Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt jelölik, hogy (36 db)

Ha a válaszomra azt jelölik, hogy rendben van, akkor azért kapok pontot?

Legjobb válasz: Egész pontosan azt jelölik, hogy hasznos vagy nem hasznos. A hasznos válaszokért plusz pont jár, a nem hasznosakért pedig pontlevonás.

Egész pontosan azt jelölik, hogy hasznos vagy nem hasznos. A hasznos válaszokért plusz pont jár, a nem hasznosakért pedig pontlevonás.
igen csak épp kár, hogy vannak olyan egoista barmok akik direkt leszázalékolják mások válaszait, azért , hogy (talán nekik tobb pontjuk legyen, vagy csak kedvtelésbol, nemtudom??)pl. egy véleménykutatos kérdésben ugyanazt irtam mint az elottem válaszolo, csak másképp megfogalmazva, mégis érdekes modon levoltam nullázva, amig neki 100százalék volt. na az iylen onzo barmok feltudnak huzni kicsit, nemmintha érdekelne az én pontszámom...
Az "ugyanazt irtam mint az elõttem válaszoló, csak másképp megfogalmazva" nekem nem tûnik hasznos válasznak:)

Ha valakit bejelölök a facebookon és az adatlapján azt jelzi, hogy "ismerősnek jelölve"és már 2 napja nem jelöl vissza akkor az azt jelenti, hogy elutasított? :D

És már azóta volt fenn facebookon mivel töltött fel képet. A válaszokat előre is köszi :D :)

Legjobb válasz: Nem, valszeg megnézte hogy van jelölés, de nem ismer téged, szóval nem jelölt vissza és el sem utasított. Cseles, mert ha nem csinál publikusat akkor még azt hinnéd hogy nem volt fent, valamint így nem jelezte hogy nem jelölt vissza téged. :)

Nem, valszeg megnézte hogy van jelölés, de nem ismer téged, szóval nem jelölt vissza és el sem utasított. Cseles, mert ha nem csinál publikusat akkor még azt hinnéd hogy nem volt fent, valamint így nem jelezte hogy nem jelölt vissza téged. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:D *.*
A kérdező hozzászólása: De akkor mi tévõ legyek? o.O ( hogy visszajelöljön? talán tegyek fel magamról képet? :D)
Hát, töröld a bejelölést, aztán jelöld be újra :) Meg írj neki üzenetet :D hátha akkor visszafog :) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi.... remélem befog válni:D
np ... szurkolok! :D


nem kapsz értesítést, csak akkor ha visszaigazolt.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ

Lehetséges e, hogy ha valakit ismerősnek jelölök facebookon, az nem látja a jelölést?

Legjobb válasz: maximum negyed órán belül látnia kell,és csak akkor múlik el az értesítés,ha vissza igazolják.

maximum negyed órán belül látnia kell, és csak akkor múlik el az értesítés, ha vissza igazolják.

Facebookon ha valaki be jelöl, és elutasítom akkor azt a másik személy látja, hogy elutasítottam?

Tehát az elutasítást ki jelzi e neki.

Legjobb válasz: nem jelzi, de ezt már millióan feltették -.-

nem jelzi, de ezt már millióan feltették -.-
A kérdező hozzászólása: Bocsi csak nem tudtam :) és kösz a választ.

Úgy szabályos a vaterán, ha átvételnél csak a személyeset jelölöm be, de a termék leírásba beírom, hogy ha kell akkor postázom az érvényes szerint?

pontos súlyt csomagolás után tudok mondani, de megadom a termék súlyát.

Legjobb válasz: Akkor írd azt hogy személyes és postázási lehetõség is van.

Akkor írd azt hogy személyes és postázási lehetõség is van.
A kérdező hozzászólása: demár felvittem kb 20 terméket s akkor külön pötyöghetnék, mert az árat is meg kell adni s a pötyögést szeretném elkerülni
Aztamindenit! Akkor vidd ki a piacra, ha nem szeretsz pötyögni! Amúgy tökmindegy, ha valaki meg akarja venni a cuccot, úgyis megkérdezi, hogy postázod-e, és akkor beírsz egy hozzávetõleges összeget. Bírom, mikor ilyen 100-200 forintokon megy az alkudozás egy néhány ezres eladásnál.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó olvasni és értelmezni tudni kell e nélkül ne válaszolj egy kérdésre se a kérdés az volt, hogy szabályos e ha érdemben válaszolni nem tudsz, akkor inkább foglald el magad mással minden jót
Sajnos szabályos. Õszintén szólva én sem szeretek pötyögni minden alkalommal, hogy megkérdezzem mennyi lesz a posta. Nyilván a vevõ szeretné tudni, hogy mekkora postával számoljon.
A kérdező hozzászólása: akkor én elég korrekt vagyok mert súlyt írok, így kombinálni is tudsz több darabbal s 2 gombnyomás, hogy megnézd a postai díjszabást a csomagolási plussz súlyt meg úgy is csak utána tudok mondani
Inkább mindkettõt be kellene írni. Hidd el, a vásárlók 90%-a nem ismeri a díjszabást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!