem, ha kitartotok egymás mellett, és átestek ezen a nehéz idõszakon, akkor minden jóra fordulhat! :) Sok sikert Nektek!
Ha jóó együtt , akkor mindenképpen :)
A kérdező hozzászólása: De kb mennyi ido kell h egy ilyensmin atessen? Mert a baratom is egyetemen van, de mar egy par honapja neki ez be van allva, es kezd nagyon elmenni a turelmem. Fiatal vagyok, es ha nem valtozik, nem varhatom amig elhalasztom legszebb eveim, mert o nem hajlando kimutatni...meddig tart az ilyen ido??
Nálunk kb. két hónap volt. (elsõ válaszadó)
Ha a szerelmed és a kettõtök boldogsága helyett téged a fiatalságod izgat.. Akkor szeretnéd igazán, ha a vele töltött idõszak lenne a "legszebb éveid"..
A kérdező hozzászólása: pont azt szeretném..nagyonis! De nála már majdnem egy fél éve megy ez, es fiatal és az az érzésem, h fel kell nöjjön, h maturálodjon, és félek, h azt ö nem várná ki h mellette legyek, sokat harcoltam ezért a kapcsolatért, és szeretném h végre ö is ezt megtegye..
1. gondold át, mi kell neked? reális-e a dolog? képes-e az illetõ srác ezekhez az igényekhez alkalmazkodni? 2. alkalmazkodj te is! mivel egy párkapcsolat ebbõl áll :) és idõvel õ is fog. 3. ha mégsem megy az elfogadás, és ez csak rosszabb lesz, akkor nincs más hátra. :(

Van egy fiú akit szeretek. De nemtudom h ő szeret-e. Közben pasim is van. Ha az a fiú akit szeretek azt mondja h ő is engem akkor szerintetek dobjam a pasimat h ha járni akar velem?

A pasimat is szeretem, de az iskolatársamat is!!! Nem tudok választani...

Legjobb válasz: ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.

ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.
Hát a pasiddal mindenképp szakíts, csak azért ne maradj vele, mert nincs jobb hirtelen.
Szerintem szakíts velük, és koncentrálja sulira... még egy jópár évig.
Hallgass a szívedre ha nagyon tetszik az a fiú és õ is viszont szeret hát akkor szakíts vele de szerintem nem éri meg egy másik fiú miatt szakítani vele!!!! Ha meg nagyon szereted a barátodat akkor nincs mirõl beszélni.Ezt mi nem tudjuk helyetted eldönteni csakis te tudhatod a helyes döntést.
Melyik iskolába jársz?
Ha nem tudod , hogy a pasidat vagy a másikat válaszd én elmondom dobd a pasidat mert ha a pasidat igazán szeretnéd nem szerettél volna bele másba!
Megkérdezhetem, hogy te mit éreznél, ha az általad szeretett pasi egy másik nõbe lenne szerelmes, miközben együtt vagytok? Ezen kicsit gondolkozz el. Ez nem valami szép dolog. Inkább próbáld meg tisztázni az érzéseidet. De ezért nem kell valakit bántani. És most persze mondhatod, hogy nem bántod, de ha valakivel együtt vagy úgy, hogy valaki mást szeretsz, azt biztosan érzi. Már ha õ tényleg szeret téged és foglalkozik veled, akkor tuti észre vette/veszi.


Ha a pasim kevesebbszer mondja, hogy szeret mint én, és ő sose álmodik rólam én meg mindig róla, meg én féltékeny tipus vagyok ő meg azt mondja h nem akkor tuti h én jobban szeretem mint ő engem?

s?t a fotóm is csak akkor rakta ki telefonomra mikor mondtam h zavar h más (ismert) n?k képe van kinn és ? barátokkal is van, én viszont csak vele akarok,

Legjobb válasz: nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L

nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L
ilyen apróságokba nehogy már beleköss, hogy kinek a képét rakja ki a telefonjára.. most az jó érzés, hogy a te nyomásodra, "kényszerbõl" tette ki?:S ne legyél hisztis -.-
mintha az én a kedvesem közti dolgokat írtad volna le..:) nos magamból indulok ki. annak ellenére hogy nem mondom két percenként meg hogy szeretem, s nem mindenhol az õ képe figyel és, hogy nem vele álmodok.. annak ellenére amikor csak van 1 perc nyugtom rá gondolok, vágyakozom az érintésére, az ölelésére, az illatára, a mosolya látványára, mindenre ami õ. és ha hozzám vágná ezt a kedvesem hogy õ biztos jobban szeret engem mint én õt mert bla-bla akkor bizony hogy k*rva szarul esne. szal ezt a kételkedõs éned tartsd meg magadnak, vagy add ki itt nekünk fórumon, anonim azt kész.
Maradj vele és bántson csak tovább.
Találkozz vele személyesen az sokat szokott ilyen helyzetben segiteni.
Verd ki a farkát.
A kérdező hozzászólása: hej még ahhoz fiatal vok
Velem is pont ugyanez a helyzet kivétel hogy mi még nem járunk és pont emiatt nem is hiszem hogy fogunk. Nagyon szeretem õt, azthiszem hogy õ is szeret engem de van ez a hatalmas fal amit kettõnk közé állít és ez szörnyen zavaró. Hidd el át tudom élni a helyzeted, nem tudom mi lenne viszont a jó megoldás. Várd meg azt a pillanatot amikor már úgy megbántott hogy tényleg megharagszol rá. Én is arra várok már több mint egy éve. :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod
Tanulj meg írni és keress egy normális pasit, bár lehet összeilletek.... Te semmit nem tehetsz, a pasinak kell lépni.
Ne avatkozz bele más kapcsolatba.
Rosszul lesz??? - Ez olyan dolog mint amikor valaki érdekbõl van együtt a másikkal! - Feltéve ha a srác igazat mond neked..... Amugy ez nagyon hülye duma mikor valaki azzal hitegeti a másikat, hogy így szereti úgy szereti de nem szakíthat mert megverné a pasija vagy a barátnõje öngyilkos lenne ha szakítás lenne.... Akivel már nagyon [email protected] a kapcsolat , és nem szeretünk vele lenni és nem szeretjük hiába próbáltuk meg többször is azt el szoktuk hagyni, ÉS NINCS KIFOGÁS, hogy ezért vagy azért nem merem. Vannak rokonok akikhez haza lehet menni. Az ilyen embereknek meg létezik még pszichiátria...mond meg a srácnak. Szóval: ha telik az idõ és nem hagyja ott a barátnõjét, akkor te csak egy mellékes vagy számára, egy plusz szexpartner!
Addig ne lépj be ilyenbe, amíg a srác még "együtt van" a barátnõjével.
retkes kis [email protected] vagy. maradjunk ennyiben. a srác meg csak kihasznál és jókat röhög rajtad a hátad mögött.
Áldott jó szíve...
hát, ez kamu. az tuti. nekem is volt olyan pasim aki azt mondta öngyilkos lesz ha elhagyom. mai napig vígan él. olyan nincs h valaki csak azért van együtt valakivel. kihasznál téged és átveri a barátnõjét. nem is értem h egy jóérzésû lánynak h kellhet egy ilyen görény pasi????
Tényleg naiv vagy.

Szerintete szert még a barátom? Néha naon furcsa nem is ír. Ha msn ezik és odanézek mindig kilép. és azt mondja h nem fontos. Félek, mert én szeretem.

msn en is alig ír

Legjobb válasz: Hmm, ott már valami simlisség van a dologban, ha pont akkor lép ki. Nem akarja, hogy valamit láss! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret, de titkol valamit. Ülj le vele, és beszéljétek meg!

Hmm, ott már valami simlisség van a dologban, ha pont akkor lép ki. Nem akarja, hogy valamit láss! Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret, de titkol valamit. Ülj le vele, és beszéljétek meg!
A kérdező hozzászólása: hát jah de nem naon mondd el dolgokat ami nekem rosszul esik
ne az msnel foglalkozz ha valóban szereted akkor szeresd!
hát én elõször leülnék megbeszélni vele ezt a dolgot és csak utánna döntenék 17/F
elsõre megbeszélni és utána döntenék.
Remélem, hogy szóban kicsit magyarosan beszélsz... Viszont ha megbocsájtasz mi a biztosíték rá, hogy nem teszi meg megint?!
ömm, mit jelent hogy "...mind keri hogy bekuj..." ?:O de am nemlenne mentség, ne csókolózzon mással semmien okból se
Én nem, megtette akkor szebb jövõt. Ami egyszer megtörtént az nem lessz az utolsó.
Nehéz ügy! Velem is ez történt, csak mi akkor 6 hónaposak voltunk. És én jóval késõbb tudtam meg.. nehéz volt, nagyon fájt és rémesen megalázva éreztem magam. Én megbocsájtani sosem tudtam, inkább csak próbálok nem gondolni rá. egyébként azóta is együtt vagyunk, immár két éve és boldogabbak mint valaha. Egy ilyet el lehet nézni, ha már sportot ûz belõle az már más tészta.

Ha már az első randi előtt olyat mondd h " ő nem szeret sokat várni" meg h "hol legyen a tali az ágyadon? " akkor nem érdemes vele foglalkozni?

eddig csak beszél? viszonyban voltunk... el kezdtük megbeszélni h holnap mikor fogunk találkozni,erre a fent írtakkal kezdi:S:( :/ erre elküldtem a [email protected] h már megint vki ki akar használni:S

Legjobb válasz: Latin lever! B*szógép!

Latin lever! B*szógép!
netán Alekosszal beszélgettél?
A kérdező hozzászólása: amúgy elfelejtettem oda íni a korom 17/L
Jól tetted hogy elküldted biztos 1 csicska:D
ja, jó nagy csirke lehet
Kösz Csoki, sokat segítettél :D
Szerintem jól tetted.
Végre egy okos lány...
annyira jó pasi nincs a földön aki így hülyére vehet!

Az mit jelent, ha a pasim nem mondja ki h szeret, hanem rövidítéseket mond?

Legjobb válasz: F*szom, nem elég, hogy egy SMS dekódolásához is külön szótár kell, már vannak olyan ökrök, akik élõszóban is rövidítenek?

F*szom, nem elég, hogy egy SMS dekódolásához is külön szótár kell, már vannak olyan ökrök, akik élõszóban is rövidítenek?
igazából tippem sincs, hogy hogy lehet ezt rövidíteni... max a "szeri" (broáf!), de akkor azt jelenti, hogy homoszexuális, és te csak álca vagy :\
szerintem ha rövidítve szól hozzád, csak annyit mondj: baszkunyád!
Azok után, h egyesek már úgy fogalmaznak élõ szóban, h " ez nagyon ikszdé", vagy "ezen nagyot loloztam"....ezek után már nem lepõdöm meg ezen sem...... Szia, lájkolom az arcodat, nem tennéd közzé a nevedet?? :D Ez a 21. század :DDDDDD
Mielõtt vki belekötne, igen, írásban, neten én is használok rövidítéseket, meg hangulatjeleket, de élõben nyilván nem beszélnék így.
mert ez a menõ vedd már észre, senki nemjött még rá..
A kérdező hozzászólása: JEsszus... Hát csak ne m Homi... Szerintem azt már észrevettem volna... De azért köszi a válaszokat...
Én való életben LoL-t, H (hogy)-t szoktam használni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!