Találatok a következő kifejezésre: Ha a azt (79803 db)

Igen.
Persze, a kettõnek semmi köze egymáshoz.
Csak akkor ha a fideszre szavazol. :) ))

Vajon meg lehet-e bocsájtani ha a az egyik fél félre lép?

Persze itt nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi van ha állandóan félrekefél a másik. Hanem arra, hogy egyszer megtörténik és nagyon megbánja. Vajon meg lehet-e ilyet magyarázni? És menyire befolyásolja ez késöbbiekben a kapcsolatot. Én pasi vagyok és most úgy érzem a barátn?m els? hütlenségét meg tudnám bocsájtani ( Bizonyos keretek között, de a srác fejét szétverném.

Legjobb válasz: Megbocsátani lehet. De elfelejteni nem. Tapasztalat, sajnos.

Ha már valakinek szét akarod verni a fejét, akkor az szerintem semmiképpen ne a másik srác legyen. Verheted a sajátodat, hogy nem voltál elég a csajnak, esetleg verheted az övét, hogy nem bírt magával. Mellesleg nem értek egyet az elõttem szólók reakcióival. Szerintem a szex abszolutizálása egy kapcsolat defektje. Kössön össze Benneteket sok erõsebb szál (elsõsorban szeretet, de ezen belül harmónia, humor, rokonszenv, miegymás). Ha csak véletlenül, idõlegesen megszédült a másik, akkor az szinte szóra sem érdemes, ha pedig úgy "csalt meg", hogy lélekben inkább már ott volt, akkor megint nem megbocsátani kell, hanem elengedni. 34/F
Megbocsátani lehet. De elfelejteni nem. Tapasztalat, sajnos.
egyszer félrekefélt, odáig lehet, hogy már jópár romantikus vacsora, csók, simogatás után vezetett az út, s nem csakúgy helybõl.
Én nem tudnám megbocsájtani. Nálam ez a végsõ határon túl van. 18/L
Én soha nem bocsátanék meg!!! Ha bánja miért tette meg??? Ha szeret miért kívánt meg mást annyira hogy meg is csaljon??? Mi lesz a bizalommal??? Ha meg is bocsátasz a kapcsolat halálra van ítélve. Persze ez csak az én véleményem. Kíváncsiság... Hány évesek vagytok?? Együtt éltek?? Az meg hg a srác fejét szétvernéd... tudott egyáltalán arról hg te létezel?? Mert ha nem akkor gondolkodj el rajta kinek jár a tasli... 24/L
megcsalt. Egy pillanat. Mit csinált? hazemennék, bejelenteném a bnõmnek, hogy megcsaltam. Mit hisz? hogy dugtam valaki mással. de ha azt kérdezném mi számít megcsalásnak.... arra az lenne a válasz, hogy még a kezét se fogjam meg másnak, hacsaknem táncolunk. Ha megmasszírizok egy bomba nõt, meg õ engem, s kész, az akkor tök rendben van, hiszen, ha azt mondanám, hogy "megcsaltalak", az ugye nem ez lenne, csakis dugás... definiáljátok már a megcsalás szó jelentését.
Nem. Mert ha egyszer megteszi megfogja többször is tenni ! Jól elkell verni vaslapáttal és akkor lehet megbánja, eddig én így tettem néha bejött :)
Biztosan meg lehet, én nem tudnám.Soha többé nem bíznék benne, és undorodnék, ha hozzám érne.
én megtudnám bocsátani, de csak 1szer.
1x talán meg lehet, de tennie kéne érte hogy megbocsáss... többször már nem. Csak ha látod a változást rajta akkor higgy neki...ha kételkedsz benne hogy még egyszer elõfordulhat, akkor már sajna vége a kapcsolatnak, nem tudsz benne többet megbízni...
Ilyen esetben még egyszer volt részem, nem is olyan rég, pont 1 hónapja.Volt egy barátom 2 hónapot jártunk, elment diszkóba megcsalt, én megtudtam õ tagadta. Aztán egy csókot bevallott, és végül az is kiderült hogy a lánykát hazavitte kiszívta a nyakát mellét, mindenhol!Én kiadtam az útját, jött a mellé beszélés, és legrosszabb ebben a [email protected]ékban az volt hogy a hülyeségét hozzányomta desszertnek hogy én vagyok a világon a legédesebb lány stb stb stb engem nem hatott meg, ami után kidobtam 1 hétre rá összejött a kis leányzóval és még most is boldogak. Nem bocsájtanék meg soha senkinek, talán több év után, de aki 1-2-3 hónap után képes az ilyenre az egy gerinctelen ember a szemembe :)
Nem lehet megbocsájtani!!! Ha ezt tette akkor biztos hogy valami hiányzik a kapcsolatotokból.De miért csak a srácot bántanád szerintem a csajod is hibás...
Azért nem jó megbocsájtani az ilyet, mert saját magad teszed tönkre vele. Egyrészt elveszik az önbecsülésed, a magabiztosságod, meging a bizalmad, és ha meg is bocsájtasz bárhova megy azon fog járni az eszed, hogy vajon mit csinálhat. Másrészrõl pedig ha valaki egyszer megteszi, késõbb is megfogja. Nem tudom mióta vagytok együtt, de az élet során lesz olyan idõszak, hogy nem lesz felhõtlen a kapcsolatotok, vajon akkor is megállja majd, hogy ne tegye meg? Mert most egy ideig biztosan, hisz megérezte, hogy elveszíthet, de mi lesz késõbb? Tudom ez senkinél nem garantált, hogy nem teszi meg, de mégis azért elég kemény lehet elviselni, hogy az akit szeretsz más karjaiban töltötte az éjszakát. Hol volt az a nagy szerelem, amikor vele volt együtt?
Te se kicsit vagy hulye... miert a srac hibaja lenne az ha a bnod egy ribanc es felrekavar? A no valami akaratnelkuli babu akit arra lehet ravenni amire csak akarjak? A ket ember kozul nem a srac hanem a csaj a szemet, elvegre o szeg igeretet... Amugy a valasz az hogy lehetni lehet, csak nem szabad. Nem bocsatanek meg ilyet, megpedig azert nem, mert lehet hogy szeretni tudnam meg utana, de megbizni benne nem tudnek tobbe. A sracra nem haragudnek, miert lenne ez az o hibaja? De a lanyt kivagnam az biztos.
az valóban kabaré, amikor valaki azt mondja, hogy véletlenül....
"Szerintem a szex abszolutizálása egy kapcsolat defektje. Kössön össze Benneteket sok erõsebb szál (elsõsorban szeretet, de ezen belül harmónia, humor, rokonszenv, miegymás)." Pontosan ezt árulná el.A megcsalás nem csak arról szól, hogy mással szexelt, és akkor mi van.Elárulja mindazt, ami köztetek van, és megaláz.És nincs olyan, hogy csak egyszer, és véletlenül.Nem vagyunk állatok, lehet nemet mondani. 30/N
Nem! Se flörtöt, se kézfogást, se pajzán nézést, nemhogy dugást!egyiket sem!fel is út le is út minden nélkül!szóba nem állnék az ilyennel!
nem!
Én nem tudnám megbocsájtani.
Ízlés dolga. Én nem tudnám.
megbocsájtani meg lehet, de elfelejteni sosem, és ez örökre megmérgezi a kapcsolatot.a bizalom eltünik és már nem tudsz ugy nézni rá mint elötte...ezt sajnos tapasztalatbol tudom!

Mi lehet akkor ha a az egész hasam fáj, feszül?

Annyira hogy allig birok valamit csinálni?aludni ugy tudok ha összekuporodok. 45/L

Legjobb válasz: Rossz táplálkozás?Rozshiány? Hol fáj legjobban? Van székrekedése?

Rossz táplálkozás?Rozshiány? Hol fáj legjobban? Van székrekedése?

Ha a az erősítőbe ventilátort cserélek, baj ha kisebb teljesítményű mint ami volt benne?

Kicsi az eltérés, de nem akarom, hogy hosszútávon baj legyen belőle. Ami eddig volt benne az 0.2 mA, amit raktam bele, az 0.08, ez, működik és ugyan úgy hűt.

Legjobb válasz: Valószínû 200mA vagy ami uaz 0.2A-t akartál írni. Igazából nem az áramfelvétel számít, hanem az egységnyi idõ alatt szállított levegõ mennyisége. Ezt a paramétert kellene összehasonlítani.

Valószínû 200mA vagy ami uaz 0.2A-t akartál írni. Igazából nem az áramfelvétel számít, hanem az egységnyi idõ alatt szállított levegõ mennyisége. Ezt a paramétert kellene összehasonlítani.
A kérdező hozzászólása: Igen, elírtam, rendben.
Ventiknél nem közvetlenül az áramfelvétel számít, hanem fordulatszám és légszállítás. Ha olyat tettél be ami kevesebb mint feleannyit eszik, akkor valószínûleg a légszállítás is jóval kisebb. Normál esetben lehet, hogy nem veszel észre különbséget, de jobban megterhelve igen!

Mit jelent, ha a az egyik pupillám fényre nagyon lassan szűkül, és nem is szűkül egészen be?

Kissé homályosabb is a látásom,de fájdalmat nem érzek.

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy mielõbb keress fel egy szemész szakorvost! :) A szemed világa nagyon fontos, és ha ilyen problémád van, szakembernek kell látnia! Tibor

Azt jelenti, hogy mielõbb keress fel egy szemész szakorvost! :) A szemed világa nagyon fontos, és ha ilyen problémád van, szakembernek kell látnia! Tibor

Szerintetek az gáz ha a az osztályba 5-6 gyerek szinte naponta cigizik?

A többi fiú közül is kipróbálták már 2-3-an és én is de életemben max fél dobozzal ha elszívtam egy év alatt és már nem szoktam még ha kínálnak sem.

Legjobb válasz: 12f

A kérdező hozzászólása: 12f
12/F?? Ilyenkor örülök, hogy nincs gyerekem...
PF.. nos a legtöbben úgy gondoljuk, hogy 12 éves korban még nem angyon kéne dohányozni.. igaz egyik ismerõsöm 14 évesen kezdtem, de most hogy eltelt 20 év köhög mint állat, és letenni se bírja a cigit.. Mindenesetre csak ennyi baj van ezzel, meg még az h drága, meg még egy pár dolog.. pl a futás nehezebben megy, hamarabb kifulladsz - osztálytársaimnál láttam ezt. Nos.. igen mondhatom a többi ember nevében is, hogy igen, gáz dolog 12-3 évesen bagózni. De a ti életetek...
Azért nem szerencsés ilyen fiatalon gyújtani, mert az illetõ pár év múlva függõ lesz és nagyon nehezen fogja tudni letenni, ezért gáz.
Nem gáz és nem is érdekel. Mindenki annyi évesen cigizik, amennyin akar.
Nem gáz csak káros.
Szerintem gáz, mert nagyon sokan megbánták, hogy korán kezdtek el cigizni, függõk lettek s nem tudták letenni... De mindenki eldöntö magának.
12 évesnek honnan van pénze cigire? Ha a szülõk adnak, akkor megérdemelnek egy alapos seggberugást. Ha meg nem tudnak róla, hogy a gyerek mire költi a zsebpénzét akkor is. Persze nem kell a gyerek után kémkedni, de azért vegye már észre a szülõ, ha a fiacskája vagy kislánya bagózik! 12 évesen még nem annyira önálló valaki, a bagószaküzletbõl is páros lábbal rúgnák ki.

Ha a az alaplapon leveszem az CPU szorzót és az FSB-t pedig felemelem úgy hogy az órajel ugyan az maradjon akkor kell feszültséget emelni?

Arról van szó hogy ha a jelenlegit átállítom hogy a memóriák nagyobb órajelen menjenek de nem szeretném hogy a cpu is nagyobb órajelen menjen akkor kéne feszültséget emelni? Jelenlegi: FSB: 200MHz CPU szorzó: 10x Erre szeretném állítani: FSB: 400MHz CPU szorzó: 5x

Legjobb válasz: milyen architektúráról van szó? amúgy az FSB általában nem igazán szokta szeretni az órajelduplázást... biztos kell lennie ram órajel beállításnak valamilyen szorzóval, nézz körül jobban a biosban.

milyen architektúráról van szó? amúgy az FSB általában nem igazán szokta szeretni az órajelduplázást... biztos kell lennie ram órajel beállításnak valamilyen szorzóval, nézz körül jobban a biosban.

Mi van akkor ha a az új csomag fogamzásgátlót nem a tablettamentes időszak 8. napján veszem be, hanem később?

Már 3 éve szedem a Yasminelle fogamzásgátló tablettát, most volt éppen a 7napos tablettamentes időszakom, és ma este kellene elkezdenem az új csomag szedését, de fenn hagytam az albérletemben a gyógyszert, így nem tudom ma bevenni, csak majd 2 nap múlva. Ezen milyen kellemetlenségekkel fog járni, illetve mit tudok most tenni? A tájékoztatóban az áll, hogy ha meg is akarom változtatni az első napját, akkor ne később vegyen be a 7 tablettamentes napnál, hanem hamarabb, így nem tudom ez a helyzet mivel jár. Valakinek van ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Nem fog védeni.

Nem fog védeni.
Elsõ vagyok. Egyébként ilyen esetben, ha több, mint 2 napot csúszol vele, akkor nem is szabad elkezdeni, hanem ki kell hagyni egy ciklust, és a következõ vérzésnél újrakezdeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. És ha egy napot kések vele, akkor sem tudom elkezdeni?
De, de akkor 1 hétig óvszer.
Nekem is volt ilyen, csak én 1 napot csúztam.Az orvosom azt mondta h semmi gond, csak késõbb fog megjönni, eltolódik egy picit a ciklus ennyi. Ha utána rendesen beszeded majd mindet elvileg védeni fog:)

Szerintetek mit tegyek ha a az ex barátom megakarja találni a pasimat?

Több mint egy éve van már barátom de az ex pasim nem tudod elfelejteni , le szállni rólam .. Fenyeget?zik elmond mindennek s ír barátomnak interneten elég kemény dolgokat, fenyegetéseket, megtalálja s megveri stb.. nem rég összefutottam exemmel s akkor két haverommal sétáltam az útcán és akkor az egyiknek neki is ment. folytogatni kezdte mindenki el?t.Úgy gonodlja ha ? nem lehet boldog akkor és se legyek az.. most mit tegyek?

Legjobb válasz: Jelentsd fel, ez zaklatás.

Jelentsd fel, ez zaklatás.
Tanulj meg helyesen írni és utána tegyél ellene feljelentést.
Ha van egy nála erõsebb haverod (vagy a barátod is elbírna vele), semmi gond.

Mért van az ha a az netem van rá dugva a gépre nem jó a facebook de más mindent be hoz, de ha szomszédom wifi-én vagyok a akkor jó?

Legjobb válasz: Esetleg ha router-t használsz valaki berakhatta a Facebook-ot tiltólistára. A helyesírás oktató honlapot viszont már elfelejtette beállítani kezdõlapnak.

Esetleg ha router-t használsz valaki berakhatta a Facebook-ot tiltólistára. A helyesírás oktató honlapot viszont már elfelejtette beállítani kezdõlapnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!