Találatok a következő kifejezésre: Ha a az olajból (3 db)

A kérdező hozzászólása: egyébként semmi gond nem volt csak kifogyott az ablakmosó folyadék akkor jutott eszembe hogy basszus 2 éve nemcseréltem olajat
hát mostmár mindegy, kicseréled, azt jónapot ,
Esetleg most majd jobban figyeld, elképzelhetõ hogy érdemes lesz hamarébb cserélni, mert valószinûsitem több olajsár maradt vissza amit most leold.
Mivel az olaj nem tudta rendesen kenni a motort, valószínûleg rendesen kopott míg így használtad. Hamarabb kell majd generálra vinni.
Szerintem meg se érezte de azért nem tesz jót neki és KM meg elfelejtett olajcsere alapján szerintem érik egy nagy gerenerál (vízpumpát sem árt 90.000-ként)
A kérdező hozzászólása: értem köszi lecseréltem semmi gond nincs miböl gondolod hogy generálozni kéne? miböl tudom? füstölni nem füstöl olajat se eszi kb 2-3 decit töltök rá olajcserék közt karter gáz minimális van most volt vizsgán kék matricát kapott még kb 2 évig tartanám meg
A kérdező hozzászólása: egyébként megnéztem pontosabban szervizkönyv szerint 187-e km volt benne 2011 ben amikor vettem azota kb 80-90e raktam bele tehát kb 270-280 van benne és még kb 2 évet tartanám meg ( amig lejár a vizsga) az alatt kb még egy 60-80-e km ert raknák bele ( futárkodom)

Ha a műanyag az olajból van és ha én "műanyag" ízű cukrot eszem akkor most olajat eszem?

Legjobb válasz: Bocsi, lehet hogy én vagyok a hülye, de ezt nagyon nem értem. És hogy kerül ez a kérdés az elektronikus eszközökhöz?

Bocsi, lehet hogy én vagyok a hülye, de ezt nagyon nem értem. És hogy kerül ez a kérdés az elektronikus eszközökhöz?
nem akarlak elkeseríteni, de rosszabbat eszel az olajnál ill. kõolajnál is!!!

Azt ugye tudjuk, hogy a műanyag az olajból van és ha az olaj az drága akkor a műanyag miért olcsó?

Legjobb válasz: nem olcsó, csak olcsóbb, mint más csomagoló anyagok.

nem olcsó, csak olcsóbb, mint más csomagoló anyagok.
Az, hogy az olaj "drága", relatív. A benzin árának kb. a háromnegyede adó. Vagyis, ha nem adóztatnák meg, negyedannyiba kerülne.
Az árakat csak az határozza meg, amennyiért el lehet adni az árut. Árképzésnél lényegtelen az adó mértéke, és az elõállítási vagy beszerzési költség. Esetleg nincs vagy kevés rajta a haszon, és így nem lesz értelme foglalkozni vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!