Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mondják rám, hogy (5 db)

azt.
A kérdező hozzászólása: ma 21:45 Ne sértegess, te szerencsétlen már 23 vagyok. -.-
azt, h meleg vagy és 10 éves-.- Nem tudsz olvasni? 18 év felettieknek!!! És ez a szexualitás topic, nem a nyomorékok chatszobája
2-es neked mi a bánat bajod van? attól hogy szar a kedved(bocs a kifejezésért-.-) vagy nem tudom, nem itt kéne beszólogatni másoknak. Kérdezõ, egyébként ha akkor mondják miközben elutasítanak, akkor igen, többnyire ezt jelenti.
A kérdező hozzászólása: Nem akkor mondták, hanem legutóbb facebook-on egy lány írta a képem alá és azóta is írt rám még magától párszor, azelõtt meg egy részeg láyn mondta és jött hozzám oda, de én félénk fiú vagyok és nem tudtam mit kezdjek ezzel.
Hát akkor azért mondták, mert tényleg úgy is gondolták:)

Ha a csajok azt mondják rám, hogy cuki vagyok, akkor az alatt mit értenek?

nem kell pontosan, elég csak úgy kb.

Legjobb válasz: lehet hogy babás az arcod,olyan aranyos,vagy a hajadd olyan kisfius ami megfogja öket.

lehet hogy babás az arcod, olyan aranyos, vagy a hajadd olyan kisfius ami megfogja öket.
Hát szerintem ezt csak "úgy" mondják. Mindenkire azt mondják hogy cuki aki szimpatikus nekik. Szerintem tetszel nekik, vagy legalábbis nagyon jófejnek tartanak.
Hát én ált. azokra mondom h. cuki akiben megfog valami pl. a mosolya v. a szeme csillogása :) Szóval tuti tetszel nekik!!!
Cuki->aki számomra helyes, kedves, és van hogy arra mondom akibe belezúgok:)
aki aranyos!!! Jajj, olyan cukiii :D
"Ülve keresek négyszázat, te mennyit és hogy?"
"Helyesírásban impotens"
Ilyen felirattal csinálj: Egy nyamvadt kocka vagyok!
Szerintem elõbb a helyesírásodat fejleszd.
"Még nem nõttem fel!"
Például: "Rajongok a magyar helyesírásért!"
Minek neked kitûzõ? Ha ki sem szállsz a gép mögül, ki a csuda látja?
@Andizsuzsi: Jogos, ott a pont! :) Amúgy tök jó, csakhogy a programozók nem függõk, nekik ez a munkájuk és én, mint programozó, garantálom, hogy többet járok társaságba és sportolni, mint te. (A többségünk amúgy sokat jár el szórakozni és mozogni.) Szóval csinálhatsz ilyen kitûzõt, csak marhaság, ha ezzel akarod leplezni, hogy egész nap a gép elõtt lógsz. Természetesen ezt abban az esetben írom, ha oda valóban egy "?"-et akartál írni, bár a körítés miatt ebben nem lehetek biztos...
"Adjatok a kezembe egy helyesírási szótárat, rászorulok!"
"Scener vagyok, üssetek!" :]


Mert zavarba jössz:)
A kérdező hozzászólása: és ez ellen nem lehetne valamit csinálni?:S
Pár év, és nem jössz zavarba, ehhez kellenek tapasztalatok, meg néhány év... :D
ez aranyos :) hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14...:S

Normális dolog hogy a párom mindig nagyon túlreagálja ha azt mondják hogy a lányunk rám hasonlít?

2,5éves a kislányunk,és olyan mint ha az én klónom lenne kicsiben. Mindenki ezt mondja még vadidegen emberek is akik el?ször láttak. A gyerekkori képeinket összehasonlítva mintha ikrek lennénk!:)))

Legjobb válasz: biztos rosszulesik neki, hogy mintha belõle semmi se lenne a gyerekben. de elég gyerekesen oldja meg a dolgot mindenesetre...

biztos rosszulesik neki, hogy mintha belõle semmi se lenne a gyerekben. de elég gyerekesen oldja meg a dolgot mindenesetre...
Féltékeny? Szeretné ha neki is "köze" lenne hozzá. Nálunk is hasonló a helyzet, a fiam pont mint én, csak kukival. De mindig azt mondom a páromnak, hogy természetét tõle örökölte, belül pont olyan, mint õ. Így nyugi van, mindenki elégedett.
Nálunk mindkét gyerek rám hasonlít, de megmondom õszintén, engem is zavar, mikor az anyós meglátja õket, és elkezd sápítozni, hogy hát tisztára mint a nemtommilyen bácsi meg az ángyom, meg a nénje... mert én is azt érzem, hogy õ ezzel el akar távolítani a gyerekektõl, mintha nekem nem lenne hozzájuk közöm. Egyébként észérvekkel nem fogsz tudni hatni a férjedre, volt errõl egy tanulmány is, hogy mennyire fontos, hogy csecsemõkorban a baba az apukára hasonlít, mert így tudja a "magáénak" érezni. Ez amolyan ránézéses "apasági teszt".
A kérdező hozzászólása: A gyerek és az apja is imádják egymást ezzel nincs gond.:) Én soha nem mondom a férjemnek hogy csak rám hasonlít a gyerek! Arról meg én nem tehetek ha a rokonok meg idegenek megjegyzik, hogy kiköpött olyan a kislány mint én!
Biztosan kicsit sok neki, hogy ennyire egyöntetûen mindenkitõl csak ezt hallja, és így kirekesztettnek, kivülállónak érzi magát, mert õt csak meg sem említik, mintha neki köze sem lenne a gyerekhez. Ezért eshet neki rosszul. Biztos majd elmúlik neki idõvel. Én megértem, hogy rosszul esik neki.
A kérdező hozzászólása: Én is megértem, de errõl ki tehet? Ilyen lett a gyerek ez van!
A kérdező hozzászólása: És nem értem miért érzi magát kirekesztetnek, mikor a gyerek imádja?! Az hogy mit mondanak mások miért fontos, még ha igaz is???
A kisfiam tisztára olyan, mint a családom férfi ága, a férjemre nem hasonlít, de -azért, hogy ne bántódjon meg-találtam hasonlóságot, s megmondtam a családomnak, hogy ezt hangsúlyozzák elõtte. :) Nagyon örült. :)
Szia! Nalunk meg a fiunk olyan szinten az apjara hasonlit, hogy meg az idegenek is teljesen ledobbenek ha meglatjak oket egyutt, hogy milyen dobbenetes a hasonlisag. Es nem csak az arcuk de az egesz test felepitesuk, alkatuk is ugyanolyan. Ram egyaltalan nem hasonlit de en nem, hogy nem banom annyira buszke vagyok rajuk. Imadom nezni oket mikor egyutt vannak. Olyan szepek egyutt :) Csak az a baj, hogy igy mar ketto szerelmem van:) Pedig en mennyiszer megkapom, hogy "rad egyaltalan nem is hasonlit", "biztos te vagy az anyja?", "neked kene DNS tesztre menni". Jovo honapba fog megszuletni a masodik fiunk es mar most megol a kivancsisag, hogy O vajon kire fog hasonlitani:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!