Találatok a következő kifejezésre: Ha a az űlőmagasság, (3 db)

Ha a CRL az űlőmagasság, akkor elvileg a lábikó is benne van nem? Akkor miért űlőmagasság?

Legjobb válasz: Az ülõmagasság azért ülõmagasság, mert a baba feje búbjától a fenekéig (farokcsontig) mérik. A lábak nincsenek benne. Ezt késõbb felváltják egyéb mérések. Pl.:fejátmérõ, combcsont méret, stb.

Az ülõmagasság azért ülõmagasság, mert a baba feje búbjától a fenekéig (farokcsontig) mérik. A lábak nincsenek benne. Ezt késõbb felváltják egyéb mérések. Pl.:fejátmérõ, combcsont méret, stb.

Az baj, ha a 12. ultrahangon csak a baba ülőmagasságát és a nyaki redőket mérték le?

Pont 12 hét 0 naposan mentem el az ultrahangra! Sikerült kifognom egy nagyon lekezel? és buta ultrahangost (hozzá kell tennem, hogy n? létére)! Csak ezt a két értéket mérte és ráírta a papírra még hogy él? embrió, négy végtag.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak ezeket az értékeket mérték akkor. Ezt gondolom kórháza válogatja. Szóval nem baj.

Szia! Nekem is csak ezeket az értékeket mérték akkor. Ezt gondolom kórháza válogatja. Szóval nem baj.
Nekem is csak ezeket nézték.Majd a 18 hetesen több mindent fognak nézni!20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok! :) Csak azért gondoltam hogy kevés, mert volt aki egy rakás adatot sorolt fel a 12. hetes ultrahang után! Boldog babavárást Nektek!
én hétfõn voltam a 12 hetes uh-n.nekem még a fej méretét, a mellkas méretét+a felkar méretét is megnézték a nyakiredõ és az ülõmagasság mellet.neked mik az adataid?
Nekem akkor a 2 halánték közötti távolságot, az ülõmagasságot, a combcsont hosszát mérték, megnézték, hogy megvan-e minden végtagja babócának és hogy a nyakiredõ rendben van. Én is azt hittem, hogy több mindent mérnek.
A kérdező hozzászólása: nekem az ülõmagasság 53 mm, a nyaki redõ meg 1, 4 mm! És neked mennyit mértek?

13 hetes 4 napos terhes voltam, amikor megtörtént az első genetikai szűrés. A babám nyaki redője 1.8 ülőmagassága 78mm. Nem túl nagy a baba? Félek, hogy ha ilyen ütemben nő, nagyon nagy lesz.

Legjobb válasz: nem nagy a babad, de ha megis, men kell megilyedni, mert 9 honap nagyon hosszu ido es nagyon sokat valtoznak a babak kozte. Pl nekem a 22. heten 25 hetesnek felelt meg a babam es most 37 hetesen mar csak 3 nappal nagyobb a koranal. Ez teljesen normalis a feljodes alatt hogy ingadozik a meret. Nem vagyunk egyformak es a babain sem :D 37 hetes kismami

nem nagy a babad, de ha megis, men kell megilyedni, mert 9 honap nagyon hosszu ido es nagyon sokat valtoznak a babak kozte. Pl nekem a 22. heten 25 hetesnek felelt meg a babam es most 37 hetesen mar csak 3 nappal nagyobb a koranal. Ez teljesen normalis a feljodes alatt hogy ingadozik a meret. Nem vagyunk egyformak es a babain sem :D 37 hetes kismami
Egyáltalán nem nagy. A legfontosabb az, hogy a tarkóredõ mérés eredménye jó lett. Nekem 12 hetesen és 1 naposan 55 mm volt. Simán el tudom képzelni, hogy 1 hét és 3 nap alatt tudott volna 23 mm-ert nõni, hisz ilyenkor belelendülnek. :)
Nekem 13 hetesen 3 naposan a CRL 74mm volt, én is azt hittem hogy nagy lesz. De már 36 hetesek vagyunk és teljesen átlagos méretei vannak, a combcsontja picit hosszabb így valószínûleg hosszú baba lesz. De idõközbe volt hogy kisebb volt az "átlagtól" volt hogy nagyobb. A te esetedben még korai lenne azt mondani hogy nagy lesz mert tényleg teljesen egyeletlen ütemben nõnek. Lehet hogy 2-3 hét múlva kisebb lesz mint kéne aztán meg nagyobb. Szóval még ne aggódj ilyesmiken.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!