Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt mondják rám, (7 db)

Mert zavarba jössz:)
A kérdező hozzászólása: és ez ellen nem lehetne valamit csinálni?:S
Pár év, és nem jössz zavarba, ehhez kellenek tapasztalatok, meg néhány év... :D
ez aranyos :) hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14...:S
azt.
A kérdező hozzászólása: ma 21:45 Ne sértegess, te szerencsétlen már 23 vagyok. -.-
azt, h meleg vagy és 10 éves-.- Nem tudsz olvasni? 18 év felettieknek!!! És ez a szexualitás topic, nem a nyomorékok chatszobája
2-es neked mi a bánat bajod van? attól hogy szar a kedved(bocs a kifejezésért-.-) vagy nem tudom, nem itt kéne beszólogatni másoknak. Kérdezõ, egyébként ha akkor mondják miközben elutasítanak, akkor igen, többnyire ezt jelenti.
A kérdező hozzászólása: Nem akkor mondták, hanem legutóbb facebook-on egy lány írta a képem alá és azóta is írt rám még magától párszor, azelõtt meg egy részeg láyn mondta és jött hozzám oda, de én félénk fiú vagyok és nem tudtam mit kezdjek ezzel.
Hát akkor azért mondták, mert tényleg úgy is gondolták:)

Ha a csajok azt mondják rám, hogy cuki vagyok, akkor az alatt mit értenek?

nem kell pontosan, elég csak úgy kb.

Legjobb válasz: lehet hogy babás az arcod,olyan aranyos,vagy a hajadd olyan kisfius ami megfogja öket.

lehet hogy babás az arcod, olyan aranyos, vagy a hajadd olyan kisfius ami megfogja öket.
Hát szerintem ezt csak "úgy" mondják. Mindenkire azt mondják hogy cuki aki szimpatikus nekik. Szerintem tetszel nekik, vagy legalábbis nagyon jófejnek tartanak.
Hát én ált. azokra mondom h. cuki akiben megfog valami pl. a mosolya v. a szeme csillogása :) Szóval tuti tetszel nekik!!!
Cuki->aki számomra helyes, kedves, és van hogy arra mondom akibe belezúgok:)
aki aranyos!!! Jajj, olyan cukiii :D
"Ülve keresek négyszázat, te mennyit és hogy?"
"Helyesírásban impotens"
Ilyen felirattal csinálj: Egy nyamvadt kocka vagyok!
Szerintem elõbb a helyesírásodat fejleszd.
"Még nem nõttem fel!"
Például: "Rajongok a magyar helyesírásért!"
Minek neked kitûzõ? Ha ki sem szállsz a gép mögül, ki a csuda látja?
@Andizsuzsi: Jogos, ott a pont! :) Amúgy tök jó, csakhogy a programozók nem függõk, nekik ez a munkájuk és én, mint programozó, garantálom, hogy többet járok társaságba és sportolni, mint te. (A többségünk amúgy sokat jár el szórakozni és mozogni.) Szóval csinálhatsz ilyen kitûzõt, csak marhaság, ha ezzel akarod leplezni, hogy egész nap a gép elõtt lógsz. Természetesen ezt abban az esetben írom, ha oda valóban egy "?"-et akartál írni, bár a körítés miatt ebben nem lehetek biztos...
"Adjatok a kezembe egy helyesírási szótárat, rászorulok!"
"Scener vagyok, üssetek!" :]

Mit csináljak ha suliba piszkálnak haaaaaa elmondom a tanárnak sztem jobbam rám szál elég erős gyerek de páran azt mondják emg tudnám evrni? Mit tegyek? ?

Legjobb válasz: Hát én elmondtam a tanárnak aki megvédet deeeeee utána megvertek. Aztán én is megvertem. Szóval ha üt. Üss vissza.

Hát én elmondtam a tanárnak aki megvédet deeeeee utána megvertek. Aztán én is megvertem. Szóval ha üt. Üss vissza.
Felhívom szíves figyelmedet, hogy a számítógéped billentyûzetén az 'a' idõnként beragad. Javaslom vidd szervízbe. Persze ha benne akarsz lenni a tévében, akkor verekedj csak.
Azt ajánlom verd meg õt. Ajánlom ha nem tudsz még verekedni hogy rúgd térden sípcsonton vagy combon izomból. Onnan összeesik és mehet a feje. De csak ha piszkál mert akkor azt mondhatod hogy meg akart ütni és nyersz.
hat figyelj en is ebben a helyzetben vagyok....es en is irtam ide...de meg nem nagyon van valasz. Most varom h valaki adjon nkem is tanacsot:( mert rossz helyzetbe vok en is a sulival szemben....sok sikert neked is
Kis puhapecs vagy az az igazság. Amiket meg tanácsoltak ne nagyon fogadd meg h. rúgd itt meg ott meg stb veszteni fogsz hidd el tapasztalatból mondom semmi értelme...anno régen mikor mi is cseszettek a kicsikiet minél inkább ellenállsz annál inkább rádszálnak, esélyed nincs... erõsödj meg járj el kondiba a cigit meg rakd le...

Normális dolog hogy a párom mindig nagyon túlreagálja ha azt mondják hogy a lányunk rám hasonlít?

2,5éves a kislányunk,és olyan mint ha az én klónom lenne kicsiben. Mindenki ezt mondja még vadidegen emberek is akik el?ször láttak. A gyerekkori képeinket összehasonlítva mintha ikrek lennénk!:)))

Legjobb válasz: biztos rosszulesik neki, hogy mintha belõle semmi se lenne a gyerekben. de elég gyerekesen oldja meg a dolgot mindenesetre...

biztos rosszulesik neki, hogy mintha belõle semmi se lenne a gyerekben. de elég gyerekesen oldja meg a dolgot mindenesetre...
Féltékeny? Szeretné ha neki is "köze" lenne hozzá. Nálunk is hasonló a helyzet, a fiam pont mint én, csak kukival. De mindig azt mondom a páromnak, hogy természetét tõle örökölte, belül pont olyan, mint õ. Így nyugi van, mindenki elégedett.
Nálunk mindkét gyerek rám hasonlít, de megmondom õszintén, engem is zavar, mikor az anyós meglátja õket, és elkezd sápítozni, hogy hát tisztára mint a nemtommilyen bácsi meg az ángyom, meg a nénje... mert én is azt érzem, hogy õ ezzel el akar távolítani a gyerekektõl, mintha nekem nem lenne hozzájuk közöm. Egyébként észérvekkel nem fogsz tudni hatni a férjedre, volt errõl egy tanulmány is, hogy mennyire fontos, hogy csecsemõkorban a baba az apukára hasonlít, mert így tudja a "magáénak" érezni. Ez amolyan ránézéses "apasági teszt".
A kérdező hozzászólása: A gyerek és az apja is imádják egymást ezzel nincs gond.:) Én soha nem mondom a férjemnek hogy csak rám hasonlít a gyerek! Arról meg én nem tehetek ha a rokonok meg idegenek megjegyzik, hogy kiköpött olyan a kislány mint én!
Biztosan kicsit sok neki, hogy ennyire egyöntetûen mindenkitõl csak ezt hallja, és így kirekesztettnek, kivülállónak érzi magát, mert õt csak meg sem említik, mintha neki köze sem lenne a gyerekhez. Ezért eshet neki rosszul. Biztos majd elmúlik neki idõvel. Én megértem, hogy rosszul esik neki.
A kérdező hozzászólása: Én is megértem, de errõl ki tehet? Ilyen lett a gyerek ez van!
A kérdező hozzászólása: És nem értem miért érzi magát kirekesztetnek, mikor a gyerek imádja?! Az hogy mit mondanak mások miért fontos, még ha igaz is???
A kisfiam tisztára olyan, mint a családom férfi ága, a férjemre nem hasonlít, de -azért, hogy ne bántódjon meg-találtam hasonlóságot, s megmondtam a családomnak, hogy ezt hangsúlyozzák elõtte. :) Nagyon örült. :)
Szia! Nalunk meg a fiunk olyan szinten az apjara hasonlit, hogy meg az idegenek is teljesen ledobbenek ha meglatjak oket egyutt, hogy milyen dobbenetes a hasonlisag. Es nem csak az arcuk de az egesz test felepitesuk, alkatuk is ugyanolyan. Ram egyaltalan nem hasonlit de en nem, hogy nem banom annyira buszke vagyok rajuk. Imadom nezni oket mikor egyutt vannak. Olyan szepek egyutt :) Csak az a baj, hogy igy mar ketto szerelmem van:) Pedig en mennyiszer megkapom, hogy "rad egyaltalan nem is hasonlit", "biztos te vagy az anyja?", "neked kene DNS tesztre menni". Jovo honapba fog megszuletni a masodik fiunk es mar most megol a kivancsisag, hogy O vajon kire fog hasonlitani:)

Annyi hogy a suliban haverok mindig kötekednek velem hogy így .. zi vagyok meg úgy valami jóó vissza vágós duma kéne amitõl le mosódik a vigyor az arcukról mondtok pár jó óltást a . Zira ha rám mondják?

(persze nem veszem magara) de akkor is kicsit [email protected] esik azért mert kicsit vékonyabb a hangom és nem az a dörmögõsebb

Legjobb válasz: simul hozzá a beszólóhoz és búgj valami erotikusat a fülébe úgy, hogy a többiek is hallják. "Neked is jó volt a tegnap este bébi?" "Ma is te lehetsz a lány" :)

simul hozzá a beszólóhoz és búgj valami erotikusat a fülébe úgy, hogy a többiek is hallják. "Neked is jó volt a tegnap este bébi?" "Ma is te lehetsz a lány" :)
Ne foglalkozz velük és ne is tekintsd õket haveroknak. Az ilyen emberek egyszerûen irigyek rád, akár a sportban, vagy tanulásban elért eredményeid miatt. Tehát magukat veled szemben kicsinek érzik, ebbõl kifolyólag megtalálnak mjnden lehetséges eszközt, mellyel neked fájdalmat okozhatnak. Én a helyedben teljes mértékben figyelmen kivül hagynám õket, s nem lógnék velük. Aki ennek ellenére is keresi a társaságodat, õrá épits nyugodtan, a többieket pedig felejtsd el. Te több vagy, mint õk, s ezt a buta emberek nem tudják feldolgozni. Ha tudok még segiteni, irj nekem bátran levelet. 21f
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); mentem a haverommal a körúton , jött arra egy dinnyehordó srác meg a szõke nõje, de olyan nõ, hogy már a kocsikból is nézték, mert nagyon feltûnõ volt. a srác meg mellette mint egy díszmajom , kb úgy ment. megyünk velük szembe a haverom úgy nézte a csajt, hogy még a nyála is kifolyt, a páviánnak sem kellett több egybõl beszólt, hogy mit nézõ?? haverom meg pont arról híres, hogy csuklóból olyan oltásokat oszt, hogy meg sem tudsz szólalni. erre elkezdi: csak néztem a csajod és azon gondolkodtam milyen fejet vágna, ha meglátná hogy térdelsz elõttem és nyalogatsz!! a csávó olyan lett mint a paprika, úgy bevörösödött, a csaj meg nem leplezve az IQ szintjét, úgy elkezdett rajta röhögni, hogy már az nekünk volt kínos. majd mindenki odébb állt, leszûrve a tanulságot e kis beszélgetésbõl.
XDD Akkor mondd azt.
A kérdező hozzászólása: igazság szerint nem vagyok az ezt õk is tudják csak ezzel kötözködnek a karatézós komentelõnek üzenem hogy 6 kemény éve thai boxolok
Menj oda hozzájuk komoly tekintettel, állj az egyikük elé és mond az arcába vészjóslóan nyugodt hangon: tudok ám karatézni.
Én röhögve közölném. Akkor ne nagyon pucsíccs be elõttem. :D
Õszintén, haverok az ilyenek?:)
Az elõzõ hozzászólókkal egyetértek, ez is egy megoldás. Egy újabb lehetõség, hogy teszel rá. Velem ugyanez volt csak éppen lány vagyok, tehát leszbikusnak neveztek. Tettem rá, mi közük van hozzá, kihez vonzódom vagy éppen kihez nem. Nem érdekel, ki mit gondol vagy mond rólam Természetesen engem is dühített, ahogy gondolom téged is dühít, hogy ezt mondják rólad. Tarts ki, jobb lesz. Tégy a legjobb belátásod szerint, de ha egyszer eldöntöd, hogy ez vagy az lesz a válaszod a piszkálásokra, akkor maradj meg mellette, mert ha kihátrálsz belõle, folytatni fogják. sok sikert!
Nem értem, mi a sértés abban, ha valak ia saját neméhez vonzódik, olyan, mint amikor azt mondják "úgy dobsz mint egy lány". De nem is ez a lényeg, vissza lehet olyat vágni, hogy "A barátnõd nem ezt mondta tegnap" meg ilyenek, persze te tudod, hogy reagálnának, meg mennyire karod megsérteni õket. Szerintem elõbb-utóbb úgyis meg fogják unni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek jó tanácsok faszák :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!