Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mondja h (148 db)

Ha a baratnom azt mondja h szeret nagyon es kerdezgeti h szeretem e ot es azt mondja h velem akar lenni mindig es h nem hagy el soha akkor vajon tenleg velem marad?

vajon nem fog megtetszeni neki egy mas srac vagy elhagy valamiert?

Legjobb válasz: Bízz benne, szerintem komolyan szeret téged! de soha semmi nem lehetetlen! De ezek szerint nagyon szeret téged , és inkább õ fél, hoyg elveszít téged, mint te õt.

Bízz benne, szerintem komolyan szeret téged! de soha semmi nem lehetetlen! De ezek szerint nagyon szeret téged , és inkább õ fél, hoyg elveszít téged, mint te õt.
Ezt én is megigértem a barátomnak hogy nem hagyom el soha.Csak akkor hagyom el ha már õ nem szeret vagy megcsal.Szóval ezt már elõre kijelentettem neki.Sokat veszekedtünk ugyan az utóbbi idõben.Meg színre lépett néhány csaj is akik közénk állnak.De mindig azt mondja hogy engem szeret.De én már gondoltam arra hogy megcsal.Ekkor már a szakítás járt a fejemben hogy talán ez lenne a leghelyesebb döntés de megint felhozta az igéretemet hogy megigértem neki.Jó nem volt szakítás most õ csinálja hogy már napok óta nem ad semmilyen életjelet.Szoval ha egyszer betelik apohár akkor már az igéretem sem érdekel.Szakítok vele. Szoval az a véleményem hogy a lányok hûségesebbek mint a fiúk.Ugíanis a fiúk hajlamosak a megcsalásra.Ha egyszer a lány megigérte és a pasi nem produkálja magát, nem csalja meg, nem csapja be és nem idegeli ki a csajt akkor lehet tartós a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Egyszer láttam h tényleg vodafonos sms-t törölt. De a többit nem tudta megmondani h mik voltak. Mire kellene oda figyelnem? Köszi a választ.
Arra, hogy te megbízol-e benne. Mert ha nem, akkor talán neked kellene végiggondolni, mennyit ér a kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Az sms naplóban hol??? Mert én csak az üzenetek címzettjeit találom meg, de ugyebár az elküldött sms-ket nem törli ki, uh az nem érdekes.
Legálisan sehogy.
A kérdező hozzászólása: És nem legálisan? :)
Bízz benne! Ha meg nem tudsz figyelj ezerrel minden apró jelre!
sms naplóba benne vannak a számok, ahonnan az üzi jött.Ha onnan nem törli ki, csak a bejövõ mappából, akkor megtudhatod.
2 vok: problema megoldva, ha az a lany mehet, akkor menj te is, nezd csak meg mi folyik ott.
Van erre egy hasonlat: A madár a kalitkában, ha örökké be van zárva, kihullanak a tollai.Tehát, ha szereted tudnod kell elengedni is.
Szerintem is, dobd ki!
Dobd :)
Hany eves? Kivel megy? Fura a hozzaallasa, ha nem felsz, hogy megcsal, a barati tarsasaga meg olyan, hogy ez jelenti szamara a sracokkal valo logast, akkor sajnalatos, de engedned kell, mert szuksege van a barataira is. Az mondjuk vitatlanul paraszt, hogy olyan durvan lereagal teged. Beszeld meg vele, hogy teged ez bant, es mit erezne, ha te is eljarnal a baratnoiddel minden hetvegen kiehezett kanok koze vonaglani? Ha ekor is bunko veled, erdemes elgondolkodni, kell-e neked egy diszkopatkany!?
Dobjad ki. Nem érdemel meg téged. Külömben is, tudod mi megy egy buliban. És ha szeretne, akkor nem tenné ezt.
Igazad van 3., en a 2. is erre akartam ravilagitani, azzal, ha olyan a barati kore, akkor engedni kell, de minden hetvegen? Es ezt igy a lany pofajaba kell vagni? Mind tudjuk, mi van a diszkokban. En sem aludnek nyugodtan a kerdezo helyeben. Majd rajossz egy hosszabb kapcsolatban
Miért ne mehetne? Meg vagytok bolondulva, ha a másik nélkületek megy el ? Senki sem tulajdona a másiknak, fel kéne fogni. Ha meg félrehuncutkodhatnéka van, megteszi bulin kívül is, ha akarja.. 23L
Sajnos ez a pasi nem becsül meg!
A kérdező hozzászólása: én 15 õ 16!!
menj te is.Mert nem mentek egyutt?amuigy hany evesek vagytok?
Semmit. Miért ne mehetne bulizni? menj vele, vagy szervezz partit ugyanoda a barátnõiddel, ha ennyire zavar. Én is sokat bulizok külön a barátomtól, de soha nem volt ebbõl gond.
Ha zavar, dobd ki. Ha meg bízol benne miért féltékenykedsz, és miért zavar? Menj el te is bulizni!
Most lehet hogy ebben az esetben nem errõl van szó, de néhány váalszra muszály reagálnom. 1. A bulizás nem feltétlenül jelent diszkót. Mi például egy havernál összeülünk és iszogatunk, majd el kocsmába 2. Van olyan hogy minden héten, nem tudom mi ebben a probléma, a hétvégi szórakozóhelyek erre vannak kitalálva, hogy az egész heti meló után az ember lelazítson, akár hetente is ha jól esik 3. Ha a barátodnak egy kapcsolatban az jelenti a bulizást, hogy diszkó-csajok-stb., akkor a barátoddal van a baj alapból, nem azzal hogy elmegy szórakozni valaki
És akkor mi van? Miért nem mész te is szórakozni a barátnõiddle mint a többi fiatal? Hétközben együttvagytok, vagy a hétvégi bulizások miatt találkoztok keveset és ez a baj? Szerintem egyátlalán nem jogos ezért kidobni valakit. Vagy adott már okot a féltékenykedésre?Megcsalni nem cska buliban lehet valakit ugye azt tudod? õszintén szolva, lehet én is azt mondanám ne parancsolgass nekem.Egy idõ után nagyon idegesitõ lehet ez a bizalmatlanság, ha nincs rá egyébként okod.
szia! írok Neked egy életbölcsességet (27 éves "vénség" vagyok :P): "egyszer megkérdezték, mi a boldog házasság titka. minden héten rászánunk egy estét és elmegyünk étterembe. halk zen, pezsgõ, tánc. a férjem kedden jár, én pénteken" szóval a tanulság: menj el Te is a barátnõiddel valahova, buli, mozi, koncert, amit szeretsz. nem kell mindig a szoknyádon ülnie, de Te sem vagy hozzákötve. ha ez így mûködik, jó. ha nem, és továbbra is zavar a viselkedése, dobd. mert sajnos ez nem lesz job...
Elsö vagyok. Mivel te ellenzed azt, amit csinál. Az csak vitákat/veszekedéseket fog szülni, és jobb békességben elválni, mint haragban.
Azzal nem hiszem, hogy bezarnad, hogy arra kered, ne menjen nelkuled minden hetvegen. De ha o igy boldog, akkor tenyleg el kell engedni, az meg a kulonvalas.
A kérdező hozzászólása: h érted engedni a buliba vagy szakítani vele?
A kérdező hozzászólása: De én szeretem a barátomat és nem tudnám kidobni!!De van 2 lány akire féltékeny vagyok mert az 1ikkel mindennap eggyüt meg a a suliba és még hétvégén együtt mennem bulizni is de a csajnak van pasija.A másik lány bûn ronda és a barátom is ezt mondja.
basszus, és Te azon vagy megakadva, hogy egy 16 éves srác eljár bulizni??? akkor lenne nemnormális, ha nem tenné...hihetetlen, komolyan...nem élhet úgy, mint a nagyapád, már ne is haragudj. bár gondolom a pincébe a többi öreggel még õ is kimehet... a 27 éves vénség :)
Atol h valaki le fekszik valakivel 14 évesen még nem jelentheti azt h ribanc....
Mit jelent konkrétan az h kicsi vagy......korod??
attól függ hogy érett e a dologra... én ismertem olyat aki 14évesen vesztette el de olyan éret volt hogy 16évesek nemvoltak azon a szinten...de amugy a mai fiatalok de nemazért lósz*rt nemtudnak a dolgokról...hagyd a p*csába a gyereket...
A kérdező hozzászólása: de teljesen ugy is viselkedik mintha járnánk csak azt mondja h nm járunk :/
de jogilag már meg lenne az esze... ÉÉÉÉÉS ezért vagytok gyerekek, mert nem látjátok át a dolgokat. Sorry, de ez így van, menjél barbizni te is.
A kérdező hozzászólása: hát 14 évesen tuti nm tudna engem mert én nm vok RIBANC
Csatlakozom az elõttem szólóhoz......dugni akarna, de veled gázos lenne......:)
te.. .14 evesen meg tudna dugni vagyis. ennyi. :) )) ezert mondja.
A kérdező hozzászólása: 13 vok én õ meg 15 és azt mondta h ha 1 évvel idõsebb lennék akk járhatnánk de sztem egy 14 éves lány se adna magábol többet mint egy 13 csak ha ribanc a csaj ...
a kort tényleg jólenne ehez tudni...
A kérdező hozzászólása: de mással n tudnám bebizonyitani h nem nagy a 2-ét év kor küli??

Ciki, vagy nem szeretik azt a fiuk, ha a lany mondja eloszor, h. Tetszik neki az a bizonyos fiu?

mert hat eloszor ugy illik,h. a fiu kerdezi meg,h. akar e vele jarni a lany...de ha egy lanynak tetszik? mer van egy fiu,aki tetszik,jarnak vele,nem tudom tetszek e neki,mit csinaljak?

Legjobb válasz: Sztem próbálj beszélgetni vele,de semmiképp se mondd+ h tetszik.Szal dumáljatok meg menjetek pl.moziba ebbe a szar idõben...:) és ugyis kiderül h tetsze-e neki.Ha igen,akkor nyert ügyed van mert õ fogja mondani,ha nem ,akkor se estél pofára,mert "csak" barátkoztál...nincs vesztenivalód!

Sztem próbálj beszélgetni vele, de semmiképp se mondd+ h tetszik.Szal dumáljatok meg menjetek pl.moziba ebbe a szar idõben...:) és ugyis kiderül h tetsze-e neki.Ha igen, akkor nyert ügyed van mert õ fogja mondani, ha nem , akkor se estél pofára, mert "csak" barátkoztál...nincs vesztenivalód!
Ma már teljesen elfogadott dolog, ha egy lány kezdeményez, de nem mindegy, hogy hogyan! Semmiképp se ronts rá azzal, hogy 'szia, tetszel nekem, járunk?' mert megijed szegény, és elmenekül:) nem tudom, hogy most milyen viszonyban vagy a fiúval? Barátok vagytok, ismerõsök, esetleg még nem is nagyon beszéltetek egymással? Ha még nem ismer Téged nagyon, akkor elõbb próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá, legyél hozzá kedves, de semmiképp ne áruld el az elején az érzéseidet, csak ha már látod, hogy Õ is hasonlóképp van vele. De az elején barátként közeledj hozzá, majd flörtölj vele, de végig maradj titokzatos! Ha barátok vagytok, akkor is óvatosnak kell lenned, és inkább csak akkor 'vallani', ha már biztos vagy a dolgodban...
Szerintem teljesen jó ha a lány kezdeményez. Ha látod hogy tetszel neki ade nem meri megkérdezni akkor kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: koszi, de az a szitu, hogy :) mar nem tudomm miota, de ismerem ot... egy faluval odebb lakik mint en, ha talakszunk, mosolyog ram, beszel hozzam , de nem tudom , hogy most akkor mi van :)
Akkor szerintem megkérdezheted azt, hogy nincs e kedve valamikor összefutni beszélgetni, vagy ilyesmi:)
Ezt csak valami nõ találhatta ki, Ti is ugyanolyan emberek vagytok, mint mi, miért ne mondhatnátok?
A kérdező hozzászólása: okej, de jo lenne ha azewr eszrevenne, h. tetszik nekem, azer ugy jobb lenne :) .. utolso valaszado: nekem is ez a velemenyem, de az utolso esetem, kicsit regebben az volt, hogy egy fiutol megkerdeztem.h. nem e szeretne velem jarni, egyszer amr elotte jartunk, de az nem jaras volt, csak hat erdekes dolog volt az..... na es mondta, hogy van neki egy lany akit szeret, hat borzasztoan messze lakik, ezert nem is ertem... es egyik lany haverjanak pedig majdnemhogy lemondott engem, hogy ez igy milyen szanalmas meg stb, hogy en kerdeztem meg szal :S

Ha a pasim kevesebbszer mondja, hogy szeret mint én, és ő sose álmodik rólam én meg mindig róla, meg én féltékeny tipus vagyok ő meg azt mondja h nem akkor tuti h én jobban szeretem mint ő engem?

s?t a fotóm is csak akkor rakta ki telefonomra mikor mondtam h zavar h más (ismert) n?k képe van kinn és ? barátokkal is van, én viszont csak vele akarok,

Legjobb válasz: nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L

nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L
ilyen apróságokba nehogy már beleköss, hogy kinek a képét rakja ki a telefonjára.. most az jó érzés, hogy a te nyomásodra, "kényszerbõl" tette ki?:S ne legyél hisztis -.-
mintha az én a kedvesem közti dolgokat írtad volna le..:) nos magamból indulok ki. annak ellenére hogy nem mondom két percenként meg hogy szeretem, s nem mindenhol az õ képe figyel és, hogy nem vele álmodok.. annak ellenére amikor csak van 1 perc nyugtom rá gondolok, vágyakozom az érintésére, az ölelésére, az illatára, a mosolya látványára, mindenre ami õ. és ha hozzám vágná ezt a kedvesem hogy õ biztos jobban szeret engem mint én õt mert bla-bla akkor bizony hogy k*rva szarul esne. szal ezt a kételkedõs éned tartsd meg magadnak, vagy add ki itt nekünk fórumon, anonim azt kész.

Ha egy pasi azt mondja h élettel teli a tekintetem és h nagyon tetszik neki, akkor ez azt jelenti h akar valamit?

Legjobb válasz: Valószinü h össze akar veled jönni... csak éppen nem ugy akarta kifejezni h jóó bula vagy leszel a csajoom?? :D az csak jót jelent ha a szemed dicséri és nem a segged.. :)

Valószinü h össze akar veled jönni... csak éppen nem ugy akarta kifejezni h jóó bula vagy leszel a csajoom?? :D az csak jót jelent ha a szemed dicséri és nem a segged.. :)
Akar valamit , tuti ... csak épp nem avval kezdi h : jó a segged, kõ kóla ? xD :D
Tetszel neki, és ezt szerette volna választékosan a tudtodra adni.:) Jópasi lehet, ha ilyen szépen fogalmaz!:D

Syasztok. Van egy pasi akivel szeretnék járni (fél éve ismerem) de van bnője, de ő meg azt mondja h naon tetszek neki meg ha a bnőjéről beszélek akk rögtön témát vált és azt mondta h vele ne törődjek. Pénteken találkozunk egy buliba mit csináljak?

légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: Attól is függ h egyáltalán szereti a csaját:).Ezt vhogy megkéne tudnod.Ha szeretik egymást akkor ne csinálj semmit de ha nem szereti és te bejössz neki akk elmondhatod sztem=)

Attól is függ h egyáltalán szereti a csaját:) .Ezt vhogy megkéne tudnod.Ha szeretik egymást akkor ne csinálj semmit de ha nem szereti és te bejössz neki akk elmondhatod sztem=)
Hanem a pasival ez érthetõõ..szted a válaszolók nem értik?de mint már mondtam/bár mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja/a Folalt pasi az necces és az egójának tetszik hogy 2 csajszit olthat, de ha ez bejön akkor hajrá.Ennél többet nm hiszem hogy lehet segíteni.Érthetõbben látom ezt nem lehet leírni, nem kéne a talaj felett 10km-re lebegni, talán egy pár pofontól is megkímélnéd magad.:)
A kérdező hozzászólása: mert én nem a bnõjével akarok járni! =/
HAGYD BÉKÉN. ILYENKOR MIÉRT NEM GONDOLSZ A MÁSIK LÁNYRA??????
Felõlem a titkos kalandja is lehetsz, ha így haladsz.
Nézd sztem ne foglalkozz nagyon vele.A foglalt pasi mindig necces.Szimplán csak tetszik neki a helyzet hogy még egy csajszit olthat a barátnõje mellett, nem szabad nekik mindent elhinni, mert ahhoz nagyon értenek az ilyenek hogy kell egy nõt levenni a lábukról, persze hogy hárít ha a barátnõjérõl van szó 1értelmû hisz nem akarja azt se elveszíteni.Közöld vele a saját érdekedben hogy foglalt férfiakkal nem kívánsz foglalkozni akármennyire is tetszik, majd ha egyedûlálló lesz talán lehet esélye nálad.Hidd el ha akar, téged fog a visszautasítástól függetlenül választani.:)
A kérdező hozzászólása: de táncolni még táncolhatok vele.nem? S:
A kérdező hozzászólása: de nekem nagyon tetszik és szeretnék vele járni, és a multkor is abba a buliba jött el ahova én mentem és nem ahova a bnõje.
Feszegesd a témát, és mondd, hogy foglalt pasikkal nem flörtölsz.
MEGÉRDEMELNÉD, HOGY A BARÁTNÕ KIKAPARJA A SZEMEDET!

Mit csinálnátok ha felhívjátok a pasitokat és egy csaj szól bele és azt mondja h KOPJ LE. én arra gondoltam h dobom és nem beszélek vele. Szerintetek?

Legjobb válasz: ha olyan típus vagy aki szeret szenvedni akkor tartsd meg, ha nem akkor keress egyenrangú partnert... nem is értem annak mi értelme, hgoy megcsalnak és megbocsátanak.... sose lehet az ilyet teljesen elfelejteni. Meg se érdemel!

ha olyan típus vagy aki szeret szenvedni akkor tartsd meg, ha nem akkor keress egyenrangú partnert... nem is értem annak mi értelme, hgoy megcsalnak és megbocsátanak.... sose lehet az ilyet teljesen elfelejteni. Meg se érdemel!
azt hogy téves számot hívtál
Nem értem hogy egy nõ miért alázza így meg saját magát. Ha pasim megcsalna, a küszöböt is rághatná felõlem, tuti nem mennék vissza hozzá. Azért van annyi önbecsülésem hogy egy ilyen után nem állék vele szóba többet. 19/L
SOSEM kell második esélyt adni annak, aki már egyszer megcsalt. újra megteszi. mintahogy gyógyult depressziós sincs, csak tünetmentes, és olyan sincs, aki letette a szert, csak olyan aki leállt vele, olyan sincs, aki többet nem csal meg, mert a lehetõség mindig meg van rá, te pedig újra koppansz. de ha neked ez jó, csak csináld. mindenki a maga pofáraeséseit hívja tapasztalatnak.
Áááá, én egyszer adtam 2. esélyt pasinak, természetesen elszúrta. Nem hiszem, h erõltetned kellene vele. Már csak a múltja miatt is mondom... 20/L
Ez egy tuskó... nem értem, miért vannak egyáltalán ilyen jellegû kérdések, az ilyeneket DOBNI kell.. és örökre F
Akkor mégis mit vársz? Nem tudlak sajnálni.
A kérdező hozzászólása: nem ez volt az elsõ eset h csaj volt a dologban...volt már olyan h mellettem több csajt tartott de én megbocsátottam neki...és kb 2 napja kezdtük ujra...
Nem kell neked ez a fiú, ha ilyen könnyen lemondasz róla, miközben azt sem tudod, mirõl van szó valójában. Szakíts vele, de ne úgy állítsd be, mintha õ lenne elsõsorban a hibás.
Egyáltalán nem tudhatod, hogy hogy a fenébe került a csajhoz a telefonja. Inkább beszéld meg vele. 20F
Én megkérdezném a pasimtól, hogy mi volt ez, és ha nem tud elfogadható magyarázattal szolgálni (vagy tud, de az nekem nem tetszik), utána lapát csak. (tényleg, mi van, ha ellopták vagy elhagyta a telefonját?)
Vagy ellopták a pujarínók mikor nem figyelt.
dobd

Van egy fiú akit szeretek. De nemtudom h ő szeret-e. Közben pasim is van. Ha az a fiú akit szeretek azt mondja h ő is engem akkor szerintetek dobjam a pasimat h ha járni akar velem?

A pasimat is szeretem, de az iskolatársamat is!!! Nem tudok választani...

Legjobb válasz: ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.

ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.
Hát a pasiddal mindenképp szakíts, csak azért ne maradj vele, mert nincs jobb hirtelen.
Szerintem szakíts velük, és koncentrálja sulira... még egy jópár évig.
Hallgass a szívedre ha nagyon tetszik az a fiú és õ is viszont szeret hát akkor szakíts vele de szerintem nem éri meg egy másik fiú miatt szakítani vele!!!! Ha meg nagyon szereted a barátodat akkor nincs mirõl beszélni.Ezt mi nem tudjuk helyetted eldönteni csakis te tudhatod a helyes döntést.
Melyik iskolába jársz?
Ha nem tudod , hogy a pasidat vagy a másikat válaszd én elmondom dobd a pasidat mert ha a pasidat igazán szeretnéd nem szerettél volna bele másba!
Megkérdezhetem, hogy te mit éreznél, ha az általad szeretett pasi egy másik nõbe lenne szerelmes, miközben együtt vagytok? Ezen kicsit gondolkozz el. Ez nem valami szép dolog. Inkább próbáld meg tisztázni az érzéseidet. De ezért nem kell valakit bántani. És most persze mondhatod, hogy nem bántod, de ha valakivel együtt vagy úgy, hogy valaki mást szeretsz, azt biztosan érzi. Már ha õ tényleg szeret téged és foglalkozik veled, akkor tuti észre vette/veszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!