Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mondja, hogy ari (50 db)

Ha a csaj azt mondja, hogy ari vagyok, meg jófej, akkor úgy tűnik, van esélyem?

Legjobb válasz: hát nemtom! én ezt lekoccoló dumának használom...persze olyankor a hangsulyban benne van a DE is... "ari vagy és nagyon jo fej, nagyon birlak, de...."

hát nemtom! én ezt lekoccoló dumának használom...persze olyankor a hangsulyban benne van a DE is... "ari vagy és nagyon jo fej, nagyon birlak, de...."
Én is azokra a pasikra mondom azt hogy ari akik nem jönnek be , azért hogy ne bántsam meg. De szerintem a csajok zöme így van ezzel.
Egyetértek az elõttem íróval. Aki ari, az ari, de nem kezdenék vele. A csajok nem az ari fiúkra buknak.
Van! Elõsször összebarátkoztok és utána már bármi kialakulhat!
Szerintem van esélyed! Tapasztalatból mondom :) Ha jól kijössz vele, sokat beszélgettek, akkor bármi megtörténhet.
Szentem is a hangsúlytól függ, meg attól, hogy kinek mondta. Ha neked, akkor szerintem is inkább lekoppintás, viszont ha mondjuk a barátnõinek, akkor nagy eséllyel tetszel neki.
én is szoktam az arit lekoccantónak használni, de általában inkább a "szimpi vagy"-ot:) )))
nekem van egy fiu BARÁTOM (semmi több) és én mindig mondom neki hogy nagyon ari meg cuki (ezt a cukit nemszereti :D ) meg hogy lávolom...dehát télleg szeretem, és azt nem mondhatom neki hogy szeretlek... :D de én szoktam "de cuki/ari/édes vagy" ha kapok vmit tõle, vagy bókol vagy csak jófej és dicsér vagy akármi :D szóval nem feltétlenül elhajtás...na de egy idegennek nem is mondom hogy ari, csak aki télleg ari :D akkor meg tuti nem érti félre
na kössz lányok :D én rendszeresen szimpi meg ari vagyok:D:D:Dlooool

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!
A kérdező hozzászólása: de nem ciki, ha odamegyek úgy hogy frissen mosott, de száraz hajjal és nem kérek mosást? nem veszi ki magát rossz néven?
A bérlet ára csak arra vonatkozik, hogy formára szárítják a frizurád. Nem mossák meg, és nem is teszik kötelezõvé, rád bízzák, hogy frissen mosott hajjal mész-e oda vagy sem. (De a tartósabb hatás miatt én frissen mosott hajjal mennék, ha már ott nem mosatom meg.)
Szia! Ha frissen mosott hajjal mész, bevizezik, és úgy szárítják.

Ha megy a vízforgató bele lehet menni a medencébe? Valaki azt mondja, hogy megráz az áram, én nem így gondolom. Szerintetek? Puhafalú medencéről van szó.

Legjobb válasz: Mi 8 éve használjuk úgy, hogy megy a vízforgató közben, és még sosem rázott meg az áram. Ha mûszakilag rendben van, és jól van bekötve, akkor kizárt, hogy ilyesmi történjen. Kb. akkora az esélye, minthogy valaki áramütést szenvedjen a fürdõszobában a villanybojlertõl.

Mi 8 éve használjuk úgy, hogy megy a vízforgató közben, és még sosem rázott meg az áram. Ha mûszakilag rendben van, és jól van bekötve, akkor kizárt, hogy ilyesmi történjen. Kb. akkora az esélye, minthogy valaki áramütést szenvedjen a fürdõszobában a villanybojlertõl.
Még jó, hogy belemehetsz.
Ha a legkisebb esélye is lenne az áramütésnek, akkor a medence használati utasítására hatalmas piros betûkkel, felkiáltójelekkel írnák rá, hogy a vízforgatót nem szabad bekapcsolni használat közben. Erre még nem gondoltál? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én is így gondolom, csak a sok "okos" magyarázza, hogy nem szabad. De egyébként abból is egyértelmûen kiderül szerintem, hogy a medence oldalán van egy figyelmeztetõ kép, egy lánynak beszívja a haját a szûrõ, de csak akkor tudja beszívni ha megy a vízforgató fürdõzés közben :)
Én azért egy FI-relét szereltetnék be...

12+4 hetes kismama vagyok, tegnap sima 2 d-s uh-on azt mondta a doki hogy ha kell a nemére vonatkozóan valamit mondania akkor ő azt mondja hogy kisfiú. Mennyire lehet ilyenkor arra adni amit a doki mondott? Fiúknál vagy lányoknál szoktak tévedni?

Már van egy kisfiam és nagyon kislányt szerettünk volna.De én mégis éreztem az elejét?l fogva hogy fiúcska lesz!

Legjobb válasz: sZERINTEM nem sokat kell! Szerintem akármilyen szakmához értõ, ill. tapasztelt doki is mondja, én nem hinném el. Én igen kicsi esély látok rá, fõleg hogy 2d-s. De lehet. Azért ne éld bele magad, lehet még kislány...

sZERINTEM nem sokat kell! Szerintem akármilyen szakmához értõ, ill. tapasztelt doki is mondja, én nem hinném el. Én igen kicsi esély látok rá, fõleg hogy 2d-s. De lehet. Azért ne éld bele magad, lehet még kislány...
Nekem ilyenkor 4D-n mondták hogy kislány, de a 2D-s felvételen is mutatta a 3 csíkot. Még nem voltam azóta uh-n, de kíváncsi vagyok. Ne vedd készpénznek, bármi lehet még. :) Nekünk mindegy, a lényeg hogy végre sikerült a babó! Boldog pocakosodást!
12 hetesen még sokat tévedhetnek a dokik, azért szokták inkább csak a 18. heti uh-on elmondani a véleményüket, de még az se 100 %. Amúgy a dokik a 2D-n ugyanolyan biztonsággal látják a nemét, mint mondjuk 3D-n.
Nekem 12 hetesen határozottan jelentette ki a doki hogy kisfiú...tudod ki hitt neki fõleg hogy már van egy otthon és punist vártam. Igaza lett kisfiú lesz... 36 hetes pocis Azért lássuk be olyan nagyot nem tévedhet...50-50%:D:D
Nekem 12 hetesen még semmit nem mondott, de 16 hetesen is voltam és akkor sima 2d-n azonnal megmondta hogy egyértelmû fiú. Nekünk van egy lányunk hogy nagy volt az öröm, fõleg mivel apa is ott volt és látta. De nálad még lehet hogy nem kell 100 %ra venni. De a lényeg hogy egészséges legyen:-)
Én 12 hetesen voltam 4 dimenziós uh-n, ott láttuk a kukiját, majd 1 hét múlva mentem a dokimhoz, és ott is tisztán látszott a kis fütyi:) Nekem is van már egy fiam, és én is lányra tippeltem, de fütyije van:) Szerintem ez inkább attól függ, mennyire mutatja meg magát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én nem is tudom miért de elhiszem neki hogy kisfiú.Talán mert én is így érzem.Aztán ha a 16 hetes uh-on azt mondják mégis hogy kislány akkor még nagyobb lesz az öröm!!!De én a kisfiúnak is ugyan úgy örülök, másfél év után jött össze, úgyhogy mindegy mi lesz.Ha mégis fiúcska akkor a 3. lány lesz talán!!!Mindenkinek boldog pocakosodást kívánok!
Phuha! nekünk ilyen tájban nem mondott semmit még a doki! de nekünk magzatvizvételre kellet mennünk magas kombinált teszt eredmény miatt! és épp ma jött meg az eredmény hogy egészséges kisfiunk lessz! mondjuk nálunk nem a neme volt a lényeg hanem az hogy egészséges legyen! ennél jobb hir ma nem is jöhetett volna! nagyon örülünk!xy ennyi ált a papiron! ami a fütyijére utal! és ez 99, 5 % os!.) :) boldog babavárást és egészséges babót 20+3 hetes kismama!

Ha valakit felszólítunk arra, hogy mondjon nemet valamire, és azt mondja, hogy NEM, akkor ő eleget tett a kérésünknek, vagy sem?

Filozófiai jellegű kérdés, ezért tettem ide.

Legjobb válasz: Tök jó kérdés! ;D

Tök jó kérdés! ;D
Ez egy ügyetlen próbálkozás a kérdezésre. Filozófiához köze nincs. Gondold át, mit is szeretnél tudni, mert ez így nem jó.
Hát, ez bizony erõsen függ attól, hogy kinek, mikor és hogyan mondja a NEM-et! :D
A formál logika szerint eleget tett, hiszen kimondta a kért szót: "nem". :)
Nem , épp hogy a logika szerint nem tesz eleget, mivel nem adott dologra mondott nemet, hanem a te felkérésedre ahhoz, hogy nemet mondjon.
5-re Amivel is kielégítette a kérést is. Eldönthetetlen kérdés, nagyon jó mások megõrjítésére. El is lopom. :)
@Vörösnefelejcs - Nem eldöntethetetlen a kérdés, kivéve azoknak, akik a felületes logika szintjénél nem haladnak tovább.
Ó, nekem bõven elég a felületes logika a boldogsághoz. A kérdés jó. :)

Lányok! Miért van az, hogy egy masztizó nőt mindenki izgatónak tart, még esetenként a nők is, de ha egy férfi elégíti ki magát, arra már mindenki azt mondja, hogy undorító perverz disznó? !

Vannak egyáltalán olyan lányok, akiket felizgat egy masztizó férfi, vagy végignéznének egy ilyen videót? 25/F

Legjobb válasz: Te Szente Csaba ne szórakozz!!!

Te Szente Csaba ne szórakozz!!!
nagyon nem m1 h: ballonkabátba oda mész és azt mondod- megnézed ahogy kiverem? / ennek a netes verziója. vagy fogsz 1 bnõt és neki adod a showt :D utóbbi bizonyára nem fogja undorítónak találni elõbbinél pedig teljesen jogos.
azért az sem mindegy, hogy milyen nõ masztizik. pl azt nézni, ahogy egy kötözött sonka magához nyúl, nem valami izgató
Nekem nagyon bejön ha egy pasi masztizik! :) L.
nem nézegetek semmilyen videót, ha szükségem van ilyesmire, ott a párom, akivel inkább együtt, mint külön-külön játszunk :) )
Pornoban pasi veri a farkát tõk egyedül? Nekem nem undi. xD
Én nem tartom undorító dolognak, ha egy pasi kiveri magának. Egészségére, tök természetes dolog.
Én álandóan olyan pornót nézek, ahol pasik szoloban masztiznak:$Nekem nagyon tetszik.Sztem aki mást mond nem vallja be amit gondol, vagy velem van baj:D
Értem a kérdést... Ez olyasmi, amikor olaszban egy b*zi veri neked a farkát és pofán hajítod elvisz a rendõr, de ha te vered egy nõnek, akkor is téged visz el...
A kérdező hozzászólása: 4-es Kibírnád, hogy be ne segíts? :)
Ez egy jo kerdes es en sem tudom a valaszt. Valoszinuleg azert, mert egy no a mai vilagban nem kell szinte semmit tegyen ahhoz, hogy pasit kapjon es barmit tesz nem undorito, mig egy ferfi eseteben a legkisebb bakloves is egbekialto!
talán átoperáltattad magad nõvé hogy teszteld az állításod vagy csak a kanosság beszél belõled? én is elzavarnék a vérbe 1 ribit ha azzal jönne oda hozzám random miközben jóízûen iszogatom a piám hogy: megnézed ahogy megujjazom magam a wcben? pffffff. persze más dolgom sincs mint random ribiket nézegetni.
A kérdező hozzászólása: Mókusgyilkos... Én nem a kapcsolatban élõkrõl beszélek. Nyilván õk bármikor masztiznak egymás elõtt, hiszen ez csak a szexuális életüket színesíti... (persze ha kibírják, hogy be ne segítsenek egymásnak) :) Szerintem a férfiak igencsak elenyészõ százaléka küldene el egy nõt, aki elõtte akar masztizni. A férfiak esetében meg undorítónak tartják.
Én izgatónak találnám, ha párom elõttem masztizna :) 22/L
Én nem találom izgatónak. Egyáltalán.

Ha agy pasi azt mondja, hogy pl. : szép vagy, jól nézel ki, vagy jó a hajad, szóval bókol valahogy, akkor arra mit kellene válaszolni?

Azt hogy köszi, te is szép vagy? Azért ez elég röhejesen hangzana. Vagy csak annyit, hogy köszi? Ez meg olyan egoista, nem? Mit kéne erre mondani?

Legjobb válasz: köszönöm, nagyon kedves vagy. :D vmi ilyemit..

köszönöm, nagyon kedves vagy. :D vmi ilyemit..
Igen drágám, megyek szopni!! én valami ilyen választ óhajtanék hallani
kösz
ohhh köszi
tipikus a ''nemis''de inkább csak köszit mondj sztem:)
"Köszi." Bõven elég.
nálam meg mindig megkérdezi a bókok után, hogy sokan mondanak ilyet neked ugye? biztos sokan. én meg arra nem tudom mit válaszoljak. a bókokra annyit szoktam: tényleg :) és örülök mint majom a farkának és rá mondja igen, tényleg :)
en ugy vagyok vele hogy nemtol fuggetlenul egy bokra a legjobb valasz a 'koszonom' egy kedves kis mosoly kisereteben. Ha viszont-bokolsz az munek hangzik, akkor is ha komolyan gondolod, ha elvicceled azzal semmibe veszed a masik faradozasait, ha elutasitod, nem esik jol.Tehat: koszonom!;) Nemreg egy lany megdicserte a szememet, bar jol esett kicsit frusztralt is mert neki gyonyoru szemei vannak.Akkor es ott megkoszontem a bokot, majd egy masik alkalommal azt mondam neki: 'Nem azert mondom mert te is mondtad, de tenyleg gyonyoru szemeid vannak.' Ugy elpirult, azt se tudta hova bujjon (es nagyon aranyos volt:) . De ha akkor es ott azt mondom, koszi neked is, valoszinu hogy zero lett volna a hatas, legfeljebb elkonyveli magaban hogy o is szimpatikus nekem. Bocs ha kicsit hoszu lett, remelem segit. 30F

Hogyan tanitsam meg arra a kutyámat hogy ha elengedem a pórázról és megyen mindenfele akkor akkor jöjjön oda hozzám, ha én azt mondom. Mivel ő megyen a saját feje után mindig?

Legjobb válasz: Ezt nem kell tanítani, hanem a tekintélytõl függ. Anyyit tehetsz, hogy mikor hívod, sosem mész felé, csak egy helyben állsz vagy elfutsz felõle. Mindig kedves hangon hívd, még ha legszívesebben már letépnéd a fejét, akkor is. Ha odajött, MINDIG dícséretet kapjon, akkor is ha éppen elõtte kinyírt egy macskát, mert a bûntetést úgy fogja értelmezni, hogy azért kapja, mert odamegy hozzád. Hogy mennyire behívható, az már attól függ, hogy mennyire tisztel téged, a tiszteletet pedig következetességgel, határozottsággal és különbözõ módszerek alkalmazásával érheted el.

Ezt nem kell tanítani, hanem a tekintélytõl függ. Anyyit tehetsz, hogy mikor hívod, sosem mész felé, csak egy helyben állsz vagy elfutsz felõle. Mindig kedves hangon hívd, még ha legszívesebben már letépnéd a fejét, akkor is. Ha odajött, MINDIG dícséretet kapjon, akkor is ha éppen elõtte kinyírt egy macskát, mert a bûntetést úgy fogja értelmezni, hogy azért kapja, mert odamegy hozzád. Hogy mennyire behívható, az már attól függ, hogy mennyire tisztel téged, a tiszteletet pedig következetességgel, határozottsággal és különbözõ módszerek alkalmazásával érheted el.
Akkor ne csodálkozz, ha nem megy vissza. Én se mennék, ha tudnám, hogy a behívás egyenlõ azzal, hogy véget ér a móka. Ha elengedted, akkor hívd magadhoz gyakran. Ha odament, adj neki egy jutalomfalatot, dicsérd meg, dobj neki egy labdát, játssz vele, fuss vele, a lényeg, hogy szeressen odamenni hozzád. Séta közben csinálhatod azt, hogy párszor pórázra teszed, amíg pórázon van, gyakorolsz vele 1-2 alapparancsot (ül, marad, fekszik, ) majd ismét elengeded, hogy futhasson. Ha messze van tõled, akkor guggolj le, szólj neki, és tárd ki a karodat. A legtöbb kutya erre boldogan rohan az emberhez. És mindig dicsérd meg, ha odament hozzád!
a behívás lényege : hogy amikor találkozol a kutyáddal soha ne köszönj neki:) [email protected]én hangzik de így van.
Elõször hosszú pórázra teszed, aztán hívod. Ha nem jön, akkor magadhoz húzod és ha elõtted van, akkor dicséret, kaja. Ezt megcsinálod sokszor, egy idõ után már megtanulja és magától fog jönni. Ha odajön, akkor mindig kaja, simi, sok dícséret, aztán el lehet engedni. Elengeded, hagyod kicsit menni, de csak egy kicsit, aztán visszahívod, ha rendesen megtanulta, akkor jönni fog. Ha jön, akkor dícséret, simi, kaja, ha nem jön, akkor odamész hozzá, pórázra veszed és el kell kezdeni megint pórázon az egészet. Nem fog menni egy-kettõre. Hosszú idõ lesz, kitartás. :) )
Ha elengeded pórázról, utána mikor hívod be? Amikor már indulnál vele haza?
A kérdező hozzászólása: igen...elengedem és hagyom szaladgálni 1-2 órát.
A kérdező hozzászólása: oké ...köszönöm mindenkinek

Szerintetek elfogadható, ha valaki a párjára azt mondja, vagy arra céloz, hogy kövér?

csak a véleményetek érdekel, nem a fogyással kapcsolatos tanácsotok.:) (sajnos pár embernek megfordul a fejében, hogy azt írja válasznak, hogy így meg úgy kéne lefogyni...)

Legjobb válasz: ja és nem vagyok 120 kilós, párom sem az :) semmilyen túlzott dagadtságra nem kell gondolni :D

A kérdező hozzászólása: ja és nem vagyok 120 kilós, párom sem az :) semmilyen túlzott dagadtságra nem kell gondolni :D
Mert úgy szebb egészségesebb, fittebb és hosszabb életû lennél, ezért céloz rá. Elfogadható. A szeretet nem az, hogy tömöd a másikat ész nélkül, hogy "egyél csak bogaram" hanem hogy támogatjátok egymást abban is, hogy egészségesek legyetek. Sõt, együtt küzdötök a kilók ellen.
Nekem a barátom mondta régebben, hogy öt nem zavarja az, hogy van rajtam kevés felesleg, de ha leadnám, kivánatosabb lennék.
én személy szerint sose értettem, hogy (általában) a nõk miért akadnak ki azon, ha lekövérezik õket. nyilván szarul esik, oké. de szerintem az ember párja INTELLIGENSEN közölheti, hogy fogyni kéne. ha nem merünk õszinték lenni a párunkkal, akkor minek vagyunk együtt? és szerintem az õszinteségbe beletartozik az is, hogy kinyilvánítjuk véleményünket a külsõrõl. sértõdött már meg rajtam nõ (nem voltunk együtt), mert megkérdezte, hogy tetszik-e nekem a haja, én meg megmondtam, hogy nem. teljesen kiakadt.. nyilván bunkó paraszt vagyok, de könyörgöm. ha megkérdezi, akkor fogadja el azt is, hogy esetleg nem tetszik. így szerintem hitele marad a szavamnak, nem mondom mindenre, hogy "igen drágám" azért is fogom (és tettem is így) mindig megmondani a barátnõmnek, hogyha fogyni kéne, mert nem szeretnék olyan emberrel élni, aki elhanyagolja magát. és most nem arról beszélek, hogy valami betegség miatt elhízott, hanem arról, hogy lefekvés elõtt bevág 3 púpos tányér pörköltet, és a testmozgás kimerül annyiban, hogy a villát a szájához emeli.. és még ezeket az embereket sem ítélem el, pusztán nem szeretném velük leélni az életemet.
Ez miert gond? Elmondta sztem egesz kulturaltan h mi a velemenye. Sztem ezen nem kell besertodni. Nyilvan minden no ugy nez ki a legjobban, ha feszes es formas teste van. Ehez pedig sport kell. Egy parkapcsolatban tudni kell egymasnak elmondani a velemenyunket, meg ha az nem is esik a masiknak jol. Az oszinteseg a legfontosabb.
(Off: El lehet már felejteni azt a hülyeséget, amit nem is tudom, hány hozzászólásban olvasok, hogy valaki sportolgat és majd ettõl lefogy. Hacsak nem fejlõdésben levõ 14 éves gyerekrõl van szó 2-3 kiló felesleggel, ami amúgy is gyorsan leszalad róla. A fogyás elsõsorban az étrenden múlik, a sport csak kiegészítés.) Én azt gondolom, hogy minden ízlés kérdése. Nekem pl. kifejezetten taszítóak a nagyon izmos és nagyon vékony emberek mindkét nembõl külsõre, nekem a kicsit teltebbek tetszenek. Tehát én biztos nem fogok szólni a páromnak, hogy pár kilóval több. Ha már nagyon nagy a súlyfelesleg és egészségügyi problémákat okoz, akkor jogos, hogy szól a párunk. Ha vékonyan ismert meg és nagyon meghíztunk, még akkor is kisebb gond, ha szól, mint ha indok nélkül elhagy (mondjuk én nem tartom sokra az olyan kapcsolatokat, amik a súlyingadozás miatt mennek szét, de nem vagyunk egyformák, vannak külsõorientáltabbak, akiket nem vonz a partnerük, ha megváltozik az alakja, õket is megértem valahol). Vagy ha látjuk rajta, hogy elégedetlen magával, akkor nagy segítség, ha felajánljuk, hogy együtt térjünk át egészséges étrendre és keressünk valami sportot mellé. De ha szóvá is tesszük a párunk súlyát, nem olyasféleképpen, hogy "hasas". Még poénból sem. Erre nyilván azt reagáltam volna, hogy: hasas volt anyád, mikor lefialt és akibe most szépen húzhatsz is vissza. Haha, ugye, milyen vicces vagyok? Amikor nem érzem jogosnak célozgatni a másik súlyára, ha nem egészségtelenül nagy a túlsúlya és már ilyen alakú volt, mikor összejöttünk vele. Mert ha nem vonzódunk hozzá, mi a jó francért választottuk. Mert olyan cukkkiiii és majd lefogy a kedvünkért? Ugyan, ugyan! Ha valakihez nem tudunk vonzódni, akkor keressünk mást és ne õt b..szogassuk, hogy a kedvünkre alakuljon.
Szerintem ha az ember ugyanúgy néz ki, mint mikor összejött a párjával, tartja azt a súlyt, szintet, akkor nem elfogadható a késõbbiekben a beszólogatás. Ha a kapcsolat alatt változik meg az alak, akkor tegye szóvá nyugodtan. Különben pedig legyek jó úgy, ahogy vagyok. Többnyire nem is az extrém kövéreket szokták piszkálni ezzel, hanem olyanokat mint pl én, akiken van 2 kg felesleg. Nekem is volt már olyan pasim, aki azzal fárasztott, hogy jaj milyen jól néznék ki, hogy ha még innen meg onnan fogynék, sportolnék, stb, miközben õ éppen bõszen növesztette a hasát meg a tokáját. :D
Az én férjem is azt mondja hogy jól nézek ki állandóan marcingól ütögeti a seggem és elõ bújt belõle a szadó mazó stilus is ami nekem nem igazán jön be. Valószínûleg ez azért van mert az utóbbi idõben híztam elég sokat és ezért van ez, de saját magamnak sem tetszek és õ soha nem ellenkezett mikor mondtam hogy diétázom, azt mondta mindig hogy diétázzam amíg jól érzem magam de ne éheztessem magamat túl mert rosszabb lesz. Az elején sem voltam nagyon vékony õ elfogadott úgy de így hogy még több lettem igen is vágyik arra hogy vékonyabb legyen a felesége. Amin alakulóban van és lassan úszkálnak lefele a kilók is. Mert tényleg kívánatosabb egy nõ ha vékonyabb és nem csüng róla a háj szex közben.
Az enyém egy az egyben kimondta, fogynom kell 10 kilót.Azt mondja szép vagyok, és vonzónak talál, de ha fogynék 10 kilót számára én lennék a hercegnõ.Gyakran szokta mondani hogy pufi vagyok, meg pocis.Nem esik túl jól.Múltkor eléggé kiakadtam mikor mondta megint, szóval megígérte hogy ez az utolsó.Tisztában vagyok vele, hogy fogynom kell, már fogytam több mint 20 kilót(mielõtt még õt ismertem volna), és még olyan 15 kg felesleg van rajtam, de tõle inkább azt várnám, hogy éreztesse, hogy így is szeret, így is tetszem neki, nem azt hogy küzdenem kell hogy megfeleljek neki. Az érdekesség az egészben, hogy õ sem sovány, bár mióta összejöttünk fogyott 8 kilót, és én õt olyan szépnek, helyesnek látom.Imádom a pocakjával, mindenével együtt, soha nem tudnám azt mondani neki, hogy fogynia kell, mert tényleg õszintén és szívbõl úgy szeretem, ahogy van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!