Találatok a következő kifejezésre: Ha a az van irva, hogy (170 db)

A viszkoz anyagot hogyan lehet befesteni? Az anyagra az van irva, hogy csak 30 fokban moshato, de ha be akarom festeni, akkor min 60 fokban kell mosnom. Mi tortenhet az anyaggal? Osszemegy?

Legjobb válasz: A viszkoz nem megy össze.A ruhafestékre meg biztosan rá van írva hogy milyen anyagot lehet vele festeni.Ha lehet viszkózt is,hát kétlem hogy nagyobb hõfokon kéne mosni!:) Szerintem 40fokon elég mosni,de a viszkóznak ha nem színes és nincs benne gumiszál(az anyagában)akkor szerintem 60fokon is moshatod.Ha színes,akkor ne!

A viszkoz nem megy össze.A ruhafestékre meg biztosan rá van írva hogy milyen anyagot lehet vele festeni.Ha lehet viszkózt is, hát kétlem hogy nagyobb hõfokon kéne mosni!:) Szerintem 40fokon elég mosni, de a viszkóznak ha nem színes és nincs benne gumiszál(az anyagában)akkor szerintem 60fokon is moshatod.Ha színes, akkor ne!

A bébikajákra az van írva hogy felbontás után 24órát lehet csak hűtőbe tárolni! Akkor dobjam ki inkább vagy odaadhatom neki!? 3 nap alatt tudná csak meg enni. Ha sóskát vagy vmilyen főzeléket csinálok azt is ki kell dobni!?

Ti mivel habarjátok vagy rántjátok be a f?zelékeket????Tápszeres a pici nem anyatejes.

Legjobb válasz: 48 órát bírják, legalábbis amiket én eddig vettem azokra tuti ez volt írva (nestlé, kecskeméti, univer, hipp). Nem habarok, nem rántok, hanem fõtt kruplival sürítek!

OFF:Kedves 21.52-es anyuka!Ennek örömére fel is pontoztalak!2 gyerekes anyuka
48 órát bírják, legalábbis amiket én eddig vettem azokra tuti ez volt írva (nestlé, kecskeméti, univer, hipp). Nem habarok, nem rántok, hanem fõtt kruplival sürítek!
én meg szoktam kóstolni az üveges kaját, és ha semmivel sem másabb az íze mint frissen, akkor odaadom neki. eddig még semmi baja nem lett ettõl. nagyon sok egyébként 3 napig is eltartható hûtõben. próbálj olyat választani.
az én fiam hippet eszik... azok 48 órásak általában, de késõbb sincs bajuk, ha hût a hûtõ rendesen.
most elõször vagyok 1 véleményen a 2 gyerekes anyukával... juhééé. :) ) akkor tuti 100% ez a módszer.:) )
A Hipp, Humana, Univer, 48 órát eltartható, de a 3.napon sincs semmi baja.Én is hasonlóan járok el, mint az elõttem válaszoló(kóstolom)2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Én eddig kecskemétit adtam meg hippet!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Melyik fajtát tudom elrakni addig mert akkor olyat veszek?!
22:25-ös vagyok. Én ezt nem értem, sztem itt kb 78 db kétgyerekes anyuka lehet összesen, ha nem több, honnan tudod, hogy õ az-e? Na emiatt nem is értem az ilyen aláírásokat...
Azt hiszem 2 anyuka írja úgy alá, de a %-ból tudod, h õ az vagy a másik.
értem :) Azt viszont továbbra sem értem, hogy minek kell ezt odaírni. Itt nyilván anyukák írják a válaszokat, miért kell ezt egyeseknek külön kiemelni?! Vagy plecsni jár azért mert neki 2 van és nem egy? Egyszerûen nem értem...

15 éves fiú vagyok, aranyos lenne, ha szív alakú párnát adnék a barátnőmnek amin közös kép van, vagy hógömböt aminek a háttere egy közös kép, hol tudnék olyan szívmedált ( két fél ) amire az van írva, hogy " You are the key to my heart "?

Legjobb válasz: nem tom miért kell negatívan válaszolni.. ez a gyakorikérdések azért van h kérdezzenek kérdezet te meg ... válaszóltál!.aranyos nagyon is :D am be mész 1 ezüst boltba és ott mondodd h mi kell adnak nkd de piacon is láttam már bizsubol de csak love van rá írva de csináltatni is lehet

nem tom miért kell negatívan válaszolni.. ez a gyakorikérdések azért van h kérdezzenek kérdezet te meg ... válaszóltál!.aranyos nagyon is :D am be mész 1 ezüst boltba és ott mondodd h mi kell adnak nkd de piacon is láttam már bizsubol de csak love van rá írva de csináltatni is lehet
pukizd le a párnát és nyomd az arcába
deédes én nagyon örülnék nekik *-* 14L
A párna nagyon jó ötlet, én is örülnék egy olyannak. De tudod egyszer minden piszkos lesz és büdös, és mosásnál valószínüleg szép lassan lekopna a kép. Szerintem a hógömb vagy a medál jobb lenne. Nem tudom, hogy pesti vagy-e, de ha veszel 1 szívmedált, akkor a Duna Plázában nagyon jó áron tudsz bele gravíroztatni bármilyen képet vagy szöveget. És ott is megtudod venni. Nagyon nagyon jók vannak! Én a páromnak egy ezüst karláncot vettem és gravíroztattam bele egy szöveget, hogy xy-tól szerelmemnek. Persze az xy helyén a nevem állt. Én meg kaptam tõle egy nyakláncot, medállal, amin a közös fotónk volt, a másik oldalán pedig a neve. Nagyon boldog voltam. Szerintem ezek is jó ötletek! Majd írj, hogy mi mellett döntöttél! :)
A párna jó ötlet, ha nélküled alszik akkor majd azzal alszik :DD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Ha szeretnéd, hogy 2, max 3 év múlva a kukában landoljon. :DD De aranyos gesztus :P
Én megennélek! :)
én 17 f vok.
cukker vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) régen láttam ilyet az ekszer-eshop.hu-n de most nem találom :( ( a korotokat is írjátok meg légyszíves )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) majd írok :)

Galaxy s2-nél az van írva, hogy a akkumulátor élettartama érdekében 3*16 órán keresztül kell tölteni a készüléket, ha nem csinálom meg előbb tönkremegy?

Legjobb válasz: Hova van írva? Esetleg lefotóznád? Akarok egy jót röhögni. :D Nem kell sehányszor x órát tölteni.

Hova van írva? Esetleg lefotóznád? Akarok egy jót röhögni. :D Nem kell sehányszor x órát tölteni.
Telefonos boltokban az eladónak csinosnak, fiatalnak, jó rábeszélõ képességûnek kell lennie. Kész. Ahogy bármilyen szakboltban sem a szakirányú végzettség az elsõdleges az eladónál, hanem minél fiatalabb legyen, mert annak kevesebbet kell fizetni munkabért. talán kapnak munkába állás elõtt egy gyorstalpaló képzést és bele a sûrûjébe.
Am én nekem is ezt mondták a telefonomhoz, a Voadafone Westendben lévõ MÁRKAKÉPVISELETÉBEN - nem viszonteladó, szóval ott érteni kéne a dolgokhoz-, de hát kész szerencsétlenség az egész brigád. Akkor még a ZTE Blade-ek 256 Mb ramot kezeltek, mondom az eladónak, hogy hallotam, gyárilag hibás a telefon, de nem baj. Erre jön az okos válaszával, hogy itt egy készlék sem szoftverhibás, szakemberek ellenõrzik az ilyesmit.. mondom oké -.- Természetesen nem kezelt 512 RAMot. :)
ne foglalkozz ezzel! tök hülyék! meg má hogyan lenne jó az akksinak amikor maxon van akkor automatice leállítja a töltést a telefon!
Én 3 év alatt a 3. telefonom vettem a T-Mobileba és mindig mondta a csaj, hogy "Ki kell sütni az akksiját, hazaértél rakd töltõre 16 órán keresztül." én meg mindig kioktattam hogy "A Li-ion akksikat nem kell kisütni, hazaérek felrakom töltõre és ha feltöltõdött maxra akkor leveszem." és így szépen mosolyogtam mellé, a csaj meg mind a 3. alkalommal csúnyán nézett, hogy dek*csög, beszól :D
2. vagyok amikor én vettem telefont nekem azt mondák hogy 12 óra én is mondtam hogy ezt nem kell de nem engedett :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hát a sima s-nél is amikor nem így töltöttem az akkuval semmi baj sem lett, pedig 1 éve már megvan
Nekem is ilyen hosszú ideig kellett volna tölteni egy lap szerint, amit a telefonhoz (szintén SGS2) kaptam a GSM-ben; csak az 1x16 órát javasolt. Mondom a csávesznek, hogy ezek lítium akksik, nem igényelnek formázást; amirõl ön beszél azok a nikkel akksik. Erre meg mondja, hogy deee; hááát; csak jó az neki. Ledöbbentem hogy mekkora balfszok dolgoznak ilyen helyeket. Nem tudom hogy kerülnek ilyen pozíciókba, de az biztos, hogy kb csak 10-bõl 1-nek van "mérhetõ" tudása a mobiltelefonokat/tartozékokat/kütyüket/a különbözõ technológiákat illetõen...
Töltsed. 24 órát is akár. csak az a bibi, hogyan beszéled meg a telefonnal, hogy ne kapcsolja le a töltést, amikor feltöltõdött. Szégyen, hogy ennyire nem figyelnek oda a használati utasításokra. Amerikában már egy jó kis pert a nyakukba akasztanának hamis információért, vagy félrevezetésért.
A kérdező hozzászólása: Hát, a gsmline.hu a dobozban még küldött egy ilyen papírt, hogy fontos figyelmeztetés és arra van írva
A li-ion os aksikat nem kell kisütni
ez hülyeség hogy 16 óra

Ha valaki rátámad egy cigányra, és a rendőrök egy olyan támadóeszközt találnak nála, amire az van írva, hogy "halál az összes cigányra", akkor ezt az embert el kell ítélni, vagy ezek megalapozatlan vádak?

Legjobb válasz: Itéletet biróság hoz. Ehhez elöbb az illetö fel lesz jelentve. Az eset miatt könnyen vádat emelhetnek. A vád a garázdaságtól egészen az emberölési kisérletig terjedhet. Ez elsösorban a rátámadásra vonatkozik . A felirat csak hab lesz a tortán. Ha ilyen rá van irva akkor tutti, hogy nem csupán garázdaság miatt indul eljárás.

Itéletet biróság hoz. Ehhez elöbb az illetö fel lesz jelentve. Az eset miatt könnyen vádat emelhetnek. A vád a garázdaságtól egészen az emberölési kisérletig terjedhet. Ez elsösorban a rátámadásra vonatkozik . A felirat csak hab lesz a tortán. Ha ilyen rá van irva akkor tutti, hogy nem csupán garázdaság miatt indul eljárás.
Szerintem ez a rátámadás fordítva szokott történni.. :DDD
Sztem rá se kell támadni ha ilyen feliratú cucc van nálad akkor már "kisebbség elleni uszításért" lecsuknak.
A probléma ott kezdõdik, hogy (sajnos?) senki nem támad cigányra. Még a hõs skinheadek is inkább a magyarokba kötnek bele. Fordítva viszont annál gyakrabban megesik.
Fordított helyzetben mi történik ? Ha valakinél olyan feliratu valami van, hogy "halál a magyarokra"? Érvényesül az egyenlõ mérce elve ? Szerintem, sajnos nem.

Mit tennél, ha a doki kiírna egy kúpot, aminek a betegtájékoztatójára az van írva, hogy "igaz a hatóanyag csak kevéssé szívódik fel a nyálkahártyán keresztül, de terhesség és szopatatás alatt nem ajánlott. "?

Volt gombám, de a canesten úgy t?nt nem szedett ki minent, mert maradt ilyen nyúlósabb, egybeállobb folyás.

Legjobb válasz: Szia! Orvos, nõgyógyász Írta fel azután, hogy már egy valami nem használt. Biztos vagyok benne, hogy tudja, mit csinál és a védõnõdnek is igaza van. Azon kÍvül nagyon sok, a legtöbb ilyen esetben a tájékoztatóba az is bele van Írva, hogy: "terhesség és szoptatás estén csak a kockázat- várható hasznosság mérlegelése után alkalmazzuk." Úgy gondolom, az orvosok nagy része ezt meg is teszi. Valszeg nagyobb a kockázata annak, hogy a gomba árt a Babának mint hogy a gyógyi. Én bÍzom az orvoso(k)mban, én használnám. És a betegség kockázata mindenképp nagyobb mint egy ritka mellékhatásé. Ez meg a matek:)

Szia! Orvos, nõgyógyász Írta fel azután, hogy már egy valami nem használt. Biztos vagyok benne, hogy tudja, mit csinál és a védõnõdnek is igaza van. Azon kÍvül nagyon sok, a legtöbb ilyen esetben a tájékoztatóba az is bele van Írva, hogy: "terhesség és szoptatás estén csak a kockázat- várható hasznosság mérlegelése után alkalmazzuk." Úgy gondolom, az orvosok nagy része ezt meg is teszi. Valszeg nagyobb a kockázata annak, hogy a gomba árt a Babának mint hogy a gyógyi. Én bÍzom az orvoso(k)mban, én használnám. És a betegség kockázata mindenképp nagyobb mint egy ritka mellékhatásé. Ez meg a matek:)
Biztos használnám, minthogy a babához feljusson valami gomba fertõzés!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.Én is arra gondoltam, hogy a doki csak tudja mit ad...
Nekem is írt már fel ilyet a doki, mikor az ami nem ártana egyáltalán nagyobb galibát okozott. Színesebb, és bõségesebb folyásom volt, kaptam kúpot, megelõzésre, nehogy gomba legyen, na a kúp hatására lett is, alig két nap alatt, Bezöldült a folyás, büdös lett, égett, kaptam fertõtlenítõs tótumfaktumot, a második kúp helyretett, a baba jól van, egészséges lett.
A kérdező hozzászólása: köszi, sajnálom...de akor neked is gombád volt? az a lényeg, hogy már jól vagytok:) betettem tegnap, remélem nekem is minden rendben lesz már:)

9 hetes kismama vagyok és elkaptam valamilyen fertőzést. Az orvos adott Klion kúpot, de arra az van írva, hogy a terhesség első harmadában nem alkalmazható. Ha nem használom, akkor a méhemre is elterjed. Mennyire árthat a kúp a babának?

Legjobb válasz: Szia!A doki tudja mit ad neked,hidd el nem akar neked rosszat.Minden gyógyszerre rá van írva,hogy terhesség alatt nem ajánlott.Ha a fertõzés tovább terjed,elvetélhetsz.Gratula a babádhoz!12 hetes kismama

Szia!A doki tudja mit ad neked, hidd el nem akar neked rosszat.Minden gyógyszerre rá van írva, hogy terhesség alatt nem ajánlott.Ha a fertõzés tovább terjed, elvetélhetsz.Gratula a babádhoz!12 hetes kismama
Támogatom az elõttem író tanácsát! Ne aggódj, mert az orvosod tudja mit csinál!6 hetesen nekem is felírta, másnap már korán reggel zörgettem az ajtaját, hogy terhesség alatt nem szedhetõ Klion. Õ mosolyogva, elnézõen megnyugtatott, hogy tisztába van azzal, hogy állapotos vagyok!A babádhoz gratulálok!
De azért ugye tudta az orvos, hogy babát vársz? Jó, ez hülye kérdés, hiszen egy nõgyógyász ezzel rögtön tisztában van, ahogy megvizsgál, de azért gondoltam, megkérdezem. Amúgy a legtöbb gyógyszeren tényleg rajta van, hogy terhesen nem használható, de az orvos minden esetben mérlegeli az elõny-hátrány arányát. Azért azt jó ha tudod, hogy az orvosoknak kötelességük elsõsorban az anya érdekét szem elõtt tartani, és ezek után nézik a magzat érdekét is.

Ha a papíromra az van írva, hogy szabályos petezsák magzati elemek nélkül, akkor az azt jelenti, hogy még szikhólyag sincs?

vagy az nem számít magzati elemnek??

Legjobb válasz: Ha lenne odaírták volna! Hány hetes lehetsz?

Ha lenne odaírták volna! Hány hetes lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Az utolsó vérzéstõl szamítva a 6. Héten. Méretet sajnos nem tudok.
Mi lett azóta?
A kérdező hozzászólása: 8 nappal késõbb már 6 mm-es baba szívhanggal. :)

Ha egy OKJ-s képzéshez a neten az van írva, hogy 2013. szeptember 1-jétõl már nem indítható, akkor esélytelen, hogy 2015-ben elindítsák?

Legjobb válasz: 2013. szeptembertõl átalakult az OKJ képzés rendszere, ennek következtében jó pár képzést beszüntettek. 2015-ig viszont még bármi alakulhat, szóval nem mondom, hogy esélytelen, legfeljebb lehet, más formában fog elindulni.

2013. szeptembertõl átalakult az OKJ képzés rendszere, ennek következtében jó pár képzést beszüntettek. 2015-ig viszont még bármi alakulhat, szóval nem mondom, hogy esélytelen, legfeljebb lehet, más formában fog elindulni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hogyan vagy hol tudom megnézni, hogy az ebay-on vásárolt terméket feladták e? Mit jelent ha a szállitási státusznál az van írva hogy NOT SHIPPED?

Legjobb válasz: Nincs kiszállítva. Nincs valami tracking number? melyik országból jön? Eladó mit mond?

Nincs kiszállítva. Nincs valami tracking number? melyik országból jön? Eladó mit mond?
A kérdező hozzászólása: Az van odaírva hogy a szállítás várhatóan júl.4-júl.5, de elõtte való nap júl.3-júl.4.volt odaírva, van cikkszám is és az egyesült királyságból jön.Most rendeltem elõször igazából nem nagyon tudom mi mit jelent.Most fog lejárni a 3 hét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!