Találatok a következő kifejezésre: Ha a az van (18802 db)

Srácok! Titeket mennyire gátolna egy kapcsolatban, ha a lánynak van egy bizonyos betegsége, amit egy éve nem tudnak diagnosztizálni az orvosok. Nagyon zavarna titeket?

(rosszullétekkel, fejfájással, ingerültséggel, néha ájulással jár)

Legjobb válasz: miért ne lenne? én pl tolerálnám, nem zavarna. ha szereti két ember egymást akkor az ilyesmi nem gond. milyen gyakran jön elõ? hogyhogy az orvosok nem tudják diagnosztizálni? :-| volt egy ismerõsöm, egy lány neki olyan betegsége van (kb. 2-3 naponta jön rá ez), hogy nem tudja hol van, 1-2 percig... vele sem tudnak az orvosok mit kezdeni és õ is nagyon maga alatt van. 23F

miért ne lenne? én pl tolerálnám, nem zavarna. ha szereti két ember egymást akkor az ilyesmi nem gond. milyen gyakran jön elõ? hogyhogy az orvosok nem tudják diagnosztizálni? :-| volt egy ismerõsöm, egy lány neki olyan betegsége van (kb. 2-3 naponta jön rá ez), hogy nem tudja hol van, 1-2 percig... vele sem tudnak az orvosok mit kezdeni és õ is nagyon maga alatt van. 23F
figyel két éve vagyok együtt a barátommal augusztusban 3 hónapot adtak nekem h. ha nem mûtenek meg, akkor emgahol, öt éve éllandóan ájultam szédültem rosszul voltm, minden kivizsgákáson voltam már, de nem jöttek rá semmire, míg nem volt egy agy MR vizsgálatom ott állapítottak megy egy rendellenességet, most egy 3 cm es csõ van a fejemben az egyik eremben, minden rendbe jött(kopkopkop)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! én is voltam már mindenféle kivizsgáláson többekközött mr-en is, de semmi. Eddig ketten tudták meg hogy mi van (igaz azok közül egyik csak sima barátom volt) de mind a ketten eltávolodtak tõlem! mintha rájuk akarnám bízni magam, és nekik kéne felelõsséget vállalni értem. pedig én egyátalán nem így gondoltam... utolsónak: remélem továbbra sem lesz semmi bajod, és örülök, hogy neked sikerült kideríteni a betegséged forrását
Semennyire. Sõt... melletted állnék bármi is történjen. Aki nem ezt teszi, azt nem tudom megérteni.

Az apukák miért reagálják le durván, ha a lányuknak van barátjuk? Van olyan aki ilyen cipõben van?

Legjobb válasz: Na vajon miért? Mert féltik, nehéz elfogadni hogy felnõtt (fõleg, ha még nem is)...

Na vajon miért? Mert féltik, nehéz elfogadni hogy felnõtt (fõleg, ha még nem is)...
Apám egészen a võlegényemig (24 évesen lett) nem tudta elfogadni, hogy ha barátom volt. Inkább nem ingereltem, nem vittem oda a barátaimat hozzá (szerencsére szüleim külön éltek). Amint komolyabb kapcsolat lett, tök normális, és szereti a férjem.
nem tudom. :D az enyémet pont hogy az zavarja hogy nincs pasim.
Ez általánosítás. Apa egy rossz szót sem szólt a páromra, kezdettõl szereti (jó, látta rajtam, hogy én milyen boldog vagyok vele és hogy megbízható, normális férfi), mikor összeköltöztünk, csak annyit mondott: nagyon vigyázz rá (azaz rám). Szerintem az apák zömének a normális pasikkal nincs baja, csak a tökéletlenekkel, akik kihasznál(hat)ják a lányukat.
Egészséges ember örül neki, ha boldog a gyereke. Egyébként teljesen abszurd dolog az, ha egy férfi bele akar szólni egy nõ szerelmi és szexuális életébe.
Amíg meg nem született a lányom én sem értettem. Most még csak egy éves, de már most úgy érzem, hogy senki se lesz elég jó neki, annyira csodálatos baba:) De majd erõt veszek magamon és tolerálni fogom a párját:) , mert az én szüleim nem így tettek és megkeserítették nagyon a tini korom.
6-os vagyok Kérlek magyarázzátok el, mi rosszat mondtam?

Ha a bőröndben van ez az ital, Svájcból vihetek haza Mo. -ra? és ha igen max. Hány darabot?

http://www.acambiode.com/producto/fotos_c-ice-swiss-cannabis..

Legjobb válasz: Ha ebben drog van, akkor nem hozhatsz.

Ha ebben drog van, akkor nem hozhatsz.
nincs benne, nekem is van pár , de én ezt egy helyi diszkontból vettem :) meg kell jegyeznem viszont, hogy kb 3 hét alatt eltünt...

Ha a telefonomon van WIFI akkor ingyenes rajta az internet nem kell semmi internet díjcsomagot ráraknom?

Mert venni akarok egy ZTE Arizona telefont és azon van WIFI és azt hallottam hogy ha egy telefonon van WIFI akkor nem kell fizetni az Internetért. Ez télleg így van?

Legjobb válasz: Nalam ige.Xperia x8am van es ha bekapcsolom es van halozat akkor nem kell fizetni +ba...

Nalam ige.Xperia x8am van es ha bekapcsolom es van halozat akkor nem kell fizetni +ba...
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Részben igen. De nem úgy ahogy te gondolod. Olvasd el ezt itt pontosan leírják, hogy mi is az a wifi. http://hu.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi
A kérdező hozzászólása: Hát de ingyenes nem?
ingyenes kivéve ha nincs lekódolva (nem tudsz csatlakozni) és ha van wifi a környezetedben. (pl mekiben ingyen netezhetsz wifin keresztül és még sok más étteremben)

Mit lehet tenni, hogy a gyerek ne hisztizzen, ha nem az van amit ő akar?

6éves lány! elvált szül?k, az anyjánál nem meri csinálni!

Legjobb válasz: Szia! Nálunk ami bevált, bár születése óta így neveljük: Egyszerûen nem veszünk róla tudomást. Azért hisztiznek, mert tudják, hogy elérik vele, amit akarnak. Nálunk ha hiszti van, rá se nézek, nem érdekel, jó néha baromi nehéz, de általában már csak 1-2 percig bírja, aztán abbahagyja.

Szia! Nálunk ami bevált, bár születése óta így neveljük: Egyszerûen nem veszünk róla tudomást. Azért hisztiznek, mert tudják, hogy elérik vele, amit akarnak. Nálunk ha hiszti van, rá se nézek, nem érdekel, jó néha baromi nehéz, de általában már csak 1-2 percig bírja, aztán abbahagyja.
egyébként ezt a módszert itt láttam, nagyon ügyes a hölgy! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Vagy azzal, hogy akármekkora a hiszti és akármeddig tart, nem vesztek róla tudomást. A másik, ami bevált, a tükörhiszti. A gyereket teljesen leutánozni. Annyira megdöbbennek tõle, hogy elfelejtenek hisztizni :)
Amíg csak fantáziálgatsz, addig nincs baj.
Az AIDS igen is komoly probléma, mert az orális dolgoknál nagyon magas a fertõzésveszély, amennyiben nem használtok gumit (márpedig gondolom, hogy [email protected] nem használtok)
Kedves kérdezõ! A 7-es vagyok, és meleg (igaz nem sok tapasztalattal rendelkezem), de az tény, hogy orális úton a lehetõ legkönnyebb elkapni az AIDS-et és (személy szerint) én nem elégítenék ki olyan férfit orálisan, aki óvszert visel. Az olyan fura... Remélem érted...
Még mindig mi heterók képviseljük a normalitást ellentétben veletek.Nem tehettek róla igaz, sajnállak is titeket a betegségetek miatt.
AIDS.Ez úgyis elterjedt homáréknál XDD
[email protected], h homok vagy, de ne itt reklámozd magad.
Én nem vagyok meleg, de itt is kiderül, hogy még a lehomározott tag kulturáltan válaszol, addig a nagy egójú heterók meg full bunkók vele.Ez ma a normális?Gratulálok.Persze most a sok furkó engem is le fog búzázni, de ezzel is csak magukat minõsítik és magasról lesz..m!:) Amúgy mindegy hogy férfi vagy nõ szop, orál útján kevesebb a nemi betegség veszélye.Aki meg állandóan attól retteg, hogy mit kap el az nyúljon állandóan magához.Persze elõtte húzzon gumit!
A kérdező hozzászólása: Tehát Ti heterok mit is képviseltek? A normalitást? Tehát csajok sose oráloznak le senkit....értem én...persze...a nap meg a föld körül kering...persze.
A kérdező hozzászólása: Sajnos rossz a tudásod ezzel kapcsolatba, , , , orális úton a legkisebb az esélye és nem fordítva.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nme használtok? Ki használ? Ez ezzel kijelentvw olyan, mintha a melegek nem csinálják gumival de bezzeg a heterok meg mindig...hm...kissé kamuszag van.
A kérdező hozzászólása: Az nem gond, hogy [email protected] de igazából ez egy kérdés lett volna. Hiszen a reklám az nem ilyen és nincs is célja.
A kérdező hozzászólása: Az AIDS nek semmi köze ehhez hogy szopnék több pasit. Amúgy meg gondolom a heteroéknál nincs egy beteg se :) )) vicc
A kérdező hozzászólása: És ha már nem csak fantázia akkor már baj is lehet? Milyen baj lehet ebbõl?
Miért nem dugulnak el a melegek? Ki az isten kíváncsi rájuk.

Texas Hold'Em-ben az ér ha a kezemben van 2 ász és az 5 között van 2 ász, ez egy ász póker?

Legjobb válasz: ez még az omahában is ász póker barátom...

ez még az omahában is ász póker barátom...

Az "Ein Männlein steht im Walde" hogy van magyarul (egész szöveg kellene, de ha a dalnak van magyar változata az is tökéletes)?

Ein Männlein steht im Walde Ganz still und stumm Es hat von lauter Purpur Ein Mäntlein um Sagt, wer mag das Männlein sein Das da steht im Wald allein Mit dem purpurroten Mäntelein Das Männlein steht im Walde Auf einem Bein Und hat auf seinem Haupte Ein Käpplein klein Sagt, wer mag das Männlein sein Das da steht im Wald allein Mit dem kleinen schwarzen Käppelein? gesprochen: Das Männlein dort auf einem Bein Mit seinem roten Mäntelein Und seinem schwarzen Käppelein Kann nur die Hagebutte sein.

Egyedül én vettem észre, hogy az embereket egyre inkább hidegen hagyja az, ha a másiknak van valakije (barátja/barátnője)?

Legjobb válasz: jah, nekem is most 2 ilyen tapló is írogat itt.... mondtam nekik már bunkón és kedvesen is, hogy VAN BARÁTOM... erre ilyen válaszokat kapok: "Az üzenet szövege: VAnnak nõk akikért érdemes küzdni, szerintem te is nagyon jó csaj lehetsz csak nehezen adod magad :)" nem nehezen adom magam, hanem van barátom akit szeretek :@@ olyan nehéz ezt felfogni??? aztán csodálkoznak, ha a nõk kerülik õket..

jah, nekem is most 2 ilyen tapló is írogat itt.... mondtam nekik már bunkón és kedvesen is, hogy VAN BARÁTOM... erre ilyen válaszokat kapok: "Az üzenet szövege: VAnnak nõk akikért érdemes küzdni, szerintem te is nagyon jó csaj lehetsz csak nehezen adod magad :) " nem nehezen adom magam, hanem van barátom akit szeretek :@@ olyan nehéz ezt felfogni??? aztán csodálkoznak, ha a nõk kerülik õket..
az egész élet egy nagy nyomulás. Mindenki mindig mindenhol nyomul, konfliktust keres. talál. puff
2. vagyok, természetesen nem tapló és paraszt módon...csak ha látok rá esélyt vagy a másik fél is hajlandó a dolgokra:)
sosem érdekelt:D:D aki kell azt megszerzem és kész:D
Én úgy vagyok ezzel, hogy akinek bizonyos kor felett nincs hapsija/nõje, annak oka van, általában látványos is ez az ok (vagy nem, e akkor meg késõbb derül ki valami). Lányoknál, ha meg jó csaj, akkor tuti van barátja, akivel harmonikus párkapcsolatban élnek. Szóval gyakorlatilag minden potenciális lánynak barátja van és harmonikája. :) Én, mint hím példány így kettõt tehetek: a) [email protected], hogy van barátja más problémája (oldja meg más) és vállalom a sok salakot arcomba, ami jön ezzel. (nyígás, szenvedés, golyóm...) b) belátom, hogy mindenki valakié (és így még jól neveltnek is tûnök, + béke van és nyugi, mert az a tuti) én a b-t választom és így maradok a barátságos és közkedvelt [email protected], de pl sosem leszek leütve, befenyítve, leoltva, önzõ fsznak nézve, és amelyik lánynak ez sem tetszik, annak [email protected] lehet.
Hallottam egy mondást, hogy csak az a nõ foglalt akin fekszenek. Sok pasi ezt komolyan is gondolja!
Talán mert sok a laza kapcsolat, amit a résztvevõk sem biztos, hogy komolyan vesznek. Bár egy kategorikus elutasításnál én sem értem, miért kell tovább erõsködni. Még a feltételezés is sértene, hogy elhagynám/megcsalnám a barátomat. De ilyennel nem nagyon találkoztam még. Inkább az volt a gyakoribb, hogy párkapcsolatban lévõ kezdeményezett, nyomult, amikor egyedülálló voltam. Ezzel meg is mutatta, mennyire komoly az õ kapcsolata.
Ez engem is idegesít. Vannak ilyen idióták. Õket szerintem mások elõtt ki kell osztani és akkor majd megtanulják.
Ja. Hidegen hagyják, hogy én lenni akarok nekik. :D
A kérdező hozzászólása: De ha egyszer semmi esélyt nem mutatunk nekik, sõt félreérthetetlenül megmondjuk, hogy van barátom/barátnõm, akkor miért kell tovább nyomulni?
Egyedül te vetted észre.
A kérdező hozzászólása: 200 km-re kerültem a páromtól. Nagyon szeretjük egymást. Nála egy lány teper nagyon, nálam meg egy pasi. Mindketten tudják, hogy kapcsolatban vagyunk. Nem fér a fejembe, hogy miért nem tudnak már lekopni rólunk. Próbálom megszokni az idegen környezetet, ismeretlen embereket, a távolságot tõle, de most még féltékeny is vagyok és õ is. Lehet mondani, hogy bizalom... van igen, de ilyen messzirõl csak jobban aggódik az ember.

Ha a telefonon van msn messenger és nem kér hozzá internetcsatlakozást, akkor az ingyen van? Vagy csak arról mehet?

Vettem új telefont és van benne ilyen program, valami Java program. Ilyenkor nekem ez fizet?s? Egyébként Samsung Chat telefonról van szó.

Legjobb válasz: Nem, nem ingyenes, egyszerûen csak nem kérdezi meg külön, hogy kapcsolódhat e, de attól még ugyan úgy fizetned kell.

Nem, nem ingyenes, egyszerûen csak nem kérdezi meg külön, hogy kapcsolódhat e, de attól még ugyan úgy fizetned kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!