Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mondja, (2165 db)

Furcsa dolog az ha 10 év alatt nem mondja ki az embernek a párja, hogy szeretlek? Ha kérdezem azt mondja igen. Azt mondja ő azért nem mondja ki mert hülyeség.

Legjobb válasz: Csak egyszerûen nem áll rá a szája.Ez nem baj én sem szívesen mondom,mert valóban felesleges.Ha érzed,hogy szeret akkor ne akadj fenne zen.

Csak egyszerûen nem áll rá a szája.Ez nem baj én sem szívesen mondom, mert valóban felesleges.Ha érzed, hogy szeret akkor ne akadj fenne zen.
furcsának lehet hogy furcsa, de 10év hosszú idõ, ha eddig nem jutott ez eszedbe és nem tartottad fontosnak, sztem mostmár ne foglalkozz vele. csak sokáig együtt, boldogan:)
várj ha furcsa akkor hívjuk az ufo kutatókat
Van akik úgy élik le az életüket, hogy nem mondják ki, mert nem érzik szükségét. Ezt én nem tartom furcsának. Kapcsolattól függ. A mi kapcsolatunkban pl. furcsa lenne, mert mi szeretjük kimondani és hallani. Lelkileg jó érzés.
Szerintem teljesen igaza van, ezt nem mondani kell, ezt cselekedetekben kell, hogy megnyilvánuljon nem pedig szavakban.

Ha valaki azt mondja "afrikai", a négerekre vagy az arabokra asszociáltok?

Úgy értem, ha pl. egy beszélgetésnél

Legjobb válasz: Afrikai az afrikai az arab meg arab. Ha feketékrõl beszélünk, akkor mondjuk, hogy afrikai vagy afroamerikai. Ha arabokról beszélünk akkor simán arabot mondunk.

Afrikai az afrikai az arab meg arab. Ha feketékrõl beszélünk, akkor mondjuk, hogy afrikai vagy afroamerikai. Ha arabokról beszélünk akkor simán arabot mondunk.
Hát, a 11-esen most jót vigyorogtam :D Fogjál már egy térképet és keresd meg rajta Egyiptomot, Tunéziát, Algériát, Líbiát, Marokkót légyszi! Köszi :) Amúgy ha valaki azt mondja, hogy a párom afrikai én is elõször négerre asszociálok. Ha északi-afrikait mond, akkor feltételezem, hogy arab, de akkor nem értem, miért nem azt mondja, hogy a párom arab. Úgy egyértelmûbb.
A kérdező hozzászólása: utolsó, azért Marokkó, Egyiptom stb. nem közel kelet.
ha arabra gondolok, akkor azt mondom, arab....és õk nem is afrikában élnek, hanem a közel keleten, mi a frászért mondanám õket afrikainak?
Észak-Afrikában arabok élnek. Izrael jóval odébb van, mégpedig Ázsiában.
Miért ugrana be a zsidóság? A világon körülbelül 15-20 millió zsidó él kisebbségben, elszórva. Valószínûleg több zsidó él az USA-ban mint Afrikában. Tehát a több milliárd lakosú Afrikában csupán nagyon elhanyagolható %-ban van zsidóság. Ha azt mondják hogy Észa-Afrikai akkor én arabra gondolok elsõsorban. Mert hiába számítanak szemitának a zsidók is, mégis jóval kevesebben vannak, tehát kisebbség az arabhoz képest fõleg.
A kérdező hozzászólása: És ha észak-afrikai, akkor arab ugrik be elõször, vagy már a zsidó is?
Néger. Akarom mondani, afro-afrikai....:) /Tényleg, az amerikai píszí elnevezést sem értik az ottani arabokra./ Kérdeztem a barátomat, neki is fõleg az: [link]
Négerekre. Ennek az az oka, hogy arabok Ázsiában is élnek, nem csak Afrikában.
Ha csak azt hallom, hogy afrikai akkor én azokra a bennszülöttekre asszociálok.
Igen, afrikait elsõsorban fekete emberekre mondanak. Lehet fehér ember is afrikai (pl Dél-afrika) és persze arab is (sõt egyéb is), de ha valaki azt mondja hogy a barátja afrikai akkor feketékre gondolok elsõsorban. Miért fontos ez? Úgyis elõjön az igazság. Ha nekem egy barátom azt mondaná hogy a barátja afrikai akkor simán rákérdeznék hogy hová valósi konkrétan, honnan ismeri, stb. Család elõtt meg úgyis kiderül minden.
Négerre gondolok én is elõször. De ha azt mondanák, hogy Észak-afrikai, akkor már inkább arabra.
én négerekre asszociálok egybõl
Itt láthatjátok az arab nyelvû, és népességû országokat: [link]
Fogkefét, barátnõt, könyvet sose adunk kölcsön!
Én is megjártam már párszor könyv kölcsönadással. Sose kaptam vissza :( Szerintem egész konkrétan mondd meg neki, hogy segítesz neki, ha visszaadja a könyvedet.
Addig örülj, amíg csak egy könyvedbe került a segítség. Kölcsönadtam a fûkaszát szomszédnak, mire visszahozta nem mûködött. 30000 Ft+-os gép volt. Átmennék, és visszakérném, ha kell bunkó módon. Ha van benne egy szikrányi megbánás, nem nagyon fog többet kérni semmit.
Lehet, de nem fogja zavartatni magát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, buta a kérdés. Csak azért fura, hogy nála hagyom a könyvem, õ nem találja, majd megkér, hogy cisnáljak meg neki ezt-azt, mert értek hozzá...
A kérdező hozzászólása: 4. Ez jó ötlet. Nyilvánvaló, de nem jutott volna eszembe. Ha legközelebb segítséget kér, említeni fogom neki a könyvet. Régebben említettem neki, hogy nála van. Azt mondta, megnézi és visszahív. De azóta csak segítség ügyben keresett. 5. A kaszás dolgot sajnálom. Szerintem mondd meg neki te is, hogy mióta visszaadta nem mûködik. Jobb esetben maga felajánlja, hogy megcsináltatja. Ha meg nem, akkor többet nem érdemes szóba állni vele.
Ezentúl csak eBook formátumú könyvet adj kölcsön, az eredeti így nálad marad.

Olvastam hogy a fogyás kérdés agyban dől el! Igaz ez? Ha mondjuk eldöntöm hogy sovány akarok lenni akkor úgy lesz? Ha pedig azt mondom magamnak hogy van feleslegem akkor lesz is mert be mesélem magamnak!?

Legjobb válasz: Én azt csináltam, hogy elmentem a kedvenc turkálómba/boltomba, néztem ruhákat, amiket iszonyúan szerettem volna megvenni, és minden alkalommal amikor éhes voltam arra gondoltam, hogy húú, az a nadrág mennyire jó volt, és ha magamba tömöm ezt a szendvicset, akkor soha az életben nem fog feljönni rám. Nekem bevállt, adtam magamnak egy bizonyos idõt, például két hetet arra, hogy beleférjek a nadrágba, addig azt a pénzt, amit édességre vagy gyorskajára költöttem volna félretettem, és fel is jött a gatya, meg is tudtam venni. Szerintem fogyni nem úgy kell, hogy azt mondod oké, lefogyok, hanem kisebb célokat kell kitûzni magad elé.

Én azt csináltam, hogy elmentem a kedvenc turkálómba/boltomba, néztem ruhákat, amiket iszonyúan szerettem volna megvenni, és minden alkalommal amikor éhes voltam arra gondoltam, hogy húú, az a nadrág mennyire jó volt, és ha magamba tömöm ezt a szendvicset, akkor soha az életben nem fog feljönni rám. Nekem bevállt, adtam magamnak egy bizonyos idõt, például két hetet arra, hogy beleférjek a nadrágba, addig azt a pénzt, amit édességre vagy gyorskajára költöttem volna félretettem, és fel is jött a gatya, meg is tudtam venni. Szerintem fogyni nem úgy kell, hogy azt mondod oké, lefogyok, hanem kisebb célokat kell kitûzni magad elé.
Nem. Ez úgy mûködik, hogy ha valóban le akarsz fogyni akkor sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék nagyon!Nyáron 56kg voltam, most 60kg!:-S Pedig nem eszek többet mint eddig, mégis felszadtem pár kilót!Egyesek szerint a nyugodt idegállapotom miatt ment fel a súlyom!De ez engem zavar nagyon!!!!:-(
Igaz. Ugyanis akaraterõ kell ahhoz hogy ne egyél összevissza, betartsd az edzéstervet, stb. Ha bebeszéled hogy túlsúlyos vagy akkor nem hízni fogsz, csak túlsúlyosnak fogod látni magad, nem fizikai hanem pszichikai változás lesz.
Ez - számomra - azt jelenti, hogy amíg az ember folyton csak nyavalyog, hogy jajj, én nem tudok fogyni, pedig alig eszem, meg jujj, mindenki olyan vékony, én meg dagadt disznó vagyok... addig tényleg semmit nem fog tudni leadni, mert csak hisztizik. Ha viszont ezt abbahagyja, és komolyan odafigyel, kevesebbet eszik, többet mozog, stb., de nem méri magát megszállottan naponta, és nem ez tölti ki minden gondolatát, akkor pedig beindul a fogyás, és szép lassan megkezdõdik a változás. Nálam legalábbis így volt.
Részben igaz, részben nem. Mert ha valóban le akarsz fogyni, akkor tényleg sikerülni fog, még ha lesznek is rosszabb napjaid. De maga a fogyás viszont nem hit kérdése. Szóval ha nem hiszel abban, hogy sikerülni fog, de emellett mégis oda figyelsz az étkezésre - kalóriadeficit - és a sportra, akkor hiába nem hiszel benne, hogy sikerül, akkor is fog!
szerintem nem igaz ha az egészség részérõl nézzük. mert vegyük az anorexet. bitang erõs akaratuk van és mégis [email protected]ág amit csinálnak. tehát elsõsorban hozzáértés kell hozzá és a test mûködésének minimális ismerete, hogy tud mit miért teszel-eszel.

Észrevettétek, hogy ha valaki azt mondja, hogy nem akar se az MSZP-re se a Fideszre szavazni, akkor azonnal lebüdös jobbikosozzák meg leugatják a magukat "értelmesnek" mondó emberek?

Én Jobbikra fogok szavazni, de ha egy másik párt jutna hatalomra ami nem parlamentben ül?, akkor már jobban érezném magamat. Tudjuk, hogy mit várhatunk a Fideszt?l meg az MSZP-t?l, de a többi párttól nem tudjuk, meg kéne nekik adni az esélyt.

Legjobb válasz: Mondok a kérdésedre egy hasonlatot. Sejthetõ, hogy mi fog történni, ha tömegesen beleugrunk a jeges Dunába. De nem tudhatjuk biztosra, csak azt, hogy mi történik ha nem ugrunk bele. Akkor most mégis ugorjunk bele, hogy adjuk meg az esélyt neki hogy kiderüljön hogy mi történik? Remélem vagy olyan intelligens hogy látod a hasonlatot..

Mondok a kérdésedre egy hasonlatot. Sejthetõ, hogy mi fog történni, ha tömegesen beleugrunk a jeges Dunába. De nem tudhatjuk biztosra, csak azt, hogy mi történik ha nem ugrunk bele. Akkor most mégis ugorjunk bele, hogy adjuk meg az esélyt neki hogy kiderüljön hogy mi történik? Remélem vagy olyan intelligens hogy látod a hasonlatot..
... és ilyen stílusban feltett kérdéssel "értelmesnek" mondod magad? Nem, nem vettem észre. Nekem azt tûnt fel, hogy a szélsõjobbot támogatók (igen, a jobbikosok) habzó szájjal ugranak, amint az övéktõl eltérõ véleményt hallanak.
A kérdésed konkrétan a Jobbikról szól, ezért a többi irreleváns. A Jobbik pedig azért jeges Duna (bár nem én írtam ezt, de nagyon tetszik, jó hasonlat), mert az elképzeléseik szlogenekként jól hangzanak, de a számok könyörtelen világában összeomlanak. Jól tudja ezt maga Vona is, ezért sem áll ki vitázni Bokrossal, mert tökéletesen tisztában van vele, hogy a programjuk megvalósíthatatlan képtelenség, és egy Bokrossal folytatott vitában ez olyan látványosan kiderülne, hogy ott örökre eláshatná magát az egész Jobbik.
Érdekes, én elolvastam az elsõ válaszoló hozzászólását, a kérdésedre egyértelmûen válaszolt és nem is hülyézett le. (Egyébként teljesen egyetértek vele.) Kedves kérdezõ, én benned érzek hatalmas indulatot és "fröcsögést".
Kedves 11:52-es válaszoló: Szép hasonlatot mondtál, de mondok én is egyet a tiedre alapozva. Te nem ugranál bele a jeges Dunába, ha körülötted égne az egész város és nem lenne más kiút? Sosem tudhatjuk, hogy a Jobbik tényleg jobb lenne-e nekünk, ha nem adunk neki esélyt a megmentésre. Az MSZP-nek bezzeg sokadszorra adunk alkalmat, mégis egyre rosszabb a helyzet. A Fidesz meg az utóbbi pártnál is többet igér, de még annyit sem tudna betartani belõle. De természetesen szép magyar (meg)szokás szerint elõidézzük magunknak a bajt, hogy aztán legyen mi miatt panaszkodni. Valószínõleg megint a 2 nagy párt közül kerül ki a gyõztes, aztán majd sírunk, hogy élni alig tudunk. Üdv, Egy lepontozható jobbikos
Az a bajom ezzel, hogy hiába ugrok bele a Dunába, az sem megoldás. Mert itt már régen kiderült számomra, hogy nem magukkal a pártokkal van a legnagyobb baj, hanem magával a rendszerrel. Amíg a parlamentben az megy ami ma: -pártutasításra szavazások, és x párt mindegy mit mond, y akkor sem szavaz arra csak azért mert x mondja -kivonulások -és aki esetleg bennvan, az is maximum laptopozik, vagy újságot olvas, de nem figyel, pláne nem jegyzetel. Tehát amíg a parlamentben ez megy, addig hótmindegy hogy kik ülnek benn. Maximum ezentúl a jobbikosoknak lesz audijuk, vagy bmwjük, ezt leszámítva semmi sem fog változni. Ami megoldás lenne az a rendszer gyökeres átalakítása, valamire, ami nem parlamenti demokrácia, mert ez nem mûködik nálunk. Ez se így, se úgy nem fog megtörténni. Innentõl kezdve minek beleugrani a jeges Dunába?
A kérdező hozzászólása: még mindig nem írta le senki sem az összes parlamenti pártot nekem, hogy miért rosszabbak mint az MSZP és Fidesz.
szerintem viszont 12:22-es jól látja a dolgokat. Az a gond, hogy a politika és a politikusok túl sokat hisznek magukról. Egy értelmes embernek nem kell, és nem szabad hogy a politika határozza meg a mindennapjait. A politika csak egy szükséges rossz, ami a demokrácia mûködéséhez kell. És tényleg.. a politika rovat ITT gyakorlatilag a Jobbik kampányolásáról szól.
11:32: Teszek a politikára, még szavazni sem igen, fogok, de, bárhogy olvasom, mindenki ugrik a másikra habzó szájjal. Legyen jobbikos, vörös vagy naracs, esetleg bajusz szimpatizáns. Nincs kivétel. :D
Valóban minden párt leszerepelt már, amelyik kormányzott(tett jókat is és rosszat is), ahogy mindkét oldalon vannak [email protected]ßfejek(pl Mikola, Kövér, Gyurcsány, Zuschlag stb), elvesztették nálam a bizalmat, de ettõl még a jobbik is lehet ugyanolyan ßar, azért mert még enm bizonyított.A programjuk szerintem nonszensz:-1.adózzanak a multik:jelenleg a multik, akik tisztességesen adóznak(audi, metro, )s nem a lesajnált szlovák rendszámos bmw-s kisvállalkozó, aki minimálbérrel bejelentve nyaralgat külföldön.-2.magyar földet csak magyaroknak:ehhez ki kéne lépni az euból, mert az eunak az egyik alapelve, hogy bárki bárhol vehet ingatlant, -3.csendõrséget:minek?ha van egy szervezet, amelyik nem látja el a feladatát rendesen(rendõrség:állomány és pénzhiány, jogi kötöttségek)az a megoldás hogy létrehozunk mégegyet, ahelyett hogy azt reformálnánk?és azt kivel töltik fel?gárdistákkal?jobb az ha a "r" betûtlecseréljük "cs"re?Olaszországban is van csendõrség is(carabinieri)meg rendõrség is mégis a legnagyobb bûnözés ott van.A jobbikkal az a gond, hogy nagy szavakat használ az érzelmekre hatva, de nincs mögötte semmi.Én kerestem a honlapjukon a programjuk közt engem érintõket:tandíjreform, diáktámogatás, nyugdíjak, vidékfejlesztés, munkahelyteremtés vidéken, adókedvezmények, adóreform, lakáshoz jutásról valami, gyermekvállalóknak valami kedvezmény enyhítés, környezetvédelem, közlekedésfejlesztés vidéken, de semmit se találtam, ergo engem semmivel nem szólított meg a jobbik, nem adott rá okot, hogy ráixeljek.Másrészt valamilyen furcsa módon, ha egy-két jobbikossal beszéltem egy óra alatt azért elõjött egy-két "zsidók a hibásak féle" vmi.Harmadrészt szerintem egy valamire való párt kiállíthatna jelentõs "koponyákat" támogató körébe és tehetne az ellen a rágalmak ellen amik érik(szélsõségesség, rasszizmus, stb)de úgy látszik, hogy nekik jobb az hogy lefasisztázzák õket és így a szélsõjobbos emberek többsége rájuk szavaz, minthogy tenne ellene, és így ugyan kevesebb ember szavazna rá(a nácik pl nem)de olyanok meg velük lennének, akik ezek a külsõségek miatt ódzkodnak tõlük.
* te sem vagy különb
kedves utolsó a soraidból csak úgy süt a gúny és a ellenségeskedés re sem vagy különb mint a másik.
Tessék... sértegetsz és fröcsögsz, és közben meg vagy gyõzõdve róla, hogy te vagy Az Ész. Biztos megkaptad már Vonától a Kiváló Jobbikos Érdemrend Aranyfokozatát. :) Viszont nem ártana, ha legalább azzál tisztában lennél, mit is írtál ki kérdésnek. Segítek: "Észrevettétek, hogy ha valaki azt mondja, hogy nem akar se az MSZP-re se a Fideszre szavazni, akkor azonnal lebüdös jobbikosozzák meg leugatják a magukat "értelmesnek" mondó emberek?" Ez volt ugye a fõ kérdésed. Erre egyszerûen nem érdemes válaszolni, mert akinek van szeme, látja, hogy hülyeség. Én magam is sokszor mondtam már ezt, hogy se Fidesz, se MSZP, érdekes módon mégse hülye Jobbikosozott le senki (nem is vagyok az) és sok más hasonló embert is láttam már, akik szintén nem lettek így megcímkézve. És tudod, mi ennek az oka? Nem? Akkor nézd át a saját eddig írott kommentjeidet, és máris meglátod. A Jobbikosokat azonnal fel lehet ismerni arról, hogy nem bírnak az indulataikkal és felsõbbrendûnek, józanabbnak, tájokozottabbnak és megvilágosodottabbnak képzelik magukat mindenki másnál, és ezt folyton hangoztatják is. Aki viszont NEM ilyen, az nyugodtan mondhatja, hogy se Fidesz, se MSZP és nem is fogják lejobbikosozni. Ilyen egyszerû. Ezt mindenki jól tudja, talán még te magad is, viszont a kérdést mégis fel kellett tenned, hogy megint kampányolj és provokálj egy kicsit. Tényleg agyrém már, hogy itt a politikai részleget gyakorlatilag egyetlen hatalmas Jobbik kampányfórummá tettétek. "Én Jobbikra fogok szavazni, de ha egy másik párt jutna hatalomra ami nem parlamentben ülõ, akkor már jobban érezném magamat. Tudjuk, hogy mit várhatunk a Fidesztõl meg az MSZP-tõl, de a többi párttól nem tudjuk, meg kéne nekik adni az esélyt." Ezt írtad hozzá kiegészítésként, ami meg nem más, mint mosakodás és takarózás... Á, én igazából nem is vagyok Jobbikos, csak azért szavazok rájuk, mert parlamenten kívüliek, de bármelyik másik parlamenten kívüli is jó lenne... Aha, persze. Akkor szavazz inkább az LMP-re! Nekik még vannak is értelmes gondolataik, amik a valóságban is megállják a helyüket. Ja, hogy rájuk már nem vagy hajlandó? Nem vagyok meglepve. Mert ugye SZDSZ-utódpárt, megatöbbi, megatöbbi? Aha, persze... Vagy szavazz BÁRMELYIK MÁSIK parlamenten kívülire, a Jobbikon kívül! Ja, hogy azt se? Mert úgyse jutnának be és elveszik a szavazatod? Hát ha így gondolkodsz, és veled együtt sokan mások is, akkor tényleg. Konklúzió: vérbeli Jobbikos vagy, csak nem mered felvállalni. Ez mondjuk valamelyest méltatlanná tehet a Kiváló Jobbikos Érdemrend Aranyfokozatára, de mindegy. Attól még kétségkívül jó szolgálatot teszel nekik. "Mellesleg mindig azok szólnak be, hogy a jobbikos hozzászólók agresszívek, akik elõbb támadtak. (furcsa mód én nem kommunistázok, nem zsidózom, nem gúnyolódom és még sokan mások sem)" Nem-e? :D Jó, a kommentjeidben eddig még tényleg nem kommunistáztál és nem zsidóztál, de az agresszivitás már az elsõ kommentedtõl fogva ott van. Látod, ez megint olyasmi, amirõl azonnal meg lehet ismerni a vérbeli Jobbikost: MONDJA, hogy hát õ értelmes, meg nyugodt, meg minden... csak aztán valahogy mégse sikerül annak lennie. Akik meg nem Jobbikosok, csak egyszerûen elegük van az MSZP-bõl is meg a Fideszbõl is, azok NEM MONDJÁK, hogy õk értelmesek meg nyugodtak, meg minden - hanem egyszerûen csak azok, ezért nem is kell mondaniuk.
Egyszer kétszer tényleg elõfordul, de talán el kéne gondolkozni, hogy mi lehet ennek az oka.
A kérdező hozzászólása: OFF: kicsit utánanéztem, a Bokros-Vona féle vitával kapcs. nekem az jött le a válaszlevelébõl, hogy nem utasítja el a vitát hanem késõbbre helyezné amikor kialakul már egy kép a választásokkal kapcs. OFF vége.
A kérdező hozzászólása: drága utolsó, ha meglátsz egy kérdésben egy szót, hogy "jobbik", akkor már mást észre sem veszel ugye? a kérdés nem a jobbikról szól, hogy mi a bajotok velük, hanem arról, hogy mi a bajotok a többi párttal. szánalmasak vagytok ahogy folyamatosan mellébeszéltek, tökéletes politikusok lennétek.
A kérdező hozzászólása: a kérdésemben említem a jobbikot nem róla szól konkrétan. idáig csak a 2. válaszoló válaszolt valamennyire a kérdésre. "... és ilyen stílusban feltett kérdéssel "értelmesnek" mondod magad?" ez szerinted mi ha nem lehülyézés?:)
A kérdező hozzászólása: mert szerinted az összes párt ami nem MSZP Fidesz SZDSZ JOBBIK az mind jeges duna? kérlek sorold fel az összeset és írd le, hogy miért rosszabbak a fent említett pártoknál.
A kérdező hozzászólása: valóban igazságot nyer, hogy ha beírom a kérdésbe, hogy "jobbik" akkor nekiállnak itt fröcsögni:) nálad tuti értelmesebb vagyok, hisz te vagy az aki nem a kérdésre ír hanem elkezdi itt a balhét. Bebizonyíthattad volna, hogy te nem fogsz nekiállni támadni azért mert szó van itt a jobbikról is de láthatóan ez nem sikerült hisz kapásból hülyének tituláltál:) gratula;)
A kérdező hozzászólása: jól mondod, szóval szavazzunk arra aki bizonyítottan több éve lop csal, a másikra aki még errõl nem tett bizonyságot annak meg se adjuk az esélyt, maradjon ugyanaz aki lopott és fog is. Ha szerinted ennyire ugyanolyan minden párt, akkor mit veszthetsz azzal ha egy olyat segítesz be a parlamentbe aki még nem volt ott? legyen szó a jobbikról, LMP-rõl vagy akármelyik kintirõl.

A kutyus nem érti meg, ha valamire azt mondom, hogy nem szabad?

Direkt csak azért is alapon?Vagy valamit rosszul csinálok?

Legjobb válasz: Ha rosszat csinál, mondd, h nem szabad, és rángasd meg kicsit a nyakánál fogva(hátul összecsipve a bõrt).

Ha rosszat csinál, mondd, h nem szabad, és rángasd meg kicsit a nyakánál fogva(hátul összecsipve a bõrt).
hogy hivjak a kutyat?
A kérdező hozzászólása: Én a rágógumira értettem és szerintem a név egyáltalán nem kötelez, de mind1 :S Már rájöttem, hogy direkt csinálja...tapogatja a határait :D
Rágónak hívják és csodálkozol, hogy rág? :) ) Attól, hogy mondogatsz neki valamit, nem fogja megérteni. Gondolj bele, hogy úgy magyarázd neki, mintha egy bantu-nyihora bennszülöttnek magyaráznál, aki egy kukkot sem ért az általad beszélt nyelveken. Ha fáj, akkor visítasz. Ha mérges vagy, morogsz.
mért nem Orbit?vagy Winterfresh?
A kérdező hozzászólása: Rágónak hívják
De igen, megérti, csak elõtte meg kell tanulnia. A 8 hetes még nagyon fiatal.
A kérdező hozzászólása: Igen veszem észre, hogy nem tetszik neki, mert lerángatja rólam a nadrágot és közben morog :S
emeld kicsit fel olyankor a hangoadt ha roszat csinál :) nem baj ha nem tetszik neki
Majd rögzül benne, hogy mit nem szabad. Nem tudom, mit vársz egy 8 hetes kutyustól.
Ez kb olyan mintha valaki neked mondaná hogy nem szabad egy idegen nyelven, amit nem ismersz....ha ahhoz nem kapsz fenyítést, vagy elkülönítést te sem fogod megtanulni hogy amit neked mondanak az azt jelenti hogy nem csinálhatod....
ha nem tanítod meg hogy mit nem szabad addig mondthatod is neki :DDDD
8 hetes kölyök még nem tapogat semmit, de nem is feszegeti. Egyszerûen azt csinálja, amit szeretne, mert még nem tanulta meg, hol a határ. Neked kell megszabnod. Majd ha kamaszodik, akkor jön el az idõszak, hogy direkt provokál, kipróbálva, hogy meddig mehet el.

Ciki, vagy nem szeretik azt a fiuk, ha a lany mondja eloszor, h. Tetszik neki az a bizonyos fiu?

mert hat eloszor ugy illik,h. a fiu kerdezi meg,h. akar e vele jarni a lany...de ha egy lanynak tetszik? mer van egy fiu,aki tetszik,jarnak vele,nem tudom tetszek e neki,mit csinaljak?

Legjobb válasz: Sztem próbálj beszélgetni vele,de semmiképp se mondd+ h tetszik.Szal dumáljatok meg menjetek pl.moziba ebbe a szar idõben...:) és ugyis kiderül h tetsze-e neki.Ha igen,akkor nyert ügyed van mert õ fogja mondani,ha nem ,akkor se estél pofára,mert "csak" barátkoztál...nincs vesztenivalód!

Sztem próbálj beszélgetni vele, de semmiképp se mondd+ h tetszik.Szal dumáljatok meg menjetek pl.moziba ebbe a szar idõben...:) és ugyis kiderül h tetsze-e neki.Ha igen, akkor nyert ügyed van mert õ fogja mondani, ha nem , akkor se estél pofára, mert "csak" barátkoztál...nincs vesztenivalód!
Ma már teljesen elfogadott dolog, ha egy lány kezdeményez, de nem mindegy, hogy hogyan! Semmiképp se ronts rá azzal, hogy 'szia, tetszel nekem, járunk?' mert megijed szegény, és elmenekül:) nem tudom, hogy most milyen viszonyban vagy a fiúval? Barátok vagytok, ismerõsök, esetleg még nem is nagyon beszéltetek egymással? Ha még nem ismer Téged nagyon, akkor elõbb próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá, legyél hozzá kedves, de semmiképp ne áruld el az elején az érzéseidet, csak ha már látod, hogy Õ is hasonlóképp van vele. De az elején barátként közeledj hozzá, majd flörtölj vele, de végig maradj titokzatos! Ha barátok vagytok, akkor is óvatosnak kell lenned, és inkább csak akkor 'vallani', ha már biztos vagy a dolgodban...
Szerintem teljesen jó ha a lány kezdeményez. Ha látod hogy tetszel neki ade nem meri megkérdezni akkor kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: koszi, de az a szitu, hogy :) mar nem tudomm miota, de ismerem ot... egy faluval odebb lakik mint en, ha talakszunk, mosolyog ram, beszel hozzam , de nem tudom , hogy most akkor mi van :)
Akkor szerintem megkérdezheted azt, hogy nincs e kedve valamikor összefutni beszélgetni, vagy ilyesmi:)
Ezt csak valami nõ találhatta ki, Ti is ugyanolyan emberek vagytok, mint mi, miért ne mondhatnátok?
A kérdező hozzászólása: okej, de jo lenne ha azewr eszrevenne, h. tetszik nekem, azer ugy jobb lenne :) .. utolso valaszado: nekem is ez a velemenyem, de az utolso esetem, kicsit regebben az volt, hogy egy fiutol megkerdeztem.h. nem e szeretne velem jarni, egyszer amr elotte jartunk, de az nem jaras volt, csak hat erdekes dolog volt az..... na es mondta, hogy van neki egy lany akit szeret, hat borzasztoan messze lakik, ezert nem is ertem... es egyik lany haverjanak pedig majdnemhogy lemondott engem, hogy ez igy milyen szanalmas meg stb, hogy en kerdeztem meg szal :S
Gondolom :)
Mondani bármit lehet. A lényeg az, amit tesz. Ha tényleg gebasz van, és kitart melleted, akkor lehet csak 100%.
azért a nincs karja és lába és a nyûgös rossz formában van között óriási a különbség. Mindnekinek vannak rosszabb napjai és természetes hogy ezt az ember társa tolerálja.
ha valakit tényleg szeretsz, akkor tényleg kiállsz mellette jóban, rosszban.
Én szeretném akkor is.. nem hiába vagyok vele.. Szeretem.

Mit csinaljak? Van egy osztalytarsam aki egyfojtaban csufolodik, nem birja elviselni ha veszit, ha veszit azt mondja mindig, hogy csalt a nyero csapat?

Van az osztalyomban egy fiu nagyon hulye,mindenkivel csufolodik,fokepp velem,leeget masok elott(oriasi hazugsagokat mond rolam)meg a lanyok elott is.Es ez mar mindenkit idegesit,hazudik, csal.PEdig egyelore en vagyok hozza a legkedvesebb,szoval nem hasznalom ki mint masok es megis engem szivat!? ja es minden fiu ugy gondolja hogy bu.zi,ami 100% hogy igaz.Megbeszelni nem lehet vele,olyan mint egy 2 eves kis p.cs pedig mar 12 eves(igy is a legkissebb az osztalyban szinte)

Legjobb válasz: ne legyél vele kedves:D ha õ ilyen gané veled:S aztán majd csak észreveszi magát és le kell tojni nagy ívben ha bárkit is csúfol vagy hülyeségeket beszél

ne legyél vele kedves:D ha õ ilyen gané veled:S aztán majd csak észreveszi magát és le kell tojni nagy ívben ha bárkit is csúfol vagy hülyeségeket beszél
Szolj vissza neki, de ne csak hogy haggyál már... hanep pl.: Takarodjál már vissza... Mi ezt szoktuk vagy csúnyábbat! Mi akkor is mondjuk ha a másik nem csinál semmit :D xD
A kérdező hozzászólása: oks kosz a valaszokat

Mit jelent, ha valaki azt mondja, leszek a Sancho Panzád?

Legjobb válasz: ha itt kell megkérdezned, inkább cserélnetek kellene :)

ha itt kell megkérdezned, inkább cserélnetek kellene :)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Csatlós Példák is vannak. :)
Csaj mondta??Akkor a fegyveredet hordozná!
Igen, el kellene olvasnod M.Cervantes híres regényét...
veled tart az életbe, és te vagy a fõnök
Hû társad, szárnysegéded, fegyverhordód lesz.
elfogad olyannak, amilyen vagy, hû barátod lesz, mindenben támogat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!